-
Λες το 12 ετών Punto Μου να είναι μετά το 2005 και να είναι και Grande;
Τι έγινε; Γιατί οι αμφιβολίες; Δεν το ξέρεις πολύ καλά το αμάξι;
Λες να λέει ψέμματα η Fiat και δε σου κάνει η φώτο;
Δεν περίμενα βέβαια να έχεις αρχίδια να παραδεχθείς το λάθος σου. Κανένας άσχετος δεν το κάνει. -
ειχα αμφιβολιες για το grande......τωρα δεν εχω καμια
θα κοιταξω αυριο το μανιουαλ και θα σου πω συγνωμη αν το γραφει και σε ποιο punto αναφερεται βεβαια.....
γιατι και το hgt το ιδιο μανιουαλ εχει...... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
θα κοιταξω αυριο το μανιουαλ και θα σου πω συγνωμη αν το γραφει και σε ποιο punto αναφερεται βεβαια.....
γιατι και το hgt το ιδιο μανιουαλ εχει......Συνεχιστε με πμ γιατι εδω ειστε εκτος θεματος [mod]
-
bill33 αν θυμαμαι καλα ειχες το hgt ........εγραφε κατι τετοιο;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γιατι και το hgt το ιδιο μανιουαλ εχει......Δε βιάζομαι.
Συγγνώμη Bill.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
bill33 αν θυμαμαι καλα ειχες το hgt ........εγραφε κατι τετοιο;;;;Δεν θυμαμαι και δεν εχω προχειρο το μανουαλ.
-
οκ.....
-
Επειδή υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το αυτοκίνητο, κάποιοι μάλιστα εκφράζονται με ειρωνικό τρόπο, θέλω να τονίσω ότι προσφάτως έχω κανει test drive και τα Auris diesel, Astra (1.3) diesel και ότι καταλήγω στο να πω ότι το i30 είναι όπως το περιγράφουν, από τα ποιοτικότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας και μάλιστα με το μικρότερο κόστος απόκτησης (έκδοση Comfort).
Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι περισσότεροι δεν διαθέτουν πια αξιόλογο κεφάλαιο για αγορά αυτοκινήτου, συνεπώς σε οποιαδήποτε σύγκριση γίνεται, υπεισέρχεται και ο παράγοντας κόστους και μάλιστα με ιδιαίτερη βαρύτητα.Ναι, θέλω μια bmw 1.8 diesel, ένα golf 1.6 diesel, μια Julietta 1.6 diesel - το θέμα είναι να μην απλώνει κανείς τα πόδια έξω από το πάπλωμα. Και μέχρι εκεί είναι τα αυτοκίνητα που δοκίμασα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γιατι και το hgt το ιδιο μανιουαλ εχει......Πέρασε η μέρα....
Χάθηκε το manual; Τη φώτο την έχω, όποτε είσαι έτοιμος μου το λες και την ανεβάζω. -
ειπα οτι το εχει συγγενικο προσωπο και οχι εγω......πιστευω συντομα θα το δω
ανεβασε τη φωτο σου να υπαρχει -
Και επειδή σε βλέπω δυσκολεύεσαι δες και εδώ για ολόκληρο το manual:
viewtopic.php?f=5&t=51591
Σελίδα 80 στο PDF.
-
τελικά, πάλι τον μπουλ@ γαβ...
-
Mα τι έκπληξη
-
Ξεκινάει ανένδοτος διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του για την ορθότητα του ισχυρισμού του ...
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι κανει το city στο γκαζι;;;;;;;
μην προσπαθεις να εντυπωσιασεις γραφοντας παπαριες!!!!!!!!!!!
επισης μην πεις τιποτα στο μοτερακι.....................θα καει μονο του,ξερει αυτο
το punto σου το εχει συγγενικο μου προσωπο και το ξερω πολυ καλασυνεχίζει πιο διαλλακτικός γιατι την ψιλιάζεται την δουλειά...
τα μοντελα μεχρι το 05' τουλαχιστον δεν αλλαζει κατι στο γκαζι....
δεν ξερω για grande......
το να μου βαλεις μια φωτο απο καποιο μανιουαλ δεν μου λεει κατι επισης...καταλαβαίνει οτι θα γίνει ρόμπα και πάει να τα τουμπάρει...
ειπα οτι το εχει συγγενικο προσωπο και οχι εγω......πιστευω συντομα θα το δω
ανεβασε τη φωτο σου να υπαρχειευγε
-
Ας γράψω και κάτι offtopic...
Δεν έκατσα να ψάξω μέσα στο χάος αν έχει αναφερθεί.
3θυρο i30 1.6lt Diesel...
http://www.newsauto.gr/2012/09/15/�%8 ... CE%BF-i30/
Σόρυ για το offtopic στο ιταλικό θέμα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ας γράψω και κάτι offtopic...Δεν έκατσα να ψάξω μέσα στο χάος αν έχει αναφερθεί.
3θυρο i30 1.6lt Diesel...
http://www.newsauto.gr/2012/09/15/�%8 ... CE%BF-i30/
Σόρυ για το offtopic στο ιταλικό θέμα ...
Ομορφο αυτοκίνητο .Και αυτό το χρωματάκι μου αρέσει πολύ,τα βαρεθήκαμε όλα τελευταία να είναι λευκά .
-
Όμορφο είναι αλλά το χρώμα δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα...
Για μένα θα είναι ποιο όμορφο σε ασημένιο ή σε ανθρακί.
-
Κατ' εμέ ... Ακριβό
@ Storm , το i30 1.6TD μόνο παραγγελία ...
-
Να πάρεις το βενζίνης τότε που έχει σωστή τιμή και μοτέρ.
-
το όφελος αν σου βάλουν δικοί τους απόσυρση είναι μόνο 500? δηλαδή 'χρεώνουν' 460 ευρώ ενώ το χαρτί της απόσυρσης παίζει μεταξύ 150 κ 250 ευρώ.
ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
...
πληρώστε κοροιδα να παίρνει μετοχές του βάζελου ο δαβαρης
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol