-
Καλοταξιδα και στους δυο σας,και welcome to the club...
Θα τα καταευχαριστηθειτε... -
Καλοτάξιδο παιδιά! Το manual έχετε ή CVT; Επίσης δικίνητο ή τετρακίνητο; Για πείτε καμιά εντύπωση απ' τον 1.7dci. Πώς τα πάει με το αυτοκίνητο φορτωμένο; Θέλει συχνές αλλαγές ταχυτήτων (το manual); Γενικά πώς το νιώθετε από δύναμη;
-
Καλορίζικα κ στους 2 σας!!!Καλούς δρόμους
-
Κσλοταξιδα παίδες !!
-
Οποίος έχει πάρει cvt ή dct ας μας πει εντυπώσεις
-
Καλοτάξιδα σε όλους!
Περιμένουμε να γράψετε εντυπώσεις από το νέο μοτέρ 1.7d
-
Δημητρη καλοτάξιδο. Έτυχε να είμαι στην αντιπροσωπεια την ώρα που έφτασε η νταλικα την Παρασκευή. Κουκλι είναι. Το δικό μου δυστυχώς δεν φορτώθηκε και το περιμένω τρίτη βράδυ. Προλάβανε και βγάλανε πινακίδες Παρασκευή μεσημέρι?
-
Πέμπτη απόγευμα μίλησα με τον πωλητή και μου είπε ότι θα πάρουν αύξηση από 1/6 500€ μεταξύ άλλων..
-
Η αύξηση προς τι;
-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Η αύξηση προς τι;Για να μπει το νέο infotainment.χαχαχα
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Ε άμα είναι έτσι...
-
Εμένα μου είπαν πως θα αλλάξουν οι τιμές λόγω ρύπων από Σεπτέμβριο.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Εμένα μου είπαν πως θα αλλάξουν οι τιμές λόγω ρύπων από Σεπτέμβριο.Επίσης λογικό, γιατί λόγω αυξημένων ρύπων, έχεις αυξημένο τέλος ταξινόμησης
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Α θα φάμε κ αύξηση τιμής κ αύξηση τελών
-
Το 500αρικο είναι συνηθισμένο ποσο ως αύξηση στη μάρκα μετά το πρώτο λανσάρισμα
-
Με ποια λογική δηλαδή;Τέλος πάντως ας βάλουν καμία προωθητική κ έκπτωση
-
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές.. Το αμάξι το ....ξεπάτωσα αφού μέσα σε 3 μέρες έχω κάνει σχεδόν 2.000 χλμ...
Πολύ ευχαριστημένος γενικά, τεράστιοι χώροι, ποιοτική - στιβαρή κατασκευή, από εξοπλισμό η n connecta είναι σούπερ, οι χώροι - ειδικά πίσω - αχανείς..
Ο κινητήρας πολύ καλός, ραφιναρισμένος για ντίζελ, τραβάει από χαμηλά, κάτι που μου έλειπε από τον 1500dci του Qashqai..
Φίλε leontis333 τις πινακίδες τις είχαμε βγάλει από Πέμπτη αν θυμάμαι καλά, οπότε την Παρασκευή που ήλθε το αμάξι ήταν όλα έτοιμα..
-
Το ξεθεωσες....
-
2000 σε 3 μέρες; Το έλιωσες ρε αθεόφοβε...
Μου θυμίζεις έναν συνάδελφο μία δεκαετία πριν. Παραλαμβάνει το νέο Μegane του, αλλά καταλήγει πως δεν του κάνει.
Θα το πάω πίσω λέει.
Άντε με το καλό του λέω αλλά μην περιμένεις, το έφερα, φέρτο, πάρτο.
Περίμενε να του πάρουν 500€ κάτω και να το δώσουν σε άλλον. [emoji23]'Κύριε έχετε 3600 χλμ. μέσα σε 4 μέρες, η τιμή που θέλετε είναι αδύνατη'. [emoji13]
Τελικά του το έπερναν 1000€ κάτω και του έμεινε...δεν το έδωσε. [emoji16]
Δεν εννοώ πως θα το δώσεις. Ούτε καν, αλλά το θυμήθηκα. [emoji4]
-
Θες να πεις περαιτέρω εντυπώσεις..(ποιότητα κατασκευής,κύλιση,κίνηση εντος πόλης -εαν έχεις κάνει- θόρυβος)
Nissan X-Trail 2013