-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
HKX 1444 smartΜήπως οι 'μασουπιέδες' γύρω γύρω από τις πόρτες και ο ουρανός είναι μαύρα και το υπόλοιπο άσπρο?
και...
ΗΚΥ 7333 λευκό Navarra 230hp πριν 3-4 μέρες -
Αν και η Τετάρτη είναι από της χειρότερες ημέρες παρατηρήσεων μου,κάτι είδα όμως και σήμερα:
ΚΙΗ-1237 σε λευκό FIAT DOBLO, προ διώρου στην Τερψιθέα!!! (Το όχημα ήταν τουλάχιστον 1 μηνός,λογικά εδώ πρέπει να έχουμε αλλαγή κλάδου κάπου μεταξύ ΚΙΗ-1701/1900).
ΝΙΥ-3771(χ) σε μαύρο KIA RIO,ακριβώς έξω από την σχ.οδηγών πριν λίγο ====> http://img42.imageshack.us/img42/4632/niy3771.jpg
... την ώρα της φωτό περνούσε από δίπλα μου το:
ΝΙΥ-3047 ... σε λευκό RENAULT KANGOO!!! (...καλύτερο πινακιδωμένο επαγ/κό) -
ψιλο , σήμερα στην Κόρινθο ακόμα μια ελληνική αυτοκινητάμαξα,με γερμανικές πινακίδες, φορτωμένη με 3 Jeep ,1 land cruizer και avensis,corolla μάλλον πρωην ταξί,πήγαινε για το λιμάνι.Το παράξενο, είναι οτι είχε φορτωμένη και μια corolla sedan 1.6 xli,τις πρώτες καταλυτικές.Να την κάνουν τι οι γερμανοί???
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKX 1444 smart
Μήπως οι 'μασουπιέδες' γύρω γύρω από τις πόρτες και ο ουρανός είναι μαύρα και το υπόλοιπο άσπρο?
και...
ΗΚΥ 7333 λευκό Navarra 230hp πριν 3-4 μέρεςΔεν προσεξα να σου πω την αληθεια..
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
ψιλο , σήμερα στην Κόρινθο ακόμα μια ελληνική αυτοκινητάμαξα,με γερμανικές πινακίδες, φορτωμένη με 3 Jeep ,1 land cruizer και avensis,corolla μάλλον πρωην ταξί,πήγαινε για το λιμάνι.Το παράξενο, είναι οτι είχε φορτωμένη και μια corolla sedan 1.6 xli,τις πρώτες καταλυτικές.Να την κάνουν τι οι γερμανοί???Εξαγωγή σε Αφρική ή Μέση Ανατολή, είναι απλό. Το ίδιο γίνεται με διάφορα φορτηγά (έτσι εξαφανίστηκαν τα DAF 2800-3600) και λεωφορεία (ελεεινής κατάστασης αλλά κατά κανόνα γερμανικά άνω των 20 ετών) και μάλιστα σε εξωπραγματικές τιμές - πολύ περισσότερο αν συνυπολογίσεις ότι η εναλλακτική τους είναι το διαλυτήριο.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
ψιλο , σήμερα στην Κόρινθο ακόμα μια ελληνική αυτοκινητάμαξα,με γερμανικές πινακίδες, φορτωμένη με 3 Jeep ,1 land cruizer και avensis,corolla μάλλον πρωην ταξί,πήγαινε για το λιμάνι.Το παράξενο, είναι οτι είχε φορτωμένη και μια corolla sedan 1.6 xli,τις πρώτες καταλυτικές.Να την κάνουν τι οι γερμανοί???
Εξαγωγή σε Αφρική ή Μέση Ανατολή, είναι απλό.
στις οποιες χωρες η toyota ειναι εξαιρετικα δημοφιλης!
ΙΡΕ 3080 opel corsa
-
ΒΧΟ 584
-
-
XNI-8203 golf 5 μτχ
-
για κανα ΙΜΜ μτχ έψαχνα...άλλο πάλι βρήκα...και σε τι όχημα το πέτυχα!!!
ΗΝΕ-3720
και νομίζω με υπερβάλλουσα τύχη!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3326027/
τελικά φέτος μου φαίνεται μόνο με μτχ θα βλέπουμε πινακίδες γιατί απο καινούργια δεν....
edit:
και ένα
ΜΥΗ-7573
-
Επιτέλους η σχολή ξανάφερε πινακίδες ... ... αλλά έχω και νεοαφιχθέν Αθηναϊκό:
Σχ.οδηγών: ΝΙΥ-3777,
ΝΙΥ-3800
και από κάτω της μια που τελείωνε σε 11,μάλλον ΝΙΥ-3811 (πολύ φοβάμαι ότι διαλέγει πια τις πινακίδες )- ένα ΝΡΑ-381 ... ξέχασα να αναφέρω σε πρηγούμενη δημοσιευσή μου ότι το ΝΙΥ-3787 κατά 99% αρχές τις βδομάδας πρέπει να ήταν εκτός σειράς ... γι αυτό κι έδωσα προχθες το χάρτινο ΝΙΥ-3771 ... αλλά never mind!!!
Καλύτερο πινακιδωμένο επαγ/κό που είδα:
ΝΙΥ-3062 ... σε επαναταξινομημένο κόκκινο CITROEN BERLINGO των ΕΛΤΑ (Σ.Σ)Έχω δώσει όμως από 4/2, και δεν περάστικε στον αρχικό πίνακα:
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ένας φάκελος όμως έγραφε ΝΙΥ-3083Τέλος σε αυτοκινητάμαξα που έφτασε τα ξημερώματα στην περιοχή μου προφανώς από Αθήνα:
ΙΡΕ-3068 σε μαύρο OPEL MERIVA TURBO, πριν 4 ώρες στο 'Μαρόκκο'!!! ====> http://imageshack.us/a/img152/2963/iok3068.jpg (όλα τα άλλα δεν είχαν πινακίδες)!!! ... στην φωτό κάποια τσιγγανάκια κάνουν επιδρομή στα οχήματα ...
Ακριβώς μπροστά από την αυτοκινητάμαξα σταθμευμένο ένα μτχ. νεοαφιχθέν από Γερμανία (με πινακίδες λήξεως -μιας εβδομάδας Αμβούργου) IRIZAR λευκό ... άντε να το δούμε και πινακιδομένο!!!
-
OEZ 768 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
-
Επιτελους!! Νεα παρατηρηση απο Ξανθη!! ΑΗΜ 8699 σε νεα 520d
-
ΧΑΟ 2744 Auris
-
HKΧ 1471 Fiat καινούργιο λευκό κλουβάκι επαγγελματικό και για να σπάσω τη μονοτονία το vanάκι αυτό είναι ιδιοκτησίας της εταιρίας 'ΑΕΝΑΟΣ' Ενεργειακά Συστήματα με καταστήματα - όπως έγραφε απ έξω - σε Αθήνα, Κύπρο, Κρήτη και... Βουλγαρία!!!!
-
HIE 1 scooter
-
εκτός απο τα άλλα απο το car είδα και 2 real σήμερα...το ένα
ΝΗΧ-6149 Seat Mii λευκό(μπορεί να ταν και το δίδυμο citigo)
και ένα ακόμα καλύτερο πιθανότατα,χάρτινο Yaris που όμως δεν το πρόλαβα
-
Νυχτερινή βόλτα στην πόλη και στην Καμάρα πριν μια ωρίτσα:
ΝΙΥ-3828 ... σε μπλε KIA CEE'D ====> http://img266.imageshack.us/img266/736/niy3828.jpg
... αλλά έχω και παραλειπόμενο μεσημεριανό από την σχ.οδηγών,που ξέχασα να σημειώσω ...
Αριθμοδότηση σε φάκελο με:
ΝΙΥ-386* (*=5 ή 2, πέρασαν και ώρες κι αν δεν το σημειώσεις ...) -
ΥΝΡ 9774 επαγγελματικό Τετάρτης
@marios_eos_160ps ευχαριστώ για την απάντηση. -
ΙΡΒ-9433 από χθες
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013