-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
κανενας κατοχος του νεου μοντελου να διαβασουμε κανενα review;
έστω καποιος απο εδω που να εκανε πιο εκτεταμενο test drive...+1000000000
-
Εχει την Κυριακη στο Traction για οποιον ενδιαφερεται...
-
@ACCENTWIZARD ευχαριστω για την ενημέρωση.
Την Τρίτη με ειδοποησαν να κανω test Drive xtrail 1.6D n-connecta.
To αυτοκινητο ηταν στην εκδοση 7 θεσιο οπου με 2 χιλιαδες παραπάνω παιρνεις ηλιοροφη ( μονο στις +2 θέσης ) με περίπου 4000 χλμ στο κοντέρ. Η θεση οδησης για εμενα 1.90 παρόλη την ηλιοροφή πολυ άνετη. Ο θόρυβος του μοτερ ( για τα δικά μου στανταρτ) ελάχιστος. Η αναρτηση μαλακή, χωρίς όμως να είναι πλαδαρή, έδινε πολυ καλή πληροφόρηση στην ευθεια της Συγγρού με +100, υποδηγματική στις λακούβες πίσω από το Νιάρχος. Το τράβηγμα επαρκέστατο και η ένδειξη κατανάλωσης με λίγη προσπάθεια στα 6.0 λτ. (στο ρελαντί η στιγμιαια στο >20λτρ!!!!). Σε σχέση με το Kodiaq 1.4 125 στα 9-11λτρ, οι χόροι πισω λιγότεροι σε σχεση με την αρκούδα, η ποιότητα συναρμογής όμοια ( 10 λεπτα πίεζα πλαστικά σε όλη την καμπίνα .... μη μας βγει QQ) , το multimedia καμία σχεση με την VAG.... πολυ πίσω... autocarplay (?????!!!!) , η 360 απαραίτητη.... στο kodiaq ανεβαινει η τιμή σχεδόν 5000 ευρω σαν extra.... Γενικά πολυ ωραία αισθηση.... καθεσαι ψηλά, η αναρτηση μαλακή και άνετη ( το kodiaq πιο σφηχτο , οχι οτι ειναι δυσαρεστο, ισως πιο άμεσο?), η κατανάλωση μια χαρά για τετοιο σκάφος.... Μειονέτημα? +λεφτα (320 στην n-connecta για οποιοδηποτε χρωμα, 520 για ολες τις άλλες.... δεν μπορεις να το αποφύγεις...), η εεγύηση ειναι 690 (νομιζω για +2 χρονια) και 940 (για άλλα 3 ή 150000 χλμ), παιρνεις diesel ( με αβεβαιο μέλλον).... και ουσιαιτικά προκειται για ένα οχημα που είναι όμοιο απο το 2013, χωρία να ειναι απαραιτητα κατι αρνητικό... Και φοβάσαι μην γινει QQ στο άμεσο μέλλον σε ότι αφορά τους τριγμους..Το kodiaq ειναι ο νέοπας και στα λεφτα του ( ακομα και αν γινει πιο ακριβό) ειναι πολύ αμαξι για τα λεφτά που ζητάει.... και βενζίνη ..... Εντυπωσιάστικα.... και σε ασπρο πολύ ομορφο -
Γούστο θα μου πεις αλλά αν έβλεπα και τα δύο στο γκαράζ μου θα προτιμούσα να τσιμπήσω το x-trail.
-
Μαλλον δεν το εγραψα σωστα.... το εντυπωσιαστικα πηγαινε στο xtrail..... ΑΜΑΞΑΡΑ!
-
Φίλε καθώς έχω το εντελώς εντρι λεβελ ντουστερ του ομίλου και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος (στα σχεδόν 110000 χρήσης ) εάν αποφάσιζα τώρα να ανέβω όχι ένα... αλλά πολλά σκαλιά μαζί - πάντα εντός ομίλου, με σιγουριά θα διάλεγα το x-trail.
-
@SPI_duster να τα 1000000 !!! Θα επαιρνες το diesel η την βενζίνη?
-
Για λίγα χλμ ετησίως (μέχρι και 15000) βενζίνη. Για περισσότερα πετρέλαιο.
-
Το κακο ειναι πως δεν δινουν το n-connecta με βενζίνη... εγω κάνω περιπου 8000 - 10000 χλμ το χρόνο....
-
Ισως τότε το τσέχικο να είναι πιο καλή επιλογή. Κάθε όχημα 'στήνεται' για κάποιο συγκεκριμένο τρόπο χρήσης. Το χ-trail είναι για πολλά χλμ. Γνωστός που έχει το x-trail ντίζελ πηγαινοέρχεται Αθήνα - Δ. Μακεδονία 2 φορές τον μήνα και δεν το αλλάζει με τίποτε. Το έχει και σε εκείνο το ανθρακί χρώμα που πραγματικά κάθε φορά που το βλέπω μου τρέχουν τα σάλια.
Πάντως αν και δεν συνηθίζω να το γράφω η σκόντα έχει κάνει άλματα και η πρότασή της είναι πολύ μα παρα πολύ ευχάριστη. -
Ειναι και τι θελει ο καθενας,εμενα η εκδοση Energy με υπερκαλυπτει...
Προβολακια ομιχλης πουλανε στο ebay με 90 ευρω το κιτ,πλεξουδα,μπουτον κλπ.
https://www.ebay.com/itm/Bumper-Driving ... sc&vxp=mtr
Επισης ραγες οροφης,βρισκεις με 75 ευρω...
Στεροφωνικο βαζεις τσαμπα,αν σου φαινεται πολυ 'απλο' του Energy...
https://www.ebay.com/itm/10-1-Android-6 ... SwD05aUuJS -
Αμα αλλάξεις το infotainment μπορεις να εχεις την 360 καμερα? Η εγγυηση συνεχιζει?
-
Τωρα ανοιγεις μεγαλο θεμα...
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Αμα αλλάξεις το infotainment μπορεις να εχεις την 360 καμερα? Η εγγυηση συνεχιζει?Στο παραπάνω γράφει: 'This item only support rear view camera with RCA standard port. It does not support the factory backup camera directly'
-
Έχω ακούσει για ένα clarion (800-900ευρω) μπορεί να είναι συμβατό
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Σήμερα είχα την ευκαιρία να δω στην τηλεόραση, στην εκπομπή traction την γνωριμία των ανθρώπων με το διχίλιαρο 4χ4 ντίζελ των 177 ίππων. Μέσα έξω το αυτοκίνητο 'φωνάζει' πως είναι για πολλά... χλμ εντός εκτός και επιταυτά!!!
-
Γέλασα όταν στην πόρτα του είδα αυτοκόλλητο shell vpower diesel και θυμήθηκα την 'προφορική' οδηγία της Nissan.
-
Στην περίπτωση του δικού μου που φορά τον 1.5dci renault δεν μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ σκορτσάρισμα βρε φίλε! Πάρα πολύ...
-
Δοκίμασε το Eko avio λένε πως είναι πολύ καλό diesel
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σήμερα είχα την ευκαιρία να δω στην τηλεόραση, στην εκπομπή traction την γνωριμία των ανθρώπων με το διχίλιαρο 4χ4 ντίζελ των 177 ίππων. Μέσα έξω το αυτοκίνητο 'φωνάζει' πως είναι για πολλά... χλμ εντός εκτός και επιταυτά!!!Εμενα πιο πολυ σαν διαφημιση του καταφυγιου μου εκανε,παρα σαν παρουσιαση αυτοκινητου παντως...
Nissan X-Trail 2013