-
Εκλεισα τεσσερα χρονια με το X-Trail αυτες τις μερες,σημερα το περασα και ΚΤΕΟ!Περναει γρηγορα ο καιρος.
Εχοντας 28000χλμ σε τεσσερα χρονια,μπορω να πω πως η επιλογη μου με εχει δικαιωσει,καθως το αμαξι μου εδωσε τους χωρους,την ποιοτητα κυλισης,τις επιδοσεις και την οικονομια καυσιμου που ηθελα για τα ταξιδια μου.
Απο βλαβες,μου εβγαλε δυο φορες τον δευτερο λ,τη μια φορα εντος εγγυησης,την δευτερη εκτος,οπου και εβαλα μονος μου εναν aftermarket Bosch,απο τον διαπιστωμενα ελλατωματικο εργοστασιακο.
Επισης ειχα και μια διαρροη φρεον απο ενα o-ring σε μια ενωση στις σωληνωσεις του air-condition.
Kατα τα αλλα το αμαξι δεν εχει πλεον καμμια σχεση με το πως το πηρα,μιας και του εχω βαλει αρκετα πραγματακια πανω,τα οποια ειναι του γουστου μου,και τα οποια λειπανε απο την "φτωχη" εκδοση που πηρα.
Το οτι δεν ειναι τετρακινητο δεν μου ελειψε ποτε και πουθενα ως τωρα,αυτο που θα μου αρεσε να εχω εξτρα και δεν μπορω,ειναι ισως η πανοραμικη οροφη,και οι δυο επιπλεον θεσεις πισω.
Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος,και οποιος ψαχνει αμαξι στην D-Suv,ας ριξει και μια ματια στο X-Trail! -
Ανασταινω το θεμα,περασανε εξι χρονια απο την αγορα του αυτοκινητου,και επειδη διαβαζω για βλαβες σε τοπικς αλλων αυτοκινητων της κατηγοριας,εχω να πω οτι το X-Trail λειτουργει απροβληματιστα,με μονη παραφωνια εναν αισθητηρα λ που αλλαχτηκε εντος εγγυησης.
Δεν τριζει,και η καταναλωση στο cruising ειναι 6.5-7 λιτρα.
Να τονισω οτι πλεον το αμαξι ειναι στα 220 αλογα,αν εχει καποια σημασια.
Δεν ευλογω τα γενια μου,δεν παραγεται πια,θελω να πω οτι εκ του αποτελεσματος,αποδειχτηκε ενα καλο αμαξι. -
@accentwizard said in Nissan X-Trail 2013:
Ανασταινω το θεμα,περασανε εξι χρονια απο την αγορα του αυτοκινητου,και επειδη διαβαζω για βλαβες σε τοπικς αλλων αυτοκινητων της κατηγοριας,εχω να πω οτι το X-Trail λειτουργει απροβληματιστα,με μονη παραφωνια εναν αισθητηρα λ που αλλαχτηκε εντος εγγυησης.
Δεν ευλογω τα γενια μου,δεν παραγεται πια,θελω να πω οτι εκ του αποτελεσματος,αποδειχτηκε ενα καλο αμαξι.τι κινητηρα εχεις και πως την αυξησες την ιπποδυναμη?
-
@wantone said in Nissan X-Trail 2013:
Δεν ευλογω τα γενια μου,δεν παραγεται πια,θελω να πω οτι εκ του αποτελεσματος,αποδειχτηκε ενα καλο αμαξι.τι κινητηρα εχεις και πως την αυξησες την ιπποδυναμη?
1.6 βενζινη.Φουλ περιφερειακα και retune.
-
Δεν ευλογω τα γενια μου,δεν παραγεται πια,θελω να πω οτι εκ του αποτελεσματος,αποδειχτηκε ενα καλο αμαξι.Ε made in Japan to Xtrail...
-
Καλημέρα στην παρέα. Ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το αμάξι σε 7θεσιο άμα έχει αρκετούς χώρους για 4 παιδιά μικρά έως 8 χρονών. Δηλαδή για μια πολύτεκνη οικογένεια.. Είμαι σε αναζήτηση 7θέσιου και το έχω και αυτό σαν επιλογή.. Ευχαριστώ..
-
@thodoris-0 said in Nissan X-Trail 2013:
Καλημέρα στην παρέα. Ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το αμάξι σε 7θεσιο άμα έχει αρκετούς χώρους για 4 παιδιά μικρά έως 8 χρονών. Δηλαδή για μια πολύτεκνη οικογένεια.. Είμαι σε αναζήτηση 7θέσιου και το έχω και αυτό σαν επιλογή.. Ευχαριστώ..
Θα σε καλυψει απολυτα.Βεβαια το Kodiaq εχει πιο "κανονικες" τις εξτρα θεσεις,αλλα αν εχεις καταληξει στο X-Trail,για τις ηλικιες που λες,ειναι μια χαρα.
Nissan X-Trail 2013