-
εισαι δικός μας και εσυ..... της παλαιας κοπης! Καλημερα Νικόλα!
-
-
Βενζίνη vs πετρέλαιο: ανάλογα τα ετήσια χλμ., στη δική μου περίπτωση με 30.000 το χρόνο δεν υπήρξε επιλογή. Επίσης, ανάλογα που κυκλοφορείς (Αθήνα/μεγάλη πόλη vs επαρχία). Συνυπολόγησε τα τέλη κυκλοφορίας και τη ροπή του καθενός, συγκριτικά με τις ανάγκες σου.
-
Χρηματοδότηση: αν τα έχεις μετρητά, πας όπου φτάνει ο κουμπαράς. Αν βάλεις δάνειο (όπως εγώ), δες τα επιτόκια και τους συνολικούς τόκους στο τέλος του δανείου - όταν ψώνισα εγώ είχα διαφορά σχεδόν 5.000 € σε τόκους παραπάνω στο x-trail (ο βασικότερος λόγος που δεν το αγόρασα το 2015 που έψαχνα, ήταν η ν.1 επιλογή μου). Επίσης, υπολογίζεις αν η δόση κάθε μήνα θα βγαίνει ακόμα και σε μια περίπτωση αναποδιάς.
-
BMW X1: έχω το 20d manual, έχω οδηγήσει το 25d auto, 20d auto και 18i auto. Όσο πιο πολλά άλογα τόσο πιο καλά, αλλά: εαν χρειάζεσαι τετρακίνηση αναγκαστικά στα 2 λίτρα, αλλιώς σε οδήγηση πόλης μια χαρά ήταν και το μικρότερο. Δεν ξέρω αν τα βγάζει πέρα φορτωμένο το μικρότερο, το οδήγησα μόνο ως αυτοκίνητο αντικατάστασης σε διάρκεια service του δικού μου.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
εισαι δικός μας και εσυ..... της παλαιας κοπης! Καλημερα Νικόλα!Δηλαδή εγώ που με φίλους χρησιμοποιούμε την λέξη, τι είμαστε; Απολιθώματα: Αμα κοτάς τόλμα να με πεις έτσι...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
εισαι δικός μας και εσυ..... της παλαιας κοπης! Καλημερα Νικόλα!
Δηλαδή εγώ που με φίλους χρησιμοποιούμε την λέξη, τι είμαστε; Απολιθώματα: [emoji38] Αμα κοτάς τόλμα να με πεις έτσι... [emoji38]
Που τα ειδες αυτα που λεμε εμεις Σπυρο? Ειχες στησει καραούλι?
-
χαχαχαχα! Μόλις μπήκα, διάβασα την κουβέντα σας και μετά όλα ήταν εύκολα.
-
Ειχε ξαναγραφτει,αλλα τωρα το ειδα και εγω.Το 7θεσιο εχει μπροστινους δισκους 320Χ28 ενω το 5θεσιο 295Χ26...
Τοσο περισσοτερο βαρος καλειται να διαχειριστει το 7θεσιο; -
μαλλον το 7 θεσιο εκτος ευρωπης φοραει τις μεγαλες μηχανες.....
-
μαλλον το 7 θεσιο εκτος ευρωπης φοραει τις μεγαλες μηχανες.....Μεγαλες...
Η πιο μεγαλη ειναι στα 2.5 λιτρα 170 αλογα...
Και μετα το γνωστο διλιτρο diesel στα 177 αλογα... -
Για την Ψωροκωσταινα μεγάλες είναι
-
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 81.asp?a=6
-
Ενδιαφέρουσα η παρουσίαση των 2 αυτοκινήτων, το 4χ4 νισσάν σε ποια τιμή παίζει?
-
€32.490 n connecta
-
- μεταλικο καμια 500αρα!
-
€32.490 n connectaΤο 4χ4? Στο συγκριτικό τόσο είναι το μπροστοκίνητο.
-
το μυστικο ειναι στην λέξη 7θεσιο ( σου δινει και την ηλιοροφη δωρο...)
-
Την πανοραμικη την ηθελα και 'γω,αλλα δυστυχως στο Energy δεν εμπαινε κατι εξτρα,περαν του βασικου εξοπλισμου...
Τις εξτρα δυο θεσεις τις 'ξεπερασα',δεν θα μου λειψουν ιδιαιτερα.
Σημερα ψαχτηκα για προβολακια ομιχλης και ραγες οροφης,τα προβολακια ειναι πολυ ακριβα,στο ebay τα βρηκα στο 1/3 της τιμης που μου ειπανε εδω,απο την αλλη οι ραγες οροφης εχουν πιο λογικη τιμη σε σχεση με εξω,τοσο που να αξιζει τον κοπο,δεδομενου οτι μιλαμε και για αυθεντικες Νissan και οχι κινεζικες απομιμησεις...
Σε συνδυασμο με τα chrome trims χαμηλα στις πορτες,θα ολοκληρωθει το Techna look που θελω να του δωσω..
P.s Απο 'εσωτερικη' ενημερωση,εμαθα οτι παραλαμβανω σε 20 μερες....
Λες; -
@ACCENTWIZARD πηρες την βενζινη λογο τιμής ή ηθελες να αποφυγεις το πετρελαιο?
-
Προσωπικα το πετρελαιο δεν θελω ουτε να το βλεπω(μυριζω)...
Ειμαι fan της βενζινης,και πιστευω οτι καυσιμο σαν τη βενζινη δεν υπαρχει αλλο,οσο και αν ψαχνομαστε με τις καταναλωσεις,σε σημειο που διυλιζουμε τον κωνωπα....
Συν τοις αλλοις,ο dig-t ειναι πολυ πιο συγχρονος τεχνολογικα απο τον diesel,με αμεσο ψεκασμο,συνεχως μεταβαλλομενο χρονισμο βαλβιδων εισαγωγης και εξαγωγης,τουρμπο,συμπιεση 10.5:1,αντιτριβικη επιστρωση χιτωνιων κλπ....
Ηταν συνειδητη αποφαση,που σε συνδυασμο με την δελεαστικη τιμη,καναν την επιλογη μου μονοδρομο. -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Προσωπικα το πετρελαιο δεν θελω ουτε να το βλεπω(μυριζω)...
Ειμαι fan της βενζινης,και πιστευω οτι καυσιμο σαν τη βενζινη δεν υπαρχει αλλο,οσο και αν ψαχνομαστε με τις καταναλωσεις,σε σημειο που διυλιζουμε τον κωνωπα....
Συν τοις αλλοις,ο dig-t ειναι πολυ πιο συγχρονος τεχνολογικα απο τον diesel,με αμεσο ψεκασμο,συνεχως μεταβαλλομενο χρονισμο βαλβιδων εισαγωγης και εξαγωγης,τουρμπο,συμπιεση 10.5:1,αντιτριβικη επιστρωση χιτωνιων κλπ....
Ηταν συνειδητη αποφαση,που σε συνδυασμο με την δελεαστικη τιμη,καναν την επιλογη μου μονοδρομο.συμφωνω τεκνον μου τα μαλα...
το βρωμο-μυρωδατο, ειναι σαν τις κοπελες στο αλκατραζ: πανω που σε φτιαχνει με τις ροπες, μενεις με τον τζακ στο χερι.... -
Καλο!
Nissan X-Trail 2013