-
@REALZEUS
Εγραψα σαφώς τι εννοώ με το 'ατσαλάκωτα', διάβασε προσεκτικότερα.Η αλήθεια είναι, ότι ο λαός τη Χούντα την έγραψε στα @@ του και στο έμπα και στο έβγα, η τεράστια πλειοψηφία δεν αντέδρασε ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Αν νομίζεις ότι όσοι έκαναν αντίσταση ήταν πάνω από το 1% και ότι ο ελληνικός λαός στο σύνολό του αντιστάθηκε ηρωικά στη Χούντα και μεγαλούργησε κτλ. κτλ. σου έχω νέα: κάνεις λάθος. Οπότε η όλη συλλογιστική πάσχει, δεν μπορεί στα @@ τους η Χούντα τότε αλλά ξαφνικά, 40 χρόνια μετά, στο 13% τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
@EDDIE_147
Προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει 'καλή' και 'κακή' βία (συμπεριλαμβανόμενης της βίας του κράτους) -
Τι να κάνουν δηλαδή οι χουντικοί όταν η ίδια η χούντα παρέδωσε την χώρα στους πολιτικούς; Διαδήλωση; 13% φασίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κι αν όχι και το 13% αλλά σίγουρα αρκετά μεγάλο μέρος του. Αυτοί όλοι ήταν στην ΝΔ και στο ΛΑΟΣ πριν.
-
Αρα να υποθέσω ότι, στην ίδια λογική της εύκολης ταμπέλας, δέχεσαι ότι 27% του λαού (ή τουλάχιστον ένα αρκετά μεγάλο μέρος του) είναι ριζοσπάστες αριστεροί και πριν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ?
Στη Γαλλία που πήρε ο Λεπέν πριν 10 χρόνια 25% και εκεί φασίστες ?
-
Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λέει ο αντιπαθής σε εμένα 'μάστορας', αλλά έχει κάποια σωστά επιχειρήματα...
Αν ισχύουν τα δικονομικά που λέει είμαι πολύ περίεργος πως θα συνεχίσει η υπόθεση και τι στοιχεία θα βγάλουν στην φόρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αρα να υποθέσω ότι, στην ίδια λογική της εύκολης ταμπέλας, δέχεσαι ότι 27% του λαού (ή τουλάχιστον ένα αρκετά μεγάλο μέρος του) είναι ριζοσπάστες αριστεροί και πριν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ?Στη Γαλλία που πήρε ο Λεπέν πριν 10 χρόνια 25% και εκεί φασίστες ?
Σιγα τους ριζοσπαστες του ΣΥΡΙΖΑ. Γιαλαντζι κομμουνιστες...
Ναι, το 25% ηταν δεξιοι φασιζοντες.Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λέει ο αντιπαθής σε εμένα 'μάστορας', αλλά έχει κάποια σωστά επιχειρήματα...Αν ισχύουν τα δικονομικά που λέει είμαι πολύ περίεργος πως θα συνεχίσει η υπόθεση και τι στοιχεία θα βγάλουν στην φόρα.
Ολοι οι αλλοι συνταγματολογοι ειπαν πως δεν υπαρχει θεμα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο Μαρκογιαννάκης παραδέχεται δημόσια ότι είναι πολιτική η δίωξη. Οι δημοσιοκάφροι των διορθώνουν, εκείνος επιμένει. Λες και δεν το ξέραμε...
Όσοι θριαμβολογείτε για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του συστήματος, να ξέρετε ότι δεν ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα μέσα σε μια βδομάδα από την (γελοίου περιεχομένου) αναφορά του Δένδια. Ήταν έτοιμη από καιρό. Η δολοφονία του Φύσσα ήταν στημένη για να δοθεί η αφορμή. Ανεγκέφαλοι υπάρχουν πάντα για να πατήσουν τη σκανδάλη.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια διευκρίνιση θα ήθελα:
τώρα που μπαγλαρώθηκαν οι χρυσαυγίτες το υπουργκό Ντέντια είναι ξηγημένο-γαμάτο;Αν αύριο μπαγλαρώσει το Ντέντια τίποτις κουτσούβελα που κρύβαν μολότωφ δίπλα στις κουδουνίστρες θα εξακολουθεί να είναι γαμάτο ή θα φτιάσουμε καμιά γελοιογραφία με αγκυλωτούς σταυρούς και την καράφλα του;
Κατσε να ξεμεθυσουν οι συντροφοι απο τη 'χαρα της νικης' και θα σου πουν.
-
Ο Δένδιας είναι σκινχεντ;
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μια διευκρίνιση θα ήθελα:
τώρα που μπαγλαρώθηκαν οι χρυσαυγίτες το υπουργκό Ντέντια είναι ξηγημένο-γαμάτο;Αν αύριο μπαγλαρώσει το Ντέντια τίποτις κουτσούβελα που κρύβαν μολότωφ δίπλα στις κουδουνίστρες θα εξακολουθεί να είναι γαμάτο ή θα φτιάσουμε καμιά γελοιογραφία με αγκυλωτούς σταυρούς και την καράφλα του;
Κατσε να ξεμεθυσουν οι συντροφοι απο τη 'χαρα της νικης' και θα σου πουν.
'Χαρά της νίκης'; Δεν νομίζω. Μάλλον ο Αντώνης και ο Βαγγέλης κάνουν το αδύνατο-δυνατό για να μην τους σηκώσουν από τις καρέκλες ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.
Το πολιτικό σκηνικό και καθεστώς στη χώρα τούτη είναι προδιαγραμμένο και καλά οργανωμένο εδώ και πολλά χρόνια και με προοπτική για ακόμη πάρα πολλά χρόνια. Οτιδήποτε που εμφανίζεται και χαλά την 'συνταγή' θα το 'εξαφανίζουν' με οποιαδήποτε διαδικασία ή αφορμή.
Και οι συμφωνίες μεταξύ των (τεσσάρων παραδοσιακών) κομματικών σχεδιασμών κάτω από το τραπέζι καλά κρατούν. Μοιρασμένη η εκλογική πίτα (των προβάτων) και όλοι τους ικανοποιημένοι και βολεμένοι.
Μια χαρά όλα δηλαδή.
υ.γ. σειρά έχει ο Καμμένος; ... Μάλλον ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ο Δένδιας είναι σκινχεντ;Βασικά έχουμε μπερδέψει το Barbarossa με το Μπαρμπαρούση...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή μιλάμε για κάτι, που ο νεώτερος υποστηρικτής του είναι σήμερα 60 ετών
Θα πέσεις από τα σύννεφα τώρα με αυτό που θα ακούσεις αλλά υπάρχουν πολλοί νέοι και σχετικά νέοι (20-30-40) ετών που μεγάλωσαν σε βασιλοχουντικές οικογένειες και δοξάζουν τον Παττακό και τον Βασιλέα...
Αντί να αποδεχθούμε το απλούστερο (ξυράφι του Occam κι ετς), ότι είναι απηυδισμένοι πρώην ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (στατιστικά πιθανότερο απλά λόγω πληθυσμού) η Αριστερά (βασικά το ΚΚΕ νομίζω) βγάζει μια τρελλή θεωρία. Για ποιό λόγο ? Εξηγείστε μου παρακαλώ.
Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι που λες. Όμως πολλοί χουντικοί που το έριχναν στην ΝΔ ή το ΛΑΟΣ, μετακινήθηκαν στην ΧΑ. Το ότι ψήφιζαν ΝΔ δεν τους κάνει λιγότερο χουντικούς. Δυστυχώς έχω τέτοια άτομα στο περιβάλλον μου... αμαρτίες γονέων!!!
Και γω ξέρω πολλούς που εξακολουθούν να ψηφίζουν ΚΚΕ Η διαφορά είναι ότι το ΚΚΕ είναι στο 3% και η ΧΑ στο 13% άρα το 'ξέρω πολλούς' δε σημαίνει τίποτα.
Αν 40 χρόνια μετά η ΧΑ είναι τόσο δυνατή (πρακτικά ρυθμιστής εξελίξεων) επειδή με άλλα λόγια τόσοι πολλοί Ελληνες είναι φασίστες και νοσταλγοί της Χούντας, τότε φαντάσου τι γινόταν 40 χρόνια πριν Ωπ μια στιγμή, η Χούντα έπεσε σε ένα βράδυ α-τ-σ-α-λ-ά-κ-ω-τ-α (ως προς τη λαϊκή αντίδραση, δε βάζω μέσα τα αίσχη με Κύπρο κτλ. προφανώς) Does not compute...
Ρε παιδιά, η ΧΑ πούλησε ό,τι πούλησε και ο Χίτλερ: μαγική λύση των προβλημάτων, αντισυστημικό λόγο, φρέσκα πρόσωπα, εθνική υπερηφάνια, αποδιοπομπαίους τράγους (πχ. μετανάστες). Κανένα από αυτά δεν είναι ενδημικά φασιστικό αλλά όλα είναι ελκυστικά για το μέσο ηλίθιο, που επί δεκαετίες ψήφιζε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ για κανα διορισμό και βρέθηκε να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του το 2010... Για ηλίθιους μιλάμε, όχι για φασίστες...
η χουντα επεσε ατσαλακωτα απο τους απεξω.
και αφου πιστευεις οτι τοτε δεν ηταν αρκετοι οι χουντικοι,πως σκατα ειχαν τον ελεγχο ολοκληρης χωρας τοσοι λιγοι?
θα πρεπε να ειναι παντου,απο τους μεγαλυτερους στους νεοτερους σε ολα τα σωματα ασφαλειας. -
Ο Δένδιας είναι σκινχεντ;
Βασικά έχουμε μπερδέψει το Barbarossa με το Μπαρμπαρούση...
Ο Μπαρμπαρουσης ειναι το ιδιο παπαρας φασιστας με αυτους που εκαναν την επιχειρηση Μπαρμπαροσα. Καλυτερα τωρα;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Βασικά έχουμε μπερδέψει το Barbarossa με το Μπαρμπαρούση...
-
ο Νο2 της χα παραμενει ασυλληπτος....
τον παπά μας παιζει ο Παππάς.... -
Δεν χρειαζονται πολλοι για τον ελεγχο Nintza, οι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν ότι τους λενε ή δεν ασχολουνται καν ή ακομα χειροτερα τασσονται με το πλευρο του καθε στιγμη ισχυροτερου. Κοιτα γυρω σου, ο χαρακτηρισμος 'προβατα' δεν προηλθε απο το πουθενα.
Το 'κοιτα τη δουλεια σου εσυ' ειναι τις περισσοτερες φορες αρκετο για να μην εχεις αντιδρασεις απο το 90%. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ο Νο2 της χα παραμενει ασυλληπτος....
τον παπά μας παιζει ο Παπάς....θα κανει αντισταση απο το εξωτερικο, οπως η Μελινα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν χρειαζονται πολλοι για τον ελεγχο Nintza, οι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν ότι τους λενε ή δεν ασχολουνται καν ή ακομα χειροτερα τασσονται με το πλευρο του καθε στιγμη ισχυροτερου. Κοιτα γυρω σου, ο χαρακτηρισμος 'προβατα' δεν προηλθε απο το πουθενα.
Το 'κοιτα τη δουλεια σου εσυ' ειναι τις περισσοτερες φορες αρκετο για να μην εχεις αντιδρασεις απο το 90%.δηλαδη πιστευεις οτι ενας διοικητης αστυνομιας ειναι αρκετος για να γινει χουντικη ολη η αστυνομια?
-
Αποκάλυψη - σοκ: Συντονιστής ο Παππάς το βράδυ του φόνου - Ενημερώθηκε ο Μιχαλολιάκος
Αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ρόλο του Νίκο Μιχαλολιάκο και του Χρήστου Παππά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έφερε στο φως ο Alpha.Σύμφωνα με αυτές το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στήθηκε ένα “κέντρο επιχειρήσεων” , υπο τη διεύθυνση του Χρήστου Παππά, το οποίο κινητοποίησε στελέχη της Χρυσής Αυγής να σπεύσουν στο Κερατσίνι “καθώς υπάρχει συμπλοκή χρυσαυγιτών με αριστεριστές”.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτές, όπως προκύπτει απο την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπήρξε τηλεφώνημα, προς τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί για όσα έχουν συμβεί.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 39&catid=4
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]