-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
και σήμερα επιτέλους νέα απο τα ΝΗΧ
ΝΗΧ-7068 σε επαγγελματικό!!πρακτικά εγώ νομίζω ότι είμαστε ήδη κοντά στα 72χχΗμέρα ΝΗΧτοπουλιών και σ' εμένα σήμερα ...
Ξεκίνησα για ζέσταμα με:
ΝΗΧ-6966 ... σε λευκό TOYOTA AURIS ... από το πρωί κάπου Δυτικά... ενώ λίγο πιο κάτωΝΙΥ-5245(χ) σε ολοκαίνουργιο λευκό FIAT PICK UP (STRADA?) ... αμάν πια 1 προς 1 τα βλέπω!!!
Στο Κέντρο:
ΝΗΧ-6978 ... σε μτχ. ασημί DAEWOO LANOS ... Καμάρα...
ΤΚΡ-9821 ... σε λευκό SMART 4,2 ... Μητρόπολη, ενώ στην σχ.Τυφλών:
ΝΙΥ-5694(χ) σε καινούργιο μαύρο ή κάτι πολύ σκούρο FORD (έμοιαζε με FUSION!!!),αλήθεια βγαίνουν ακόμα?Ενώ το μεσημέρι πληροφορίες από αντιπροσωπεία αυτ/των στην Θέρμη,σήμερα πινακίδοσαν:
ΝΗΧ-7092 + ΝΗΧ-7095
@Ομαδα πινακιδων: Κι από μένα, γάμα τα!!!
-
Το poll ειναι στο μπλογκ!!
Εγω την εριξα την ψηφο μου! -
Και ένα φρέσκο ΝΙΥ για να κλείσει η μέρα!
ΝΙΥ-5762 χάρτινο σε πανέμορφη κόκκινη A-Class καινούργια πλησίον της ερτ3
-
ΚΜΡ-7920
-
Και μια απογευματινή παρατήρηση (21/6) ... για να δέσει το γλυκό!!!
ΚΙΜ-551 σε γαλάζιο PIAGGIO MP3,προ 7-ώρου στην Ηλιούπολη!!!
-
ΤΡΖ-9174
-
ΙΡΑ 6746 σε ι10
Είμαι υπέρ του γ
-
ΖΧΝ-2565 hilux 4x4 εδώ και μέρες
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΚΜΡ-7912 στο παρακάτω...
Έχεις το θράσος να μου κλέβεις καλαματιανή παρατήρηση; Πρέπει κάποιος να με βοηθήσει να σε εκδικηθώ.
Καλά σου έκανε το καταευχαριστήθηκα. Πάντα τέτοια.
ΗΕΑ 582 και ΗΑΝ 4775 σε επαγγελματικό το οποίο ήταν μάλλον VW Caddy και φυσικά λευκό.
-
HKX 2536 Navara.
-
ΙΡΒ-9882 επαγγ.
ΥΤΒ-1556
ΖΧΝ-2910Ο χρήστης christhess έγραψε:
χαχαχαχ,ήμουν σίγουρος για την αντίδραση σου!αυτό ήταν γερό χτύπημα!που να βρεις όμως καλή απάντηση εκεί κάτω?
Λίγο κράτησε το χτύπημα! Και η καλή απάντηση δε θα αργήσει να έρθει.
Όσο για τον μικρό χαιρέκακο απαντώ με μία καταρίτσα: που να έχει πάντα μπροστά του τον mjr!
Ψήφισα κι εγώ, φυσικά το α...
Μήπως προς το τέλος της εβδομάδας να ψάξει κανείς τι γίνεται στο Αλιβέρι στην κανονική σειρά;
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Το σηματάκι του ΚΤΕΟ τι ρόλο βαράει σε καινούριο αυτοκίνητο...??Τα εκπαιδευτικά απ' ότι θυμάμαι περνάνε αμέσως ΚΤΕΟ, μου το είχαν πει στη σχολή οδηγών όπου είχα πάρει το δίπλωμα. Και πλέον δεν είναι υποχρεωτικό να περάσουν 4 χρόνια, ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να το περάσει και πιο πριν, έχω παράδειγμα στην πολυκατοικία μου που 3 χρονών αμάξι, ο γείτονας το έχει περάσει χωρίς να έχει συμπληρώσει 4 χρόνια
-
ΕΥΡΗΚΑ!!!
Νομίζοντας ότι έχει δοθεί,εδώ και πολύ καιρό,ανακάλυψα μόλις τώρα ότι είναι νέα παρατήρηση!!!
Έχει περάσει περίπου μήνας από τότε που είχα την παρατήρηση και βλέποντας ότι η Ιστιαία δίνει ΧΑΙ-9101+, θεώρησα ότι κάτι μικρότερο έχει σιγουρά δοθεί,μόλις ανακάλυψα όμως ότι ΧΑΙ-9001/9050 δεν έχουν δοθεί,και μάλλον μιλάμε για πισογύρισμα της Ιστιαίας,αφού έχουμε από το 2012 να μάθουμε νέα τους:ΧΑΙ-9031 σε (αν θυμάμαι καλά) ασημί ή μαύρο Μ/Β 20άρι τουριστικό λεωφορείο, στα Δικαστήρια!!!
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μήπως προς το τέλος της εβδομάδας να ψάξει κανείς τι γίνεται στο Αλιβέρι στην κανονική σειρά;Όποιος ρωτήσει για το Αλιβέρι,ας κάνει τον κόπο να μάθει τι παίζει και στην Ιστιαία... διότι αν έχουν τελειώσει με τα ΧΑΙ-(εως)9050,μπορεί να προχώρησαν και στα ΧΑΙ-9151 ...
Στην μεταμεσονύχτια τσάρκα μετά την διασκέδαση μου: ΝΙΥ-5716 ... πινακιδομένο σε μαύρο AUDI A3 ... στο Καραμπουρνάκι!
-
ΡΑΖ-2832 σε ανθρακι Qasqai προ ολίγου στην περιοχή μου
-
ΡΥΙ-923 σε παπι
-
PEM-7638 polo
-
ΚΜΡ 7934 σε Hilux.
-
ΕΕΡ 7241
-
ΑΗΜ 8973 σε A180.