-
εγω προτεινω αυτο...
σχετικα φθηνη συντηρηση,αξιοπιστια αρκετα καλη,ποιοτητα,πολυ καλη ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια,ομορφο(προσωπικη αποψη) και με κινητηρα που δε θα σε κρεμασει ουτε στην εθνικη ουτε στη πολη...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2828563/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2888083/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2879469/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2793193/ -
Φίλε Γιώργο, θέλω εώς 1349 κυβικά, για να μην αλλάξω κλίμακα τελών κυκλοφορίας... Για το Ibiza γενικά είσαι ο 1ος που μου λέει πως αξίζει, χωρίς παρεξήγηση! Κι εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά, αλλά...
-
Ο χρήστης BlackieRatt έγραψε:
Φίλε Γιώργο, θέλω εώς 1349 κυβικά, για να μην αλλάξω κλίμακα τελών κυκλοφορίας... Για το Ibiza γενικά είσαι ο 1ος που μου λέει πως αξίζει, χωρίς παρεξήγηση! Κι εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά, αλλά...δε ηξερα το περιορισμο σου στα κυβικα...μακαρι να βρεις ακριβως αυτο που θες..
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
Φίλε Γιώργο, θέλω εώς 1349 κυβικά, για να μην αλλάξω κλίμακα τελών κυκλοφορίας... Για το Ibiza γενικά είσαι ο 1ος που μου λέει πως αξίζει, χωρίς παρεξήγηση! Κι εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά, αλλά...
δε ηξερα το περιορισμο σου στα κυβικα...μακαρι να βρεις ακριβως αυτο που θες..
Σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες πάντως! Έχω χαθεί με το όλο θέμα, για να είμαι ειλικρινής!
-
Δεν τουμπάρουν σήμερα τα αυτοκίνητα. Αυτά πιθανά να ίσχυαν προ 15 ετίας και βάλε
Το getz 1100 το έχω νοικιάσει και έχει πολύ γκάζι και μοχλό ταχυτήτων εξαιρετικό. Yaris 1300 νοίκιασα ίδιας ηλικίας φαίνονταν πιο ποιοτικό, λίγο χειρότερο μοχλό ταχυτήτων, πιο βαρύ, με αποδοχή από όλο τον κόσμο. Εμένα όμως στο κόστος-όφελος μου άρεσε το getz -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Δεν τουμπάρουν σήμερα τα αυτοκίνητα. Αυτά πιθανά να ίσχυαν προ 15 ετίας και βάλεΟρκιζεσαι?
-
Ολόκληρο τάρανδο αποφεύγουν στα 120 χιλμ, δεν μας φτάνει;
Άσχετο: νοστιμότατο το κρέας του, είχα αγοράσει λουκάνικα από Σουηδία, μούρλια! -
Μην το γυρίσουμε σε γαστριμαργικές καταστάσεις, γιατί θα ξεχάσω τις οδηγικές απολαύσεις και θα πιάσω τις στομαχικές!:P Να ενώσουμε τις απόψεις μας και να καταλήξουμε κάπου γιατί σας έχω υπερζαλίσει;
-
Ο χρήστης BlackieRatt έγραψε:
Κάτι άλλο, κάπου είχα διαβάσει πως, τα αυτοκίνητα που είναι ψηλά και μικρά σε μέγεθος, έχουν περισσότερες πιθανότητες να τουμπάρουν σε επικίνδυνους ελιγμούς, απ' οτι τα χαμηλά... Έχετε υπ'όψιν σας κάτι τέτοιο;Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι, έχουν περισσότερες πιθανότητες.... αυτό όμως δεν τα κάνει επικίνδυνα. Στην πράξη οι όποιες τάσεις ανατροπής ελέγχονται μέχρι ένα σημείο από τις επιλογές του κατασκευαστή (υπερβολικό πλάτος, υπερβολικά λάστιχα, πιο σφιχτή ανάρτηση, αναίσθητο και αργό τιμονιού) και την λειτουργία του ESP.
Το ψηλό κέντρο βάρους φυσικά θα μειώσει επιδόσεις σε στροφές ή απότομες αλλαγές κατεύθυνσης οπότε για αυτό και δεν θα δεις πολλά τέτοια σε αγώνες... Οπότε ανάλογα με τις απαιτήσεις σου διαλέγεις. Χώρους, ορατότητα ή καλύτερη άνεση και οδική συμπεριφορά.... -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Δεν τουμπάρουν σήμερα τα αυτοκίνητα. Αυτά πιθανά να ίσχυαν προ 15 ετίας και βάλε
Το getz 1100 το έχω νοικιάσει και έχει πολύ γκάζι και μοχλό ταχυτήτων εξαιρετικό. Yaris 1300 νοίκιασα ίδιας ηλικίας φαίνονταν πιο ποιοτικό, λίγο χειρότερο μοχλό ταχυτήτων, πιο βαρύ, με αποδοχή από όλο τον κόσμο. Εμένα όμως στο κόστος-όφελος μου άρεσε το getzΑν τουμπάρουν λέει...
Υπό συνθήκες ακόμα και οι F1 τουμπάρουν.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Το getz 1100 το έχω νοικιάσει και έχει πολύ γκάζι και μοχλό ταχυτήτων εξαιρετικόΣπιρτόζικο ναι, 1058 κυβικά όμως και πολύ γκάζι λίγο δύσκολο στο Getz.
Αυτό που οδήγησα , είχε οκ κιβώτιο, λίγο χαλαρό (μου θύμισε Kia Sportage που είχα οδηγήσει παλαιότερα).
Και η αίσθηση μπροστινού μέρους (τιμόνι-'πάτημα') μου θύμισε πολύ έντονα Yaris.
(και τα 2 με τα ίδια λάστιχα, κάτι Bridgestone B250 της κακιάς ώρας...) -
το πουντακι δεν το κοιτας καθολου στο λινκ που σου εβαλα ?
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
το πουντακι δεν το κοιτας καθολου στο λινκ που σου εβαλα ?Είμαι Θεσσαλονίκη... Αν ναι στο punto, τότε γιατί όχι grande punto;
Κάτι άλλο, κάπου είχα διαβάσει πως, τα αυτοκίνητα που είναι ψηλά και μικρά σε μέγεθος, έχουν περισσότερες πιθανότητες να τουμπάρουν σε επικίνδυνους ελιγμούς, απ' οτι τα χαμηλά... Έχετε υπ'όψιν σας κάτι τέτοιο;
Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι, έχουν περισσότερες πιθανότητες.... αυτό όμως δεν τα κάνει επικίνδυνα. Στην πράξη οι όποιες τάσεις ανατροπής ελέγχονται μέχρι ένα σημείο από τις επιλογές του κατασκευαστή (υπερβολικό πλάτος, υπερβολικά λάστιχα, πιο σφιχτή ανάρτηση, αναίσθητο και αργό τιμονιού) και την λειτουργία του ESP.
Το ψηλό κέντρο βάρους φυσικά θα μειώσει επιδόσεις σε στροφές ή απότομες αλλαγές κατεύθυνσης οπότε για αυτό και δεν θα δεις πολλά τέτοια σε αγώνες... Οπότε ανάλογα με τις απαιτήσεις σου διαλέγεις. Χώρους, ορατότητα ή καλύτερη άνεση και οδική συμπεριφορά....Με το Yaris είχα ένα θέμα με χώρους και ορατότητες, δηλαδή πίσω δε μπορώ να πω πως έβλεπα και τέλεια, λόγω ύψους και ορίου τοποθέτησης θέσης οδηγού...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι μόνο λόγω προκατάληψης, αλλά και εμφάνισης... Θέλω κάτι μικρό και όχι υπερμεγέθες... Επίσης, επειδή είναι φρέσκο στην αγορά, αφήνω άλλους να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα!:P
Καλημερα, οταν βγαλουν οι αλλοι το φιδι απο την τρυπα το lifan θα εχει παει 8500ευρω .
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73566Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2008
4 χρονια μετα ποσα κυκλοφορουν;
με την προκατάληψη που υπαρχη εδω απεναντι στα κινεζικα περιμενεις να κυκλοφορουν... ας θυμηθούμε πριν 5-6 χρονια τον πολεμο που δεχτηκαν τα κινεζικα προϊοντα απο τα midia, μετα απο αυτα που εγιναν τοτε ακολουθει το ρητο *** κινέζικο θα πάρεις? *, δεν ειναι ολα τα ιδια... επειδη μερικα ηλ/κα ηταν της πλακας δε σημαινει οτι, ότι βγαλουν εφ ορου ζωης οι κινεζοι θα ειναι της πλακας. Παντως ειχα παρει μια φραπεδιερα κινεζικη κ δουλευει 6 χρονια κανοντας το καφε κρεμα , βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειχαν ψεύτικα πλαστικα τα κινεζικα.Αλλα αυτο που ειχα ακουσει οτι δεν εβαζαν γειωση στις ηλ/κες συσκευες ειναι απλα γελοιο... μια κ ειμαι ηλ/γος δεν υπαρχη περιπτωσει να επερναν το σηματακι CE ** αν δεν ειχαν αυτα τα πραγματα.Τωρα επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα που ανοιξαμε... τα 3χρονια που περασαν κ δεν πολύ πουλιέται το lifan δε νομίζω οτι ειναι προβλημα του lifan, αλλα της κινεζικης εισβολης στη αγορα αυτοκινητου, δεν ειναι ευκολο να αποδεχτεις μια αγορα που κανει τα πρωτα της βηματα μεσα σε 1-2 χρονια, ' η αμφιβολία για την αξιοπιστία σε αποτρέπει' θελει τον χρονο του... τουλαχιστο 5 χρονια... αν κ πιστευω οτι εφτασε ο καιρος που θα βλεπουμε περισοτερα κινεζικα στον δρομο.
Τα τελευταια 2 χρονια βλεπω οτι ξερουν ολο και ποιο πολυ για τα κινεζικα αυτοκινητα... στην προώθηση τους στην αγορα μας θα βοηθήσει κατα ενα μεγαλο ποσοστο η κρίση, και εκει που θα κανουν να εδραιωθούν τα κινεζικα τουτου πχ 8χρονια στην ελλαδα, τώρα λόγο της κρίσης μπορεί να κάνουν 2 χρόνια λιγότερα . -
Αμα η φραπεδιερα σου βγηκε καλη............
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα η φραπεδιερα σου βγηκε καλη............Έτσι είναι φίλος. Τι φραπεδιέρα, τι αυτοκίνητο... μικροδιαφορές!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα η φραπεδιερα σου βγηκε καλη............Παράδειγμα στην 1η επισήμανση που έκανα για την κινέζικη αξιοπιστία ήταν, κατάλαβες τι είπα .
Παιχνίδια με τις λέξεις κ τις έννοιες -
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Παράδειγμα στην 1η επισήμανση που έκανα για την κινέζικη αξιοπιστία ήταν, κατάλαβες τι είπα .
Παιχνίδια με τις λέξεις κ τις έννοιεςΑξιοπιστη φραπεδιερα = αξιοπιστο αμαξι.Οκ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παράδειγμα στην 1η επισήμανση που έκανα για την κινέζικη αξιοπιστία ήταν, κατάλαβες τι είπα .
κρίμα είσαι και moderator , μάλλον moter-rator
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
κριμα εισαι και moderator , μάλλον moter-rator
Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για αδαή!