-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο απο τις Κινεζιες ως τωρα,το αντιθετο θα 'λεγα...
Η εκδοση που εγω παραγγειλα ενα απλο r/cd εχει.
Αν με αυτο θα εχω radio,tv,gps,internet,bluetooth,διαγνωστικο συν οτι αλο του φορτωσω,ολα σε ενα,και με εργοστασιακη εφαρμογη και εμφανιση,σε τιμη-χωμα,γιατι οχι;Απλά μην έχεις απαιτήσεις σε ποιότητα ήχου...
Το τελευταιο που με απασχολει,ειδικα σε αμαξι με 4 ηχεια
-
Πάντως ο ΚώσταSC έχει δίκιο. Από εκεί και μετά 4 ηχεία δεν είναι λίγα για ένα αμάξι. Αν είναι ποιοτικά μπορούν να δώσουν περισσότερα πράγματα από μια 8άδα του συρμού. Αν πάντως επέλεγα aftermarket σύστημα πολυμέσων θα κινούμουν προς κάποια υλοποίηση κατασκευαστή εγνωσμένης αξίας. Πχ η pionner έχει πολλές αξιόλογες προτάσεις που δεν απαιτούν μια περιουσία ενώ όσον αφορά το ενισχυτικό τμήμα των οθονών της δίνει αρκετή προσοχή.
-
Απλά μου κάνει εντύπωση να μην έχει αυτά χαρακτηριστικά (όπως android auto και apple car play) στην ευρωπαϊκή έκδοση. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην διατίθενται όταν υπάρχουν στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και προσφέρονται σε άλλη χώρα.
-
Ημουν ετοιμος για παραγγελεια το n-connecta... και τυχαια επεσα πανω στο qq forum οπου εμαθα πως η μονωση του xtrail ειναι ίδια με του qq..... φρέναρα!!!!!!!!!! Μιλαμε επαθα μεγάλη ηττα.... Εχω γνωστους με qq και ξερω τι εστι τριγμος... Γνωμες?
-
Οι τριγμοι προερχονται κυριως απο συναρμογη,οχι απο την μονωση....
Η μονωση ευθυνεται για τον θορυβο κυλισης μαζι με τα λαστιχα,και το τι θορυβοι περνανε μεσα στην καμπινα... -
Τα υλικά ως ποιότητες είναι τα ίδια. Πολύ φθήνια. Η συναρμογή λογικά καλύτερη λόγω Ιαπωνίας. Μονωτικά υλικά κλπ τα ίδια με τα υπόλοιπα εμφανή υλικά και πλαστικά.
-
Ice (ως παθόντας) θεωρεις πως ο τριγμος ειναι πολυ πιθανος...
-
Κρίνοντας τα υλικά και την εργασία ναι, αν και έχω μια ελπίδα στον Ιάπωνα εργαζόμενο.
Δεν είναι μόνο τι έπαθα εγώ αλλά και αυτά που βλέπω στο φόρουμ -
Σε ευχαριστω πολυ (Steve?)
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κρίνοντας τα υλικά και την εργασία ναι, αν και έχω μια ελπίδα στον Ιάπωνα εργαζόμενο.
Δεν είναι μόνο τι έπαθα εγώ αλλά και αυτά που βλέπω στο φόρουμΚαι το Pulsar (το οποίο κατασκευάζεται στην Ισπανία) έχει ανάλογης ποιότητας υλικά με το QQ, αλλά στο topic του Pulsar δεν υπάρχουν αναφορές για τριγμούς και κακή συναρμογή όπως στο QQ. Δεν πιστεύω οι Ιάπωνες να είναι χειρότεροι στην συναρμογή από τους Ισπανούς!
Σχετικά με την μόνωση (και όχι την συναρμογή) πιστεύω πως μια χαρά είναι το QQ για την κατηγορία του. Όχι το καλύτερο φυσικά, αλλά αξιοπρεπέστατο. Κάτι ανάλογο υποθέτω πως ισχύει και για το XTrail. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δεν είναι μόνο τι έπαθα εγώ αλλά και αυτά που βλέπω στο φόρουμΚαι το Pulsar (το οποίο κατασκευάζεται στην Ισπανία) έχει ανάλογης ποιότητας υλικά με το QQ, αλλά στο topic του Pulsar δεν υπάρχουν αναφορές για τριγμούς και κακή συναρμογή όπως στο QQ. Δεν πιστεύω οι Ιάπωνες να είναι χειρότεροι στην συναρμογή από τους Ισπανούς!
Σχετικά με την μόνωση (και όχι την συναρμογή) πιστεύω πως μια χαρά είναι το QQ για την κατηγορία του. Όχι το καλύτερο φυσικά, αλλά αξιοπρεπέστατο. Κάτι ανάλογο υποθέτω πως ισχύει και για το XTrail.Το θέμα είναι αν ρισκάρεις 25Κ + ευρώ για να το μετανιώσεις ύστερα!
Ενας 'τρελός' βρέθηκε και το έδωσε να ησυχάσει, χάνοντας, πόσοι θα βρεθούν τη σήμερον ημέρα; -
Ενταξει,αμαξι παιρνεις,δεν αγοραζεις κανα σαπιοκαραβο
Για τι ρισκο μιλαμε;Αντε και σου ετριξε,πιαστηκες κοροιδο δηλαδη;
Σιγα την 'επενδυση'...
Τι να πουν και αυτοι που παιρνουν τα διαφορα coupe-cabriolet, απο Peugeot 207 μεχρι SL,που ειναι κουδουνιστρες απο τα πρωτα μετρα; -
Έχω απολαύσει βόλτα με qq 2ετιας.... Εγώ δεν θα το άντεχα... Άσε που ακόμα και αν το φτιάξεις θα περιμένεις να το ξανακουσεις... Είναι μη μπεις στο tripακι....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Έχω απολαύσει βόλτα με qq 2ετιας.... Εγώ δεν θα το άντεχα... Άσε που ακόμα και αν το φτιάξεις θα περιμένεις να το ξανακουσεις... Είναι μη μπεις στο tripακι....Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τοσο χαλια το Qashqai;Παγκοσμιοποιηση σου λεει...
Ελπιζω το αμιγως Ιαπωνικο X-trail να μας τα πει διαφορετικα.... -
Έχοντας κάνει εκτεταμένο test drive σε QQ ούτε εγώ θα το άντεχα, γι' αυτό - και για άλλους λόγους δεν το πήρα.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ενταξει,αμαξι παιρνεις,δεν αγοραζεις κανα σαπιοκαραβο
Για τι ρισκο μιλαμε;Αντε και σου ετριξε,πιαστηκες κοροιδο δηλαδη;
Σιγα την 'επενδυση'...
Τι να πουν και αυτοι που παιρνουν τα διαφορα coupe-cabriolet, απο Peugeot 207 μεχρι SL,που ειναι κουδουνιστρες απο τα πρωτα μετρα;Μακαρι να σου έρθει το xtrail σωστό που και εγώ πιστεύω ότι λόγω Ιαπωνίας θα είναι σίγουρα καλύτερο από το αγγλικό κασκαι, όπως από άποψη συναρμογής ήταν και το μακαριτικο το παλσαρ που φτιάχνοταν Ιαπωνία.
Από εκεί και πέρα όσο οικονομικό και όμορφο να είναι το κασκαι υπάρχουν πολλοί που όταν δίνουμε λεφτά θελουμε να μπαίνουμε μέσα και να μην μας σκοτιζει τα αυτιά το παραμικρό από τεχνητούς θορύβους.Επένδυση το αμάξι δεν είναι, αλλά αν δεν εχεις θέμα δεν μπαίνεις στη διαδικασία να διώξεις αμάξι 2 ετών με 14000 χλμ επειδή σου έσπαγε μεν (όχι τόσο συχνά όσο σε αλλους) τα νεύρα αλλα έβλεπες το κακό να έρχεται (μιας και ούτε η χαμηλή ποιότητα κρύβεται ούτε οι τριγμοί, που ενίοτε ξεκινούν με το φυγεις από την έκθεσης και ψάχνεσαι να δεις αν έχει κρύο και έσφυξαν τα πλαστικά ). Κανεις δεν θέλει να χάνει ανόητα τα λεφτά του και δη όταν κάποιοι επειδή πουλάνε γράφουν στα φρύδια τους τον καταναλωτή.
Τώρα το να συγκρίνεις οικογενειακό όχημα με ειδικά οχήματα όπως τα καμπριο με άλλη φιλοσοφία στην κατασκευή αντιλαμβάνεσαι ποσο άτοπο είναι. Τέτοια αμάξια αγοράζονται συνειδητά όχι από τη μάζα όπως ένα οικογενειακό.
Μπες αν θες στο J11 Greek Forum να διαβάσεις ιστορίες φρίκης αλλά και λύσεις αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να χαλασεις λίγο χρόνο και χρήμα. -
Η νεκροψια θα δειξει
Μακαρι να βγει 'καλο',οι υπολοιποι με T32 τι λενε επι τουτου;Δεν εχω διαβασει κατι...
Μαζι με τα ξερα,καιγονται και τα χλωρα μαλλον
Το παραδειγμα με τα cc δεν ηταν καθολου ατυχες,και σου μιλαω ως πρωην κατοχος,θελοντας να σου δειξω οτι ξερω απο τριγμους...
Και,μακαρι να ειναι μονο οι τριγμοι το οποιο προβλημα,και να μη πεσει κανα παραθυρο εν κινησει,η κρεμασει κανας ουρανος ξερω 'γω,και καιει κανα λιτρο λαδι τα 1000 χλμ... -
Νομίζω πως η Nissan μηχανικά τουλάχιστον είναι πολύ αξιόλογη.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Αντε να τα πω άλλη μια φορά... Όταν παίρνουν οι περισσότεροι ένα αυτοκίνητο ψηλά στις προτεραιότητες τους είναι και η αξιοπιστία. Αυτή δεν έχει σχέση με τριγμούς. Το καλό αυτοκίνητο δεν σε κάνει να ιδρώνεις από την αγωνία μήπως σου παρουσιάσει κοστοβόρα προβλήματα ή βλάβες μη αναστρέψιμες. Καμία σχέση δηλαδή με τους τριγμούς. Σε αυτό το φόρουμ δεν ήταν λίγες οι αναφορές για βλάβες του τριχίλιαρου και πάνω σε αυτοκίνητα 60 - 70000 χλμ. Στην Νισσάν απλά δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Το πολύ πολύ να μείνει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου από μπαταρία. Όχι όμως επειδή κόλλησαν οι βαλβίδες, κάηκαν οι πολλαπλασιαστές, ράγισαν οι κύλινδροι ή το καπάκι, έκοψαν οι καδένες, κάηκε ο εγκέφαλος και τόσα άλλα μακάβρια. Για όποιον θέλει αυτοκίνητο για πολλά χλμ στην κατηγορία του το x-trail απλά δεν θα τον απογοητεύσει. Οι κινητήρες, τα λοιπά παρελκόμενα του είναι τόσο δοκιμασμένα που αποκλείουν κατά 99% να πάει κάτι θεόστραβα. Αλήθεια ακόμα και κάποιοι κάτοχοι qq που εδώ έχω διαβάσει τα παράπονά τους για τριγμούς και οδυρμούς δεν θυμάμαι να έχουν αναφέρει άλλα άξια λόγου θέματα για αυτό. Για αυτό το λόγο είναι πρώτο σε πωλήσεις και έτσι θα συνεχίσει καθώς οι περισσότεροι κάτοχοι του το χαίρονται και το διαφημίζουν στον περίγυρο. ACCENTWIZARD όσον αφορά την επιλογή σου είναι άριστη και αν περιμένεις να δεις τι θα δείξει η νεκροψία, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αντε να τα πω άλλη μια φορά... Όταν παίρνουν οι περισσότεροι ένα αυτοκίνητο ψηλά στις προτεραιότητες τους είναι και η αξιοπιστία. Αυτή δεν έχει σχέση με τριγμούς. Το καλό αυτοκίνητο δεν σε κάνει να ιδρώνεις από την αγωνία μήπως σου παρουσιάσει κοστοβόρα προβλήματα ή βλάβες μη αναστρέψιμες. Καμία σχέση δηλαδή με τους τριγμούς. Σε αυτό το φόρουμ δεν ήταν λίγες οι αναφορές για βλάβες του τριχίλιαρου και πάνω σε αυτοκίνητα 60 - 70000 χλμ. Στην Νισσάν απλά δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Το πολύ πολύ να μείνει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου από μπαταρία. Όχι όμως επειδή κόλλησαν οι βαλβίδες, κάηκαν οι πολλαπλασιαστές, ράγισαν οι κύλινδροι ή το καπάκι, έκοψαν οι καδένες, κάηκε ο εγκέφαλος και τόσα άλλα μακάβρια. Για όποιον θέλει αυτοκίνητο για πολλά χλμ στην κατηγορία του το x-trail απλά δεν θα τον απογοητεύσει. Οι κινητήρες, τα λοιπά παρελκόμενα του είναι τόσο δοκιμασμένα που αποκλείουν κατά 99% να πάει κάτι θεόστραβα. Αλήθεια ακόμα και κάποιοι κάτοχοι qq που εδώ έχω διαβάσει τα παράπονά τους για τριγμούς και οδυρμούς δεν θυμάμαι να έχουν αναφέρει άλλα άξια λόγου θέματα για αυτό. Για αυτό το λόγο είναι πρώτο σε πωλήσεις και έτσι θα συνεχίσει καθώς οι περισσότεροι κάτοχοι του το χαίρονται και το διαφημίζουν στον περίγυρο. ACCENTWIZARD όσον αφορά την επιλογή σου είναι άριστη και αν περιμένεις να δεις τι θα δείξει η νεκροψία, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ...- πολλά.
Καλημέρα Σπύρο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- πολλά.
Nissan X-Trail 2013