-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Κάτι ξεπερασμένο αλλά καλό:
IOB-5075 σε λευκή 911 Carrera 2S Cabriolet (την καινούρια!!)- Απορώ πώς μου έτυχε να δω την μία από τις 2 καινούριες 911 που πουλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα...
- Απορώ γιατί δεν έχει νούμερο εκτός σειράς
- Δεν είχα ξαναδεί καινούρια 911, το αμάξι είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ, καθόμουν και το χάζευα κανα 10λεπτο εκεί που ήταν παρκαρισμένο...
Και επίσης απορώ που βρήκε 200.000 ευρώ . Επίσης η άλλη είναι στην Θεσσαλονίκη, απ' ότι διάβασα στο φόρουμ. Επίσης κυκλοφορεί και μια καινούργια bentley flying spur την οποία αν την δείτε βγάλτε την μία φώτο να την δούμε
Έχω βγάλει φώτο την 911!!
Μόλις μπορέσω θα την ανεβάσω!!Ναι!!! . Περιμένουμε
viewtopic.php?f=5&t=43902&p=2809158#p2809158 το δεύτερο post
Ευχαριστώ πολύ, όντως εργαλείο γερό
-
Συνεχίζοντας κ εγώ με rac ή μτχ,
Ιμχ9535 σε smart μτχ κ ιμμ2994 σε άλλο μτχ νομίζω Hyundai.
Επίσης, ρεμ 7468 rac.Sent from HTC Desire X
-
HKX 2115 Citroen C1. Το απόλυτο χάος στο αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή. Από το πρωί ελάχιστα αεροπλάνα έχουν κάτσει. Μέχρι τώρα πήγαιναν στα Χανιά, τώρα τα στέλνουν Ρόδο. Μέχρι το μεσημέρι που θα φρακαρει κι εκεί θα τα στέλνουν. Κύπρο.
-
---Update---
KXE-9632 (μάλλον micra) & KXE-9642 panda r-a-c σίγουροΕπίσης
ι. είδα επαγγελματικό με κόκκινες, επιτρέπεται?
ιι. είδα περιπολικό-αγροτικό με καρότσα , Nissan μου φάνηκε κ του κουτιούKXE-9631 σε κόκκινο, Panda μου φάνηκε.
Οδεύουμε στην εξάντληση της παρτίδας των ΚΧΕ και το ερώτημα είναι αν και τι θα στείλει η Κως ή μήπως πάμε σε χάρτινα να το παίξουμε λίγο Σαλόνικα? Για να δούμε...
-
HEA 536.
ΗΕΑ 804.
ΚΥΝ 3381 σε Ypsilon.
και ένα ΔΟΚ 8553 σε Volvo V60. -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ιι. είδα περιπολικό-αγροτικό με καρότσα , Nissan μου φάνηκε κ του κουτιού
viewtopic.php?f=5&t=16992&hilit=%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82&start=1455
ΚΟΜ 7534 σε Smart.. Κι αυτο εισαγωγης..
-
ΗΕΑ 546
-
---Update---
KXE-9632 (μάλλον micra) & KXE-9642 panda r-a-c σίγουροΕπίσης
ι. είδα επαγγελματικό με κόκκινες, επιτρέπεται?Έχω δει και γω αρκετά με κόκκινες οπότε επιτρέπεται λογικά
-
ΙΡΕ-5207 σε δημοσιογραφικό νέο RAV4
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 111660.asp -
ΚΚΝ 742
-
ΡΡΒ 8217
ΑΖΖ 6121 BMW X5Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
ΙΡΕ-5207 σε δημοσιογραφικό νέο RAV4
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 111660.aspτο ειδα live χθες στην εθνικη! το πισω μερος απλα δεν παλευεται
-
ΙΡΑ 50**, ΙΟΒ 55** και ΤΖΑ 144 τις τελευταίες μέρες
(η αλήθεια είναι ότι βλέπω και άλλα ενδιαφέρονται τελευταία πχ ΥΤΑ 97**, αλλά λίγο η κούραση, λίγο ότι δεν προλαβαίνω να τα σημειώνω, δεν τα θυμάμαι ).Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ιι. είδα περιπολικό-αγροτικό με καρότσα , Nissan μου φάνηκε κ του κουτιού
Οδεύουμε στην εξάντληση της παρτίδας των ΚΧΕ και το ερώτημα είναι αν και τι θα στείλει η Κως ή μήπως πάμε σε χάρτινα να το παίξουμε λίγο Σαλόνικα? Για να δούμε...
Είδα και εγώ 1-2 φορές στη Ρόδο τέτοια περιπολικά. Αλλά δεν κυκλοφορούν στην πόλη. Επίσης, στην Αθήνα δεν έχω δει ποτέ, λογικά είναι για χωριά, αγροτικά μέρη κλπ.
Λογικά ΚΧΖ θα στείλει. Έχουν λίγα πλέον (περίπου 200?) ΚΧΕ. -
HIE 634
-
-
χτες στο κέντρο το μόνο που πέτυχα είναι το
ΕΕΕ-5265 σε μια άσπρη c-class
edit*
σήμερα το πρωί άλλες 2 παρατηρήσεις
ΚΤΖ-1830 σε γαλάζιο atos μτχ μετά τη νομαρχία
και
ΡΑΖ-2803 σε ένα fiat fiorino(αυτό με την καρότσα πίσω) στην μητροπόλεως
*edit no2
ΑΚΗ-9904
-
ΚΜΡ-7791, ΜΖΖ 298
...Θα μας στείλουν τα τελευταία ΚΧΕ (98-99) και μετά ΚΧΖ αλλά όχι απ' το 1000...Εικασία ή έμαθες από μέσα;
-
---Update---
Επίσης
ι. είδα επαγγελματικό με κόκκινες, επιτρέπεται?
ιι. είδα περιπολικό-αγροτικό με καρότσα , Nissan μου φάνηκε κ του κουτιούπεριπολικό της ΟΠΚΕ είναι
-
Βόλτα με ξεσκούφωτη (cabrio) παλιά BMW,μέχρι την εγγύς Χαλκιδική για το πρώτο ... μπάνιο της σαιζόν ...
ΜΥΗ-7632 σε λευκό CITROEN C3ή4 ... στην Άνω Τούμπα ...
ΚΑΜ-7556 ... κόκκινο NISSAN αγρότης ... στην εγγύς Χαλκιδική!!!
τέλος στην επιστροφή:ΕΕΕ-5271 σε ασημί τζιποειδές στην Πυλαία ... δυστυχώς με τον αέρα κόντρα στο πίσω κάθισμα του cabrio δεν μπόρεσα να δω μάρκα!!!
Ίσως έχασα κι άλλες παρατηρήσεις στην Ε.Ο. ... αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να δω πολλά πράγματα!!!
-
Πριν 2-3 μέρες είδα το ΖΧΝ 9999 σε BMW (μάλλον). Λογικά εκτός σειράς ε?
-
Τα Σ-Κ ... γράφουν χιλιόμετρα τα επαρχιώτικα!!!
Un point (Ουν πουάν) Θεσσαλονικιώτικα ... Douze points (Ντουζ πουάντ) Επαρχιώτικα ...Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο μου post (18/05/13 21:12):
ΚΒΤ-2654 σε λευκό μάλλον FORD FOCUS(90%) ή OPEL CORSA(10%) ... στα Συμμαχικά Κοιμητήρια!!!
Και λόγω του ότι είχα έμπνευση απ' ότι φαίνεται από νωρίς ... ====>
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΚΑΜ-7556 ... κόκκινο NISSAN αγρότης ... στην εγγύς Χαλκιδική!!!ΚΑΜ-7607 πάλι κόκκινο ελαφρώς μτχ. εισαγωγής από Landau(Γερμανία) SMART 4,2 ... πριν λίγη ώρα(19/5),Άνω Πόλη!!!
@christhess: Kαλή δουλειά με τα Δυτικομακεδονίτικα
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013