-
Βασικά το προηγούμενο ήταν περισσότερο off road μιας και ειχε το quadra drive 2 ,και ειχε και μπροστά και πίσω ελεγχόμενα διαφορικα.
Το νέο μοντέλο φοράει πιο light τετρακινηση με χρήση του ESP,αντι για ελεγχόμενα διαφορικα.Θα ηθελα να πω οτι επειδή έιχα δει το νέο Grand Cherokee απο κοντά αυτο που μου ειχε κάνει εντύπωση,ήταν η πίσω ανάρτηση.Ειναι σαν να έχεις ένα άκαμπτο άξονα ,με το διαφορικα στη μέση,αλλα 'κομμένα ' τα δυο άκρα προς τους τροχούς,εκει προσαρμόζονται τα ψαλιδια και φτάνουν στους τροχους.Αν βρω φωτογραφία θα βάλω.Ειναι πρωτότυπο.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
**Advised of this event by the magazine, Chrysler Group engineers made numerous attempts to
reproduce the wheel-lift in a properly loaded vehicle. Extensive testing produced no such result.A subsequent evaluation was conducted by the magazine July 8 in Sweden and witnessed by Chrysler Group engineers. Three vehicles performed 11 runs on a course prepared by the magazine. None reproduced the original event.**
Εσυ απ αυτο το κειμενο, αυτο καταλαβαινεις?
μα βάζεις κ large γραμματοσειρά την τραγική ανακοίνωση της chrysler.
πραγματικα τραγική εταιρία. νομίζουν πως αναφέρονται σε στόκους? αλλά στην εποχή της πληροφορίας, θα φάνε καλή πίπα στις πωλησειςΕχεις κατι να πεις επ αυτου που λεει?
Δυνητικα ολα τα τζιπ καιμοχι μονο μπορουν να τουμπαρουν με τετοιες τιμονιες, το ερωτημα ειναι το σκατα τεσταρανε και γιατι δεν επαναληφθηκε.
-
Το ESP δεν θα επρεπε να το 'μαζευει' ?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Βασικά το προηγούμενο ήταν περισσότερο off road μιας και ειχε το quadra drive 2 ,και ειχε και μπροστά και πίσω ελεγχόμενα διαφορικα.
Το νέο μοντέλο φοράει πιο light τετρακινηση με χρήση του ESP,αντι για ελεγχόμενα διαφορικα.Αυτό είναι και σωστό και λάθος.
Έχει διαφορετικές εκδόσεις. Φοράει κι αυτό Quadra Trac (sic) 2 και Quadra Drive 2, ανάλογα με την έκδοση.
http://www.jeep.com/en/2012/grand_chero ... rformance/
-
Καλα βγαίνει και 2WD!!!
-
Από όλα έχει ο μπαξές! Από crossover, μέχρι σκληροτράχηλο τέρας. Ξέρουμε ποιά έκδοση δοκίμασαν;
-
Βασικά το δικινητο δε νομίζω να εισαγεται.Για το quadra drive δε ξέρω.Στην αντιπροσωπεια πριν κανένα τετράμηνο δε μου ειπαν για τέτοια έκδοση.Οταν ρώτησα ειπαν οτι δεν υπάρχει με άλλη τετρακινηση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ESP δεν θα επρεπε να το 'μαζευει' ?όντως
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ESP δεν θα επρεπε να το 'μαζευει' ?μαλλον θα ειναι Αμερικανικης ποιοτητας και αυτο
-
Προφανώς και δεν προλαβαίνει ...
Εσπ είναι όχι το χέρι του θεού .... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ESP δεν θα επρεπε να το 'μαζευει' ?
μαλλον θα ειναι Αμερικανικης ποιοτητας και αυτο
επίσης δεν κατάλαβα γιατί οι αμερικανοι καναν τη δοκιμή με 132 κιλά λιγότερα από αυτά που λεει η αδεια (470 κιλά). οπότε δικαιως τους τη λενε οι σουηδοί πως έτσι δεν μπαινουν αποσκευές ουσιαστικά. περα απο το πως ένα τεστ εννοείται πως πρεπει να γίνεται στις ακραιες συνθηκες αλλιώς δεν εχει νοημα (worst case scenario).
κ ετσι όχι βεβαια ότι κ πάλι το αμαξι άντεξε -
Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι μαζι με τους τυπαδες του περιοδικου οταν το ξανακανανε δεν τουμπαρε?
-
οχι
απλά ξέρουμε πως οι αμερικάνοι βάλαν λιγοτερα 132 κιλά κ υποθέτουμε ότι κάτι είδαν/ρυθμίσαν? στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. ποιος ξέρει!
για εμένα πάντως, κ στα δεύτερα τεστ πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται, αφού το αμάξι κάνει λες κ έχει παρκινσον κ βεβαια ξεζανταρισε το λάστχιο σε 7 από τις 12 προσπάθειες!
βάλε κ την ανακοίνωση της chrysler που είναι κυριολεκτικά για το φουτσο λεγοντας μια διπλωματικη παπαρια, ενω οι σουηδοί πήραν φόρα κ τους κάνουν ρεζίλι στην ανακοινωση τους, οποτε εγώ αν το είχα το αμαξι θα ανησυχούσα.
κ το τεστ αποφυγής του ταρανδου δε το θεωρώ κ τίποτα τρομερο ως δυσκολία ή μη πιθανο να σου τύχει -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οχι
απλά ξέρουμε πως οι αμερικάνοι βάλαν λιγοτερα 132 κιλά κ υποθέτουμε ότι κάτι είδαν/ρυθμίσαν? στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. ποιος ξέρει!
για εμένα πάντως, κ στα δεύτερα τεστ πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται, αφού το αμάξι κάνει λες κ έχει παρκινσον κ βεβαια ξεζανταρισε το λάστχιο σε 7 από τις 12 προσπάθειες!
βάλε κ την ανακοίνωση της chrysler που είναι κυριολεκτικά για το φουτσο λεγοντας μια διπλωματικη παπαρια, ενω οι σουηδοί πήραν φόρα κ τους κάνουν ρεζίλι στην ανακοινωση τους, οποτε εγώ αν το είχα το αμαξι θα ανησυχούσα.
κ το τεστ αποφυγής του ταρανδου δε το θεωρώ κ τίποτα τρομερο ως δυσκολία ή μη πιθανο να σου τύχειΠοια βαριά off roaders έχεις οδηγήσει;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
οχι
κ το τεστ αποφυγής του ταρανδου δε το θεωρώ κ τίποτα τρομερο ως δυσκολία ή μη πιθανο να σου τύχειΑπο που το συμπεραινεις αυτο, οταν λεν οτι εκαναν τα ΙΔΙΑ τεστ με τους ανθρωπους του περιοδικου μπροστα και ΔΕΝ επαναληφθηκε?
Απο περιεργεια, εχετε οδηγησει γενικα off road οχηματα?
Το jimmy πχ το θεωρεις λιγοτερο ή περισσοτερο ασφαλες σε αυτου του ειδους τις δοκιμασιες? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απο που το συμπεραινεις αυτο, οταν λεν οτι εκαναν τα ΙΔΙΑ τεστ με τους ανθρωπους του περιοδικου μπροστα και ΔΕΝ επαναληφθηκε?
Βρε συ To μόνο που λένε είναι : None reproduced the original event.
Ωραία συμφωνώ κι εγώ απολύτως ότι δεν επαναλήφθηκε η αρχική συμπεριφορά!
Την νέα συμπεριφορά μετα τις βελτιωμένες ρυθμίσεις στο λογισμικό του ESP (ή όπου αλλού), που έκαναν επί τοπου οι τεχνικοί της Chrysler, πριν το τεστ στο οποίο αναφέρεται στην ανακοίνωσή της η Chrysler και βλέπουμε στο βίντεο, την θεωρεις σοβαρή βελτίωση;Εγώ την ανακοίνωση την βρίσκω άκρως παραπλανητική, διότι αποκρύπτει την πραγματικότητα σε όσους δεν έχουν δεί το βίντεο!
Το λενε με τέτοιο τρόπο, που ναι μεν δεν μπορεί να κατηγορηθεί η εταιρία ότι είπε ψέματα, αφού πραγματικά το αμάξι δεν είχε την ίδια συμπεριφορά, αποκρύπτουν όμως ότι η νέα συμπεριφορά αν και διαφορετική, είναι το ίδιο σκατά με την πρώτη για να μην πώ χειρότερη γιατί το αμάξι πηδάει σαν κατσίκι ενώ μενεις και χωρίς μπροστινό λάστιχο. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
οχι
κ το τεστ αποφυγής του ταρανδου δε το θεωρώ κ τίποτα τρομερο ως δυσκολία ή μη πιθανο να σου τύχειΑπο που το συμπεραινεις αυτο, οταν λεν οτι εκαναν τα ΙΔΙΑ τεστ με τους ανθρωπους του περιοδικου μπροστα και ΔΕΝ επαναληφθηκε?
Απο περιεργεια, εχετε οδηγησει γενικα off road οχηματα?
Το jimmy πχ το θεωρεις λιγοτερο ή περισσοτερο ασφαλες σε αυτου του ειδους τις δοκιμασιες?Από περιέργεια.
Το βίντεο το είδες;
-
Ισως δεν έχει καταλάβει ότι οι δοκιμες που αναφέρει η ανακοίνωση της Chrysler, είναι αυτές που δείχνει το δεύτερο βίντεο!
(εδώ που τα λέμε διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση όπως είναι εντέχνως διατυπωμένη δεν μπορει να το χωρέσει ο νους σου ότι αναφέρονται σε αυτό ) -
Βρε παιδιά, είδατε πουθενά διαφορά στην ρύθμιση του ESP? Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο.
Τόσο μίσος για το Grand? Ένα Smart θα είχε κάνει 20 τούμπες, το Τζιπ μας πείραξε.
-
Kαι τι έκαναν με τους υπολογιστες και με τις φύσες συνδεδεμένες με το αυτοκίνητο πριν το τεστ βρε Αλέξανδρε; Του έδιναν ψυχολογική υποστηριξη να μην έχει άγχος στο τεστ;
Αλλα ακόμα και να υποθέσουμε ότι δεν έβαλαν κάποιο καινούριο λογισμικό, αλλά σιγούρευαν πχ ότι δεν έχει πειραχτεί κακόβουλα ή δεν έχει πρόβλημα το ήδη υπάρχον ή οτιδήποτε άλλο. Εχει καμμία σημασία;
Τα αποτελέσματα είναι άστα να πάνε...
Tαρανδος Vs Jeep Grand Cherokee