-
@dimik...
Aυτή τη στιγμή δεν έχω πρόχειρη τη λύση του ασφαλιστικού, αλλά άλλο ήθελα να πω και δεν έγινα κατανοητός.
Αυτό που λέω είναι πως σχεδόν όλοι μας (άνδρες-γυναίκες), θα έπρεπε να βγαίνουμε στη σύνταξη max στα 60 και προαιρετικά για όποιον το επιθυμεί, ίσως και μέχρι τα 63. To πώς θα γινόταν αυτό, με περισσότερες εισφορές, με μικρότερες συντάξεις κλπ, δεν έχω κάνει μελέτη να σου πω. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
PVC, PP και κυρίως LLDPE (Stretch Film) Παναγιώτη, μέχρι και τρία χρώματα (3 μελανία και 3 τύμπανα εκτύπωσης έχει). Έχουμε βρει πατέντα και τυπώνουμε το Stretch χωρίς Corona Treatment! Καταλαβαίνεις τι στεγνωτικά χρειάζεται μετά (φυσητήρια θερμού αέρα, φυσητήρια ψυχρού αέρα, ψυχώμενο με νερό κύριο τύμπανο)!Κανονικά θα έπρεπε να είναι βαρέα και ανθυγιεινά τα ένσημα σου.
Έλα όμως που ο ΟΑΕΕ δεν έχει ! -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
PVC, PP και κυρίως LLDPE (Stretch Film) Παναγιώτη, μέχρι και τρία χρώματα (3 μελανία και 3 τύμπανα εκτύπωσης έχει). Έχουμε βρει πατέντα και τυπώνουμε το Stretch χωρίς Corona Treatment! Καταλαβαίνεις τι στεγνωτικά χρειάζεται μετά (φυσητήρια θερμού αέρα, φυσητήρια ψυχρού αέρα, ψυχώμενο με νερό κύριο τύμπανο)!
Κανονικά θα έπρεπε να είναι βαρέα και ανθυγιεινά τα ένσημα σου.
Έλα όμως που ο ΟΑΕΕ δεν έχει !Το ταμείο μας θα ήταν ευτυχισμένο μόνο να τους πληρώναμε 1000 το μήνα και να μην τους ενοχλούσαμε για ότιδήποτε άλλο και να πεθαίναμε 1 μήνα πριν καταθέσουμε τα χαρτιά για σύνταξη, τότε θα είμαστε οι ιδανικοί ασφαλισμένοι.
-
το θεμα που συζηταμε δεν ειναι αν μπορει καποιος να δουλεψει στην δουλεια του επι πλεον 5 ή 10 χρονια....
το θεμα ειναι να κλεισεις την επιχειρηση σου να εισαι στα 55 ή 60 και να χτυπας πορτες για δουλεια.....
αναγκαστικα θα κανεις τα παντα....αλλα το προβλημα ειναι ποιος θα σου προσφερει εργασια.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
PVC, PP και κυρίως LLDPE (Stretch Film) Παναγιώτη, μέχρι και τρία χρώματα (3 μελανία και 3 τύμπανα εκτύπωσης έχει). Έχουμε βρει πατέντα και τυπώνουμε το Stretch χωρίς Corona Treatment! Καταλαβαίνεις τι στεγνωτικά χρειάζεται μετά (φυσητήρια θερμού αέρα, φυσητήρια ψυχρού αέρα, ψυχώμενο με νερό κύριο τύμπανο)!Ελπίζω να έχετε καλό εξαερισμό στο χώρο.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Κανονικά θα έπρεπε να είναι βαρέα και ανθυγιεινά τα ένσημα σου.
Έλα όμως που ο ΟΑΕΕ δεν έχει !Εδώ ούτε απλή σύνταξη δεν θα πάρουμε Νίκο μου...
Το ταμείο μας θα ήταν ευτυχισμένο μόνο να τους πληρώναμε 1000 το μήνα και να μην τους ενοχλούσαμε για ότιδήποτε άλλο και να πεθαίναμε 1 μήνα πριν καταθέσουμε τα χαρτιά για σύνταξη, τότε θα είμαστε οι ιδανικοί ασφαλισμένοι.
Ελπίζω να έχετε καλό εξαερισμό στο χώρο.
Παράθυρα γύρω-γύρω αλλά η μαστούρα παραμένει.
-
-
Ναι θα έχει πλάκα με τους φόρους μετά τον Αύγουστο
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Καλα εισαι...και με τοσους φορους ερχεται μια ωρα αρχιτερα το ετερο σιγουρο: Ο θανατος (ο δικος τους)._
-
Αυτά παθαίνεις άμα έχεις για Πρωθυπουργό πιτσαδόρο. Νομίζει πως όλα τα καταστήματα είναι πιτσαρίες...
-
Φαντάσου τώρα να μην καταφέρει το Alexis να gini kivernisi. Προβλέπω τρελές μελαγχολίες.
-
Προς το παρον εχει μελαγχολια με το ΕΝΦΙΑ αλλα δεν βαριεσαι...
-
Προσπαθεις κι εσυ να τα βγαλεις περα με 200€ το μηνα Χαρη
-
με τοσα εισαι ανετος δεν θες προσπαθεια
-
Τι να κάνουμε παιδιά, έτσι είναι ο Θατσερισμός.
-
Aσε τα παιδια στη χαρα τους ρε ΔΙα, ποσο θα κρατησει ακομη...
Γινε και εσυ χαρουμενος ρε, δεν βλέπεις την αναΦτυξη; (spiros clopyright)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φαντάσου τώρα να μην καταφέρει το Alexis να gini kivernisi. Προβλέπω τρελές μελαγχολίες.Λαππας , ο ΣΥΡΙΖΑς εχει κανει στροφη στο χωρο της ντεκαφεϊνε σοσιαλδημοκρατιας*. Που σημαινει οτι πιθανοτατα θα ειναι η επομενη κυβερνηση. Σε βλεπω , λοιπον, να καταφερνεις να κοιμηθεις μονο με βενζοδιαζεπινες.
- Εδω που τα λεμε , η κυριαρχη αφηγηση (και στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη) κινειται με ορους καθολικισμου του 15ου αιωνα. Το δογμα τους το εχει επιβαλει ο θεος και ο,τι ξεφευγει απο αυτο ειναι αιρεση .
Ειναι που σ’ αυτο το πλαισιο ακομη και ο κεϋνσιανισμος αντιμετωπιζεται σαν κατι παλαβο, ειναι που ο συνδυασμος Μαρξ – Καουτσκυ χαλαει το φεγκ σουι , ειναι και που δεν υπαρχει κινημα , τι να κανει σου κανει και ο ΣΥΡΙΖΑ ?
-
Εγώ είμαι μεγάλο κεφάλαιο, όπως και να έχει καλά θα την βγάζω.
-
Γιασαν του μαγκα του Λαππα του μεγαλοκεφαλαιουχου.
-
Απορία.
Είμαι από το πρωί έξω για αθλοπαιδιές.
Γύρισα πριν λίγο στο σπίτι και ακούω στην τηλεόραση ότι σήμερα είναι λέει ανοιχτά τα μαγαζιά.Ποια μαγαζιά; Εγώ όλα κλειστά τα βρήκα.
Ακόμη και από σούπερ μάρκετ που πέρασα το πρωί ήταν κλειστό, το οποίο ανοίγει στις 8 το πρωί.Τι παίζει; Ξέρει κανείς;
Και αν πράγματι είναι ανοιχτά κάποια μαγαζιά, αυτό πότε και πως ανακοινώνεται;
Την ημέρα που θα ανοίξουν;
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]