-
Ελεγα μηπως ειμαι ο μονος που θεωρει οτι τα βιντεο του, κυριως λογω φωνης, χαλασαν ο,τι ενδιαφερον ειχε (γιατι ειχε καποια πολυ καλα )
-
Μόλις είδα το επεισόδιο 39 και μου άρεσε. Έχω πρόβλημα;
-
Οι αεραγωγοι στο αυτοκινητο πρεπει να κοιτουν σε συγκεκριμενη κατευθηνση, ο αριστερος πανω αριστερα, ο δεξιος πανω δεξια, οι κεντρικοι πανω κεντρο.
Ο καθρεπτης που ειναι απο την μερια του δρομου, οταν παρκαρω κλεινει παντα, οπως και του πεζοδρομιου οταν το πεζοδρομιο ειναι στενο.
Τα τζαμια και τα φαναρια πρεπι να ειναι πεντακαθαρα. Οταν παρκαρω στην πιλοτη και βρεχει, καθαριζω τα τζαμια με ενα μακτρο, για να ειναι καθαρα.
Σιχαινομαι να ταξιδευω και μεσα στην καμπινα να υπαρχουν τσαντες, σακουλες, σακουλακια, κλπ.
Στο ταξιδι κινουμαι, με 110-140χαω και δεν θελω να μου χαλανε την ΜΩΤ στις στροφες, μου αρεσει να στριβω οπως ερχομαι.
Τσιγαρο ποτε στο αμαξι.
Κανω παντα στασεις σε ταξιδι για τσιγαρο, καφε, ξεμουδιασμα, καθε 2ωρες οταν εχω αλλους μεσα.
Οταν ειμαι μονος δεν σταματαω ποτε.Οταν παρκαρω, το τιμονι παντα στην ευθεια και η αποσταση απο τα αλλα αυτοκινητα ιση.
-
Αυτή την εποχή με τον δυνατό ήλιο παρκάρισμα σε σκιά (σχεδόν) πάση θυσία. Ψάξιμο για σκιά, ακόμη κι αν χρειάζεται να περπατήσω αρκετά μετά το παρκάρισμα για να φτάσω στον προορισμό. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές υπάρχει σκιά, διαφορετικά ηλιοπροστασίες, κλπ.
Επίσης, όπως έχει αναφερθεί, τσάντες, σακούλες, κλπ στην καμπίνα απαγορεύονται (και το κάπνισμα εννοείται).
Το trip computer να δείχνει τη θερμοκρασία.
Πριν από ταξίδι με διόδια, σχεδόν πάντα υπάρχουν έτοιμα τα κέρματα.Jacob
-
Θελω στον δρομο να μην εχω κανενα κοντα ουτε μπροστα ουτε πισω μου,ειδικα αμα ειναι καμια ουρα 5-6 και βαλε αυτοκινητων θα τους περασω θα απομακρυνθω και μετα θα κοψω στην ταχυτητα που ημουνα πριν.
Τα κουσούρια/συνήθειά μας σαν οδηγοί;