-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το πραγμα ειναι πιο win-win απλό:Αρα ό,τι και να γίνει ο δήμαρχος είναι χαμένος ε ?
Και αυτό πιστώνεται στα καλά της ΧΑ με κάποιο τρόπο ?Η ΧΑ διοργανωνει συσσιτιο ή μοιραζει καποτες, μπλουζες, μπαλονια, οτιδηποτε.
Μικρή λεπτομέρεια: σε δημόσιο χώρο (μεγάλης προβολής ενίοτε, όπως το Σύνταγμα, άσε που δεν το Σύνταγμα δεν είναι κατάλληλος χώρος για συσίτιο γιατί οι φτωχοί που χρειάζονται το συσίτιο πρέπει να πληρώσουν για να φτάσουν εκεί εκτός και αν μένουν πολλοί φτωχοί κοντά στο Σϋνταγμα και τους πέριξ δρόμους) για τον οποίο χρειάζεται άδεια, την οποία πρέπει να πάρει από το Δήμαρχο. Και ο οποίος έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ιδίως μάλιστα αν εκτός από το προφανές, ότι το συσίτιο είναι για το θεαθήναι, τίθεται και θέμα δημόσιας τάξης (διότι ΘΑ κλείσει το Σύνταγμα και ΘΑ γίνουν επεισόδια και ΘΑ πλακώσουν τα ΜΑΤ, στάνταρ). Και γω αν ήμουν δήμαρχος θα το αρνιόμουν αυτό, να πάνε στα γραφεία τους ή σε ιδιωτικό και φυλασσόμενο από τους ίδιους χώρο να κάνουν συσίτιο όπως οι εκκλησίες και άλλοι φορείς (που τα εννοούν τα συσίτια και δεν τα χρησιμοποιούν για μιντιακά παιχνίδια) διοργανώνουν συσίτια σε δικούς τους χώρους και δεν ασχολείται κανείς.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν είναι προφανή τα παραπάνω και θα πρέπει να είναι:
Ο δημαρχος ειναι στανταρ αντιθετος γιατι ετσι 'πρεπει' λογω πολιτικης γραμμης να κανει.
Το κολπο εχει ξαναγινει πεντε χιλιαδες φορες απο το ΚΚΕ, ειδικα εσεις οι 2 Βορειοι επρεπε να το ξερετε...
Εγινε ακριβώς έτσι πέρισι αν θυμάμαι καλά που το ΚΚΕ ήθελε την πλατεία Αριστοτέλους για κάποια συγκέντρωση, ο Μπουτάρης (που δεν θα το 'λεγες ότι είναι και 'δεξιός') το απαγόρευσε, αλλά επειδή το ΚΚΕ δεν είναι κότες λυράτες σαν τη ΧΑ και δεν το έκαναν μόνο και μόνο για μιντιακό παιχνίδι, όπως η ΧΑ (το 'win-win' που λες), αλλά επειδή ήθελαν όντως να το κάνουν (για τους δικούς τους λόγους), τη συγκέντρωση την έκαναν παρανόμως. Δε βλέπεις καμία διαφορά ?
-
Δε βλεπω καμμια διαφορα. Οι συγκεντρωσεις, εκδηλωσεις, συσσιτια κλπ, οποιουδηποτε φορεα, κομματος κλπ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ γινονται για να εισπραξει ο διοργανωτης ψηφουλακια, και 'καλο ονομα'. Καθαρο μαρκετινγκ. Το αποτέλεσμα μπορει να ωφελει μερικους ανθρωπους, ομως το να αποσιωπουμε τα αρχικα κριτηρια ειναι αστειο.
Ουτε θυμαμαι ποσες φορες η μανα μου εχει ψωνισει για το σπιτι απο την αγορα του Πειραια και εχει παρει και εξτρα κρεας ή ψαρια κλπ και τα εχει δωσει στο μερος που κανει η Εκκλησια συσσιτιο για τους απόρους. Το ιδιο κανουν και αλλες κυριες. Εκει εργαζονται (αμισθί βεβαια) διαφορες κυριες που βοηθουν. Εννοειται οτι περα απο το χωρο, (κατω απο τις σκαλες της Αγιας Τριαδας στο λιμανι) μαλλον η Εκκλησια δεν εχει δωσει και πολλα αλλα. Απειρες φορες ο τοπικος παπας στην ενορια που ειναι το σπιτι μου, εβγαζε και 2ο δισκο την Κυριακη για το 'ιδρυμα απορων κορασιδων'. Ξηλωνοντουσαν οι ακροατες (δε λεω πιστοι μη παρεξηγηθουμε, δεν ηταν ολοι). Και στις δυο περιπτωσεις, και στο συσσιτιο και στο ιδρυμα, η Εκκλησια πηρε τα kudos και οχι οι λαικοί, και τζαμπα κιόλας. Οπότε ας αφησουμε τα συσσιτια της Εκκλησιας στην ακρη, ή τις φασεις του 'φερτε ρουχα για τους αστεγους'. Μεσαζοντας παλι η Εκκλησια, χωρις καμμια συνδρομη απο μερους της, και κανενα επιπλεον κερδος για τους αστεγους. Για τα συσσιτια αλλων φορεων δεν εχω ιδια γνωμη.
Το παραδειγμα του ΚΚΕ στην πλατεια Αριστοτελους που αναφερεις, διαβαζεται ως 'το ΚΚΕ εχει αρχιδια, η ΧΑ οχι'. Διαβαζεται επισης ώς 'το ΚΚΕ γραφει στα παπαρια του οποιο θεσμο θελει, οταν το βολευει να πραξει ετσι, κατηγορωντας ταυτοχρονα τους υπολοιπους για ελλειψη σεβασμου στους θεσμους'. Απλα στο παραδειγμα που ενεφερες, πρωτα δημοσιευτηκε το 'ουυυυ, λαε, μας πολεμανε' και μετα το 'παλλαικη συγκεντρωση, οργη λαου, εμπανασταση' κλπ. Works both ways, doesn't it?
Για το τωρινο συσσιτιο/μπαλονια/καποτες: Επιλεχθηκε (ειπαμε για λογους προβολης) η πλατεια Αττικης που δεν ειναι Συνταγμα, και εχουν και φτωχους και εχουν και ψηφοφορους. (Για να ξερουμε τι λεμε, απο το 2005, που δεν υπηρχε ΧΑ, στα Κατω Πατησια, εβλεπες μαυρους στις γωνιες το βραδυ με βαρελια να εχουν αναψει φωτια, βλεπε Bronx). Εννοειται οτι θα σκασουν οι επαγγελματιες 'ειμαστε ολοι Πακιστανοι' και ενα σωρο αλλοι μπαχαλακηδες και θα γινει το ελα να δεις. Θα λειτουργησει παλι το 'μας πολεμανε γιατι μας φοβουνται' και ολα θα επανελθουν στην μιζερη καθημερινοτητα την επομενη ημερα. Win-win λεμε. Το ιδιο ακριβως πραγμα θα γινοταν αν το ΚΚΕ εκανε συσσιτιο μονο για λαθρομεταναστες. Παλι ΜΑΤ, παλι νταβαντουρι, παλι win win για το ΚΚΕ και οχι για το Δημαρχο.
-
Δεν μου είναι σαφής η θέση σου αλλά διαφωνώ σε όλα
-
Δεν είναι win-win για τη ΧΑ/ΚΚΕ η φάση, υπάρχουν σίγουρα πολλοί, που βλέπουν τι επιδιώκεται πίσω από τις κραυγές και κρίνουν ανάλογα. Πχ. προσωπικά δίνω πόντους στον Καμίνη, που τα απαγορεύει. Στον Μπουτάρη δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω πόντους γιατί δεν ξέρω/θυμάμαι τι ήταν η συγκέντρωση του ΚΚΕ (διότι στο κάτω-κάτω πολιτικό κόμμα είναι, όπως και η ΧΑ, και δικαιούται να κάνει συγκεντρώσεις, τα συσίτια είναι άλλη ιστορία) αλλά σίγουρα χάνει πόντους που ναι μεν απαγόρευσε αλλά δεν είχε τα @@ να επιβάλλει την απαγόρευση.
-
Την εκκλησία την ανέφερα ως παράδειγμα φορέα που κάνει συσίτια για απόρους δεκαετίες (και η γιαγιά μου και η μητέρα μου μαγείρευαν εθελοντικά για αυτά και πήγαιναν και τρόφιμα κτλ.) χωρίς να τα χρησιμοποιεί με το μιντιακό τρόπο της ΧΑ, ναι ΟΚ βγαίνει ο δίσκος την Κυριακή αλλά πέραν τούτου δεν κάνει το σαματά που κάνει η ΧΑ διότι, απλά, τα συσίτια είναι ας πούμε 'core business' για την εκκλησία ενώ η ΧΑ στα @@ της οι φτωχοί, μιντιακό παιχνίδι κάνει.
-
Στη σύγκριση ΧΑ με ΚΚΕ ισχύουν αυτά που λες αλλά έχασες το βασικό σημείο (παρόμοιο με αυτό της εκκλησίας): της ΧΑ της αρκούσε να κάνει το μιντιακό παιχνίδι (αυτά που λες), δεν την ενδιέφερε να κάνει το συσίτιο (απόδειξη ότι όταν απαγορεύτηκε να το κάνει στο Σύνταγμα δεν είπαν 'ΟΚ φτωχοί, ελάτε στα τάδε γραφεία μας' αλλά το ξέχασε το θέμα, γιατί αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε), ενώ το ΚΚΕ ήθελε να κάνει τη συγκέντρωση, και την έκανε, και παρεμπιπτόντως ασχολήθηκε μιντιακά. Βρίσκω τη στάση του ΚΚΕ έντιμη και της ΧΑ μια παπαριά καμαρωτή για τα μίντια.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν μου είναι σαφής η θέση σου αλλά διαφωνώ σε όλα-
Δεν είναι win-win για τη ΧΑ/ΚΚΕ η φάση, υπάρχουν σίγουρα πολλοί, που βλέπουν τι επιδιώκεται πίσω από τις κραυγές και κρίνουν ανάλογα. Πχ. προσωπικά δίνω πόντους στον Καμίνη, που τα απαγορεύει. Στον Μπουτάρη δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω πόντους γιατί δεν ξέρω/θυμάμαι τι ήταν η συγκέντρωση του ΚΚΕ (διότι στο κάτω-κάτω πολιτικό κόμμα είναι, όπως και η ΧΑ, και δικαιούται να κάνει συγκεντρώσεις, τα συσίτια είναι άλλη ιστορία) αλλά σίγουρα χάνει πόντους που ναι μεν απαγόρευσε αλλά δεν είχε τα @@ να επιβάλλει την απαγόρευση.
-
Την εκκλησία την ανέφερα ως παράδειγμα φορέα που κάνει συσίτια για απόρους δεκαετίες (και η γιαγιά μου και η μητέρα μου μαγείρευαν εθελοντικά για αυτά και πήγαιναν και τρόφιμα κτλ.) χωρίς να τα χρησιμοποιεί με το μιντιακό τρόπο της ΧΑ, ναι ΟΚ βγαίνει ο δίσκος την Κυριακή αλλά πέραν τούτου δεν κάνει το σαματά που κάνει η ΧΑ διότι, απλά, τα συσίτια είναι ας πούμε 'core business' για την εκκλησία ενώ η ΧΑ στα @@ της οι φτωχοί, μιντιακό παιχνίδι κάνει.
-
Στη σύγκριση ΧΑ με ΚΚΕ ισχύουν αυτά που λες αλλά έχασες το βασικό σημείο (παρόμοιο με αυτό της εκκλησίας): της ΧΑ της αρκούσε να κάνει το μιντιακό παιχνίδι (αυτά που λες), δεν την ενδιέφερε να κάνει το συσίτιο (απόδειξη ότι όταν απαγορεύτηκε να το κάνει στο Σύνταγμα δεν είπαν 'ΟΚ φτωχοί, ελάτε στα τάδε γραφεία μας' αλλά το ξέχασε το θέμα, γιατί αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε), ενώ το ΚΚΕ ήθελε να κάνει τη συγκέντρωση, και την έκανε, και παρεμπιπτόντως ασχολήθηκε μιντιακά. Βρίσκω τη στάση του ΚΚΕ έντιμη και της ΧΑ μια παπαριά καμαρωτή για τα μίντια.
Δεν εχω καποια θεση ή κομμα να υποστηριξω, παρατηρησεις κανω οπως τις βλεπω, εκτος απο το οτι ξεκινω δεχομενος αξιωματικα οτι ο Καμινης (και ο καθε Καμινης/Μπουταρης) ασχολειται με τον εαυτο του και το κομμα του και οχι με 'το καλο της πολης'. Βεβαια και το 'καλο της πολης' ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.
Σαφως και υπαρχουν αυτοι που 'βλεπουν πισω απο την κουρτινα' αλλα αυτοι δε θα αλλαξοπιστησουν για τη ΧΑ ή το ΚΚΕ. Για τους ταλαντευομενους γινεται ο ντόρος.
Η Εκκλησια θα μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα κατα τη γνωμη μου, χωρις να εκμεταλλευεται ΤΟΣΟ τους πιστους. Επισης συνεχιζω να πιστευω οτι το core business που αναφερεις αποσκοπει στη δημιουργια leverage, (βλεπε Χριστόδουλος) και οχι στο καλο του λαου καθ' εαυτο.
Δεν ηξερα οτι δεν εκανε τελικα το συσσιτιο η ΧΑ. Αναμενω να δω την τωρινη εξελιξη.
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σαφως και υπαρχουν αυτοι που 'βλεπουν πισω απο την κουρτινα' αλλα αυτοι δε θα αλλαξοπιστησουν για τη ΧΑ ή το ΚΚΕ. Για τους ταλαντευομενους γινεται ο ντόρος.Δεν είναι όλοι οι ταλαντευόμενοι 'τυφλοί'.
Η Εκκλησια θα μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα κατα τη γνωμη μου, χωρις να εκμεταλλευεται ΤΟΣΟ τους πιστους.
Σωστό, απλά εδώ το χρησιμοποιούμε σαν αντιδιαστολή με το πως προσπαθεί να κάνει το ίδιο πράγμα η ΧΑ.
Επισης συνεχιζω να πιστευω οτι το core business που αναφερεις αποσκοπει στη δημιουργια leverage, (βλεπε Χριστόδουλος) και οχι στο καλο του λαου καθ' εαυτο.
Και σε αυτό σύμφωνοι αλλά δε με χαλάει αυτή ειδικά η παράπλευρη ωφέλεια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σαφως και υπαρχουν αυτοι που 'βλεπουν πισω απο την κουρτινα' αλλα αυτοι δε θα αλλαξοπιστησουν για τη ΧΑ ή το ΚΚΕ. Για τους ταλαντευομενους γινεται ο ντόρος.
Δεν είναι όλοι οι ταλαντευόμενοι 'τυφλοί'.
Σαφως, η ιδιοτητα που ζητειται ομως ειναι η 'ταλαντευομενοι'.
Η Εκκλησια θα μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα κατα τη γνωμη μου, χωρις να εκμεταλλευεται ΤΟΣΟ τους πιστους.
Σωστό, απλά εδώ το χρησιμοποιούμε σαν αντιδιαστολή με το πως προσπαθεί να κάνει το ίδιο πράγμα η ΧΑ.
Επισης συνεχιζω να πιστευω οτι το core business που αναφερεις αποσκοπει στη δημιουργια leverage, (βλεπε Χριστόδουλος) και οχι στο καλο του λαου καθ' εαυτο.
Και σε αυτό σύμφωνοι αλλά δε με χαλάει αυτή ειδικά η παράπλευρη ωφέλεια.
Ουτε εμενα, αλλα το σωστο να λεγεται.
BTW διαβασα αυτο http://www.protothema.gr/greece/article/296937/kaminis-paranomo-to-sussitio-mono-gia-ellines-tis-ha/ αλλα δεν καταλαβα σε πρωτη αναγνωση αν θα το κανουν τελικα ή οχι.
-
Περα από όλα αυτά υπάρχουν και οι νόμοι του κράτους. Συμφωνα με τους οποίους εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν φυλετικούς διαχωρισμούς είναι παράνομες. Δηλαδή πέρα από το απαράδεκτον του πράγματος είναι ΚΑΙ παράνομο. Όχι πως μου κάνει βέβαια εντύπωση που συγκεκριμένοι χρήστες από 'ουδέτερη' και καλά σκοπια αγνοούν το γεγονός όπως και κάθε γεγονός που δεν τους βολεύει (ακολουθώντας τη σχολή Χριστόδουλου - δεν ήξερα, διάβαζα)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περα από όλα αυτά υπάρχουν και οι νόμοι του κράτους. Συμφωνα με τους οποίους εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν φυλετικούς διαχωρισμούς είναι παράνομες. Δηλαδή πέρα από το απαράδεκτον του πράγματος είναι ΚΑΙ παράνομο. Όχι πως μου κάνει βέβαια εντύπωση που συγκεκριμένοι χρήστες από 'ουδέτερη' και καλά σκοπια αγνοούν το γεγονός όπως και κάθε γεγονός που δεν τους βολεύει (ακολουθώντας τη σχολή Χριστόδουλου - δεν ήξερα, διάβαζα)Εγω που νομιζα πως νομος ειναι το δικιο του εργατη, πλανιομουν οικτρα?
-
Θα γίνει κι αυτό, μην ανησυχείς
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα γίνει κι αυτό, μην ανησυχείςμέχρι να δημιουργηθεί το δίκιο.... θα εξαφανιστεί το είδος του εργάτη.....
BTW μπήκε σε καθεστώς παρανομίας, από τον υπουργό, το χρυσαυγουλο συσσίτιο......
αντικειμενικά, χωρίς κομματικές παρωπίδες, έχει συζητηθεί εκτενώς η νομιμότητα ή μη της συγκεκριμένης δράσης
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περα από όλα αυτά υπάρχουν και οι νόμοι του κράτους. Συμφωνα με τους οποίους εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν φυλετικούς διαχωρισμούς είναι παράνομες. Δηλαδή πέρα από το απαράδεκτον του πράγματος είναι ΚΑΙ παράνομο. Όχι πως μου κάνει βέβαια εντύπωση που συγκεκριμένοι χρήστες από 'ουδέτερη' και καλά σκοπια αγνοούν το γεγονός όπως και κάθε γεγονός που δεν τους βολεύει (ακολουθώντας τη σχολή Χριστόδουλου - δεν ήξερα, διάβαζα)Το να ακούς το ΚΚΕ να απαιτεί σεβασμό στους νόμους του κράτους προκαλεί θυμηδία. Όταν απαιτείς σεβασμό στους νόμους, πρέπει πρώτα από όλα να τους σέβεσαι εσύ ο ίδιος και αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρείς ότι είναι άδικοι, να προσπαθείς να τους αλλάξεις μέσα από την βουλή και τα δικαστήρια. Όχι να τους τσαλαπατάς διατρανώνοντας την Δευτέρα ότι νόμος είναι αυτό που θέλω εγώ, και την Τρίτη να απαιτείς από τους άλλους να τους σέβονται.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Περα από όλα αυτά υπάρχουν και οι νόμοι του κράτους. Συμφωνα με τους οποίους εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν φυλετικούς διαχωρισμούς είναι παράνομες. Δηλαδή πέρα από το απαράδεκτον του πράγματος είναι ΚΑΙ παράνομο. Όχι πως μου κάνει βέβαια εντύπωση που συγκεκριμένοι χρήστες από 'ουδέτερη' και καλά σκοπια αγνοούν το γεγονός όπως και κάθε γεγονός που δεν τους βολεύει (ακολουθώντας τη σχολή Χριστόδουλου - δεν ήξερα, διάβαζα)
Το να ακούς το ΚΚΕ να απαιτεί σεβασμό στους νόμους του κράτους προκαλεί θυμηδία. Όταν απαιτείς σεβασμό στους νόμους, πρέπει πρώτα από όλα να τους σέβεσαι εσύ ο ίδιος και αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρείς ότι είναι άδικοι, να προσπαθείς να τους αλλάξεις μέσα από την βουλή και τα δικαστήρια. Όχι να τους τσαλαπατάς διατρανώνοντας την Δευτέρα ότι νόμος είναι αυτό που θέλω εγώ, και την Τρίτη να απαιτείς από τους άλλους να τους σέβονται.
Μπα σε καλο σου χρυσαυγουλο εγινες και εσυ!
-
Θεωρω την συνεχη συγκριση ΚΚΕ με ΧΑ τεραστια επιτυχια της ΧΑ και μου τη δινει αφανταστα οσο και αν θεωρω το ΚΚΕ εμετικο. (απλα κανω μονο gag ενω με τη ΧΑ ξερναω κιολας)
Καλο θα ειναι να ξεχωριζουμε καποια πραγματα, υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ μιας καλης ιδεας με πολυ κακη υλοποιηση (ΚΚΕ και γενικα κομμουνισμος) και μιας αισχρης ιδεας με ακομα πιο αισχρη υλοποιηση (ναζισμος ΧΑ κτλ)
-
Πηραν αλλη τροπη τα πραγματα, απο συσσιτιο εγινε συγκεντρωση και απο συγκεντρωση τιποτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το να ακούς το ΚΚΕ να απαιτεί σεβασμό στους νόμους του κράτους προκαλεί θυμηδία. Όταν απαιτείς σεβασμό στους νόμους, πρέπει πρώτα από όλα να τους σέβεσαι εσύ ο ίδιος και αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρείς ότι είναι άδικοι, να προσπαθείς να τους αλλάξεις μέσα από την βουλή και τα δικαστήρια. Όχι να τους τσαλαπατάς διατρανώνοντας την Δευτέρα ότι νόμος είναι αυτό που θέλω εγώ, και την Τρίτη να απαιτείς από τους άλλους να τους σέβονται.
Κανονικά έπρεπε να ρωτήσω ποιους ακριβώς νόμους παραβαίνει με τη λειτουργία του το ΚΚΕ, αλλά επειδή θα διαβάσω την κλασσική απάντηση ουγκαγκαμπουμμπουμχι, άνευ συγκεκριμένων στοιχείων λέω να το αφήσω.
Δεύτερον, ΕΣΕΝΑ θα έπρεπε να σε νοιάζει η νομιμότητα αν δεν ησουν υπέρ της υποκριτικής νομιμότητας α λα καρτ όπως έχει επανειλλημένως αποδειχθεί. Και επίσης ΕΣΕΝΑ που είσαι φιλελές, δημοκράτης και άλλα πολλά τέτοια όμορφα, θα έπρεπε να σε νοιάζουν οι απόψεις και όχι οι ad hominem επιθέσεις στους φορείς τους, αλλά δε σε νοίαζει γιατί όντως έχεις υποκριτική δημοκρατική ευαισθησία - βλέπε άνω.
ιβ4 απάντηση ότι δε σε νοιάζει η γνώμη μου και ότι η θατσερική σου παιδεία δε σου επιτρέπει να ομιλείς με κομμουνιστάς και διάφορα άλλα τέτοια βαρετά και χιλιοειπωμένα, διαψευσμένα στην πράξη βεβαίως-βεβαίως.
-
Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα
-
Τα 'φιλελε, θατσερικός' και άλλα χαριτωμένα, μόνο στα τα παιδάκια που κάνεις τον ινστρούκτορα, όχι σε εμένα αγοράκι. Γιατί αν θέλεις να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς μπορώ να παίξω και εγώ το παιχνιδάκι σου. Και πίστεψε με, δεν θα σου αρέσει καθόλου.
Επί του προκειμένου τώρα. Πόσες πορείες/απεργίες/αποκλεισμούς δρόμων και λιμανιών έχει οργανώσει/στηρίξει το ΚΚΕ και το alter ego του, το ΠΑΜΕ, κατά παράβαση συστάσεων της τροχαίας και αποφάσεων των δικαστηρίων που τις έχουν κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές;
τυχαίο παράδειγμα (γιατί έχουμε και άλλες δουλειές από το να αποδεικνύουμε ότι η γη είναι στρογγυλή) το πρώτο αποτέλεσμα από το google:
http://taxpohealth.blogspot.gr/2013/01/ ... _4769.html
Αυτή η παράνομη απεργία έγινε ή όχι με την στήριξη του ΚΚΕ;Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος γράψει ότι αυτό δεν γίνεται με τις πλάτες του επίσημου ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ (άλλο αν μιλάμε για ταξικούς αγώνες κλπ), θα επισημάνω ότι το παιχνιδάκι μπορεί να το παίξει και η Χρυσή Αυγή βάζοντας ανθρώπους της να μιλούν -ανεπίσημα-για τους εθνικοσοσιαλιστικούς (NAtionalsoZIalistische) αγώνες πίσω από κάθε δράση τους, επισημαίνοντας ότι νόμος είναι το δίκιο του Έλληνα εργάτη. Eίναι θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσει να το κάνει.
-
με αυτά κ με αυτά , η σημερινή διανομή τροφίμων έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ , έχει διαφημιστεί πολύ και τσάμπα , οι ΧΑυγίτες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση ..
Αν το είχαν χειριστεί αλλιώς το θέμα , δεν θα είχε πάρει καθόλου δημοσιοποίηση , δεν θα το κάλυπταν καθόλου τα Μ.Μ.Ε , οπότε θα στεφόταν με αποτυχία..
τώρα κατάφεραν το ακριβώς αντίθετο..Υ.Γ
Ρε μπας κ είναι στημένα όλα? -
Γιατί σε χαλάει το θατσερικός ΧΛ?
-
θατσερικός
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]