up
Latest posts made by dimik
-
Πωλείται Scirocco DSG
Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ κι εγώ το δικό μου ροκάκι μιας και μετά από εμένα και ο αδερφός μου που το κρατούσε έφυγε για το εξωτερικό.
Είναι από τα πρώτα DSG που ήρθαν στην Ελλάδα τον Μάρτη του 2009 και τελείως απροβλημάτιστο, έχει Xenon, εργοστασιακό συναγερμό, cruise control, σπορ πακέτο, καινούρια sportcontact 5 225/45/17 και είναι προσεγμένο όσο δεν πάει με 50.000χλμ. Τιμή 17.000€ συζητήσιμη.
Βάζω και το link της αγγελίας στο car
-
RE: Πωλείται Scirocco DSG
Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ κι εγώ το δικό μου ροκάκι μιας και μετά από εμένα και ο αδερφός μου που το κρατούσε έφυγε για το εξωτερικό.
Είναι από τα πρώτα DSG που ήρθαν στην Ελλάδα τον Μάρτη του 2009 και τελείως απροβλημάτιστο, έχει Xenon, εργοστασιακό συναγερμό, cruise control, σπορ πακέτο, καινούρια sportcontact 5 225/45/17 και είναι προσεγμένο όσο δεν πάει με 50.000χλμ. Τιμή 17.000€ συζητήσιμη.
Βάζω και το link της αγγελίας στο car
-
RE: Λαστιχα...
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έβαλα χθές τα Metzeler M7 μετά από επεισοδιακή βόλτα με την σύζυγο την Κυριακή στο βουνό όπου ολόκληρο κομμάτι μάρμαρο χώθηκε στo πίσω Metzeler Μ3 που φορούσα εδώ και 5000χλμ και πήγαινε για αλλαγή τον άλλο μήνα.
Τιμή 330€ φορεμένα, σε Fazer φίλου που τα έβαλε πρώτος έχουν κάνει 3500χλμ με πολύ λίγη φθορά και είναι υπερευχαριστημένος.Έγινε και η πρώτη βόλτα την Κυριακή, πατήθηκαν απ άκρη σε άκρη και είναι απίστευτη η σιγουριά και η πληροφόρηση που δίνουν....best buy για sport-touring καταστάσεις
-
RE: Περί εκκλησίας [#3]
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να καταλάβω λίγο, δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα όταν ιεράρχες απαιτούν το δικαίωμα στο μίσος και την έλλειψη ανεκτικότητας; Δεν είναι αντίθετο στην βασικότερη αρχή της θρησκείας τους; Το αγάπα τον πλησίον σου έχει καταργηθεί για αυτούς;Όπα όπα...πήρες φόρα, δικαίωμα στο μίσος? το να θεωρούν κάποιοι την ομοφυλοφιλία αισχρή/αμαρτία whatever είναι μίσος? δεν έχουν δηλαδή δικαίωμα να κρίνουν με βάση τα δικά τους δεδομένα ανθρώπινες συμπεριφορές?
Η ανεκτικότητα είναι ότι δεν πρόκειται κανείς από αυτούς να διώξει ομοφυλόφιλο που θα πάει να εκκλησιαστεί ή εξομολογηθεί, ούτε θα κηρύξει τον αγώνα με φωτιά και τσεκούρι κατά των ομοφυλόφιλων. Ακόμα δε πιστεύω ότι δεν θα διώξει ούτε ομοφυλόφιλο που θα ζητήσει να συναντηθούν και να συζητήσουν εκτός εκκλησίας.
Το αγάπα το πλησίον δεν έχει καμία σχέση με αυτό, ένας από τους ρόλους τους σαν ιεράρχες είναι να αποτρέπουν το ποίμνιο τους από ενέργειες κατακριτέες για την θρησκεία, αμαρτίες κλπ, με βάση αυτό ζητούν το δικαίωμα να μπορούν να λένε ότι δεν είναι σωστό να είσαι ομοφυλόφιλος (για τα δικά τους δεδομένα πάντα) χωρίς να κινδυνεύουν να πάνε κανένα αυτόφωρο.
-
RE: Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γενικα καλα...ιδιαιτερα?ακόμα ψάχνει εκείνη την πιστωτική, έχει μέχρι να κυκλοφορήσει το Note 4 αλλιώς γμσε τα
-
RE: Περί εκκλησίας [#3]
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βοήθησε με να καταλάβω κάτι. Ταυτίζεις τις γνώσεις με την καλλιέργεια, την επιστημονική κατάρτιση με την αγάπη και την έλλειψη μισαλλοδοξίας που οφείλει να έχει ένας ιεράρχης; Όταν ένας μητροπολίτης διαμαρτύρεται γιατί«Θα μας απαγορεύει δηλαδή ο αντιρατσιστικός νόμος να πούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι αισχροί, ότι είναι «κύνες» όπως τους ονομάζει η Αγία Γραφή στο τελευταίο της βιβλίο την Αποκάλυψη» γράφει στην επιστολή του ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας.
τι ακριβώς γνώμη περιμένεις να σχηματίσουμε για αυτόν;
Όταν ένας άλλος μητροπολίτης κατακεραυνώνει τις πιο καλά οργανωμένες και ανεκτικές δυτικές κοινωνίες επειδή
«κοινωνίες όμως που απαγορεύουν τον στιγματισμό και τον έλεγχο των ψυχοκοινωνικών διαστροφών, όπως είναι και οι γενοκτονίες και οι ομοφυλίες, αλλά και ο ρατσισμός, αυτές οι κοινωνίες ούτε κοινωνίες είναι ούτε και δημοκρατίες. Ας μας εξηγήσουν οι υποστηρικτές του νόμου γιατί να προστατεύεται ο αντιρατσισμός και να απαγορεύεται η «ομοφοβία»
τι ακριβώς συμπέρασμα πρέπει να βγάλουμε για την αφοσίωση του στο υπέρτατο μήνυμα της χριστιανικής πίστης, την αγάπη στον πλησίον;
Πέρα από το θρησκευτικό ζήτημα, το να έχει κάποιος δικαίωμα να χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία γιατί να είναι ποινικά κολάσιμο? πόσο δημοκρατικό είναι αυτό δηλαδή?:hmmm: αν κατάλαβα καλά δηλαδή αν ψηφιστεί ο νόμος και πω 'ρε τον πούστη' θα διωχθώ ποινικά εαν με ακούσει κανένας περαστικός πούστης?
Πέρα απο την πλάκα με αυτά που διαβάζω ρατσιστικός θα έπρεπε να λέγεται ο νόμος και όχι αντιρατσιστικός....άσχετα που δεν χρειάζεται τέτοιος νόμος αλλά εφαρμογή/βελτίωση των υπαρχόντων.
-
RE: Περι συσκευών Android...
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Το ότι υπάρχουν καλύτερα VFM κινητά από το G3 είναι γνωστό, εγώ ο ίδιος προτείνω G2 με κάτω από 300€, αντί για G3 (ειδικά αν κάποιος είναι άσχετος και δεν πρέπει/θέλει να μπλέξει με Κίνα και courier κλπ). Τα MX, Xi, 1+ κλπ είναι πολύ καλές προτάσεις, αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τον παράγοντα 'υπηρεσίες'. Όταν και αν -με το καλό- έρθουν αυτοί Ελλάδα και έχουν τοπική παρουσία, τότε να τους συγκρίνουμε με ίσα μέτρα και σταθμά. Και εγώ αγοράζω κινέζικα στα ίδια specs και μισή τιμή, αλλά άλλο εγώ -και οι 'γνώστες'- και άλλο το generic population (και αυτό είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής της 'καλύτερης' συσκευής)Όσο για το benchmark, δεν σε πιάνω...μάλλον εννοείς το θέμα 'υπερθέρμανση' ? Να το ξαναπώ: υπερθέρμανση το G3 ΔΕΝ έχει, τουλάχιστον στο βαθμό που το έχουμε κάνει τόοοοοοσο μεγάλο πρόβλημα. π.χ. έχει μικρότερη 'υπερθέρμανση' από τα Μ8 και Ζ1/Ζ2. Αυτό που συμβαίνει με το G3 είναι ότι το GPU είναι μονίμως under load (λόγω QHD) και δεν μπορεί να χαλαρώσει (deep sleep). Ως εκ τούτου, η LG έχει βάλει πολύ επιθετικές ρυθμίσεις στους governors και daemons που έχει ως 'φύλακες', με αποτέλεσμα να ρίχνουν πολύ εύκολα τις συχνότητας και την φωτεινότητα της οθόνης. Εξ'αιτίας αυτών όμως, δεν έχει τέτοια υπερθέρμανση που λένε όλοι.
Μοναδική φορά που λέω ξεκάθαρα ότι το G3 μου υπερθερμάνθηκε (έχοντας ιδία άποψη από δεκάδες άλλα ναυαρχοκινητά και τις δικές τους 'υπερθερμάνσεις') είναι όταν έπαιζα DH4 τον Αύγουστο στην παραλία με 37 βαθμούς. Τότε ναι ζεστάθηκε πολύ, έριξε στο 70% τη φωτεινότητα, και μου έβγαλε και μήνυμα περί imminent shutdown αν δεν σταματήσω να το χρησιμοποιώ. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση, πάω ότι και όσο στοίχημα θέλετε, ότι π.χ. τα S5, M8 και Z1 θα είχαν κλείσει ή/και καεί προ πολλού
Ναι ρε συ καλές οι υπηρεσίες αλλά κι αυτές αφορούν το generic population επί το πλείστον, ο 'γνώστης' άντε καμιά εγγύηση να χρειαστεί, αλλά όταν μιλάμε για κάτω από 300€ με δυνατότητες 600+€ δεν είναι και τόσο θέμα οι υπηρεσίες ή η εγγύηση.
Σε άσχετο πάντως δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι παραπάνω από Moto G κι αυτό το 3G με 150€ κι όχι το 4G Με τα 200€, το G2 είναι για γνώστη διαθέτοντα λίγα χρήματα.
-
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι π.χ κάθε θέση πάνω από την καλύτερη κινεζιά στο screenshot κοστίζει περίπου 100€ παραπάνω μόνο με την χρηματική διαφορά μεταξύ 1ης και 5ης θέσης παίρνεις περίπου 2 κινεζιές
Πέρα από την πλάκα όμως το OnePlus δεν είναι στην λίστα και αυτός είναι ο κύριος ανταγωνιστής των flagships των Samsung, LG, HTC.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κανένα παράπονο και απο εμένα,Έφαγε και την πρώτη του τούμπα απο τα 180 και προσγειώθηκε με την πλάτη πάνω σε πλακάκια. Ούτε γρατζουνιά.
Χτες έλαβα και τα (απαραίτητα) παρελκόμενα του....
- PELOSI High Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector for Oneplus one.
- Tourmate TPU Skin Case For OnePlus One. Gray
20$ απο το oppomart.com
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα full routing, αν και φαίνεται πολύ εύκολο. Έκανα μόνο μερικό routing για να μπορέσω να εγκαταστήσω titanium και SU για να μπλοκάρω τα service της google που μασουλάνε την μπαταρία. Με τα τελευταία όμως updates σε 4.4.4 έχασα και τα δικαιώματα.
εσείς οι Fiatάκηδες δεν είστε για πολλά πολλά roοting μην πάρετε κανένα magneti marelli στο χέρι