-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Το τετρακίνητο σε τι τιμή θα έρθει;
Αν είναι 2-3 χιλιάρικα πάνω θα ειναι πολύ καλή πρόταση.Το 4κινητο nconnecta 33000
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Αρκετά μου φαίνονται 5k πάνω από το δικινητο. Ίσως συμφέρει η acenta εάν είναι σημαντική η διαφορά προς τα κάτω. Νομίζω η acenta έχει και 17αρες ζάντες αν θυμάμαι καλά και αν εξαιρέσεις τα βοηθήματα ασφαλείας κατά τα άλλα είναι πλήρης. Εκτός αν αλλάξανε κάτι.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν είναι 2-3 χιλιάρικα πάνω θα ειναι πολύ καλή πρόταση.Το 4κινητο nconnecta 33000
Αρκετά μου φαίνονται 5k πάνω από το δικινητο. Ίσως συμφέρει η acenta εάν είναι σημαντική η διαφορά προς τα κάτω. Νομίζω η acenta έχει και 17αρες ζάντες αν θυμάμαι καλά και αν εξαιρέσεις τα βοηθήματα ασφαλείας κατά τα άλλα είναι πλήρης. Εκτός αν αλλάξανε κάτι.
Acenta 4x4 πετρέλαιο αρχίζει από 31800. Δε ξέρω πως σου φαίνονται
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Acenta 4x4 πετρέλαιο αρχίζει από 31800. Δε ξέρω πως σου φαίνονται
Αν εχει τον εξοπλισμό του connecta μειον αυτά που προανέφερα, θεωρώ ότι είναι πιο συμφέρουσα επιλογή το acenta. Γενικά θα προτιμούσα λιγότερο εξοπλισμό και ύπαρξη 4κινησης σε αυτο το αμάξι.
-
Εκπομπές κατά necd2/wltp για τον 1.7 έχουν βγαλει;
Το ελληνικό site είναι εντελώς ανενημερωτο. -
Εκπομπές κατά necd2/wltp για τον 1.7 έχουν βγαλει;
Το ελληνικό site είναι εντελώς ανενημερωτο.125 θα είναι για τον 1.7
-
Για το 2wd και κατά nedc 2.0 είναι αυτό φαντάζομαι..
Του 4wd πόσο ειναι; -
Για το 2wd και κατά nedc 2.0 είναι αυτό φαντάζομαι..
Του 4wd πόσο ειναι;145 είναι το 4x4
-
Οσους ρυπους και αν εχει,αν οι τιμες ειναι αυτες που γραφτηκαν πιο πανω,οσοι το σκεφτεστε,και μπορειτε,αλλα και χρειαζεστε ενα τετοιο αυτοκινητο,προχωρηστε το χωρις περιστροφες....
Μια ματια στην D segment,και στα αμαξια που περιλαμβανονται σε αυτη,καθως και στο ποσο αυτα κοστιζουν,θα σας πεισει....
Το μονο αμαξι που ειναι ανταγωνιστικο του Xtrail,με οικονομικα δεδομενα τουλαχιστον,ειναι το Kodiaq...
Ολα τα αλλα ξεκινανε απο τα τα διπλα λεφτα τουλαχιστον... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Οσους ρυπους και αν εχει,αν οι τιμες ειναι αυτες που γραφτηκαν πιο πανω,οσοι το σκεφτεστε,και μπορειτε,αλλα και χρειαζεστε ενα τετοιο αυτοκινητο,προχωρηστε το χωρις περιστροφες....
Μια ματια στην D segment,και στα αμαξια που περιλαμβανονται σε αυτη,καθως και στο ποσο αυτα κοστιζουν,θα σας πεισει....
Το μονο αμαξι που ειναι ανταγωνιστικο του Xtrail,με οικονομικα δεδομενα τουλαχιστον,ειναι το Kodiaq...
Ολα τα αλλα ξεκινανε απο τα τα διπλα λεφτα τουλαχιστον...Οντως για segment d suv τα λεφτά είναι πολύ καλά.
-
Και κατασκευή Ιαπωνία....
-
Εδώ είναι οι τιμές και ρύποι και τα σχετικά για Nissan
https://www-europe.nissan-cdn.net/conte ... EDC-BT.pdf
Το περίεργο είναι η μεγάλη εναλλαγή των τύπων από βενζίνη accenta σε nconnecta.
Από 125 ρύπους στους 145Στο qashqai, από accenta σε nconnecta είναι 125 σε 130.
ΜυστήριοSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Απο το παραπανω βαρος και τα μεγαλυτερα λαστιχα μαλλον...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Απο το παραπανω βαρος και τα μεγαλυτερα λαστιχα μαλλον...Στο qashqai ακόμα και στην nconnecta look που έχει και ηλιοροφή, άρα έξτρα ακόμα βάρος, ανεβαίνει λίγο, δηλαδή στα 130 από 125 της acenta
ΤεσπαSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Νομίζω ότι μόλις βγουν τα full επίσημα στοιχεία θα λυθούν όλες οι απορίες, εκτός από μια.
Για πιο λόγο δε θα φέρουν το 1.3 και με μηχανικό κιβώτιο. Είμαι μεταξύ x-trail και Kodiaq και νομίζω ότι αυτό με κάνει να πηγαίνω προς Skoda πλευρά. -
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
Νομίζω ότι μόλις βγουν τα full επίσημα στοιχεία θα λυθούν όλες οι απορίες, εκτός από μια.
Για πιο λόγο δε θα φέρουν το 1.3 και με μηχανικό κιβώτιο. Είμαι μεταξύ x-trail και Kodiaq και νομίζω ότι αυτό με κάνει να πηγαίνω προς Skoda πλευρά.Το έγγραφο είναι επίσημο. Τι άλλο να σου πουν; Τώρα για το αυτόματο/χειροκίνητο κιβώτιο έχεις απόλυτο δίκιο.
Μπορεί να έρθει του χρόνου, ποιος ξέρει;
Πάντως η βενζίνη 1.3 θα εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες τον ΙούνιοSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους.
Μια ερώτηση προς κατόχους:
Όταν κάνεις όπισθεν και πλησιάζεις ένα εμπόδιο, το σύστημα που έχει σε ειδοποιεί μόνο ηχητικά ή άμα συνεχίσεις εσύ ακάθεκτος, φρενάρει το αυτοκίνητο να μην χτυπήσει?
Το είδα σε Skoda Καροq ότι σταματάει κιόλας αυτόματα.
Στο Xtrail ισχύει το ίδια ή είναι μόνο ηχητική η ειδοποίηση?
Επίσης το έχει σαν σύστημα η ENERGY έκδοση?
Ευχαριστώ προκαταβολικά guys. -
Στο Energy που εχω εγω,δεν σταματαει αυτοματα,αλλα εχει πολυ καλους εργοστασιακους αισθητηρες με πολυ καλη ηχητικη ειδοποιηση...
-
Όταν ρώτησα προ μηνών, μου είπαν πως δεν υπάρχουν εργοστασιακοί και πως τοποθετούνται κατά την παραλαβή απο την αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Όταν ρώτησα προ μηνών, μου είπαν πως δεν υπάρχουν εργοστασιακοί και πως τοποθετούνται κατά την παραλαβή απο την αντιπροσωπεία.Εργοστασιακοι ειναι.Η προειδοποιηση εμφανιζεται στο καντραν με απεικονιση για το που βρισκεται το εμποδιο ..
-
Εννοείς υπάρχει η υποδοχή σαν φίσα να συνδεθούν για να δείχνουν στην οθόνη. Αλλά δεν υπάρχουν στην παραλαβή του οχήματος.
Εκτός αν μου έλεγαν άσχετα ή αν άλλαξε κάτι.
Nissan X-Trail 2013