-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
btw κοιταζοντας τις του Αγρινιου, το οτι εχει δωθει εκτος σειρας νουμερο απο τις 14-3-11, ειναι αληθεια ή τιποτα ορθογραφικο?Φυσικα!!
Στις 18/7Σημερα καπου στο κεντρο
- viewtopic.php?f=5&t=46646&p=2157187&hilit=%CE%91%CE%99%CE%9D+%CE%B1%CE%B9%CE%BD+9998#p2157187
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!ΒΝΚ 717, έμοιαζε πολύ φρέσκο. Επίσης νομίζω πως είδα ΧΑΟ-4090, αν ήταν όντως, μάλλον είναι εκτός σειράς.
Για την Κορινθία πιστεύω κι εγώ πως θα πάρει από Πάτρα, ίσως ΑΖΖ-8001/9000 ή 9001/9999, θα δούμε... Παίζουν
όμως και άλλες περιοχές να της δώσουν, Βοιωτία, Μεσολόγγι κλπ. Η ανακατανομή, αν γίνει, θα ξεκινήσει κοντά στο
πέρασμα στην επόμενη χρονιά.Πιο επείγουσα είναι η κατάσταση στην Κοζάνη όπου αν δοθούν τα ΚΤΖ-2951/3000 στην Προλεμαΐδα, μέσα στο Νοέμβριο η
Κοζάνη θα έχει πάλι έλλειψη και η Καστοριά δεν έχει ουσιαστικά πια απόθεμα να δώσει: αλλού θα πρέπει να στραφεί το
υπουργείο για να της δώσει, Γρεβενά, Ημαθία, Πιερία, Κιλκίς...Να δούμε επίσης τι θα γίνει με την Αγία Παρασκευή, πρώτα που θα πάνε τα επιβατικά μετά το ΙΡΕ-9000, στο 9501 ή στο
ΙΡΖ-1000; Και μετά αν θα υπάρξει ανακατανομή και από πού; Η λογική λέει πως τα υπόλοιπα ΥΝΥ θα φύγουν και αυτά για
Άλιμο, όπου με τους τελευταίους ρυθμούς θα φτάσει το ΥΝΥ-5000 κοντά στο κλείσιμο της χρονιάς. Ενώ εικάζω για τα
ΙΜΝ-2001/9999 πως θα μοιραστούν σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή.Χρόνια πολλά και από μένα και ότι επιθυμείς. Για νέα προμήθεια προβλέπεται τίποτα ή μπα? γιατί έτσι όπως πάει στο τέλος δεν θα υπάρχει απόθεμα για πουθενά
-
Χρόνια Πολλά πρόεδρε Δημήτρη. Ότι επιθυμείς!!!!
-
Κατι δικα μου θεματα με εκαναν να το ξεχασω... Χρονια Πολλα Thaliarque!! Να χαιρεσαι το ονομα σου κι ο,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!
-
ΒΑΟ 193 Βόλος
-
Υψηλές παρουσίες σήμερα στην πόλη μας,από τα νότια της Δυτικής Ελλάδος,έτοιμες να καταβροχθήσουν παρατηρήσεις της πόλης μας,κι όχι μόνο για να 'παρατηρήσουν' την Στρατιωτική παρέλαση!!! Έλα όμως που ο 'big brother' είναι πανταχού παρόν σ' αυτή την πόλη κι έχει και φωτό (ντοκουμέντο ολόκληρο/μη δημοσιεύσημο) από μαύρο όχημα ... έξωθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου ... ... ... ... ...
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καποιος μου πηρε τη δουλεια!!... κάποιος την έκανε καλύτερα από σένα, αλλά μην ανησυχείς δεν θα σου την ξαναπάρει, τον έχουμε στο χέρι ...
Κατα τ'άλλα μόνο καλό το:
ΚΤΖ-1998 σε κόκκινη M/B A-180, Σχ.Τυφλών!!!
... την ίδια ώρα περνούσε το: ΥΤΒ-8926 ... μαύρο VW POLO!!!
-
@ikarus260, Megane98hp, Focusman91: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας
Θα μας παιδέψουν νομίζω ακόμα οι ανακατανομές. Δε γνωρίζω κάτι σχετικά με νέα προμήθεια, το απόθεμα στην Αττική
συνολικά, αν γίνουν σωστές ανακατανομές, πρέπει να φτάνει ως τα μέσα του επόμενου καλοκαιριού περίπου. Για δε όλη
την Ελλάδα υπάρχει ο θησαυρός της Θέρμης. -
Καθυστερημένα λίγο λόγω ειδικών συνθηκών αλλά τις καλύτερες ευχές για χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη, ευτυχία στον thaliarque και όποιον άλλο Δημήτρη που δεν γνωρίζω έχουμε στην παρέα...
ΕΕΕ333, με δεδομένο ότι αναφέρεσαι σε 'υψηλές παρουσίες' που παρίστανται στην πόλη, αλλά και των ειδικών συνθηκών φωτογράφισης υποθέτω ότι το μαύρο όχημα έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο ανήκει στον Κάρολο Παπούλια για τον οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι δεν γνώριζα πως αρέσκεται στο platespotting.
Επίσης, δεν φτάνει που οργώνεις όλη την πόλη 'σκοτώνοντας' τις παρατηρήσεις μου για ελάχιστο, τη βλέπεις τη ρημάδα τη Merc στην γειτονιά μου (κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα τη δω κι εγώ), περίμενε λίγες ώρες να δεις αν την αναφέρω κι αν όχι δημοσίευσέ την!!! Δεν θα μπαγιατέψει...
-
Χρόνια πολλά στους Δημήτριδες της παρέας..!
-
ΒΙΝ 2441 Λιβαδειά πριν 2 ώρες
-
ΧΚΝ 474* σε νεα X3
ΡΜΤ 961* σε V40. -
Ξεπερασμένες παρατηρήσεις μόνο ... του τύπου:
ΝΗΧ-8213 ... λευκό FIAT FIORINO,
ΚΝΤ-3640 ... OPEL CORSA +
ΡΝΕ-3529 ... TOYOTA AVENSIS ... κ.α.Ευτυχώς από το πελατολόγιο 'αξεπέραστη' πληροφορία ...
ΝΙΥ-7315 κόκκινο Μ/Β ??? από 25/10!!!
-
αλλα και ΙΜΜ 4331 πανω στο ταμπλο σε 207cc
-
Μία μόνο παρατήρηση σήμερα
ΝΗΧ-8224 Χάρτινη σε ένα καινούργιο ανθρακί Yaris στην Λ.Νίκης
-
Κι από μένα ένα απογευματινό ... στο σύνηθες (τείνει να γίνει αγαπημένο πια ... ) σημείο:
ΝΝΗ-67(χ) λευκό SYM WOLF 125 ... בתי קברות יהודים (Εβραϊκά Κοιμητήρια)
-
ΚΧΖ-1731 C3
ΡΥΚ-367 σε παπι -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Σε αυτό εδώ συγκεκριμένα:
http://auto-vasilopoulos.car.gr/cars/view/4270882/ -
INX-5844 μάλλον volvo και ΡΖΚ-2066 vw polo.
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
KOM-7838 στην Κομοτηνή, ΕΒΜ-4647, ΕΒΟ 723 και ΗΟΖ 434 στην Αλεξανδρούπολη,
Καποιος μου πηρε τη δουλεια!!
Για μια μέρα! Ίσα ίσα για να σε ξεκουράσω!
Υψηλές παρουσίες σήμερα στην πόλη μας,από τα νότια της Δυτικής Ελλάδος,έτοιμες να καταβροχθήσουν παρατηρήσεις της πόλης μας,κι όχι μόνο για να 'παρατηρήσουν' την Στρατιωτική παρέλαση!!! Έλα όμως που ο 'big brother' είναι πανταχού παρόν σ' αυτή την πόλη κι έχει και φωτό (ντοκουμέντο ολόκληρο/μη δημοσιεύσημο) από μαύρο όχημα ... έξωθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου ... ... ... ... ...
Δεν ξέρω για την ολόκληρη φωτό, αλλά οι δημοσιευμένες είναι πολύ ψαγμένες λήψεις!!
-
Χαο 3263
Χαι 9135 ή 9153
αμφότερα χθες το βράδυ στη Χαλκίδα.Sent from HTC Desire X
-
ΑΗΜ-9302 σε Neoplan Transliner N316Κ (#25 ΚΤΕΛ Ξάνθης).
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013