-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εκδρομή στο αεροδρόμιο Χανίων χθες για... δουλειά.
Περιμένοντας μέσα στο κτήριο βγήκε ένας τύπος μέσα απο ένα γραφείο r.a.c. - νομίζω απο τη Sixt - κρατώντας στα χέρια του πινακίδες ΙΜΜ 2203. Όπως καταλαβαίνετε δεν τον ακολούθησα να δω σε τί αμάξι θα τις τοποθετούσε. (Αν και το ήθελα πολύ δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω έξω)Στον ίδιο χώρο είδα και ένα ΚΙΑ 6325 που, αν και περασμένο του δίνουμε respect για το σχετικά μεγάλο ταξίδι που έκανε!!!
Το ΚΙΑ μπορεί να είναι και αγορασμένο 2ο χέρι από Ηρακλειώτη
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εκδρομή στο αεροδρόμιο Χανίων χθες για... δουλειά.
Περιμένοντας μέσα στο κτήριο βγήκε ένας τύπος μέσα απο ένα γραφείο r.a.c. - νομίζω απο τη Sixt - κρατώντας στα χέρια του πινακίδες ΙΜΜ 2203. Όπως καταλαβαίνετε δεν τον ακολούθησα να δω σε τί αμάξι θα τις τοποθετούσε. (Αν και το ήθελα πολύ δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω έξω)Στον ίδιο χώρο είδα και ένα ΚΙΑ 6325 που, αν και περασμένο του δίνουμε respect για το σχετικά μεγάλο ταξίδι που έκανε!!!
Το ΚΙΑ μπορεί να είναι και αγορασμένο 2ο χέρι από Ηρακλειώτη
Ήθελα να πω... ΚΗΑ
-
Πινακίδες χύμα ... ... ξέρετε που, μην επαναλαμβανόμαστε ...
ΝΙΥ-3890 ...
ΝΙΥ-3892Επίσης έχω δώσει από 1/2 ΝΙΥ-3602 και δεν βλέπω ... να έχει περαστεί!!!
Από το πρωί στην Λαχαναγορά τα μόνα ενδιαφέροντα αλλά ξεπερασμένα:
ΚΙΗ-1726 ... σε ασημί NISSAN NAVARA +
ΚΖΧ-4821 ... σε παλιό 90's M/B 210D ... ως καλύτερο Κοζανίτικο μου!!!Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Έδρα : ΛΑΚΚΑ λέμεthanks για το video clip
Σωστά τα λες ... αν και ανεπίσημα η έδρα άλλαξε σε ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ μετά την διάλυση της εταιρείας σε ΕΠΕ μονοπρόσωπη!!!Σου 'χω και 2 ερωτήσεις:
- Είδα της προάλλες ΥΝΝ-9939 σε τουριστικό 20-θέσιο Μ/Β SPRINTER 412D ή 519!!! Θεωρείται βαρύ επαγ/κό αυτό,δεν θα έπρεπε να πάρει ΥΝΡ??? Ή όλα τα Λ.Δ.Χ πέρνουν ΥΝΝ? Αλήθεια που έχουμε φτάσει σ'αυτόν τον κλάδο?
- Μπορείς να βρεις τι κλάδο πήρε η Γουμένισσα μετά το ΚΙΗ-1201/1250??? Για να έχω το νου μου
-
ΙΜΝ 1106 που θα τοποθετηθεί σε ένα peugeot
ΥΤΑ 8385 σε ένα qashqai
ΙΜΜ 2230 σε ένα i20 diesel
ΚΗΑ 6493 που τις έφερε ο αγοραστής και θα τοποθετηθούν σε Hyundai /Kia
Γεμάτη μέρα σήμερα -
ΙΝΧ-5000 σε καινούριο λευκό A-class με πακέτο AMG, έχουν γεμίσει τα Γιάννενα
-
ΙΜΜ-2276 (νομίζω...) σε C3 Diesel
-
ΧΑΟ 2765 Golf 7
-
ΧΑΙ-8679
μετά απο 2 μέρες που τις φορές που κοίταξα δεν βρήκα απολύτως τίποτα,σήμερα πάλι έχουμε εύρημα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3359527/αυτός ο ρημαδο κλάδος πότε θα τελειώσει επιτέλους?
όσον αφορά τα ΙΜΜ νομίζω συνεχίζουν να πετάνε!έχω την εντύπωση ότι είναι αισθητά πιο γρήγορα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι!
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
ΧΑΙ-8679μετά απο 2 μέρες που τις φορές που κοίταξα δεν βρήκα απολύτως τίποτα,σήμερα πάλι έχουμε εύρημα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3359527/αυτός ο ρημαδο κλάδος πότε θα τελειώσει επιτέλους?
όσον αφορά τα ΙΜΜ νομίζω συνεχίζουν να πετάνε!έχω την εντύπωση ότι είναι αισθητά πιο γρήγορα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι!
Άμα έχουμε τους περσινούς ρυθμούς (που δεν πιστεύω), πιστεύω ότι του χρόνου θα μπει στον καινούργιο κλάδο το Αλιβέρι
-
ΚΜΡ-7508, ΜΖΖ 159
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
ΙΡΕ-3226 σε Focus MK2 Diesel (εισαγωγής προφανώς..)Αυτό μπορεί να κυκλοφορήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;
... ΚΙΗ-1726 ... σε ασημί NISSAN NAVARA
...τι κλάδο πήρε η Γουμένισσα μετά το ΚΙΗ-1201/1250??? ...
Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Και αφού τα 1701/1750 τα δίνει μάλλον τώρα το Κιλκίς, η Γουμένισσα παίζει για
ΚΙΗ-1751 ή 1801 ή 1851, αν βέβαια έχει ήδη φτάσει στο 1250.ΧΑΙ-8679
μετά απο 2 μέρες που τις φορές που κοίταξα δεν βρήκα απολύτως τίποτα,σήμερα πάλι έχουμε εύρημα...
Αν προσέξετε στις φωτογραφίες υπάρχει και μία με την άδεια κυκλοφορίας που γράφει '2/1/13', ίσως η ημερομηνία
πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα άρα και ταξινόμησης. Επομένως το Αλιβέρι τώρα βρίσκεται κοντά στο ΧΑΙ-8710.
Αναμένεται να φτάσει στο 8800 και να αλλάξει κλάδο περίπου τον Ιούνιο (συν-πλην ένα μήνα).Τα ΙΜΜ πάνε σχετικά σβέλτα αλλά δε φαίνεται να έχουν κόψει από Ελευσίνα. Η εξήγηση γιατί πάνε γρήγορα την
τελευταία εβδομάδα μπορεί να έχει δοθεί από το φίλτατο Megane98hp, δηλαδή RAC. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΙΡΕ-3226 σε Focus MK2 Diesel (εισαγωγής προφανώς..)
Αυτό μπορεί να κυκλοφορήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;
μόνο αν ειναι Euro5.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ΙΡΕ-3226 σε Focus MK2 Diesel (εισαγωγής προφανώς..)
μόνο αν ειναι Euro5.
Καθώς περίμενα τη μάνα μου όταν σχόλασα απ' το φροντιστήριο, ήταν απέναντί μου στη γωνία παρκαρισμένο, και άκουγα τον ιδιοκτήτη να λέει σε ένα φίλο του (που του επιδείκνυε το αμάξι) ''1.600 κυβικά, 110 άλογα, μοντέλο του ''10''
Άρα μάλλον Euro 5 πρέπει να 'ναι...
-
ΡΟΧ-4200 σε 107
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΚΜΡ-7508, ΜΖΖ 159ΙΡΕ-3226 σε Focus MK2 Diesel (εισαγωγής προφανώς..)
... ΚΙΗ-1726 ... σε ασημί NISSAN NAVARA
...τι κλάδο πήρε η Γουμένισσα μετά το ΚΙΗ-1201/1250??? ...
Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Και αφού τα 1701/1750 τα δίνει μάλλον τώρα το Κιλκίς, η Γουμένισσα παίζει για
ΚΙΗ-1751 ή 1801 ή 1851, αν βέβαια έχει ήδη φτάσει στο 1250.ΧΑΙ-8679
Αν προσέξετε στις φωτογραφίες υπάρχει και μία με την άδεια κυκλοφορίας που γράφει '2/1/13', ίσως η ημερομηνία
πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα άρα και ταξινόμησης. Επομένως το Αλιβέρι τώρα βρίσκεται κοντά στο ΧΑΙ-8710.
Αναμένεται να φτάσει στο 8800 και να αλλάξει κλάδο περίπου τον Ιούνιο (συν-πλην ένα μήνα).Τα ΙΜΜ πάνε σχετικά σβέλτα αλλά δε φαίνεται να έχουν κόψει από Ελευσίνα. Η εξήγηση γιατί πάνε γρήγορα την
τελευταία εβδομάδα μπορεί να έχει δοθεί από το φίλτατο Megane98hp, δηλαδή RAC.Το ερωτημα είναι τι θα γίνει μετά το τελειωμα του κλάδου του αλιβεριου!ειναι δεδομένο ότι θα πάρει και την 50αδα 9000-9050,και θα τελειώσει και αυτήν κατα το φθινόπωρο,μετά όμως;και εώς τότε θα έχει φτάσει στο 9150 η ιστιαια;θα πάρει άραγε μέχρι το 9200 και μετά τα υπόλοιπα 300 το Αλιβέρι;η κατ ευθείαν σε ΧΑΟ;
Και για τα ΙΜΜ παντώς ακόμα και χωρίς την τελευταία βδομάδα να υπολογίσουμε,με αυτόν τον ρυθμό από την αρχή του έτους όταν πέρσι ξεκίνησε από ΙΚΤ 70 τις πρώτες μέρες του 2012 και έφτασε μέσα με τελη Φεβρουαρίου στο 75 και εδώ κοντευουμε χιλιάδα στο αντίστοιχο διάστημα!σιγουρα δεν θα παει έτσι όλο το έτος αλλά και πάλι σαν πρόβλεψη δεν το βλέπεις στο τέλος του 13 να χει φτάσει τουλάχιστον στο 5500;
-
φρέσκο
ΝΗΧ-6220 σε μπορντό Fiesta το προ facelift
-
ΖΑΖ-6699 fiat punto πετρέλαιο.
Ως την Τρίτη που θα είμαι εδώ ελπίζω να δω ΖΑΖ-67**.Ο χρήστης christhess έγραψε:
Το ερωτημα είναι τι θα γίνει μετά το τελειωμα του κλάδου του αλιβεριου!ειναι δεδομένο ότι θα πάρει και την 50αδα 9000-9050,και θα τελειώσει και αυτήν κατα το φθινόπωρο,μετά όμως;και εώς τότε θα έχει φτάσει στο 9150 η ιστιαια;θα πάρει άραγε μέχρι το 9200 και μετά τα υπόλοιπα 300 το Αλιβέρι;η κατ ευθείαν σε ΧΑΟ;
Θεωρώ πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά για την 50άδα 9001/9050. Δεν έχει νόημα να σταλούν στο Αλιβέρι 50 ζεύγη μόνο. Εκτίμω πως θα συνεχίσει με ΧΑΟ! Θα δούμε...
-
IOB 3191 Hyundai i10
-
ΡΕΜ-7239 στο polo πισω απο το swift http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3368048/
XNI-8244 sprinter λεωφορειακι -
ΥΝΤ-4444 ελαφρώς εκτός σειράς!
-
ΕΕΕ-6336
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013