-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Όχι για όνομα του Θεού. Άκρα (και τάγματα εφόδου) είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες. Οι σύντροφοι που γράφουν αυτό:
Σύντροφοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κινήθηκαν επιθετικά προς την πεζή περιπολία που κράταγε τους μετανάστες, η οποία ως συνήθως επέλεξε την τακτική του λαγού αφήνοντας πίσω έναν ασφαλίτη σύγκορμο με τις χειροπεδες στο χέρι, οι οποίες του αφαιρέθηκαν με μερικές ψηλές και μια φυσουνιά στα μούτρα για γέμιση. Κανένας μόνος του απέναντι στα (παρα)κρατικά καθάρματα.
https://athens.indymedia.org/front.php3 ... id=1492467δεν έκαναν παρά μια δημοκρατική παρέμβαση.
Το άκρο είναι μόνο ένα, να τα λέμε αυτά.
...άντε να το ξαναβάλω για πάρτι σου!.. δώσε βάση στο:
'...ακόνισμα της ξιφολόγχης στα πεζοδρόμια(!)..'
(...ξέρω, ξέρω, τώρα θα θυμηθείς τα... κονσερβοκούτια!..)... ρε μπας κι είσαι ΧΑγίτης και δεν τό 'χεις καταλάβει?
Ετσι ειναι. Οποιος εχει αντιθετη γνωμη με εμας ή εστω αναρωτιεται, ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ρε παιδι μου, παει και τελειωσε.
ксеколлисте та кефаля сас
Παντα τετοια συντροφε ευχομαι.
ε ναι η δικη τους αληθεια ειναι η μονη και η δικη σου απλα δεν υπαρχει vassilis_1 Style μονο οι χρυσαυγιτες δερνουν οι αλλοι ειναι μπατσοι
ποσο εμετικο το να προσπαθουν να πεισουν οτι εχουν λευκο παρελθον και δεν εχουν κανει τιποτα.....το θέμα είναι η υπόδειξη από τον μεγάλο αρχηγό για το πού να ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ(!)... γιατί είναι και τόσο... ντουβάρια που μπορεί να κουβαλάνε μαζί τους κάνα... μασάτι!!!..
...όπως και νά 'χει είστε και οι δυο εκτός θέματος για ευνόητους λόγους...
Αν γουστάρετε παραστρατιωτικές οργανώσεις/τάγματα εφόδου για να επικρατήσουν οι φασιστικές/νεοναζιστικές απόψεις σας, τουλάχιστον ΜΗΝ το κρύβετε... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα τάγματα εφόδου του αναρχικού χώρου μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
Πάλι για θεωρίες των δύο άκρων θα μιλάμε....? Μη λε τέτοια πράματα....Πιπέρι...!
H διαφορά είναι πως όσοι ευαγγελίζονται αυτή την θεωρία δεν αναφέρονται σε ανεγκέφαλους (δήθεν) αναρχικούς αλλά σε κοινοβουλευτικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ). Η ΧΑ είναι αποδεδειγμένα παραστρατιωτική εγκληματική οργάνωση με τάγματα εφόδου. Δεν είδα τα αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα να έχουν τάγματα εφόδου. Για να προλάβω δε διάφορες εξυπνάδες (όχι από εσένα) που θα αναφέρουν το ΠΑΜΕ, να αναφέρω πως το ΠΑΜΕ οργανώνει πορείες και απεργίες, όχι δολοφονικές επιθέσεις και πογκρόμ ενάντια σε δεξιούς ή φασίστες.
Oσοι υποστηρίζουμε αυτή τη 'θεωρία' Δία, δεν εξετάζουμε αν είναι κοινοβουλευτική ή εξωκοινοβουλευτική (άλλωστε και η Χ.Α, μέχρι πρότινος εξωκοινοβουλευτική ήταν...Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπήρχε ως άκρο). Δεν έχει καμμία σημασία. Το ερώτημα είναι απλό, απλούστατο και έχει ως εξης...Υπάρχουν τα 2 άκρα....? Και η απάντηση είναι απλή, επίσης απλούστατη και κατηγορηματική. Ναι, υπάρχουν...!!!
Το ποιά κόμματα, ομάδες ή άτομα τα συνιστούν, είναι άλλο θέμα...Και ναι, μπορεί να είναι και άτομα απο το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, ναι μπορεί να είναι άτομα απο τη ΝΔ (και το ΛΑΟΣ παλιότερα)*, είτε στελέχη, είτε απλοί ψηφοφόροι- υποστηρικτές-μέλη. Για τη Χ.Α είναι αυτονόητο.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όχι για όνομα του Θεού. Άκρα (και τάγματα εφόδου) είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες. Οι σύντροφοι που γράφουν αυτό:
Σύντροφοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κινήθηκαν επιθετικά προς την πεζή περιπολία που κράταγε τους μετανάστες, η οποία ως συνήθως επέλεξε την τακτική του λαγού αφήνοντας πίσω έναν ασφαλίτη σύγκορμο με τις χειροπεδες στο χέρι, οι οποίες του αφαιρέθηκαν με μερικές ψηλές και μια φυσουνιά στα μούτρα για γέμιση. Κανένας μόνος του απέναντι στα (παρα)κρατικά καθάρματα.
https://athens.indymedia.org/front.php3 ... id=1492467δεν έκαναν παρά μια δημοκρατική παρέμβαση.
Το άκρο είναι μόνο ένα, να τα λέμε αυτά.
...άντε να το ξαναβάλω για πάρτι σου!.. δώσε βάση στο:
'...ακόνισμα της ξιφολόγχης στα πεζοδρόμια(!)..'
(...ξέρω, ξέρω, τώρα θα θυμηθείς τα... κονσερβοκούτια!..)... ρε μπας κι είσαι ΧΑγίτης και δεν τό 'χεις καταλάβει?
Ετσι ειναι. Οποιος εχει αντιθετη γνωμη με εμας ή εστω αναρωτιεται, ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ρε παιδι μου, παει και τελειωσε.
ксеколлисте та кефаля сас
Παντα τετοια συντροφε ευχομαι.
ε ναι η δικη τους αληθεια ειναι η μονη και η δικη σου απλα δεν υπαρχει vassilis_1 Style μονο οι χρυσαυγιτες δερνουν οι αλλοι ειναι μπατσοι
ποσο εμετικο το να προσπαθουν να πεισουν οτι εχουν λευκο παρελθον και δεν εχουν κανει τιποτα.....το θέμα είναι η υπόδειξη από τον μεγάλο αρχηγό για το πού να ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ(!)... γιατί είναι και τόσο... ντουβάρια που μπορεί να κουβαλάνε μαζί τους κάνα... μασάτι!!!..
...όπως και νά 'χει είστε και οι δυο εκτός θέματος για ευνόητους λόγους...
Αν γουστάρετε παραστρατιωτικές οργανώσεις/τάγματα εφόδου για να επικρατήσουν οι φασιστικές/νεοναζιστικές απόψεις σας, τουλάχιστον ΜΗΝ το κρύβετε...για ταγματα εφοδου δεν μιλαει και αυτος? πως ακριβως ειμαστε οφφ τοπικ οταν λεμε και οι δυο πλευρες εχουν απλα ο ενας τους ονομαζει αναρχικους?
και ναι γουσταρουμε αυτο εχουμε δειξει μεχρι τωρα....
(απλα οπως ειπα οτι δεν αρεσει σε αλλους απλα το βαζουν στο κουτι με τους απεναντι..) -
@Spartan,
...δεν έχει αποδειχτεί ότι τα κόμματα που αναφέρεις - από Ν.Δ. μέχρι ΚΚΕ - διαθέτουν οργανωμένα/στιλ παραστρατιωτικά τάγματα εφόδου, ούτε άκουσα ποτέ κάποιον από τους αρχηγούς αυτών των κομμάτων να προτρέπει να ενθαρρύνει και να υποδεικνύει δημόσια τουλάχιστον τους οπαδούς/στρατευμένους/μισθοφόρους της παράταξης ακόμα και για το πού θα ακονίζουν τις ξιφολόγχες!.. μην τα τσουβαλιάζουμε όλα...edit: ...ίδια απάντηση και σε cabala10...
-
εσενα σε πειραζει ο τροπος λειτουργιας τελικα η το ονομα? δηλαδη το να σπανε στο ξυλο χρυσαυγιτες εχει διαφορα με το να σπανε στο ξυλο οι του παμε?
-
Τουλαχιστον δεν δολοφονούν εν ψυχρώ ουτε πουλάνε προστασία σε Πακιστανούς οι του ΠΑΜΕ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Το ΠΑΜΕ κάνει συγκεκριμένες δράσεις, για παράδειγμα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και περιφρουρήσεις απεργιών. Δεν πάει για να σπάσει στο ξύλο κανέναν. Αντεπιτίθεται μόνο αν δεχτεί επίθεση από κάποιον που πάει να διασπάσει τις γραμμές του.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εσενα σε πειραζει ο τροπος λειτουργιας τελικα η το ονομα? δηλαδη το να σπανε στο ξυλο χρυσαυγιτες εχει διαφορα με το να σπανε στο ξυλο οι του παμε?...πάντα είμουνα ξεκάθαρος, θα είμαι και τώρα. Καθόλου δεν με νοιάζει να πλακώνονται και να σπάζονται στο ξύλο μεταξύ τους, θα το διασκέδαζα κιόλας... με τίποτα όμως δεν μπορώ να αποδεχτώ πάνω στον 'καυγά' να βγαίνουν μαχαίρια και κουμπούρια (πολύ περισσότερο όταν υποδεικνύεται από αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος)... πόσο πιο λιανά να το κάνω...
-
Σφαιρα αναμεσα στα ματια παιδες, αυτο χρειαζονται τα κομμουνιΆ
-
Έχει πλάκα πάντως πως συγκεκριμενα ατομα γυρίζουν πάντα την κουβέντα σε τελείως άσχετα πραγματα με αυτό που συζητιέται για να περάσουν την ατζέντα τους. Κατάσχονται γκλοπ και οπλα απο γραφεία της ΧΑ και ασχολουντα με τα κοντάρια του ΠΑΜΕ. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως σήμερα είναι ο αριστερός μαχαιρωνενος αύριο μπορεί να είναι κάποιος συγγενής τους που τόλμησε να πει κάτι που δεν ηταν του γουστου κάποιου χρυσαυγιτη. Και μην ξεχάσω: καταδικάζουμε την βία απο οπου κι αν προερχεται
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τουλαχιστον δεν δολοφονούν εν ψυχρώ ουτε πουλάνε προστασία σε Πακιστανούς οι του ΠΑΜΕSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
εγω μιλησα καθαρα για πραγματα που ξερουμε ολοι πως και οι δυο κανουν
οι δολοφονιες ειναι αλλο επιπεδο (μαλακυνσης?) που ελπιζω οτι θα σταματησει εδω(βεβαια αν κρινω απο τα του ποδοσφαιρου μαλλον οχι αλλα θα δειξει ο καιρος..)ωραια αμα το παμε ετσι So be it
απο την ακροδεξια εχεις
ατομα που σπανε στο ξυλο
που δολοφονησαν
που πουλανε προστασια σε πακιστανους (και σε μαγαζια πιστευω μιας που ηταν πρωην μπραβοι πολλοι απο αυτους..)
και κατα 99% ανηκουν ολοι στην χ.α
(δεν ξερω εχουν κανει κατι αλλο που ξεχασα να βαλω? )
απο το αλλο ακρο (μην το ονομασουμε για να μην θιξουμε..)
**εχουμε ατομα που στο ονομα της αναρχιας(η υπερτατη δικαιολογια για την βλακεια τους..)
**σπανε στο ξυλο (ασφαλιτες)
εκαψαν τραπεζα (oh wait μπατσοι ηταν )
τρομοκρατες του ιδεολογικου χωρου της αριστερας (και αυτοι κατι με μπατσους θα εχουν να κανουν) (ποσους εχουν σκοτωσει αυτοι? μετρανε στο death count?)
τρομοκρατες που πυροβολανε (οχι τους ληστες..)τραυματιζουν και αφηνουν παραλυτους αστυνομικους (ασφαλιτες και αυτοι)
μεσα σε ολα αυτα επιλεκτικα κατα μεγαλο ποσοστο ο συριζα τους εχει κατω απο την ομπρελα του
μεσα στον συριζα εχει και εκει κουμασια που κατα καιρους εχουν βγαλει απειρου καλλους ανακοινωσεις που μετα απο γενικη κατακραυγη ο συριζα τους εβγαλε το ματι(λιγακι)α ναι και το τελευταιο
οποτε συλλαμβανεται ενας απο αυτους μεσα σε καθε τμημα πρεπει να υπαρχει ενα κουτι με κουμπια επανω
'για συλληψη κοινού ποινικού δικαίου πατηστε το 1'
'για πολιτικος κρατουμενος πατηστε το 2'
'για τρομοκρατες αλληλεγγυης πατηστε το 3'προσωπικα αμα μπορουσα να κανω ενα hunger games στην ελλαδα με αυτους τους δυο τυπους ηλιθιων θα το εκανα ετσι θα εβγαζα και δις για να διωξω το ΔΝΤ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως πως συγκεκριμενα ατομα γυρίζουν πάντα την κουβέντα σε τελείως άσχετα πραγματα με αυτό που συζητιέται για να περάσουν την ατζέντα τους. Κατάσχονται γκλοπ και οπλα απο γραφεία της ΧΑ και ασχολουντα με τα κοντάρια του ΠΑΜΕ.εννοεις κατι αναλογο που οταν κατασχονται μασκες, κονταρια, αεροβολα, καμια 500αρα μπουκαλια μπυρας σε σπιτια ή 'στεκια', βγαινει εκπροσωπος κομματος και τα χαρακτηριζει 'καθημερινα αντικειμενα που ο καθενας εχει σπιτι του' ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καμια 500αρα μπουκαλια μπυρας σε σπιτια ή 'στεκια', βγαινει εκπροσωπος κομματος και τα χαρακτηριζει 'καθημερινα αντικειμενα που ο καθενας εχει σπιτι τουΜετά από μεγάλο πάρτυ, παίζει να έχει και περισσότερα στο σπίτι μου.
-
Τα μπουκάλια τα κρατάνε για ανακύκλωση
Οι μόλοτωφ είναι η υπέρτατη έκφραση οικολογίας
-
Όλως τυχαίως οι κυβερνώντες πάντοτε εμφανίζονται ως εγγυητές της σταθερότητας μετά από κάποια 'τυχαία' αναταραχή...με διλήμματα 'Εγώ ή το χάος'...πόσες μα πόσες φορές το έχουμε ακούσει το επιχείρημα...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Όλως τυχαίως οι κυβερνώντες πάντοτε εμφανίζονται ως εγγυητές της σταθερότητας μετά από κάποια 'τυχαία' αναταραχή...με διλήμματα 'Εγώ ή το χάος'...πόσες μα πόσες φορές το έχουμε ακούσει το επιχείρημα......το σημερινό δίλημμα είναι: 'Σταθερότητα ή αποσταθεροποίηση'?..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλέ μου Δία, κάνεις ένα μικρό λάθος. Εγώ υποστηρίζω ότι υπάρχουν 2 άκρα, αλλά όχι ότι το ένα αποτελείται απαραιτήτως από κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς. Σε εμένα μπορείς να απαντήσεις λοιπόν;
Τα παλικάρια που σου παράθεσα πιο πάνω τι είναι αν όχι το άλλο άκρο της ΧΑ; Φαντάσματα; Δεν υπάρχουν; Είναι πράκτορες της ακροδεξιάς;
Δεν έχω καμία βεβαιότητα για το τι είναι τα διάφορα αποβράσματα με τις κουκούλες. Μπορεί αναρχικοί, μπορεί παρακρατικοί, μπορεί ασφαλίτες. Γεγονός παραμένει πως πολλές φορές έχουμε δει ομάδες με κουκούλες να σπάνε, μερικές φορές δίπλα σε διμοιρίες των ΜΑΤ.
Πιστεύω να έχετε καταλάβει όλοι ότι η Χ.Α. ήταν χρήσιμη μέχρι προχθές...
Δηλαδή από αύριο σταματάνε οι φόνοι;
Η επιμονή τον Λαζαρίδη-Κρανιδιώτη (οι πλέον στενοί συνεργάτες του Σαμαρά) στην γνωστή θεωρία κάτι σημαίνει... Προσωπικά, θα παίξω στο στοίχημα Ν.Δ./Κ.Κ.Ε.-Χ.Α./ΣΥ.ΡΙΖ.Α.=1
Σημαίνει πως είναι καραγιόζηδες! Σε βλέπω κατευθείαν στον κουβά στοιχηματζή...
In other news:
Στη σύλληψη πέντε μελών της Χρυσής Αυγής προχώρησαν στις 22.40 το βράδυ αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. Τα άτομα υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο λίγα μέτρα μακρύτερα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 σπρέι πιπεριού, 3 πτυσσόμενα γκλοπ, 2 σουγιάδες και 1 κροτίδα. Τα πέντε μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν και κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οι συλληφθέντες νωρίτερα είχαν παρεβρεθεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση- ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκης. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν το παρών δύο βουλευτές της οργάνωσης από την Αθήνα.
http://www.thestival.gr/society/police/ ... essalonikiΟι φωτό δείχνει κάποιους να τα σπάνε; Μην μπερδεύεις τους ασφαλίτες, που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους για λόγους προσωπικής τους ασφάλειας, με τους εγκληματίες που τα σπάνε. Τους οποίους, by the way, τους χαρακτηρίζουν με το υποκοριστικό 'μπαχαλάκηδες', για να είναι περισσότερο εύπεπτοι για την κοινωνία.
Προφανώς δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου, περί παύσης της χρησιμότητας της Χ.Α... Δεν είπα ότι θα σταματήσουν τα μαχαιρώματα (το εύχομαι να σταματήσουν, αλλά μάντης δεν είμαι)... Η πολιτική χρησιμότητα τελείωσε... Κι όσον αφορά το στοίχημα και τον κουβά, μην βιάζεσαι... Είμαστε, ακόμα, στην φάση των ομίλων... -
ποιον συμφερει και ποιον οχι, πολιτικα η διαλυση της ΧΑ;
προς τα που θα πανε οι ψηφοφοροι της;για να δουμε τις εξελιξεις...
-
Υπάρχει άλλο κόμμα που να εμπλέκεται το όνομα του τόσο συχνά σε πράξεις βίας;
Βία μελών της Χρυσής Αυγής -
Η ερώτηση είναι βέβαια γιατι οι ίδιοι οι διαδηλωτές αφήνουν τους ασφαλίτες να τα σπάνε και δεν τους έχουν απομονώσει/σαπακιάσει εδώ και χρόνια. Μια και ΔΕΝ είναι δικοί τους. The plot thickens.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]