-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Το πιο τιμιο στα χρηματα του δεν ειναι το yaris σιγουρα ,αλλα ειναι το πιο αξιοπιστο αν παρεις ενα που απλα εχουν τηρηθει τα προβλεπομενα στη συντηρηση του.
Μπορείς να μου προσδιορίσεις τι εννοείς 'τίμιο';
Κοστιζει λογικα-σωστα γι αυτα που προσφερει σαν αυτοκινητο. Ε το yaris δε το θεωρω 'τιμιο'..
Συμφωνω απολυτα με το νονο...βλεπω κατι yaris του '99 τα οποια τα πουλανε 3500+ ευρω,κατι που αντικειμενικα δεν ειναι σωστο..ειναι πανακριβα για αυτοκινητα τετοιας εποχης..κρατανε τετοια τιμη κυριως λογω της αξιοπιστιας τους και οχι για αυτο που σου προσφερουν στην τιμη αυτη..
Είναι σαν ένα starlet που είχα και που το πήρα σε αντίστοιχα ακριβή τιμή για τα χρόνια του, αλλά στο οποίο δεν έριξα δεκάρα για τα 100000 χλμ που έκανα. Τα πιο πολλά που ξόδεψα ήταν για τακάκια μια φορά και για λάστιχα. Α, ήθελε και υαλοκαθαριστήρες. Τώρα, γιατί αυτό δεν είναι τίμιο δεν καταλαβαίνω.
Θα το τοποθετούσα αλλιώς. Τα εξτρά χρήματα είτε τα δίνω μπροστά και μετά δεν ξοδεύω τίποτα, ή τα ξοδεύω μετά λίγο λίγο.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Είναι σαν ένα starlet που είχα και που το πήρα σε αντίστοιχα ακριβή τιμή για τα χρόνια του, αλλά στο οποίο δεν έριξα δεκάρα για τα 100000 χλμ που έκανα. Τα πιο πολλά που ξόδεψα ήταν για τακάκια μια φορά και για λάστιχα. Α, ήθελε και υαλοκαθαριστήρες. Τώρα, γιατί αυτό δεν είναι τίμιο δεν καταλαβαίνω.
Θα το τοποθετούσα αλλιώς. Τα εξτρά χρήματα είτε τα δίνω μπροστά και μετά δεν ξοδεύω τίποτα, ή τα ξοδεύω μετά λίγο λίγο.
Και ποιος σου πε οτι με αλλο ανταγωνιστικο μοντελο θα ειχες ζημιες ή θα εφτανε το ποσο των ζημιων τα αρκετα παραπανω λεφτα που εδωσες για το starlet?
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/rules.html
Διάβασε τον, εφόσον δεν το έκανες κατά την εγγραφή σου. Θα σου λυθούν πολλές απορίες. [mod] -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και ποιος σου πε οτι με αλλο ανταγωνιστικο μοντελο θα ειχες ζημιες ή θα εφτανε το ποσο των ζημιων τα αρκετα παραπανω λεφτα που εδωσες για το starlet?
Δεν το λέει κανένας, εκτός αν παίζει την πυθία, αλλά σε σύγκριση με το saxo μιας γνωστής μου ας πούμε ... η μέρα με τη νύχτα και λίγο είναι.
Αξία ηρεμίας στο κεφάλι μου, ανεκτίμητη φίλε μου. -
Όταν πήρα το Punto μου μπορούσα να δώσω 1000Ε παραπάνω για να πάρω το πιο αργό 1000αρι Yaris ή περίπου 2000Ε παραπάνω για να πάρω το 1300αρι.
Από τότε και 5 χρόνια μετά έχω δώσει για έξτρα ζημιές 200Ε περίπου.
Πόσα χρόνια θα έπρεπε να κρατήσω το Yaris για να βγάλει τα λεφτά του; -
10 χρονια...
κερδιζω κατι κυριε..? ( πλακα ) -
Παρακαλω τους ...αξιοτιμους κυριους mod, admin η οποιον αλλον εχει την δικαιοδοσια, οπως διαγραψει τον λογοριασμο μου και τα προσωπικα μου στοιχεια απο το συγκεκριμενο site, καθως δεν μ αρεσει ο ''καφες'' που σερβιρετε! ευχαριστω πολυ και πιστευω να μην χρειαστει 2η υπευνθυμιση.
Κακώς το παίρνεις προσωπικά, σκέψου καλύτερα αν τήρησες τον κανονισμό (ή αν τον είχες ποτέ διαβάσει). Δεν είναι σκοπός μας να αποχωρεί κανείς χρήστης αλλά προφανώς εσύ αποφασίζεις. Ελπίζουμε να αναθεωρήσεις αλλά, αν επιμένεις να αποχωρήσεις, απλά σταματάς να χρησιμοποιείς τον κωδικό σου και αυτό είναι όλο, ούτε διαγράφουμε κανένα κωδικό ούτε φυσικά έχεις δώσει τίποτα προσωπικά στοιχεία. [Mod]
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όταν πήρα το Punto μου μπορούσα να δώσω 1000Ε παραπάνω για να πάρω το πιο αργό 1000αρι Yaris ή περίπου 2000Ε παραπάνω για να πάρω το 1300αρι.
Πόσα χρόνια θα έπρεπε να κρατήσω το Yaris για να βγάλει τα λεφτά του;Αν το πουλήσεις θα τα πάρεις αμέσως.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
10 χρονια...
κερδιζω κατι κυριε..? ( πλακα )Κερδίζεις άλλα 10
-
Ο χρήστης kotsifos έγραψε:
καθε χρονο κ καθε εποχη χαλανε τα γαλλικα-ιταλικα...μην λετε ο,τι θελετε, ειναι σταθερη αξια. απλα το καλοκαιρι, λογω υψηλης θερμοκρασιας, ανατιναζονται πιο θεαματικαΕγώ πάλι τα περισσότερα που βλέπω στην άκρη του δρόμου με ανεβασμένο καπώ είναι αστέρια της γερμανικής τεχνολογίας
Ιδίως το καλοκαίρι
-
Ο χρήστης kotsifos έγραψε:
Παρακαλω τους ...αξιοτιμους κυριους mod, admin η οποιον αλλον εχει την δικαιοδοσια, οπως διαγραψει τον λογοριασμο μου και τα προσωπικα μου στοιχεια απο το συγκεκριμενο site, καθως δεν μ αρεσει ο ''καφες'' που σερβιρετε! ευχαριστω πολυ και πιστευω να μην χρειαστει 2η υπευνθυμιση.Κακώς το παίρνεις προσωπικά, σκέψου καλύτερα αν τήρησες τον κανονισμό (ή αν τον είχες ποτέ διαβάσει). Δεν είναι σκοπός μας να αποχωρεί κανείς χρήστης αλλά προφανώς εσύ αποφασίζεις. Ελπίζουμε να αναθεωρήσεις αλλά, αν επιμένεις να αποχωρήσεις, απλά σταματάς να χρησιμοποιείς τον κωδικό σου και αυτό είναι όλο, ούτε διαγράφουμε κανένα κωδικό ούτε φυσικά έχεις δώσει τίποτα προσωπικά στοιχεία. [Mod]
Μην μπερδευεις τα πραγματα, δεν πηρα τιποτα στραβα...απλα εχω βαρεθει τα κατευθυνομενα νεα, την φιμωση παντως ειδους σε ολους τους τομεις, καθως και τα καθε ειδους συμφεροντα του οποιουδηποτε που δεν πρεπει να θηξω... ειναι γενικο το κακο κ εχει παρατηρηθει σε πολλα φορουμς, δεν εισαστε οι πρωτοι. απλα επιλεγω να μην συμμετασχω σε συζητησεις που πρεπει να κανω την μαριονετα προς τερψιν ορισμενων....Δοκιμαζω διαφορους τροπους για να δω αν μου κανει καποιος χωρος και αυτο ειναι μια τακτικη που χρησιμοποιω στα περισσοτερα ''καφενεια''' που υπαρχουν στο νετ. οσο για τα προσωπικα στοιχεια που λες (δεν ξερω καν το nickname σου!!!) το email μου δεν θεωρειται προσωπικο δεδομενο? το οποιο ειναι στην δικαιδοσια σας να χρησιμοποιησετε στελνωντας μου διαφημισεις κλπ κλπ κλπ? γι αυτο θα ξαναπαρακαλεσω ευγενικα, να διαγραφει ο λογαριασμος μου εφοσον δεν υπαρχει λογος υπαρξης του.
-
**Ποιά 'κατευθυνόμενα νέα' ? Διάβασε καμία έρευνα αξιοπιστίας για να δεις αν ισχύει το κλασσικό στερεότυπο 'τα Γαλλικά-Ιταλικά χαλάνε', που πας να το πλασσάρεις σαν τη σοφία των αιώνων Διάβασε το Forum, που είναι γεμάτο αναφορές αναξιοπιστίας και προβλημάτων για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα όλων των προελεύσεων. Που την είδες τη 'φίμωση' ? Επειδή δεν σου επιτρέπεται να παραβιάζεις τον κανονισμό (trolling, flame baiting) ? Τόσοι και τόσοι γράφουν, και 'θάβουν' όλα τα αυτοκίνητα (ακόμα και τις Ferrari πχ.) εσένα, που γράφτηκες πριν 1 μήνα, βρήκαμε να φιμώσουμε ?
Ισως πάλι, κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, θεωρείς ότι είσαι κάτι το ιδιαίτερο, και πρέπει να βρεθεί ο χώρος που θα προσαρμοσθεί στα προσωπικά σου γούστα. Δύσκολο το βλέπω -αν δεν σου αρέσει εδώ, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου.
Λογαριασμούς ΔΕΝ διαγράφουμε και προσωπικά δεδομένα ΔΕΝ κρατάμε (το e-Mail ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο, έλεος...). Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιηθεί το e-Mail σου (αν ήταν θα είχε ήδη χρησιμοποιηθεί...) μπες και άλλαξέ το. [Mod]**
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
**Ποιά 'κατευθυνόμενα νέα' ? Διάβασε καμία έρευνα αξιοπιστίας για να δεις αν ισχύει το κλασσικό στερεότυπο 'τα Γαλλικά-Ιταλικά χαλάνε', που πας να το πλασσάρεις σαν τη σοφία των αιώνων Διάβασε το Forum, που είναι γεμάτο αναφορές αναξιοπιστίας και προβλημάτων για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα όλων των προελεύσεων. Που την είδες τη 'φίμωση' ? Επειδή δεν σου επιτρέπεται να παραβιάζεις τον κανονισμό (trolling, flame baiting) ? Τόσοι και τόσοι γράφουν, και 'θάβουν' όλα τα αυτοκίνητα (ακόμα και τις Ferrari πχ.) εσένα, που γράφτηκες πριν 1 μήνα, βρήκαμε να φιμώσουμε ?Ισως πάλι, κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, θεωρείς ότι είσαι κάτι το ιδιαίτερο, και πρέπει να βρεθεί ο χώρος που θα προσαρμοσθεί στα προσωπικά σου γούστα. Δύσκολο το βλέπω -αν δεν σου αρέσει εδώ, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου.
Λογαριασμούς ΔΕΝ διαγράφουμε και προσωπικά δεδομένα ΔΕΝ κρατάμε (το e-Mail ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο, έλεος...). Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιηθεί το e-Mail σου (αν ήταν θα είχε ήδη χρησιμοποιηθεί...) μπες και άλλαξέ το. [Mod]**
Να διαβασω ερευνα αξιοπιστιας? απο που? απο εδω μεσα? χαχαχαχα... καλο! δεν θα παρω. το εχω δει το εργο... καλη επιτυχια κ σε σενα κ οσο για το αν το email ειναι προσωπικο δεδομενο, μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις καποια πραγματα καθως η θεση σου δεν σου επιτρεπει να λες ο,τι να ναι...η μηπως οχι? αντε καλο χειμωνα κ κρατα τον λογαριασμο μου ενεργο για να φαινεστε πολλοι...
-
**http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=23669
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=25113
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=11174
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=5953
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=2207
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1505Αυτά περί 'γενικής' αξιοπιστίας, για αξιοπιστία κάθε μοντέλου τουλάχιστον 3-4 θέματα (πέραν φυσικά των θεμάτων για κάθε μάρκα, όπου πέφτει το μεγάλο θάψιμο ). Που τα βρίσκει εύκολα όποιος κάνει μια Aναζήτηση (μου πήρε 30 δευτερόλεπτα) αν φυσικά είναι καλόπιστος και ενδιαφέρεται να συζητήσει και να μάθει και όχι εξυπνάκιας ημιμαθής.
Στο καλό [Mod]**
-
Πόσα χρόνια θα έπρεπε να κρατήσω το Yaris για να βγάλει τα λεφτά του;Αν το πουλήσεις θα τα πάρεις αμέσως.
Δηλαδή θα έπρεπε να δεσμεύσω τα 2000Ε πριν 5 χρόνια με την ελπίδα να τα πάρω τώρα αν το πουλήσω;
Με μια γρήγορη αναζήτηση πάντως δε βλέπω να πιάνουν 2000Ε παραπάνω τα αντίστοιχης χρονολογίας Yaris από το Sporting μου. -
Του αδερφού μου το 1.4 sporting, που ήταν από τα τελευταία κομμάτια πριν βγει το grande, αγοράστηκε 12000 με έκπτωση το γενάρη του 2006. Πουλήθηκε τον οκτώβρη του 2011, με πάρα πολύ κόπο(γύρω στον 1 χρόνο υπήρχε αγγελία) για 3700€.
-
Ποιο είναι τίμιο αμάξι τώρα;
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Του αδερφού μου το 1.4 sporting, που ήταν από τα τελευταία κομμάτια πριν βγει το grande, αγοράστηκε 12000 με έκπτωση το γενάρη του 2006. Πουλήθηκε τον οκτώβρη του 2011, με πάρα πολύ κόπο(γύρω στον 1 χρόνο υπήρχε αγγελία) για 3700€.Δε μας λες ούτε χιλιόμετρα, ούτε κατάσταση.
Και πάλι η τιμή βέβαια είναι χαμηλή. Πέρα από αυτό βέβαια μπορείς να μας πεις και τι προβλήματα είχε.
Επίσης να μας πεις πόσο είχε ένα αντίστοιχο Yaris τότε και πόσο θα έπιανε τώρα.
Προσωπικά η μεταπώληση μου είναι αδιάφορη βέβαια, πιο πολύ ήθελα να γράψω τα πολλά λεφτά που μου έχει στοιχίσει το αμάξι μου κλείνοντας φέτος τα 12 χρόνια ζωής. -
Ποιο είναι τίμιο αμάξι τώρα;Αυτό που γουστάρεις να το οδηγείς.
-
Αν έχεις τσέπη ναι. Αν θες να πας από το Α στο Β;
Αγορά Μεταχειρισμένου μέχρι 1,200cc