-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι μαμαδες των αριστερων αληθεια τι βλεπουν?
Τι σχέση εχει η δεξιά με την ΧΑ;;
δηλαδη ο ακραιος καπιταλισμος δεν εχει ριζα στην δεξια? που την εχει στην αριστερα?
όταν θες να την πεις σε κάποιον δεξιό χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα την αριστερά... έχει νόημα...
όταν, όμως, θες να την πεις σε κάποιον χρυσαυγιτό δεν έχει νόημα να του πεις για την αριστερά... εκεί το αντίπαλο δέος είναι η ΑΚΡΟαριστεροί...
οταν θες να την πεις σε χα δεν του μιλας απλα τον βαρας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.tubechop.com/watch/1059877RESPECT, ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!
Που το θυμηθηκες το Μπόκολη...
-
Κατίδης: «Ούτε τα πιστεύω της ΑΕΚ δεν ήξερα…»
Πλήρη άγνοια για τα «πιστεύω» της ΑΕΚ αλλά ακόμα και για την ύπαρξη περιόδου ναζισμού στην Ελλάδα, δήλωσε ο Γιώργος Κατίδης κατά την απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η απολογία του Κατίδη:
Πρόεδρος: Γνωρίζεις ότι κάποια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχε ναζισμός, μία μαύρη περίόδος;
Κατίδης: Όχι, δεν έχω ακούσει τίποτα για ναζισμό. Μόνο το όνομα του Χίτλερ ξέρω.
Πρόεδρος: Γιατί πανηγύρισες έτσι; Τόσοι πανηγυρισμοί υπάρχουν. Γιατί δεν έκανες μία τούμπα;
Κατίδης: Στα προηγούμενα ματς υπήρχε έντονη κριτική στο πρόσωπό μου.
Πρόεδρος: Γιατί σήκωσες το χέρι;
Κατίδης:Έγινε γιατί νόμιζα ότι σημαίνει σεβασμός. Δεν περίμενα ότι θα πάρει έκταση. Θεώρησα ότι σημαίνει να σηκωθεί ο κόσμος.
Πρόεδρος: Μα αυτός ο χαιρετισμός φέρνει συγκεκριμένες μνήμες.
Κατίδης: Ήταν καθαρά της στιγμής. Δεν το είχα προγραμματίσει. Ούτε ναζιστής είμαι, ούτε φασίστας. Δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική, ποιός 20χρονος θέλει να βάλει τέλος στην καριέρα του; Εγώ πήρα όλο το βάρος πάνω μου και έθεσα τον εαυτό μου εκτός ομάδας.
.................
http://www.sport-fm.gr/article/665758 -
Μουμπάι, Ινδία.
Άλλαξαν το όνομα όταν διαμαρτυρήθηκαν οι Εβραίοι της χώρας.
Με «άρωμα» Χρυσής Αυγής οι μολότοφ κατά της Τράπεζας Κύπρου
Γιατί δεν συνεργάζονται με τους άλλους για outsourcing, αφού οι στόχοι είναι ίδιοι;
-
Η ανακοίνωση της ΧΑ έχει γέλιο. Εμείς δεν ξέραμε τίποτα για τον φόνο, μαζευόμαστε τα βράδια και διαβάζουμε βίους αγίων, ούτε που έχουμε καμία σχέση με ναζί, με βία και επιθέσεις.
(honestly!)Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή λέμε!
-
Ψηφοδελτια βρηκαν;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ψηφοδελτια βρηκαν;ειναι ιδιου επιπεδου αναλυση με αυτη που λενε οτι τη μαρφιν τη καψανε αναρχικοι.
-
Ασε ρε νιντζα τωρα .
Βρηκες τροπο να αθωωσεις τα εγκληματα της αριστερας και των αναρχικων. -
Καλα δασκαλεμένος ο Σκατίδης
-
Να τον κρεμασετε στο συνταγμα για παραδειγματισμο.
-
μα φυσικα,γιατι ειμαι σιγουρος οτι εσυ ηγηθηκες της ομαδας ερευνας της υποθεσης,τους συνελαβες και τους εκανες και τεστ ωστε να καταλαβεις τις πολιτικες τους πεποιθησεις.
-
Οτι να ναι.
-
Το να ισχυρίζεται κανείς ότι οι χθεσινοί συλληφθέντες δεν είχαν επηρεαστεί από τα κηρύγματα του νεοναζιστικού κόμματος και ότι η ΧΑ ουδεμία ευθύνη είχε για τα μυαλά που κουβαλούσαν, είναι το ίδιο αστείο με το να αρνείται κανείς ότι η Marfin κάηκε από αναρχοαυτόνομους.
Τα 2 άκρα υποθάλπουν και σιγοντάρουν εγκληματικά στοιχεία; Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα.
-
-
Την καλύτερη απάντηση στην προκλητική αυστραλή πρωθυπουργό έδωσαν τα μέλη του πυρήνα Μελβούρνης την 25η Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών η Τζούλια Γκίλαρντ είχε πάθει παράκρουση κατά του Κινήματός μας και δήλωνε πως... δεν θα χορηγεί βίζα σε βουλευτές μας.
Η Χρυσή Αυγή Μελβούρνης έδωσε δυναμικό παρόν στους φετινούς εορτασμούς της εθνικής μας επετείου από την Ομογένεια. Καταχειροκροτήθηκε η αντιπροσωπεία μας, που πρωτοστάτησε στις εκδηλώσεις με τη σημαία της ελεύθερης Μάνης και το σύνθημα 'Νίκη ή θάνατος'. Το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα αναπτύσσεται ραγδαία και εκτός συνόρων και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στους ανθέλληνες όλης της γης. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το να ισχυρίζεται κανείς ότι οι χθεσινοί συλληφθέντες δεν είχαν επηρεαστεί από τα κηρύγματα του νεοναζιστικού κόμματος και ότι η ΧΑ ουδεμία ευθύνη είχε για τα μυαλά που κουβαλούσαν, είναι το ίδιο αστείο με το να αρνείται κανείς ότι η Marfin κάηκε από αναρχοαυτόνομους.Τα 2 άκρα υποθάλπουν και σιγοντάρουν εγκληματικά στοιχεία; Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα.
με υποθεσεις δε βγαζεις συμπερασματα.
-
http://www.sport24.gr/football/ellada/h ... 86519.html
iq επιπέδου ιταλάκια...
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
:yesiibb:
Την καλύτερη απάντηση στην προκλητική αυστραλή πρωθυπουργό έδωσαν τα μέλη του πυρήνα Μελβούρνης την 25η Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών η Τζούλια Γκίλαρντ είχε πάθει παράκρουση κατά του Κινήματός μας και δήλωνε πως... δεν θα χορηγεί βίζα σε βουλευτές μας.
Η Χρυσή Αυγή Μελβούρνης έδωσε δυναμικό παρόν στους φετινούς εορτασμούς της εθνικής μας επετείου από την Ομογένεια. Καταχειροκροτήθηκε η αντιπροσωπεία μας, που πρωτοστάτησε στις εκδηλώσεις με τη σημαία της ελεύθερης Μάνης και το σύνθημα 'Νίκη ή θάνατος'. Το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα αναπτύσσεται ραγδαία και εκτός συνόρων και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στους ανθέλληνες όλης της γης.πως να μην γίνεις ανθέλληνας βλέποντας το κοπάδι των καθυστερημένων ?
-
δεν εχει αντιστοιχους σκατιδηδες φασιστες αυστραλους εκει να πλακωθουνε μεχρι θανατου με τους δικους μας?
-
Μεχρι εκει ειστε.
Να ασχολειστε με την ανοησια ενος ποδοσφαιριστη .
Πολυ δυνατα επιχειρηματα.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]