-
ΕΕΡ-7263 σε παλιό Skoda μτχ επαγγελματικό
-
HKX 2382 Doblo
-
2ο ημίχρονο ... άλλα 2 γκολάκια ... ουπς λάθος forum εδώ δεν είναι τα αθλητικά ...
NNZ-527 σε λευκό KYMCO AGILITY 150, όχημα 6 ημ. σήμερα πινακιδόθηκε,από τα μυστικά του επαγγέλματος...
Πληροφορίες:
ΝΙΥ-5652 ... λευκό NISSAN MICRA +
ΝΙΥ-5653 πορτοκαλί NISSAN MICRA, χθεσινή αριθμοδότηση,έταιρα ενοικιαζόμενα...
@garvanitis: Ότι πεις εσύ ... αφού τα ξέρεις καλύτερα απ'όλους ... you are the Busmaster
-
KXZ-1179 σε Fabia
-
Νέα απο το μέτωπο της Κρήτης
ΑΕΗ-472 στην Πλάκα Λασιθίου
ΑΕΗ-109 στην Σητεία
3 μέρες στην Ιεράπετρα κανένα ΑΕΗ
Και τέλος
ΡΗΖ- 877 στην πόλη του Ρεθύμνου
Είδα και ένα ΗΗΜ-995 (Μοίρες) στα Μάταλα, αλλά με πρόλαβε ο νέος κλάδος -
ΕΜΝ 8478
ΥΝΤ 4807 σε μαύρο smart
και ΙΜΧ 9729
-
ΙΟΒ-6433
-
**ΙΡΑ 6311 **Toyota Yaris
-
Καλημερα σας απο καβαλα . Ενας νεος πινακιδολαγνος. Πριν απο 1 μηνα πηρα το honda sh 150cc injection . Aρ. Πινακιδας ΑΒΙ 802. Προχθες ειδα πινακιδα σε yamaha crypton 125 ΑΒΙ 873. Αυτα τα νεωτερα . Και σε αμαξι αν δεν κανω λαθος ΡΜΧ 3133
-
Ο χρήστης Zafirakos έγραψε:
Καλημερα σας απο καβαλα . Ενας νεος πινακιδολαγνος. Πριν απο 1 μηνα πηρα το honda sh 150cc injection . Aρ. Πινακιδας ΑΒΙ 802. Προχθες ειδα πινακιδα σε yamaha crypton 125 ΑΒΙ 873. Αυτα τα νεωτερα . Και σε αμαξι αν δεν κανω λαθος ΡΜΧ 3133Καλώς ήρθες και καλές παρατηρήσεις. Αυξανόμαστε ραγδαία οι πινακιδολόγοι, ελπίζω να φτάσουμε να έχουμε κάποια στιγμή από όλη την ελλάδα παρατηρήσεις καθημερινά (τπτ δεν αποκλείεται στην εποχή του ίντερνετ που είμαστε)
-
Καλως σας βρηκα. Μια παρατηρηση μονο που πιστευω αφορα ολη την επικρατεια. Τα τελευταια 2-3 χρονια οι ρυθμοι εδω πωλησεων αμαξιων κΙ μηχανων κυριως μιας και η καβαλα ειναι παραδοσιακα μηχανουπολη, πεσανε δραματικα. Φιλος μου με αντιπροσωπια μου το ειπε... Αλλα φαινεται το τελευταιο διαστημα μια μικρη ανακαμψη στις μηχανες κυριως στις μεταχειρισμενες λιγων ετων... Στα αυτοκινητα η κατασταση ειναι δραματικη ακομα.καλως σας βρηκα και παλι
-
Καλώς σας βρήκα παιδιά! Να στε καλά! Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!!
Μπορεί η πινακίδα να είναι λίγο πίσω από τις τελευταίες παρατηρήσεις, αλλά το αυτοκίνητο ήταν σκέτη κ@__@ !!!!!!!!!
ΝΗΧ-6959 σε σκούρο γκρι Audi A3 Sportback TFSI S-line με μαύρες πεντάκτινες ζάντες, Xenon προβολείς μπροστά, LED πίσω και διπλή χρωμιομένη απόληξη εξάτμισης!
Πριν από μιάμιση ώρα, Τσιμισκή με Βενιζέλου. -
HKX 2400 i30
-
-
Μαζικές ταξινομήσεις της Hertz στην Νοτ.Αθήνα:
Ένα από αυτά ήταν κι αυτό:Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΙΡΑ-6362 σε γαλάζιο ολοκαίνουργιο CITROEN C1,μ.μ.,(Α.Π.Θ.)!!!Διότι σήμερα:
ΙΡΑ-6367 ... μαύρο CITROEN C1,από το μεσημέρι στο Φοίνικα ... και πιο μετά ...ΙΡΑ-6372 ολόιδιο,στο Ρ ενοικιαζόμενων της Hertz στο Αεροδρόμιο!!!
**ΙΡΑ 6311 **Toyota Yaris
Παίζει να ήταν ενοικιαζόμενο ή μακροχρόνια μίσθωση?
Διότι αν ήταν,παίζει και αυτό που είδα την Δευτέρα να ήταν λευκό Yaris,και να μιλάμε για μια άλλη παρτίδα!!!ΙΡΑ-6310 ... σε κάτι λευκό μικρό,πιστεύω πως ήταν ή TOYOTA YARIS ή CITROEN C3 ή PEUGEOT 308 ... , στην περιφεριακή αντ.ρεύμα προ διώρου
Τέλος ξαναείδα στην Τσιμισκη το:
ΚΤΖ-1823 ... λευκό OPEL CORSA,στο Δισπηλιό!!!
αλλά και λίγα μέτρα πιο πριν το:
ΧΚΝ-4381 σε μαύρο Adam το πρώτο που πετυχαίνω στη θεσσαλονίκη
και μένα το πρώτο μου Αdam ήτανε ...
-
ΚΟΜ 7607 σε Fiat Punto επαγγελματικο εισαγωγης. Μεχρι τις 30/6 που θα ειμαι εδω πανω, λογικα θα εχουμε φτασει στο 7650. Περυσι τοτε ημασταν στο 6838. Δηλαδη λιγοτερες κι απο 850 ταξινομησεις.
Τελος παντων, φανταζομαι οτι μεχρι τελος Ιουνιου θα εχω πετυχει ΕΒΜ 4500 και ΑΗΜ 9000. -
ΙΡΑ-6450
ΥΤΒ-1353@latest_plates,Zafirakos:Καλώς ήλθατε στην παρέα μας.
-
Και... στις 6 το απόγευμα,
ΝΙΥ-5615 (χάρτινο), σε λευκή Mercedes-Benz CLA 200, Αγγελάκη με Εγνατία. -
HIE 895 mtx honda
-
ΚΜΡ-7894, ΜΖΖ 399
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013