-
astra f gls
W0L000057S5018071
απο το S βγενει οτι ειναι μοτελο 1995. S συμβολιζονται τα μοντελα απο σεπτεμβριο του 94 μεχρι σεπτεμβριο του 95.
το 5 μετα το S συμβολιζει οτι ειναι κατασκευασμενο στο βελγιο.
-
στην αδεια τι ημερομηνια 1ης κυκλοφοριας λεει?
-
Ενδιαφερομαι κι εγω για μια αψογη xantia I με ημερομηνια πρωτης αδειας 3/1/95
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ενδιαφερομαι κι εγω για μια αψογη xantia I με ημερομηνια πρωτης αδειας 3/1/95Εσυ εισαι 100% 1994 γιατι δυσκολο το βλεπω πρωτοχρονιατικα να εδεσαν Xantia, να την εστειλαν Ελλαδα με πυραυλο, να προλαβαν να την ταξινομησουν και να της βγαλουν αδεια 3 Ιανουαριου
Στειλε ομως αμα θες το πλαισιο με πμ να το τσεκαρουμε. -
εμενα στην αδεια λεει 8/1995 αλλα νομιζω αυτο δεν λεει κατι! πως θα μπορουσαμε να μαθουμε ακριβος?
παντος οτι ανταλλακτικο εχω δει πανω στο αμαξιο ολα γραφουν ημ. κατασκευης του 94
-
Το S οντως εναι 1995 και εφοσον η αδεια λεει 95 τοτε πρεπει να περιμενεις 1 χρονο (εως 1/1/2015)
Εκτος αν φερεις βεβαιωση απο OPEL οτι το αυτοκινητο κατασκευαστηκε εως 31/12/94, οποτε προχωραμε απο 1/1/2014. -
οκ ευχαριστω θα το ψαξω λιγο καλυτερα γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το αυτοκινητο ειναι του 94.
απο τον σειριακο αριθμο κ μονο 018071 μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι απο τα πρωτα. εχω δει πολλα με αριθμο πανω απο 12**** οπωτε εμενα που ειναι 01**** σιγουρα ειναι απο τα πρωτα απλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να το σιγουρεψουμε καπος απο εδω μεσα!
να σε καλα ευχαριστω για τον χρονο σου! -
Η χρονια στις αυτοκινητοβιομηχανιες να ξερετε αλλαζει τον Ιουλιο, δηλαδη αυτοκινητο που παρηχθη πχ 9/94 αναφερεται ως ΜΥ 95!
-
οποτε αυτο που ειναι φτιαγμενο 9/94 μπορει το 2014 να γινει youngtimer?
-
Σωστά.
-
Τα youngtimer του συλλογου μας εχουν περασει τα 200.
Πληθος E30, A75, 190, Integrale, ΜΧ5, RX7, 205 Rallye GTi και αλλα αξιολογα αυτοκινητα παρεμειναν στην κυκλοφορια χαρις στην πιστοποιηση και την οικονομικη ασφαλιση.
Και ολα αυτα μολις 2 χρονια μετα που εκανα το αρχικο ποσταρισμα.
Συνεχιζουμε δυνατα και κοντρα στη μιζερια των καιρων. -
Μιχαλη χρονια πολλα και καλη χρονια.
Πρωτη κυκλοφορια 11/1994 βγαινει youngtimer αν δεν κανω λαθος???Κοστος ασφάλισης και εκδοσης καρτας???
-
-
Είναι φοβερό το αυτοκίνητο! Μπράβο! !
-
-
Ωραίο
έχει ανακατασκευαστεί σε οτιδήποτε? (ειδικά το σαλόνι..)
-
Κανονικες πινακιδες, μοντελο `92.
Ειναι σχετικα φρεσκοβαμμενο, με επισκευασμενο μοτερ και το εσωτερικο ειναι απλως καθαρο.
-
Ο χρήστης BAVARIAN LOVER έγραψε:
Μιχαλη χρονια πολλα και καλη χρονια.Πρωτη κυκλοφορια 11/1994 βγαινει youngtimer αν δεν κανω λαθος???Κοστος ασφάλισης και εκδοσης καρτας???
Κατασκευη (οχι κυκλοφορια) εως 31/12/1995.
Καρτα 80 ευρω για 10 ετη
Ασφαλεια 130 χωρις οδικη ή 150 με οδικη
Συνδρομη στη λεσχη προαιρετικη! -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Μιχαλη χρονια πολλα και καλη χρονια.
Πρωτη κυκλοφορια 11/1994 βγαινει youngtimer αν δεν κανω λαθος???Κοστος ασφάλισης και εκδοσης καρτας???
Κατασκευη (οχι κυκλοφορια) εως 31/12/1995.
Καρτα 80 ευρω για 10 ετη
Ασφαλεια 130 χωρις οδικη ή 150 με οδικη
Συνδρομη στη λεσχη προαιρετικη!To τελευταιο, πολυ σωστη κινηση μπραβο σας
-
Έχουμε ένα Peugeot 106 XN στην οικογένεια , μπορεί να βγει youngtimer ή πρέπει να είναι ειδικό σπάνιο μοντέλο? Αν μπορεί να βγει πως θα βρω το έτος κατασκευής ? γιατί η άδεια κυκλοφορίας είναι 1996 αλλά το έτος κατασκευής πιθανόν να είναι 1995. Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση πέρα από ένα μικρό βαθούλωμα στην οροφή που έχει κάνει κάποιος κακόβουλα με λοστό και ξεφλούδισμα στο χρώμα λόγω του ότι δεν έχουμε γκαράζ και το τρώει ο ήλιος. Επιπλέον έχει ελάχιστα χιλιόμετρα για την ηλικία του (< 50.000) καμμία μετατροπή ή ιμμιτασιόν ανταλακτικό.
Potentially Historic Cars (ή αλλιώς youngtimer)