-
Καποτε πρεπει να μαθεις κι εσυ τι σημαινει ικανο και αναγκαιο, κλαμπανε.
Καταλαβα τι ηθελες να πεις, αλλα αυτο που εγραψες ηταν παπαρια -
Φαήλοι
http://silentcrossing.wordpress.com/201 ... %BF%CE%B9/Καθόμουν χθες και χάζευα σε ένα πρόγραμμα αποδελτίωσης του ημερήσιου τύπου τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τη Χρυσή Αυγή την τελευταία διετία στις ελληνικές εφημερίδες. Μια πρόχειρη στατιστική δείχνει ότι οι εφημερίδες που στήριξαν ανοιχτά το ναζισμό, είτε σε επίπεδο ξεπλύματος του είτε με την ξεκάθαρη υποστήριξη του, ήταν το Πρώτο Θέμα, η Ελεύθερη Ώρα και η Αυριανή της Μακεδονίας/Θράκης. Σε αυτές τις εφημερίδες εντόπισα τις περισσότερες αναφορές στη Χρυσή Αυγή. Εννοώ αναφορές με θετικό πρόσημο, γιατί για τη Χρυσή Αυγή έγραφαν συνεχώς ο Δρόμος της Αριστεράς, ο Ριζοσπάστης, η Αυγή και το Έθνος, που εστίαζαν στον κίνδυνο της φασιστικής απειλής και αναφέρονταν στην εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας.
[...]
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...καλα απο πολιτισμο, αλλο τιποτα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ένα 38άρι πιστόλι, σβάστικες, γερμανικά κράνη και φωτογραφίες του Χίτλερ βρέθηκαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα.
http://www.zougla.gr/greece/article/ti- ... ou-xr-papaΗ κατοχή ναζιστικών συμβόλων είναι παράνομη στην Ελλάδα?
τοσο καιρο δε λεγανε οτι δεν εχουν καμια σχεση με ναζισμο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...καλα απο πολιτισμο, αλλο τιποτα.
Τώρα με αποστόμωσες είναι η αλήθεια... (ΝΟΤ)
Και μιας και μιλάμε για πολιτιστικά δρώμενα, ας αναφέρουμε κάτι σχετικό από μια πηγή που αγαπάς και εμπιστεύεσαι:Δωρεάν είσοδος για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας»
http://www.tokoulouri.com/culture/premiere_of_zeus/ -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένοχοι για την άνοδο του φασισμού στην χώρα και δεν τους ξεπλένει και δεν τους δικαιολογεί τίποτα!!!
Κανά καθρέπτη έχεις πρόχειρο κοντά σου ? Ή μήπως λέγεσαι Πάπας Βενέδικτος ο 34ος ?
Αυτό που λες κρατάει τόσο νερό όσο το 'οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχοι για τους φόνους στη Marfin'
Υπάρχει κάποια ένδειξη έστω ότι η Μαρφίν κάηκε κατ' εντολή του Συριζα; Ακόμη περισσότερο, είπε ποτέ κάποιος υποστηρικτής του Σύριζα ότι δεν με νοιάζει που κάηκαν οι άνθρωποι; Ότι να ναι παραλληρισμός!!! Όταν σου επισημαίνουν ότι οι 'άνθρωποι' αυτοί είναι φασίστες και δολοφόνοι και λες δεν με νοιάζει, είσαι καθυστερημένος ή φασίστα ή και τα δύο.
Σου είπαν και άλλα παιδιά πιο πάνω ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ (η διαφορά από το 0,3 στο 10%) ούτε φασίστες είναι, ούτε ηλίθιοι, ούτε καθυστερημένοι. Είναι απλός κόσμος που δεν έχει να φάει/κατέλαβαν οι λαθρομετανάστες το σπίτι ή το μαγαζί του/του σκότωσαν το παιδί/γυναίκα/άντρα στο δρόμο για μια κάμερα/δεν έχει δουλειά/φαϊ/μέλλον κλπ...
Παρ'όλα αυτά εσύ συνεχίζεις να τσουβαλιάζεις αδιακρίτως ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους αυτούς κάτω από τις ταμπέλες 'Φασίστας' ή 'Καθυστερημένος'. Κάπως λέγεται αυτό, αλλά μου διαφεύγει επί του παρόντος...κάποιο μέλος θα το βρει και θα μας βοηθήσει...
Όσο για την MARFIN, δεν ξέρω αν υπήρχε εντολή (εσύ ξέρεις ότι ΔΕΝ υπήρχε ?), αλλά πως γίνεται και ΠΑΝΤΑ στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΜΕ γίνεται της π#$@#$ς ?
Ότι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, συνήθως δεν είναι ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες...
Οποιος περιμενει να σωθει απο τους ΝΑΖΙ (με κεφαλαια μπας και γινει κατανοητο) ειναι ειτε αυτης της ιδεολογιας η μικρονους αφου δεν διδαχθηκε τιποτα απο την φρικη του Β ΠΠ!!!
Για την Μαρφιν κανεις δεν ξερει ποιος φταιει. Μπορει να ηταν αναρχικοι, μπαχαλακηδες, ασφαλιτες, ανταγωνιστες, γουατεβα.
Υγ: Εχεις παει ποτε σε διαδηλωση του ΚΚ και ειδες σπασιματα;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ωπ, να και το τριντέντ! Ενημερώθηκες και πήρες ΟΚ;
edit υπογραφή ready!
Ναι, ΟΚ
Μπορεις να τους κοροιδευεις μια χαρα για τα πολιτικα τους πιστευω, η ορθογραφια ομως γιατι? Πιθανον ατομα που αφησαν το σχολειο στα 13 για μια τεχνη ειναι. Παραπαει...
ΥΓ ξερω οτι δε βαζω ποτε σχεδον τονους
H κακή ορθογραφία, αν δεν είναι αποτέλεσμα δυσλεξίας, είναι δείγμα έλλειψης μόρφωσης. Και η έλλειψη μόρφωσης, καταλήγει σε πολιτικά πιστεύω σαν αυτά των χρυσαυγιτών.
Για να δουμε:
Οι αμορφωτοι ψηφιζουν ΧΑ
Αρα οι μορφωμενοι δεν ψηφιζουν ΧΑ
Αρα πχ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ εφοσον δεν ειναι ΧΑ, εχουν μορφωμενους οπαδους, LOLENΑυτο που λες ειναι συνωνυμο του μυθου 'αριστερα=κουλτούρα/μπολιτισμος', ετσι?
Το πιστευεις κιόλας?
Ούτε εσύ (δεν θα το περίμενα κιόλας...), ούτε ο Τρίφτης (ας πρόσεχε, το κακό κλίμα της Ολλανδίας τον έχει χαλάσει), καταλάβατε τι είπα, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας.
(επίσης, ποιος μίλησε για οπαδούς; Όχι εγώ πάντως. )
Αν εσύ δεν βρίσκεις σύνδεση των ακραίων θέσεων με την αμορφωσιά και την έλλειψη παιδείας, στ @@ μου λέλουδα.
ΥΓ: Ο μύθος 'αριστερα=κουλτούρα/μπολιτισμος' μπορεί αλλού να ισχύει, αλλά επίσης η ΟΠΟΙΑ αριστερά έχει παράξει και κουλτούρα και πολιτισμό. Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...
Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα, είμαι σίγουρος πως έχεις βρει ήδη κάτι πολύ έξυπνο να μου απαντήσεις...Δε κατάλαβα τι θελεις να πεις, το κανεις πιο λιανα για εμας τους πτωχοι τω πνευματι, στο Νοτια και στο Βορρα?
Παραχθηκε πολιτισμος στα φεστιβαλ? Για ριξε κανα λινκ γιατι αυτο που δινει ο spiros μαλλον το αναποδο ειναι...
BTW αλλο αμορφωσια, αλλο ελλειψη παιδειας. Το συναντας καθημερινα και εδω μεσα. Ενιοτε συνδυαζονται βεβαια, αλλα δεν ειναι κανονας.
οπαδοι=ψηφοφοροι, το μονο που σου αναγνωριζω
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένοχοι για την άνοδο του φασισμού στην χώρα και δεν τους ξεπλένει και δεν τους δικαιολογεί τίποτα!!!
Κανά καθρέπτη έχεις πρόχειρο κοντά σου ? Ή μήπως λέγεσαι Πάπας Βενέδικτος ο 34ος ?
Αυτό που λες κρατάει τόσο νερό όσο το 'οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχοι για τους φόνους στη Marfin'
Υπάρχει κάποια ένδειξη έστω ότι η Μαρφίν κάηκε κατ' εντολή του Συριζα; Ακόμη περισσότερο, είπε ποτέ κάποιος υποστηρικτής του Σύριζα ότι δεν με νοιάζει που κάηκαν οι άνθρωποι; Ότι να ναι παραλληρισμός!!! Όταν σου επισημαίνουν ότι οι 'άνθρωποι' αυτοί είναι φασίστες και δολοφόνοι και λες δεν με νοιάζει, είσαι καθυστερημένος ή φασίστα ή και τα δύο.
Σου είπαν και άλλα παιδιά πιο πάνω ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ (η διαφορά από το 0,3 στο 10%) ούτε φασίστες είναι, ούτε ηλίθιοι, ούτε καθυστερημένοι. Είναι απλός κόσμος που δεν έχει να φάει/κατέλαβαν οι λαθρομετανάστες το σπίτι ή το μαγαζί του/του σκότωσαν το παιδί/γυναίκα/άντρα στο δρόμο για μια κάμερα/δεν έχει δουλειά/φαϊ/μέλλον κλπ...
Παρ'όλα αυτά εσύ συνεχίζεις να τσουβαλιάζεις αδιακρίτως ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους αυτούς κάτω από τις ταμπέλες 'Φασίστας' ή 'Καθυστερημένος'. Κάπως λέγεται αυτό, αλλά μου διαφεύγει επί του παρόντος...κάποιο μέλος θα το βρει και θα μας βοηθήσει...
Όσο για την MARFIN, δεν ξέρω αν υπήρχε εντολή (εσύ ξέρεις ότι ΔΕΝ υπήρχε ?), αλλά πως γίνεται και ΠΑΝΤΑ στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΜΕ γίνεται της π#$@#$ς ?
Ότι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, συνήθως δεν είναι ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες...
Οποιος περιμενει να σωθει απο τους ΝΑΖΙ (με κεφαλαια μπας και γινει κατανοητο) ειναι ειτε αυτης της ιδεολογιας η μικρονους αφου δεν διδαχθηκε τιποτα απο την φρικη του Β ΠΠ!!!
Για την Μαρφιν κανεις δεν ξερει ποιος φταιει. Μπορει να ηταν αναρχικοι, μπαχαλακηδες, ασφαλιτες, ανταγωνιστες, γουατεβα.
Υγ: Εχεις παει ποτε σε διαδηλωση του ΚΚ και ειδες σπασιματα;
Δια μη λες τετοια^^ πραγματα.
Οποιος περιμενει να σωθει απο το ΚΚΕ (με κεφαλαια μπας και γινει κατανοητο) ειναι ειτε αυτης της ιδεολογιας η μικρονους αφου δεν διδαχθηκε τιποτα απο την φρικη του ΕΜΦΥΛΙΟΥ!!!
Ειδες τι ωραια ακουγεται? ΝΟΤ
Στη Μαρφιν μπορει να ηταν και ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ και 28 αλλες παραφυαδες.
Σπασιματα βλεπω στα βιντεακια με ΚΚΕ, φταιει η καρτα γραφικων όμως.
-
πως γινεται τοτε οι ΧΑυγιτες να ειναι ολοι αμορφωτοι?τυχαιο?
-
Αυτά παθαίνει όποιος ενημερώνεται για τις πορείες από την τηλεόραση...
-
Υπαρχουν και αμορφωτοι κομμουνισται, μαθετε να ξεχωριζετε το ικανο και το αναγκαιο επιτελους.
-
Πες μας Τραιντεντ τωρα οτι οι κακοι κομμουνιστες ξεκινησαν τον εμφυλιο μονοι τους...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πως γινεται τοτε οι ΧΑυγιτες να ειναι ολοι αμορφωτοι?τυχαιο?Εσυ ΞΕΡΕΙΣ οτι ειναι ΟΛΟΙ οι ΧΑ αμορφωτοι, ή αναποδα ΟΛΟΙ στο απεναντι στρατοπεδο μορφωμενοι?
Τι στο μπουτσο τοτε λεει το ΚΚΕ οτι ειναι το κομμα των εργατων? Αμα ειναι ολοι μορφωμενοι γιατι ειναι εργάτες?
Απο το ιδιο μαγαζι ψωνιζουν, απλα οι μεν αγοραζουν μαυρα και οι δε κόκκινα.Πες μας Τραιντεντ τωρα οτι οι κακοι κομμουνιστες ξεκινησαν τον εμφυλιο μονοι τους...
ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ?
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Αυτά παθαίνει όποιος ενημερώνεται για τις πορείες από την τηλεόραση...Δηλαδή πρέπει να παρακολουθώ όλες τις πορείες αυτοπροσώπως και από δίπλα για να τσεκάρω ποιοι προκαλούν φασαρίες ?
Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα τραβάτε πάρα πολύ τα όρια του λογικού και εφικτού, στην προσπάθειά σας να αποδείξετε κάτι, το οποίο είναι κοινή γνώση μέσα από όλα τα μέσα ενημέρωσης (και όχι μόνο τηλεόραση)....
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ωπ, να και το τριντέντ! Ενημερώθηκες και πήρες ΟΚ;
edit υπογραφή ready!
Ναι, ΟΚ
Μπορεις να τους κοροιδευεις μια χαρα για τα πολιτικα τους πιστευω, η ορθογραφια ομως γιατι? Πιθανον ατομα που αφησαν το σχολειο στα 13 για μια τεχνη ειναι. Παραπαει...
ΥΓ ξερω οτι δε βαζω ποτε σχεδον τονους
H κακή ορθογραφία, αν δεν είναι αποτέλεσμα δυσλεξίας, είναι δείγμα έλλειψης μόρφωσης. Και η έλλειψη μόρφωσης, καταλήγει σε πολιτικά πιστεύω σαν αυτά των χρυσαυγιτών.
Για να δουμε:
Οι αμορφωτοι ψηφιζουν ΧΑ
Αρα οι μορφωμενοι δεν ψηφιζουν ΧΑ
Αρα πχ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ εφοσον δεν ειναι ΧΑ, εχουν μορφωμενους οπαδους, LOLENΑυτο που λες ειναι συνωνυμο του μυθου 'αριστερα=κουλτούρα/μπολιτισμος', ετσι?
Το πιστευεις κιόλας?
Ούτε εσύ (δεν θα το περίμενα κιόλας...), ούτε ο Τρίφτης (ας πρόσεχε, το κακό κλίμα της Ολλανδίας τον έχει χαλάσει), καταλάβατε τι είπα, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας.
(επίσης, ποιος μίλησε για οπαδούς; Όχι εγώ πάντως. )
Αν εσύ δεν βρίσκεις σύνδεση των ακραίων θέσεων με την αμορφωσιά και την έλλειψη παιδείας, στ @@ μου λέλουδα.
ΥΓ: Ο μύθος 'αριστερα=κουλτούρα/μπολιτισμος' μπορεί αλλού να ισχύει, αλλά επίσης η ΟΠΟΙΑ αριστερά έχει παράξει και κουλτούρα και πολιτισμό. Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...
Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα, είμαι σίγουρος πως έχεις βρει ήδη κάτι πολύ έξυπνο να μου απαντήσεις...Δε κατάλαβα τι θελεις να πεις, το κανεις πιο λιανα για εμας τους πτωχοι τω πνευματι, στο Νοτια και στο Βορρα?
Παραχθηκε πολιτισμος στα φεστιβαλ? Για ριξε κανα λινκ γιατι αυτο που δινει ο spiros μαλλον το αναποδο ειναι...
BTW αλλο αμορφωσια, αλλο ελλειψη παιδειας. Το συναντας καθημερινα και εδω μεσα. Ενιοτε συνδυαζονται βεβαια, αλλα δεν ειναι κανονας.
οπαδοι=ψηφοφοροι, το μονο που σου αναγνωριζω
Το μόνο που μου αναγνωρίζεις;
Να, τώρα, η γλυκιά ψιψίνα κλαίει!
Το link του spiros είναι μια ανοησία, αλλά δεν ήθελα να του το πω ευθέως... Τώρα με αναγκάζεις να του το πω όμως. Κι άλλη γατούλα θα κλάψει τώρα...
Και βέβαια παράχθηκε πολιτισμός, άλλο βέβαια αν εν τέλει γίνονται για να τσεπώνουν χρήματα κάποιοι (δυστυχώς...). Όπως και να 'χει, είναι σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα, αν εσύ ή οι spiros αυτού του κόσμου δεν το βλέπουν, ή αγνοούν ποιος είναι πχ ο Άλκης Αλκαίος, δεν είναι πρόβλημα ούτε δικό μου, ούτε των φεστιβάλ της αριστεράς...Μόρφωση=παιδεία, και με link:
μόρφωση η [mórfosi] Ο33 (χωρίς πληθ.) : α. πνευματική και ψυχική καλλιέργεια: Άνθρωπος με / χωρίς ~. Tο επίπεδο μόρφωσης κάθε ανθρώπου / λαού. β. κατοχή γνώσεων: Bαθιά / πλατιά / επιφανειακή ~. Γενική / επαγγελματική ~. Φιλοσοφική / ιστορική / φιλολογική / καλλιτεχνική / κοινωνική ~.παιδεία η [peδía] Ο25 : 1.πνευματική καλλιέργεια· μόρφωση, κουλτούρα: Aνθρωπιστική ~. Έλλειψη παιδείας. (λόγ. έκφρ.) θύραθεν* ~. άμοιροι* παιδείας. 2. εκπαίδευση: Yπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι κρατικές δαπάνες για την ~. «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», κεντρικό σύνθημα της φοιτητικής εξέγερσης του 1973.
βλέπε παρακάτω:
http://www.greek-language.gr/greekLang/ ... %CE%B7&dq=
http://www.greek-language.gr/greekLang/ ... %CE%B1&dq=Αναμένω πνευματώδη αντίλογο τώρα...
-
Έλεος, κουότ στο κουότ.
-
Δηλαδή πρέπει να παρακολουθώ όλες τις πορείες αυτοπροσώπως και από δίπλα για να τσεκάρω ποιοι προκαλούν φασαρίες ?
Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα τραβάτε πάρα πολύ τα όρια του λογικού και εφικτού, στην προσπάθειά σας να αποδείξετε κάτι, το οποίο είναι κοινή γνώση μέσα από όλα τα μέσα ενημέρωσης (και όχι μόνο τηλεόραση)....
Στις πορείες κανένα κόμμα δεν έχει μπλοκ. Μόνο τα συνδικάτα έχουν.
Αν είχες πάει έστω σε μια, θα ήξερεςSent from my MT11i using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Δηλαδή πρέπει να παρακολουθώ όλες τις πορείες αυτοπροσώπως και από δίπλα για να τσεκάρω ποιοι προκαλούν φασαρίες ?
Στις πορείες κανένα κόμμα δεν έχει μπλοκ. Μόνο τα συνδικάτα έχουν.
Αν είχες πάει έστω σε μια, θα ήξερεςSent from my MT11i using Tapatalk 4
Δεν έχω πάει σε καμία πορεία κανενός κόμματος. Ως εκ τούτου, ότι γνωρίζω περί αυτών είναι αυτά που βλέπω/διαβάζω/μαθαίνω από τα έντυπα, οπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Γυρνώντας λοιπόν πίσω όσο μπορώ να θυμηθώ (αρχές '80 και μετά), στις 100 πορείες -αναλογικά- των ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ κλπ (αριστερών δηλαδή), στις 95 έχουν γίνει μικρής ή μεγάλης έκτασης επεισόδια. Ποιος έφταιξε, ποιος προκάλεσε, ποιος περιφρουρούσε και ποιος έσπαγε δεν ήμουν μπροστά για να το ξέρω. Αλλά αυτά τα στοιχεία δεν τα έμαθα από το fasistasblog.gr ούτε μου τα πιπίλησε ο Θέμος, τα είδε και τα άκουσε όλος ο ντουνιάς...
Γιατί δηλαδή πρέπει να κάνουμε πάντα το άσπρο μαύρο ?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
...
Μπορεις να τους κοροιδευεις μια χαρα για τα πολιτικα τους πιστευω, η ορθογραφια ομως γιατι? Πιθανον ατομα που αφησαν το σχολειο στα 13 για μια τεχνη ειναι. Παραπαει...ΥΓ ξερω οτι δε βαζω ποτε σχεδον τονους
Το να θεωρείς πως στα 13 αν δεν ξέρει πως γράφεται το 'ΟΛΗ' και 'ΕΤΟΙΜΑΣΤΙΤΕ' είναι δικαιολογημένο είναι τραγικό!
Να βάλω τις ίδιες προτάσεις στην κόρη μου (τώρα 3-η δημοτικού) να γράψει δε θα κάνει τέτοια λάθη!Αρα συμφωνα με την λογικη μερικων συνφορουμιτων (ή συμφορουμιτων ) η κορη σου ΔΕΝ ψηφιζει ΧΑ.
Σοβαρα τωρα, αυτοι που αφησαν το σχολειο στα 13, δεν ηταν αριστουχοι που τα παρατησαν για να γινουν οικοδομοι ή βοηθοί υδραυλικου, το παρατησαν γιατι 'δεν τα παιρνανε τα γράμματα'. Αρα αυτο που λες πάσχει.
Για να το κανω ακόμα πιο σαφές, σε εργαστηριο σαλονιων που δουλευα μερικα καλοκαιρια, το αφεντικο, αφου μου έδειξε πως γινεται μια συγκεκριμενη εργασια που μεχρι τοτε δεν εκανα γιατι προυποθετε μια μικρη εμπειρια, προσπάθησε να με παροτρύνει με τη φράση, 'εύκολο ειναι, δεν ειναι γράμματα'
Για τετοιους τυπους πιθανον μιλαμε.Το ότι άφησες το σχολείο δε σημαίνει τίποτα
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που άφησαν το σχολείο όμως προσπάθησαν και τα κατάφεραν να μιλούν και να γράφουν όσο πιο σωστά μπορούν τη γλώσσα τους.
Το ότι κάποιος γράφει έτσι στις μέρες μας (ειδικά όταν μιλάμε κυρίως για νέους στο internet) σημαίνει ότι απλά είναι παρτάλι
-
HighFidelity πιο πανω κατηγορησες ως αμορφωτους αυτους που ψηφισαν ΧΑ. Εγω απλα θα πω πως εισαι μεγαλος καπιταλας για να το λες!
Εκτος εαν προσπαθεις να παρεις και εσυ με τη λογικη σου αυτη τη μια βιλλα του γειτονα μεσω κυβερνησης ΚΚΕ. Ποιος ξερει.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]