-
Συγγενής μου προσφατα έκλεισε το 1.2 Pure Tech 110 Allure EAT6, μιας και έτρεχε η προσφορά.
Ωστόσο, μου επισήμανε ότι, όταν πριν κάποιους λίγους μηνες πριν (Γενάρη;) πηρε προσφορά, η αρχική τιμή τότε ήταν μικρότερη από την αρχική τιμή σήμερα (ανευ προσφοράς). Δηλαδή, πριν γινεη η προσφορά, υπήρξε αύξηση της τιμής περίπου στο 1000ρικο (παιζει ανάλογα η έκδοση και μεταλλικό χρωμα κλπ). Δε ξερω αν αυτό έγινε λόγω καποιων φορολογικών θεμάτων ή η Πεζω πριν τις εκπτωσεις, αυξησε τιμες ωστε οι εκτπωσεις να μοιαζουν 'καλύτερες'.
Ισως και κάποιος άλλος να παρατήρησε κάτι αντίστοιχο; Απλά ενημερωτικά. -
Συχνο φαινομενο στο εμποριο. Σε ολα τα ειδη ετσι γινεται. Ανεβαζουν τις τιμες ενα με δυο μηνες σταδιακα νωριτερα.
Λιγο το κοστος, λιγο η καραβια που αργησε, λιγο οι προμηθευτες κτλ..Δεν λεω συγκεκριμενα για την πεζο, δεν εχω καποια γνωση σχετικη για τη πεζο, αλλα μιλω γενικα.
-
Next-Generation Peugeot 2008 Rendered With 3008 Cues
https://www.motor1.com/news/241964/new- ... -rendered/
Αν είναι ένα baby 3008 μέσα-έξω θα είναι τρομερά ενδιαφέρον και θέλω να πιστεύω πως δεν θα ξεπερνά σε τιμές το T-ROC φυσικά.
Με το 3008 την είδανε BMW X1 τιμολογιακά - όχι άδικα σε πολλά σημεία αλλά έχει γίνει η κουβέντα αυτή δεν την επαναφερω- ελπίζω με το 2008 να μην την δουν ...Αudi Q2 τιμολογιακά.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε και το DS3 crossback που θα παίζει με το Audi Q2
-
Οι φωτο είναι από το spied grandland x...
Peugeot 2008 (2013)