-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
KXE-9330 σε λευκό Audi QΠρόεδρε, ευχαριστώ για την πληροφόρηση
Limited1, που χάθηκες? Είσαι στο νησί?
Dr στο νησί μας είμαι αλλα ετοιμάζουμε νεα επιχείρηση και τρέχω αφάνταστα...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Κι εγώ τριήμερη στα Γιάννενα από Πέμπτη ως Σάββατο ήμουν εξ ου και το ΙΝΧ-5155 που ανέφερα. Τα οποία Γιάννενα
είχαν βουλιάξει από σχολικές εκδρομές: όπου και να γύριζες το κεφάλι, ανέμελους μαθητές έβλεπες. Μόνο στο
ξενοδοχείο που μείναμε ήταν άλλα 3-4 σχολεία! Πότε ήσουν Μέτσοβο; Εμείς πήγαμε Παρασκευή απόγευμα και παρκάραμε
δίπλα σε λεωφορεία από Βοιωτία, Θεσσαλονίκη και κάτι από Θεσσαλία που δε θυμάμαι πια, όταν φτάναμε έφευγαν 3
ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με Μουσικό σχολείο Αγρινίου κλπ. Χαμός!Τα ΚΤΖ-1*** που είδες είναι από Καστοριά, τα ΚΤΖ-3*** από Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, όπως σου έγραψε ο Ίκαρους. '
1)Μέτσοβο πήγαμε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, και το συνδυάσαμε με φαγητό (στην αρχοντική ταβέρνα που πήγαμε εξαιρετικό, δεν αναφέρω όνομα για διαφημιστικούς λόγους). Περαιτέρω δεν κάτσαμε αφού μας περίμενε δρόμος...
Σίγουρα είδα εκεί λεωφορεία από Ξάνθη και νομίζω και Βόλο.
Γιάννενα πήγαμε για φαγητό αργά το μεσημέρι της Κυριακής, και όντως κυκλοφορούσαν πολλοί μαθητές κυρίως Γυμνασίου.2)Να σημειώσω επίσης πως στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα premium καινούρια αυτοκίνητα είχαν πινακίδες Βουλγαρίας.
Όπως μία μαύρη καινούρια X3 με M-Pack που ομολογουμένως την ''ζήλεψα'' όντας γιός κατόχου της προηγούμενης (ξανά με M-Pack), και μια λευκή M550d X Drive κοντά στα Σιάτιστα από την οποία και δεν ξεκόλλησα το μάτι μου μέχρι να χαθεί από το οπτικό μου πεδίο. (εν κινήσει εγώ...) ΚΟΥΚΛΑ!!
Στην Καστοριά κυκλοφορούσε πολύ η καινούρια X3, ενώ το πιο καλοπουλημένο αμάξι είναι το Kia Pro_cee'd. Σε κάθε στενό έβλεπες κι από ένα!!
Στη Θεσσαλονίκη πάντως πολλά αμάξια με πινακίδες από Σκόπια και Τουρκία. Από Aveo Sedan μέχρι Evoque. Αργότερα έμαθα πως πολλοί από αυτούς (προφανώς όχι Τούρκοι) έρχονται εκεί για προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο...3)Το Q3 καλοπουλημένο, το αξίζει και λόγω τιμής, αλλά κατα τ' άλλα λεφτά για συντήρηση καινούριου 2λιτρου υπάρχουν...
4)Και για να είμαι και on-topic, τα ΚΤΖ-2*** πού έχουν δοθεί??
5)Τέλος, έχω να προσθέσω το ΚΤΖ-1776 που είδα στην Καστοριά σε μια DS3 Diesel, λευκή με 17αρες ζάντες, μάλλον η σπάνια στη χώρα μας έκδοση με τα 110 άλογα στο επίπεδο εξοπλισμού Sport Chic
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Τελικά όπως προείπα τα ΝΙΥ-4401/4500 ... δεν με θέλουν ...αλλά:
ΝΙΥ 4465 πάντως είδα νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα. Σε κόκκινο λεόν, το καινούριο, αλλά θεώρησα περιττό να το αναφέρω..
Νομίζω πως έχω και καιρό να αναφέρω δίκυκλα. ΒΧΡ 509 και ΟΕΤ 310.
Καλό ξημέρωμα -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Nέα επιχείρηση τέτοιες εποχές? Χαράς στο κουράγιο σας και καλές δουλειές
Το πόστ του Τάσου96 μου θύμησε κάτι που ξεχνάω να αναφέρω. Τα βουλγάρικα έφτασαν μέχρι τη Ρόδο, 3 πολυτελείας έχω δει με τέτοιες πινακίδες...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XNI-8433 σε Q3 προς παραδοση την Παρασκευη
Το Q3 πρέπει να είναι με διαφορά το πιο καλοπουλημένο δίλιτρο (απ'όλες τις κατηγορίες) των τελευταίων μηνών.
Σκεφτείτε τι θα πουλούσε με τον 1.4 του Tiguan ή, ακόμα καλύτερα, τον 1.4ACT ή κανα 1.6TDI με 130 άλογα...στα Χανια σιγουρα οχι, ειναι μολις το 3ο που κυκλοφορει..
σαν να ειδα ΧΝΙ-8488 στην toyota σε yaris για παραδοση..ναι ηταν οντως 8488, μηπως εκτος σειρας
-
Επιτέλους η τυχερή ...Τρίτη!!! Super Τρίτη που έχουν και οι Αμερικάνοι ...
Μακάρι κάθε Τρίτη να 'ταν έτσι, ... τι λέω!!! κάθε μέρα να είναι έτσι:
Από το πρωί στην Λαχαναγορά, αμορτί:
Ρ-43199 σε λευκή καρότσα ψυγείου FLIEGL, προερχόμενο από Κρήτη
ΡΝΕ-3499 σε μαύρο s/w VW PASSAT ... επιτέλους 4 μήνες και 2 μέρες μετά το προηγούμενο:ΡΝΕ-3454 (07/12/12) ... είχα ευχηθεί από το Φεβρουάριο να δω!!!
Τώρα το επόμενο που θέλω να δω ένα ΡΜΧ ...Αργότερα:
ΝΙΥ-4525 ... πινακιδομένο λαδί FIAT SEDICI ... Μοναστηρίου!!!
NIT-9823 σε λευκό,(σίγουρα) επαναταξινομημένο SETRA S315HDH του Ζορπίδη, ... Μοναστηρίου ...
... ο garvanitis ίσως θυμάται ποια ήταν η προηγούμενη πινακίδα ... είναι το SETRA που διαφημίζει την Κέρκυρα!!!Σχολή οδηγών: σα να μείναν πίσω???
ΝΙΥ-4527 ...
ΝΡΑ-585 ...Πληροφορία:
ΝΡΑ-640 ... από γνωστό μου έμπορο Μοτό...
edit: Το ΕΕΟ-333,δεν έπεισε για νέο? Ίσως εκτός σειράς!!! ...διότι βλέπω: Έδεσσα: ΕΕO 74 (../09/12) !!!!!!!
-
KXE-9332 σε ... λευκό -μάλλον- SeatΈχε το νου σου στον Ξενάκη για λευκό Α3 Sportback TDI με ΚΧΕ-933x αύριο ή μεθαύριο...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
NIT-9823 σε λευκό,(σίγουρα) επαναταξινομημένο SETRA S315HDH του Ζορπίδη, ... Μοναστηρίου ...
... ο garvanitis ίσως θυμάται ποια ήταν η προηγούμενη πινακίδα ... είναι το SETRA που διαφημίζει την Κέρκυρα!!!Πρέπει να είναι νέο όχημα στο στόλο του. Υπήρχε ένα τέτοιο στα μεταχειρισμένα του Παπαδάκη στην Ελευσίνα όπου και κατέληξαν πολλά νεότερα Setra του Ζορπίδη. Ίσως ανταλλαγή. Παρόλα αυτά υπάρχει και το ΝΙΤ-9815 στα Ζορπίδια χρώματα το οποίο και ήταν WY 91480 στην πολωνέζικη θυγατρική του.
Ήδη όμως απο την πρωταπριλιά όμως ΝΙΤ-9826 σε Bova του Γκαγκαμάνη (πρώην ΝΕΤ-4359 ή 4030)
Επίσης από την Παρασκευή ΝΡΑ-662 κάπου στη Λαγκαδά (παραβίαση συνόρων)
-
Ρ 43246 σε επικαθημενη καροτσα μουσαμα. Απο Κρητη κι αυτο
-
ΗΑΝ 4682 σε Corsa επαγγελματικό.Μετά από λίγο πέρασε ο mjr....
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΝ 4682 σε Corsa επαγγελματικό.Μετά από λίγο πέρασε ο mjr....ΙΜΜ 2699 λευκό yaris καινούριο
Sent from HTC Desire X
-
Το απόγευμα ΚΟΜ 7460 σε golf που μόλις είχε παραδοθεί και λίγο πιο μετα ΚΟΜ 7461 σε Ινσιγνια!
-
Η super Τρίτη έχει και ... συνέχεια με απογευματινές παρατηρήσεις ...
Χωρίς κοκκινογράμματο δεν θα 'ταν τόσο super:
EEE-5259 σε μπλε VW POLO TDI (Περιφεριακή) ...
ΚΒΤ-2527 σε λευκό TOYOTA YARIS (Περιφεριακή) ... να θυμίσω ότι το Σαββατόβραδο είδα το ΚΒΤ-2526 λευκο AURIS!!! (Δυο-δυο τα πουλάν οι έμποροι?)
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
WY 91480Το πέτυχα πριν 5-6 βδομάδες στο τελωνείο!!! Ήταν εντελώς λευκό χωρίς διακριτικά!!! Που να 'ξερα ...
Όσο για το ΝΡΑ-662 ... χαίρομαι τον συναγωνισμό που υπάρχει ... διότι δεν άνταγωνιζόμαστε αλλά συναγωνιζόμαστε στο παζλ των Ελληνικών Πινακίδων Κυκλοφορίας,κυνηγώντας ότι καινούργιο παρατηρούμε,ώστε να αυτό συμπληρώνεται!!!@christhess: Χάθηκες, απαρατήρητος?
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Η super Τρίτη έχει και ... συνέχεια με απογευματινές παρατηρήσεις ...Χωρίς κοκκινογράμματο δεν θα 'ταν τόσο super:
ΚΒΤ-2527 σε λευκό TOYOTA YARIS (Περιφεριακή) ... να θυμίσω ότι το Σαββατόβραδο είδα το ΚΒΤ-2526 λευκο AURIS!!! (Δυο-δυο τα πουλάν οι έμποροι?)
WY 91480
Το πέτυχα πριν 5-6 βδομάδες στο τελωνείο!!! Ήταν εντελώς λευκό χωρίς διακριτικά!!! Που να 'ξερα ...
Όσο για το ΝΡΑ-662 ... χαίρομαι τον συναγωνισμό που υπάρχει ... διότι δεν άνταγωνιζόμαστε αλλά συναγωνιζόμαστε στο παζλ των Ελληνικών Πινακίδων Κυκλοφορίας,κυνηγώντας ότι καινούργιο παρατηρούμε,ώστε να αυτό συμπληρώνεται!!!@christhess: Χάθηκες, απαρατήρητος?
Λευκό το WY 91480 είσαι σίγουρος; Βυσσινί το θυμάμαι. Άρα έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι αυτό που φωτογράφησες. Κατά τα λοιπά ασφαλώς και το ζητούμενο είναι να συμπληρωνόμαστε και δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού. Άσχετα αν κάποιες παρατηρήσεις σου τις έχω κι εγώ και με προλαβαίνεις για ελάχιστο.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
@christhess: Χάθηκες, απαρατήρητος?
δεν πέτυχα κάτι αξιόλογο δυστυχώς πέριξ της ανατολικής περιοχής που κινήθηκα
-
Nέα επιχείρηση τέτοιες εποχές? Χαράς στο κουράγιο σας και καλές δουλειές
Το πόστ του Τάσου96 μου θύμησε κάτι που ξεχνάω να αναφέρω. Τα βουλγάρικα έφτασαν μέχρι τη Ρόδο, 3 πολυτελείας έχω δει με τέτοιες πινακίδες...
Dr τι έχει η εποχή?
Ευχαριστώ για τις ευχές by the way!!! Τον χώρο του Προφήτη Αμώ τον ξέρεις? -
Ημουν απο κινητο οταν εγραψα τα παραπανω ΚΟΜ και δεν μπορουσα να γραψω μια μινι προβλεψη για το πως θα κινηθουν οι επομενοι μηνες.. Τωρα μπορω!
Απο το Μαρτιο και μετα εχει ανεβει ελαφρα ο ρυθμος και ετσι ενω περιμενα να φταναμε το 7450 μεχρι τις 21/4 που θα φυγω για Πασχα, τελικα πιστευω θα δω 7500 μεχρι εκεινη την ημερομηνια. Τωρα μεχρι τελος Ιουνιου θελω να πιστευω οτι το 7700 θα το εχω δει..
Οι ρυθμοι σε σχεση με περυσι ειναι ελαφρως πεσμενοι αλλα η συγκριση με το 2011 σε κανει να τραβας τα μαλλια σου.
Σημειωτεον οι μισες παρατηρησεις ειναι επαναταξινομημενα. Και το Ινσιγκνια που ειχε ΚΟΜ 7461, παιζει να ηταν επαναταξινομημενο. -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Η super Τρίτη έχει και ... συνέχεια με απογευματινές παρατηρήσεις ...Χωρίς κοκκινογράμματο δεν θα 'ταν τόσο super:
WY 91480
Το πέτυχα πριν 5-6 βδομάδες στο τελωνείο!!! Ήταν εντελώς λευκό χωρίς διακριτικά!!! Που να 'ξερα ...
Τώρα που είπες για ΚΒΤ έχει ανέβει πολύ η Καβάλα ή είναι η ιδέα μου?
-
ΙΡΒ-9682 στο νέο ACTROS σε αφιέρωμα ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR
-
ΡΟΖ 1597 σε Μαζντα xedos χθες στην Πανεπιστημιου.
Μου εκανε εντυπωση το ροζ για αυτο και το ποσταρω!!!Γιατι εξακολουθω να μην εχω καταλαβει αυτο το θρεντ!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013