-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Καλά σοβαρολογείς τώρα; Άμα δεν τον πήρε ο Κασιδιάρης δηλαδή, αθώα η ΧΑ; Μόνο από celebrities δεχόμεθα;
Στιγματιστηκα ηδη.
Εδωσα απλα ενα ακραιο παραδειγμα.Δηλαδη αν 5 ατομα ειναι εθνικιστες κ ψηφιζουν ΧΑ,αυτοματα η ΧΑ αποκτα ευθυνη γ αυτους?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Αν είναι το πρώτο περιστατικό, όχι. Αν είναι το 1002, ναι. Αν οι βουλευτές του κόμματος έχουν δηλώσει ότι θα έχουμε νεκρούς και ότι έχουμε εμφύλιο, ε, μια ευθύνη υπάρχει.
-
Καλά σοβαρολογείς τώρα; Άμα δεν τον πήρε ο Κασιδιάρης δηλαδή, αθώα η ΧΑ; Μόνο από celebrities δεχόμεθα;
Στιγματιστηκα ηδη.
Εδωσα απλα ενα ακραιο παραδειγμα.Δηλαδη αν 5 ατομα ειναι εθνικιστες κ ψηφιζουν ΧΑ,αυτοματα η ΧΑ αποκτα ευθυνη γ αυτους?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Στιγματιστηκα ηδη.
Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα εδω, τον τρωνε οι ΚΚοτες
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δυναμικό comeback IKE στον Αντίλογο.νοικοκυρόπαιδο
και με προίκα.
-
Για μενα ειναι διαφορετικα γεγονοτα τυπου 'καναμε ντου με μπλουζες ΧΑ σε μια πορεια συριζα και σφαχτηκαν 5 ατομα στο ξυλο' και διαφορετικο το εγινε μανουρα για αγνωστο μαλλον λογο,και 10 καυλαρες που δηλωνουν χρυσα αυγα πηραν εναν 11ο να καθαρισει.Στην πρωτη περιπτωση ειναι προφανης η ευθυνη.Στη 2η αν δεν αποδειχθει κατι,οχι.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Στιγματιστηκα ηδη.
Αν έχουν σχέση με την οργάνωση φυσικά και αποκτά ευθύνη γι αυτούς. Αυτό ΕΙΝΑΙ η ΧΑ, αυτό κάνει.
Για να το πάμε σε παραλληλισμό με το άλλο που είπες χαριτολογώντας, αν ένας συνδεσμίτης (ασχέτως της θέσης του στο σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο πρόεδρος) της Θύρας 7 Κερατσινίου ειδοποιήσει τους υπόλοιπους του συνδέσμου και μαζευτούν όλοι για 'ραντεβού' με αντίστοιχους της Ορίτζιναλ, φέρει ευθύνη η Θύρα 7 ή όχι; Όχι ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Στιγματιστηκα ηδη.
Αν έχουν σχέση με την οργάνωση φυσικά και αποκτά ευθύνη γι αυτούς. Αυτό ΕΙΝΑΙ η ΧΑ, αυτό κάνει.
Για να το πάμε σε παραλληλισμό με το άλλο που είπες χαριτολογώντας, αν ένας συνδεσμίτης (ασχέτως της θέσης του στο σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο πρόεδρος) της Θύρας 7 Κερατσινίου ειδοποιήσει τους υπόλοιπους του συνδέσμου και μαζευτούν όλοι για 'ραντεβού' με αντίστοιχους της Ορίτζιναλ, φέρει ευθύνη η Θύρα 7 ή όχι; Όχι ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7.αφου δεν πηρε τηλεφωνο ο Μαρινακης λεμε!!
γαμησε τα δεν υπαρχει σωτηρια....
-
Στιγματιστηκα ηδη.
Για να το πάμε σε παραλληλισμό με το άλλο που είπες χαριτολογώντας, αν ένας συνδεσμίτης (ασχέτως της θέσης του στο σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο πρόεδρος) της Θύρας 7 Κερατσινίου ειδοποιήσει τους υπόλοιπους του συνδέσμου και μαζευτούν όλοι για 'ραντεβού' με αντίστοιχους της Ορίτζιναλ, φέρει ευθύνη η Θύρα 7 ή όχι; Όχι ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7.To έχω πει πολλές φορές εδώ και αλλού, για να μην μπερδεύουμε τις λέξεις και τις έννοιες, άλλο πράγμα ο Εθνικισμός (αγαπάω έως και παθολογικά τη χώρα μου) και άλλο ο Φασισμός (ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία με κριτήρια βιολογικά, πολιτισμικά ή/και ιστορικά, υπεράνω κάθε άλλης αξίας)
Copy-n-paste από Wiki για ευκολία
-
Για να το πάμε σε παραλληλισμό με το άλλο που είπες χαριτολογώντας, αν ένας συνδεσμίτης (ασχέτως της θέσης του στο σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο πρόεδρος) της Θύρας 7 Κερατσινίου ειδοποιήσει τους υπόλοιπους του συνδέσμου και μαζευτούν όλοι για 'ραντεβού' με αντίστοιχους της Ορίτζιναλ, φέρει ευθύνη η Θύρα 7 ή όχι; Όχι ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7.Ναι φερνει.Το θεμα ειναι απο ποιο επιπεδο σχεσης και μετα καθισταται ο συνδεσμος/οργανισμος υπευθυνος για τα μελη του.Σχεση με τη θυρα 7,εμμεσα μπορει να εχουν 50.000 μελη που ειναι γραμμενα.Αν 10 χαζοι απο τους 50.000 παρουν τηλεφωνο αλλους 10 χαζους εν αγνοια των 'υπευθυνων' του συνδεσμου,δε βλεπω που εχει ευθυνη η θυρα 7.
Αντιθετα αν η θυρα 7 σα συνδεσμος ελεγε σε κανα φορουμ για ραντεβου την ταδε ωρα με τους αλλους,τοτε προφανως και φερει ευθυνηSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Στιγματιστηκα ηδη.
Για να το πάμε σε παραλληλισμό με το άλλο που είπες χαριτολογώντας, αν ένας συνδεσμίτης (ασχέτως της θέσης του στο σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο πρόεδρος) της Θύρας 7 Κερατσινίου ειδοποιήσει τους υπόλοιπους του συνδέσμου και μαζευτούν όλοι για 'ραντεβού' με αντίστοιχους της Ορίτζιναλ, φέρει ευθύνη η Θύρα 7 ή όχι; Όχι ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7.To έχω πει πολλές φορές εδώ και αλλού, για να μην μπερδεύουμε τις λέξεις και τις έννοιες, άλλο πράγμα ο Εθνικισμός (αγαπάω έως και παθολογικά τη χώρα μου) και άλλο ο Φασισμός (ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία με κριτήρια βιολογικά, πολιτισμικά ή/και ιστορικά, υπεράνω κάθε άλλης αξίας)
Σε εμένα το λες; Εθνικισμός δεν είναι ακριβώς αυτό, βέβαια. Αυτό που περιγράφεις λέγεται πατριωτισμός και δεν είναι αποκλειστικότητα των εθνικιστών.
-
Μπαη δε γουεη μην αφοριζετε μερικοι.Το οτι καποιοι εδω μεσα θελουν να κρυφτουν και δε μπορουν ,δε σημαινει οτι οποιος εκφερει μια λιγοτερο απολυτη αποψη,γινεται αμεσως φασιστας
-
Στιγματιστηκα ηδη.
Με εμας εισαι τωρα εσύ η με τους αλλους? Γιατι αν εισαι με τους άλλους, εισαι φασιστας
Ετσι παιζει εδω. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πώς καταφέρνει μια οργάνωση του 0,5% να αναδειχθεί σε κοινοβουλευτική δύναμη της τάξης του 7%; Πού βρίσκει τους πόρους να κάνει προεκλογική εκστρατεία;
Είναι απλό σύμφωνα με τη Στέφου. Πριν από 10 και βάλε χρόνια, η τότε ΝΔ έκανε τα έξοδα για προεκλογικά φυλλάδια για τις ευρωεκλογές στην ΧΑ, και έτσι τα χρυσαύγουλα σάρωσαν.
Στις εκλογές του Μαίου του 2012, ακατανόμαστα κόμματα (πληθυντικός) έδωσαν 60.000 ευρώ για προεκλογικά φυλλάδια, και έτσι η ΧΑ έπιασε 7%.
Και τώρα, υποθέτω εγώ όχι η Στέφου, κάποια άλλα κόμματα, ίσως η ΝΔ, εξασφαλίζουν χρηματοδότηση στην ΧΑ, και έτσι αυτή εμφανίζεται να έχει ακόμη και 13% στις δημοσκοπήσεις.
A, ξέχασα, έκανε και κάτι πανηγύρια ο πανηγυρτζής Ψωμιάδης το 1998-99. Για κανά 2-3% από το 7% υπολογίζω τη συνεισφορά τους, αλλά αυτά είναι δικοί μου υπολογισμοί και χρήζουν επαλήθευσης.Cool story sister Stefou, but needs more dragons.
Αμα βρεθεις με τον κουσουμβρη, παρτου ενα ποκεμενον δρακο δωρο
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
και ναι ουτε μια μερα δεν περασε και το Shitstorm αρχισε ηδη !
http://athensmagazine.gr/portal/athenstalk/53360ολοι οι χρυσαυγιτες ειναι σε killing spree!
το λινκ που εβαλες σου διμιουργει χαρουλες και κεφακια?
προφανως δεν βλεπω την ωρα να παρω και εγω την χατζαρα μου και να αρχισω να μαχαιρωνω κοσμο (μαλλον φετες για τοστ)
πηγαν χρηγαυγιτες για ασημαντη αιτια σε σχολειο και τραμπουκισαν μαθητες και εσυ το ριχνεις στην τρελλιτσα.
ε ναι οσο εγινε αυτο το περιστατικο που η πηγη του ειναι αυτο το site και δεν δινει καμια αλλη λεπτομερια
αλλο τοσο θα γινει η δευτερα παρουσια η θα ξαναζωνανεψει ο μαρμαρωμένος βασιλιας(μην χαθουμε και απο της χ.α τα χναρια.. ) -
Για να το πάμε σε παραλληλισμό με το άλλο που είπες χαριτολογώντας, αν ένας συνδεσμίτης (ασχέτως της θέσης του στο σύνδεσμο, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ο πρόεδρος) της Θύρας 7 Κερατσινίου ειδοποιήσει τους υπόλοιπους του συνδέσμου και μαζευτούν όλοι για 'ραντεβού' με αντίστοιχους της Ορίτζιναλ, φέρει ευθύνη η Θύρα 7 ή όχι; Όχι ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7.Ναι φερνει.Το θεμα ειναι απο ποιο επιπεδο σχεσης και μετα καθισταται ο συνδεσμος/οργανισμος υπευθυνος για τα μελη του.Σχεση με τη θυρα 7,εμμεσα μπορει να εχουν 50.000 μελη που ειναι γραμμενα.Αν 10 χαζοι απο τους 50.000 παρουν τηλεφωνο αλλους 10 χαζους εν αγνοια των 'υπευθυνων' του συνδεσμου,δε βλεπω που εχει ευθυνη η θυρα 7.
Αντιθετα αν η θυρα 7 σα συνδεσμος ελεγε σε κανα φορουμ για ραντεβου την ταδε ωρα με τους αλλους,τοτε προφανως και φερει ευθυνηSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Η Θύρα 7 σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα ήταν υποχρεωμένη να αναλάβει την ευθύνη και είτε να επικροτήσει, είτε να καταδικάσει το γεγονός επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες από το καταστατικό κυρώσεις στα μέλη της. Να το παίξει αθώα περιστερά δεν θα μπορούσε (και δεν θα το έκανε) με τίποτα.
-
Σ αυτο συμφωνω απολυτα
-
Όχι παιδιά, παρεξηγήσατε, δεν το είπα σε κανέναν, απλώς επειδή το έχω δει ΠΟΛΛΕΣ φορές να χρησιμοποιούνται λάθος (αθέλητα ή εσκεμμένα) οι δύο έννοιες, ή προφανώς εσκεμμένως να εξομοιώνονται (κυρίως από αριστερούς/συριζαίους/ακροαριστερούς), το έγραψα για να είμαστε όλοι σίγουροι ότι διακρίνουμε ευκρινώς τις δύο έννοιες.
Μου την έπεσαν στον Fb (ΣΥΡΙΖΑίοι συγκεκριμένα) επειδή είπα ότι αγαπάω τη χώρα μου, και αυτομάτως ήμουν φασίστας/ΧΑ/ναζιστής/ο έξωαποδω αυτοπροσώπως...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και ναι ουτε μια μερα δεν περασε και το Shitstorm αρχισε ηδη !
http://athensmagazine.gr/portal/athenstalk/53360ολοι οι χρυσαυγιτες ειναι σε killing spree!
το λινκ που εβαλες σου διμιουργει χαρουλες και κεφακια?
προφανως δεν βλεπω την ωρα να παρω και εγω την χατζαρα μου και να αρχισω να μαχαιρωνω κοσμο (μαλλον φετες για τοστ)
πηγαν χρηγαυγιτες για ασημαντη αιτια σε σχολειο και τραμπουκισαν μαθητες και εσυ το ριχνεις στην τρελλιτσα.
ε ναι οσο εγινε αυτο το περιστατικο που η πηγη του ειναι αυτο το site και δεν δινει καμια αλλη λεπτομερια
αλλο τοσο θα γινει η δευτερα παρουσια η θα ξαναζωνανεψει ο μαρμαρωμένος βασιλιας(μην χαθουμε και απο της χ.α τα χναρια.. )ε ναι χρυσαυγητες που για σημαντη αφορμη μαζευτηκαν καμια 20αρια μαζι και πηγαν να πουλησουν μανγκια δεν στεκει.
Ασε που δεν ειχε παρει τηλεφωνο ο Μιχαλιολακος ή ο Κασιδιαρης. -
Όχι παιδιά, παρεξηγήσατε, δεν το είπα σε κανέναν, απλώς επειδή το έχω δει ΠΟΛΛΕΣ φορές να χρησιμοποιούνται λάθος (αθέλητα ή εσκεμμένα) οι δύο έννοιες, ή προφανώς εσκεμμένως να εξομοιώνονται (κυρίως από αριστερούς/συριζαίους/ακροαριστερούς), το έγραψα για να είμαστε όλοι σίγουροι ότι διακρίνουμε ευκρινώς τις δύο έννοιες.Μου την έπεσαν στον Fb (ΣΥΡΙΖΑίοι συγκεκριμένα) επειδή είπα ότι αγαπάω τη χώρα μου, και αυτομάτως ήμουν φασίστας/ΧΑ/ναζιστής/ο έξωαποδω αυτοπροσώπως...
Και γιατί όλο αυτό ? Γιατί έγραψε κάποτε αυτό ο Χατζηδάκης (το οποίο έχουν ευαγγέλιο οι αριστεροί):
'Ο εθνικισμός είναι κι αυτός νεοναζισμός. Τα κουρεμένα κεφάλια των στρατιωτών, έστω και παρά τη θέλησή τους, ευνοούν την έξοδο της σκέψης και της κρίσης, ώστε να υποτάσσονται και να γίνονται κατάλληλοι για την αποδοχή διαταγών και κατευθύνσεων προς κάποιο θάνατο. Δικόν τους ή των άλλων. Η εμπειρία μου διδάσκει πως η αληθινή σκέψη, ο προβληματισμός οφείλει κάπου να σταματά. Δεν συμφέρει. Γι’ αυτό και σταματώ. Ο ερασιτεχνισμός μου στην επικέντρωση κι ανάπτυξη του θέματος κινδυνεύει να γίνει ευάλωτος από τους εχθρούς. Όμως οφείλω να διακηρύξω το πάθος μου για μια πραγματική κι απρόσκοπτη ανθρώπινη ελευθερία'
Όπου επακριβώς Εθνικισμός είναι πολιτική ιδεολογία που υποστηρίζει την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών των ατόμων ενός έθνους.
Προφανώς διαφωνώ σε όλες τις αποχρώσεις και τις εντάσεις με τον συνθέτη μας...εξ'ορισμού η λέξη/έννοια 'εθνικιστής' δεν υπάρχει καν στον ορισμό του ναζισμού...
-
Από ό,τι βλέπεις, εθνικισμός είναι κάτι λίιιιιγο διαφορετικό από το 'αγαπάω την πατρίδα μου ως και παθολογικά'. Με μια ανάγνωση μάλιστα, φλερτάρει και με τον ρατσισμό.
-
Η Θύρα 7 σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα ήταν υποχρεωμένη να αναλάβει την ευθύνη και είτε να επικροτήσει, είτε να καταδικάσει το γεγονός επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες από το καταστατικό κυρώσεις στα μέλη της. Να το παίξει αθώα περιστερά δεν θα μπορούσε (και δεν θα το έκανε) με τίποτα.
Παρεξήγηση, ρε παιδιά...
Όλοι ξέρουν τις 'δράσεις' της ΧΑ που έχουν καθαρά οικολογικό χαρακτήρα (να ξεβρομίσουν θέλουν οι άνθρωποι). Τους είπαν να μαζευτούν να πάνε να μαζέψουν τα σκουπίδια από το σχιστό 'να ξεβρομίσει ο τόπος' και είπαν και στον κυριούλη αυτόν 'πάρε, ρε συ και κανα μαχαίρι, γιατί μπορεί να έχει και χόρτα μετά τις βροχές¨...Γιατί κρύβομαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Όποιος γνώριζε προκοινοβουλευτικά τη ΧΑ δε θα είχε την παραμικρή αμφιβολία για το αν φέρει ή δε φέρει ευθύνη η οργάνωση... πολύ περισσότερο όταν το IQ του μέσου παραδοσιακού ΧΑτη είναι μικρότερο από το βάρος του.....όλα τα άλλα είναι μπλαμπλα.
Κρίμα το παιδί που το σφάξανε εν ψυχρώ, λέω, τίποτα άλλο και ντροπή σε όποιον τους έδωσε δύναμη επειδή είναι χέστης ή ηλίθιος.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]