-
ΚΟΜ 7854 σε c3.
ΕΒΜ 465* σε νεο Astra. -
Πήγα για σχεδόν μια μέρα στη Θεσσαλονίκη (@ΕΕΕ333 είχα στο μυαλό μου να σε πάρω για κάποιο καφέ, αλλά ήταν πολύ σύντομη και ειδικού σκοπού ( ) η διαμονή μου. Την επόμενη φορά σίγουρα!) και...
ΕΕΡ 7391 στα Μάλγαρα
ΝΗΧ 8254 [χ] σε yaris στην Άνω Πόλη
ΜΕΗ 5766 smart νομίζω
ΚΥΝ 39**, το οποίο θεώρησα παλιό και δεν το θυμάμαι στο λευκό πύργο
ΚΜΡ 82** ή 83** σε Bmw σειρά 1 προηγούμενο μοντέλο
ΙΜΜ 7311 στην Κηφισιά Αττικής
ΙΡΕ 9230 λευκό opel στην Βασ. Σοφίας
ΑΙΝ 96** στην ΑθήναΕπίσης, είδα ΚΤΖ 1990 στη Νίκης, 2 ΤΚΤ 10** ένα στην Αθήνα και ένα έξω από το Βόλο, ΡΡΒ 8990 στην Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα και ΡΜΤ 9713 το βράδυ του Σαββάτου στην Ίωνος Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη.
Όλα τελευταίου 4ημερου -
ΙΜΜ-7151
ΙΜΧ-8600 επαγγ.
ΥΝΥ-3471
ΙΡΕ-9801
ΙΜΜ-4461
ΥΤΒ-3881
ΥΤΒ-9311
ΥΤΒ-8101 επαγγ.
ΥΝΤ-5527
ΥΝΤ-9088 επαγγ.ΝΙΥ-7351 επαγγ.
ΝΗΧ-8051 μτχ.
ΝΗΧ-8251 νέοΗΚΥ-7696
ΚΧΖ-1801 Ρόδος
ΚΧΖ-2151 Κως
ΚΤΖ-2936 Κοζάνη, τρέχων κλάδος ΚΤΖ-2921/3000
ΚΤΖ-2902 Πτολεμαΐδα, τρέχων κλάδος ΚΤΖ-2901/2920
ΑΙΝ-9591ΕΕΕ-5635 Πάτρα, μάλλον τα ΕΕΕ-5630/5634 πήγαν Αίγιο
ΚΧΧ-9076 Γουμένισσα
ΚΧΧ-9078 ΚιλκίςΟΕΥ 651
ΟΗΝ 15 Άλιμος
ΒΧΧ 880
ΑΥΒ 495 επίκειται νέος κλάδος στο Αίγιο
ΜΗΖ 997
ΚΚΝ 956
ΑΙΥ 887
ΡΡΙ 961
ΗΕΑ 675
ΤΚΟ 971
ΜΙΗ 995
ΡΜΙ 4
ΑΤΧ 921
ΗΝΗ 871 -
Ευχαριστούμε πολύ thaliarque!!!
H αλήθεια είναι ότι καθώς περνούν οι μέρες σκέφτομαι: 'Άντε, πότε θα ανεβάσει ο thaliarque τις μαζικές παρατηρήσεις του?'
Χαχαχαχα! Να σαι καλά φίλε μου!Λοιπόν, ο σχολιασμός:
Ναι, όντως ο κλάδος του Χολαργού με βάζει σε σκέψη. Ήδη την Παρασκευή αναφέρθηκε ΙΜΜ-7123. Και ακόμα κι αν ήταν το τελευταίο νούμερο νου έδωσε η διεύθυνση την Παρασκευή, μέχρι το 7151 είναι 28 αυτοκίνητα χθες και σήμερα να έχουν ταξινομηθεί. Ύποπτο, με μέσο όρο τα 45-50 την ημέρα...Η Ανατολική Θεσσαλονίκη έχει δύο κλάδους. Λογικό φαίνεται, γιατί από τις παρατηρήσεις συμπεραινόταν ότι τα 8000- και τα 8200- εξελίσσονταν ταυτόχρονα. Το 8051 που αναφέρεις είναι παλιό εφόσον έχω δει το 8060 πινακιδωμένο την Παρασκευή, εκτός κι αν ήταν εκτός σειράς. Το ΝΙΥ-7908 επαγγελματικό, τι ήταν τελικά? Εκτός σειράς???
Τελικά, η Πτολεμαΐδα πήρε 20 νούμερα αντί των 50 που είχαμε προβλέψει. Κι αυτό είναι λογικό, γιατί με τα 50 νούμερα η Πτολεμαΐδα έβγαζε κοντά 2 μήνες, ενώ η Κοζάνη μέσα σε μια βδομάδα θα είχε έλλειψη. Τώρα, θα τελειώσουν σχεδόν ταυτόχρονα οι κλάδοι τους +-1 βδομάδα. Άντε να δούμε από που θα πάρει. Προβλέπω από Γρεβενά, καθώς έχει 3000 νούμερα απόθεμα και οι ρυθμοί είναι 'άστα να πάνε'. Βέροια, Κιλκίς, κ.ά. τα θεωρώ σχεδόν απίθανα...
-
Έτσι εξηγείται και δεν βλέπω τίποτα τις τελευταίες 4 μέρες ... πέρασε από δω ο τυφώνας ... www2000 ...
2 μέρες στους δρόμους δεν είδα τίποτα απολύτως ...
... σήμερα όμως μου κατσε κάτι ... από το πελατολόγιο ...ΧΚΝ-4832 επαναπινακίδωση σε μπλε μτχ. M/B L312 !!!
@www2000:next time please ... immediately!!!
@latest_plates:Το έχω αναφέρει και παλαιότερα,ότι οι σχέσεις Κοζάνης-Γρεβενών δεν είναι (δεν ήταν τουλάχιστον) και οι καλύτερες (πληροφορία από εντός), έτσι δεν το δένω κόμπο ότι η Κοζάνη θα πάρει από κει!!! Θεωρώ φαβορί Βέροια,Θέρμη και outsider Γρεβενά (θα 'ναι ευχάριστη έκπληξη), Λάρισα ή Φλώρινα (για μικρό κλάδο)!!! Θα ΄χει πλάκα η Κοζάνη να συνεχίσει με άλλες 300/400 από Καστοριά, και να πάει μετά η Καστοριά να δανιστεί από Γρεβενά!!!
Αλήθεια thaliarque γνωρίζεις αν η εντολή δίνετε από το υπουργείο μεταφορών, ή η κάθε νομαρχιακό γραφείο μεταφορών αυτοβούλως αποκρίνεται σε γειτονικούς νομούς για ανακατανομή?
-
ΤΚΤ-1200 (το πρωτο μου) σε νεο panda, εδω και περιπου 1 εβδομαδα.
ΧΝΙ-9464 μτχ L200
XNI-9452 CLA
XNI-9444 μτχ Χ5
ΧΝΙ-9430 rio -
KXZ-1800 σε polo GTi
-
ΗΑΝ-7877
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΗΕΑ 675...Το είδα χθες, παπάκι delivery.
-
Επιτέλους γνήσια παρατήρηση καθ όμμασι ...
ΚΙΗ-1845 σε νέο λευκό SEAT LEON,αργά το απόγευμα ή νωρις το βράδυ ... White Tower ...
-
@EEE333
Ναι το θυμάμαι που είχες πει ότι σχέσεις Κοζάνης-Γρεβενών δεν είναι και οι καλύτερες.Όχι ότι έχω καμιά όρεξη κι εγώ να βλέπω γρεβενιώτικα νούμερα στη Κοζάνη, θεωρώ απαίσιο το ΡΝΕ.
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να πάρει η Κοζάνη καμιά χιλιάδα από Γιάννενα (ΙΝΧ) ή Θέρμη (ΝΗΧ). Αλλά, θα δούμε σύντομα τι θα γίνει τελικά με την ανακατανομή της Κοζάνης...Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Θα 'χει πλάκα η Κοζάνη να συνεχίσει με άλλες 300/400 από Καστοριά, και να πάει μετά η Καστοριά να δανειστεί από Γρεβενά!!!Χαχαχαχαχα, λες? Ψήνομαι να το δω κι αυτό! Έτσι για να υπάρχει και μια ομοιογένεια με τα ΚΤΖ ρε φίλε, αφού πήρε που πήρε τόσα νούμερα, ας πάρει και τα υπόλοιπα... Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, ούτε καν! Δε νομίζω οι διευθύνσεις να τόσο πολύ...
-
Πριν λίγο είδα έξω από τη Renault ΡOX 400* σε Clio νομίζω. Καλό είναι?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν λίγο είδα έξω από τη Renault ΡOX 400* σε Clio νομίζω. Καλό είναι?Το συγκεκριμένο δόθηκε τέλη 2012 με αρχές 2013
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
γατακι...
ο αδερφος μου εχει παρει απο το e-bay πακετο με πινακιδες απο ολες τις πολιτειες των ΗΠΑ.
η παραπανω ειναι μια απο αυτες.στα σοβαρα ομως, η πιο μακρινη που εχω δει live ειναι απο την Χαβαη!!!
την ειδα μαλιστα το 2001 σε Ε class 30ετιας, οταν και δουλευα στο Village ανημερα της πρεμιερας της ταινιας...Pearl Harbour!!Thumbs up στον bro
Στην ηπειρωτικη Ελλάδα έχω πετύχει κι εγώ διαφορα εξωτικά, στο νησί όμως εκτός απο κάτι Φλόριδες και Νέες Υόρκες/Νέα Τζέρσευ δεν θυμάμαι κάτι πιό μακρινό... -
ΥΝΥ 3504 σε ex (πλεον) octavia!
και κατι...αρχαιο!
απο ποτε ειναι αραγε?
-
ΝΙΥ-7366 χάρτινο σε λευκό Fiat Punto επαγγ. πριν λίγο
-
Παραλειπόμενα ... κοινώς κους-κους (الكسكس) ...
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΟΡΖ-5378 σε ... ούτε που θυμάμαι τι ήταν,σπάω το κεφάλι μου ... αλλά τίποτα ... ... χαράματα στην Ανθέων,όποιος το δει ας πει!!!Εθεάθει ξανά,ξημερώματα Δευτέρας στο ίδιο σημείο και είναι λευκό VOLVO V40!!!
ΧΚΝ-4832 επαναπινακίδωση σε μπλε μτχ. M/B L312 !!!
Πολύ παλιό φορτηγό του 1981!!! Με έδρα ορεινό χωριό Χαλκιδικής και χρήση αγροτικού, στη βάση δεδομένων ίσως να έβρισκα και τον προηγούμενο αριθμό του ... αλλά never mind ...
PS: Μάθατε τι έπαθε ένας συμπατριώτης μου στο Κουκούλι Ζαγοροχωρίων??? Πήρε το φτωχό πλην τίμιο κόκκινο αυτοκινητάκι του και πήγε να το δείξει στους συγχωριανούς του ...
Το έχω πετύχει 2-3 φορές στην παραλιακή το: NIT-4767 ...
... Έτσι έγινε γνωστός πανελληνίως (δείτε άρθρο) -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
PS: Μάθατε τι έπαθε ένας συμπατριώτης μου στο Κουκούλι Ζαγοροχωρίων??? Πήρε το φτωχό πλην τίμιο κόκκινο αυτοκινητάκι του και πήγε να το δείξει στους συγχωριανούς του ...
... Έτσι έγινε γνωστός πανελληνίως (δείτε άρθρο)εχουν βουιξει τα σοσιαλ μιντια εδω και μια βδομαδα με τον μαλ... εεεε τον ηλιθιο!
πιο ταιριαστο αμαξι για τα καλντεριμια δεν υπαρχει! -
NHX-8063 σε σιέλ Citroen Xsara στο Πολυτεχνείο (επαναταξινόμηση γιατί το έχω ξαναδεί στο πάρκινγκ του Πολυτεχνείου)
-
ΤΚΤ-1201 χθες βράδυ.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
... Έτσι έγινε γνωστός πανελληνίως (δείτε άρθρο)εχουν βουιξει τα σοσιαλ μιντια εδω και μια βδομαδα με τον μαλ... εεεε τον ηλιθιο!
πιο ταιριαστο αμαξι για τα καλντεριμια δεν υπαρχει!Mιλάμε για πολύ κυμπάρη τύπο,έτσι .Πολύ ντουμάνι έβγαλε το εργαλείο,δεν το περίμενα Αν δείτε και τα υπόλοιπα βίντεο που έχει στο κανάλι του στο youtube,απορώ πως ο Στουρνάρας δεν του έχει πάρει τα κλειδιά απο το εργαλείο ακόμη!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013