-
Α δηλαδή αν υπήρχαν νεκροί από τη δράση των 4 θα ήταν πιο καλά;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Α δηλαδή αν υπήρχαν νεκροί από τη δράση των 4 θα ήταν πιο καλά;...αν... αν... αν... αν... όλες οι συζητήσεις εδώ μέσα στα 'αν' στηρίζονται!..
-
Α δηλαδή αν υπήρχαν νεκροί από τη δράση των 4 θα ήταν πιο καλά;απλα θα αλλαζε η ιστορια σε... 'δεν ηθελαν να σκοτωσουν, αλλα αναγκαστηκαν, γιατι οι μπατσοι θα τους σκοτωναν'
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...αν... αν... αν... αν... όλες οι συζητήσεις εδώ μέσα στα 'αν' στηρίζονται!..
Όταν κάποιος αφήνει να εννοηθεί ότι το να έχεις όπλα και να ληστεύεις τράπεζες δεν είναι και κάτι σοβαρό μιας και δεν χρησιμοποίησες τα όπλα βγάζοντας από τη μέση μερικούς και δείχνοντας ότι είσαι τρομοκράτης ε κάτι δεν πάει καλά
-
Ακριβώς. Δεν πάμε καθόλου καλά.
-
Όταν κάποιος αφήνει να εννοηθεί ότι το να έχεις όπλα και να ληστεύεις τράπεζες δεν είναι και κάτι σοβαρό μιας και δεν χρησιμοποίησες τα όπλα βγάζοντας από τη μέση μερικούς και δείχνοντας ότι είσαι τρομοκράτης ε κάτι δεν πάει καλά
Ο νόμος είναι σαφής ΚΑΙ για τις ένοπλες ληστείες... οτιδήποτε άλλο συζητιέται πέραν αυτού - με αν και αν και... αν - μάλλον κάπου αλλού αποσκοπεί... προσωπικά προτιμώ το παρακάτω 'αν'!...
-
Ο νόμος είναι σαφής ΚΑΙ για τις ένοπλες ληστείες... οτιδήποτε άλλο συζητιέται πέραν αυτού - με αν και αν και... αν - μάλλον κάπου αλλού αποσκοπεί... προσωπικά προτιμώ το παρακάτω 'αν'!...
Χαίρομαι που είναι σαφείς οι νόμοι. Οτιδήποτε συζητείται γίνεται στα πλαίσια του ότι εδώ είναι forum και σκοπός να γίνονται συζητήσεις. Και ξέρε επίσης ότι άμα έχεις όπλο και μάλιστα βαρύ οπλισμό μπαίνουν και άλλα θέματα εκτός από μια ληστεία που είναι από μόνη της σοβαρό αδίκημα. Για αυτό μιλάμε και για τρομοκρατία.
-
Για αυτό μιλάμε και για τρομοκρατία.
...μα ακριβώς εκεί βρίσκεται το πρόβλημα, ότι μιλάτε ΚΑΙ για τρομοκρατία κυρίως, ακριβώς πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου!.. και καλά εδώ μέσα ένα φόρουμ είναι, δε βαριέσαι(!)... τα κυβερμητικά 'υπερστελέχη' μαζί με τα ΜΜΕ - που παίρνουν τροφή από τα κυβερνητικά 'υπερστελέχη' βέβαια - δεν σου κάνει εντύπωση που κάνουν ότι μπορούν για να κρατούν το θέμα της τρομοκρατίας στην επικαιρότητα? Ποιός θα ευθύνεται για τις ταξιδιωτικές οδηγίες που θα προκύψουν μαζί με τις ακυρώσεις?.. αλλά είπαμε αυτά είναι ψιλά γράμματα... το θέμα είναι να γίνεται κουβέντα, βρέ αδερφέ!..
-
Για αυτό μιλάμε και για τρομοκρατία.
...μα ακριβώς εκεί βρίσκεται το πρόβλημα, ότι μιλάτε ΚΑΙ για τρομοκρατία κυρίως, ακριβώς πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου!.. και καλά εδώ μέσα ένα φόρουμ είναι, δε βαριέσαι(!)... τα κυβερμητικά 'υπερστελέχη' μαζί με τα ΜΜΕ - που παίρνουν τροφή από τα κυβερνητικά 'υπερστελέχη' βέβαια - δεν σου κάνει εντύπωση που κάνουν ότι μπορούν για να κρατούν το θέμα της τρομοκρατίας στην επικαιρότητα? Ποιός θα ευθύνεται για τις ταξιδιωτικές οδηγίες που θα προκύψουν μαζί με τις ακυρώσεις?.. αλλά είπαμε αυτά είναι ψιλά γράμματα... το θέμα είναι να γίνεται κουβέντα, βρέ αδερφέ!..
Αυτό που λες είναι σωστό. Η συζήτηση για τρομοκρατία κάνει κακό στην εικόνα της χώρας. Από την άλλη δεν πρέπει να το υποτιμάμε το θέμα.
-
Τό δικό μου πρόβλημά μου, πάντως, είναι η υπερτίμηση!..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το γραφει στο κούτελο του οτι εχει το γκάνι για εκφοβισμό μόνο?
Όχι, δεν είπε κανείς αυτό. Εκ του αποτελέσματος διαπιστώθηκε.
Το ότι ήταν γεμάτα όπως έγραψε ένας φίλος δε λέει τίποτα. Αλλιώς θα είχαν νεροπίστολα και όχι ΑΚ-47. Σε άλλες συνθήκες μπορεί να σκόπευαν να ρίξουν στον αέρα.
Το σίγουρο είναι οτι στη συγκεκριμένη φάση που ακόμα και στον αέρα να ρίχνανε μπορεί να σκοτώνονταν πολίτες ίσως και όχι μόνο από δικά τους πυρά, δεν τα χρησιμοποίησαν τελείως συνειδητά. Αυτό λέω.
Επίσης δεν υπήρχε αντιτρομοκρατική. Άμα γινότανε εμπλοκή πιθανώς και να ξεφεύγανε.Ειμαι της εντυπωσης πως δεν ενδιαφερει αν πυροβολησεις, αρκει να κανεις ΕΝΟΠΛΗ ληστεια (κοινως να το κουβαλας). Αν πυροβολησεις μπαινεις μεσα ακομα χειροτερα. Το το εκανες (σε στυλ 'αφου δεν πυροβολησαν τα παιδια κυριοι δικασται) και το τι ειχες προθεση να κανεις (βλεπε στο γραμμα τους στο ιndymedia) δε μετραει πολυ, ας μας πουν και οι δικηγοροι.
μα καλα ειναι δυνατον να λες οτι δεν λεει κατι που ηταν με οπλισμενα ak 47?
ποιος ΠΟΙΟΣ θα παρει το ρισκο και θα πει 'οκ εχουν ak και δεν θα πυροβολησουν' ? εχετε ιδεα τι μπορει να κανει μια βολιδα 7.62 σε εναν ανθρωπο με η χωρις αλεξισφαιρο?
πως ακριβως θα δικαιολογησουν οτι δεν ειχαν προθεση ενω κουβαλαγαν ενα πολεμικο οπλο? (αν τα καταφερουν θα βγω και εγω με κανα psg1 και θα δηλωσω οτι δεν ειχα προθεση )Με παρεξηγησες βρε cabala.
Αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον κανεις ενοπλη ληστεια, (κουβαλωντας οπλα), 'χεστηκαμε' αν πυροβολησες η οχι, με την εννοια οτι εισαι ηδη μεσα στα σκατα,Αν τωρα πυροβολησεις, μπαινεις ακομα περισσοτερο μεσα στα σκατα, ασχετα αν πυροβολησες στον αερα η εφαγες κανεναν.
Το PSG1 ειναι λιγο βαρυ και ακριβο.
-
Τό δικό μου πρόβλημά μου, πάντως, είναι η υπερτίμηση!..Αν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση του προβλήματος από το κράτος που είναι αρμόδιο και δεν βγαίνει κάθε τυχαίος ιδεολόγος (που είναι σε κόμμα) να κάνει στήριξη στους 4 κάθε 3 και λίγο τότε δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεται το θέμα και να κρατιέται στην επικαιρότητα. Ήδη τα περισσότερα ΜΜΕ σταμάτησαν να ασχολούνται τόσο.
-
Αν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση του προβλήματος από το κράτος που είναι αρμόδιο και δεν βγαίνει κάθε τυχαίος ιδεολόγος (που είναι σε κόμμα) να κάνει στήριξη στους 4 κάθε 3 και λίγο τότε δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεται το θέμα και να κρατιέται στην επικαιρότητα. Ήδη τα περισσότερα ΜΜΕ σταμάτησαν να ασχολούνται τόσο.
oχι και καθε τυχαιος ιδεολογος... πιπερι, μην το ξαναπεις.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση του προβλήματος από το κράτος που είναι αρμόδιο και δεν βγαίνει κάθε τυχαίος ιδεολόγος (που είναι σε κόμμα) να κάνει στήριξη στους 4 κάθε 3 και λίγο τότε δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεται το θέμα και να κρατιέται στην επικαιρότητα. Ήδη τα περισσότερα ΜΜΕ σταμάτησαν να ασχολούνται τόσο.
oχι και καθε τυχαιος ιδεολογος... πιπερι, μην το ξαναπεις.
Σωστά γιατί πιθανότατα θα είναι εκπρόσωπος του λαού οπότε...
-
Το ότι ήταν γεμάτα όπως έγραψε ένας φίλος δε λέει τίποτα. Αλλιώς θα είχαν νεροπίστολα και όχι ΑΚ-47. Σε άλλες συνθήκες μπορεί να σκόπευαν να ρίξουν στον αέρα.
Το σίγουρο είναι οτι στη συγκεκριμένη φάση που ακόμα και στον αέρα να ρίχνανε μπορεί να σκοτώνονταν πολίτες ίσως και όχι μόνο από δικά τους πυρά, δεν τα χρησιμοποίησαν τελείως συνειδητά. Αυτό λέω.
Επίσης δεν υπήρχε αντιτρομοκρατική. Άμα γινότανε εμπλοκή πιθανώς και να ξεφεύγανε.Ειμαι της εντυπωσης πως δεν ενδιαφερει αν πυροβολησεις, αρκει να κανεις ΕΝΟΠΛΗ ληστεια (κοινως να το κουβαλας). Αν πυροβολησεις μπαινεις μεσα ακομα χειροτερα. Το το εκανες (σε στυλ 'αφου δεν πυροβολησαν τα παιδια κυριοι δικασται) και το τι ειχες προθεση να κανεις (βλεπε στο γραμμα τους στο ιndymedia) δε μετραει πολυ, ας μας πουν και οι δικηγοροι.
μα καλα ειναι δυνατον να λες οτι δεν λεει κατι που ηταν με οπλισμενα ak 47?
ποιος ΠΟΙΟΣ θα παρει το ρισκο και θα πει 'οκ εχουν ak και δεν θα πυροβολησουν' ? εχετε ιδεα τι μπορει να κανει μια βολιδα 7.62 σε εναν ανθρωπο με η χωρις αλεξισφαιρο?
πως ακριβως θα δικαιολογησουν οτι δεν ειχαν προθεση ενω κουβαλαγαν ενα πολεμικο οπλο? (αν τα καταφερουν θα βγω και εγω με κανα psg1 και θα δηλωσω οτι δεν ειχα προθεση )Με παρεξηγησες βρε cabala.
Αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον κανεις ενοπλη ληστεια, (κουβαλωντας οπλα), 'χεστηκαμε' αν πυροβολησες η οχι, με την εννοια οτι εισαι ηδη μεσα στα σκατα,Αν τωρα πυροβολησεις, μπαινεις ακομα περισσοτερο μεσα στα σκατα, ασχετα αν πυροβολησες στον αερα η εφαγες κανεναν.
Το PSG1 ειναι λιγο βαρυ και ακριβο.
δεν απαντησα σε σενα βασικα quoteception φαση ηταν
-
Μα εγώ δεν το λέω από νομική άποψη. Δε με ενδιαφέρει κι όλας.
Το λέω από άποψη ηθικής. Γιατί είπαν πολλοί παπαρολόγοι και εδώ μέσα ότι ξέρεις τους πλακώσανε στι ξύλο γιατί κρατούσαν καλάσνικωφ, τύχη ήταν που δε θρηνήσαμε θύματα, οι τύποι είναι κακοποιοί που δεν θα διστάζανε να σκοτωθούν πολίτες κλπ και λέω αυτό το απλό που αποδεικνύεται όπως είπα άλλες χίλιες φορές πιο πάνω από το αποτέλεσμα:
Ήταν συνειδητή επιλογή τους να μην εμπλακούνε για να μην υπάρχουν θύματα ειδικά πολίτες. Είχαν όλη τη δυνατότητα άμα το επιλέγανε να ρίξουν και να γινότανε μακελειό και τότε ίσως είχανε και μια πιθανότητα να την κοπανήσουνε. -
επειδή λίγο πιο πάνω έγραψες ότι τέτοιες πράξεις (ληστείες κ.λ.π) μπορεί και να είναι πολιτικές πράξεις , θα πίστευες το ίδιο αν έπεφτε πιστολίδι στην πλατεία στην Κοζάνη και απο αδέσποτη σφαίρα έπεφτε νεκρό το παιδί σου??
Αντε γιατί όλοι πίσω από το πληκτρολόγιο καλά τα λέμε , όταν δεις την κάνη του ΑΚ 47 να σε σημαδεύει να δω το κουράγιο σου.... -
Θα ειχε πλακα να πυροβολουσανε και να σκοτωναν ενα συντροφο... εκει να δειτε σηριαλ που θα ακουγαμε..... μεχρι και οτι καποιος μπατσος θα ειχε στρεψει την κανη επιτηδες ενατιον του συντροφου τη στιγμη του πυροβολισμου ωστε ο ενας να φαει τον αλλον αλλα με ησυχη τη συνειδηση αφου αλλος θα εφταιγε για το φονικο.....
-
Απο φαντασια καλα τα πατε παντως, ειδικα να λαβει υποψιν κανεις και την ηλικια σας
-
αυτό το χαμογελάκι πες το στην οικογένεια του ταξιτζή στην Πάρο...
Υ.Γ
Το 1977 δεν είναι ηλικία , τότε πρωτογνώρισα τον έρωτα...
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]