-
Και πάλι, για σένα είναι λάθος διαπαιδαγώγηση.
Το ότι σκέφτεσαι εσύ έτσι δεν το κάνει αυτομάτως σωστό. Για μένα μπορεί αυτό το όριο να είναι τα 5000Ε για παράδειγμα.
Τέλος πάντων. Μην ενοχλούμε και τους υπόλοιπους. Μπορούμε να τα πούμε και από κοντά. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ειναι λαθος διαπαιδαγωγηση. Ολοι εχουν δικαιωμα να το σχολιαζουν. Προφανως και δεν ειναι τυχαιο αυτο το οριο. Δε θα επαιρνα κατι που κοστιζει πανω απο 15.000 ενω ειμαι οδηγος για λιγοτερο απο 5-6 χρονια και δωρο να μου το κανανε...
Οταν μεγαλωσω και πηξει το μυαλο μου θα κανω μια ωραια καταθεση 50.000 για την μεγαλη μου λατρεια, αλλα θα ξερω τι πως και γιατι.
Για σένα μπορεί να είναι, γενικώς πάντως τέτοιο θέσφατο δεν ισχύει. Τα ποσά είναι σχετικά για τον καθένα μας και απλά απλώνουμε τα πόδια ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Για άλλους τα 15.000€ είναι θησαυρός για άλλους το καθημερινό τους εισόδημα. Ναι οκ, να μην ξεκινήσει κανείς με Ferrari γιατί το πιθανότερο είναι να την έχει βγάλει ολική την πρώτη εβδομάδα, αλλά δεν σημαίνει τίποτα το πρώτο αμάξι κάποιου να είναι ακριβό. Έχω αρκετούς γνωστούς που είτε τους αγόρασαν είτε κληρονόμησαν τα διάφορα Range Rover, CLS, S3 στα 18-20 τους και πολύ καλά έκαναν.
-
DIablo VT με 17χρονο οδηγό στην περιοχή μας πάντως ολική δεν είχε βγει. 6 χρόνια μετά το αμάξι ζει ακόμα.
-
Νταξ υπαρχουν προφανως ολες οι περιπτωσεις εκει εξω... Ειναι και θεμα παιδιου μετα... Τι να πω... Μακαρι να ναι καλα ολοι με τις αντιστοιχες επιλογες που κανουν.
-
Σαφώς. Όλα παίζουν. Δεν είναι νόμος ότι θα το καταστρέψει. Οι πιθανότητες δεν είναι υπερ του νέου οδηγού πάντως εκτός κι αν έχει σχετική διαπαιδαγώγηση (πχ καρτ). Προσωπικά όταν στα 20-21 μου (και με πολλά χλμ για την ηλικία μου) από τα 120 άλογα της Alfa πήγα στα 170 της Ε30 325 τη στούκαρα (ο συνιδιοκτήτης κολλητός για την ακρίβεια) 5 μέρες αφού την πήραμε από τη μετατροπή της. Κι εγώ να ήμουν στο τιμόνι δεν θα άλλαζε τίποτα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
DIablo VT με 17χρονο οδηγό στην περιοχή μας πάντως ολική δεν είχε βγει. 6 χρόνια μετά το αμάξι ζει ακόμα.Είτε είναι ο άλλος ανηψιός του Senna (όχι ο ατάλαντος Bruno δηλαδή ) ή το πάει κοτ-κοτ-κοτούλα.
-
Όποια περίπτωση να ισχύει μας δείχνει πως ήξερε τι οδηγούσε και πρόσεχε.
Άρα δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Η οικογένεια πάντως έχει σχέση με αγώνες αυτοκινήτων. -
Αποκλείουμε εύκολα το να είναι ο άλλος ανιψιός του Senna, οπότε μάλλον κοτούλα το πάει, όπως λέει ο REALZEUS.
Και εγώ απορώ, για ποιο λόγο να πάρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο και να το οδηγείς σαν Kia Picanto? Κρίμα δεν είναι το αμαξάκι να είναι μόνιμα μπουκωμένο? Για κάποιο λόγο, ενός γενικότερα έχω γερό στομάχι και αντοχές, εκνευρίζομαι όταν βλέπω συγκεκριμένα αυτοκίνητα (Ferrari, Maserati κτλ) να οδηγούνται από συγκεκριμένους οδηγούς (παππούδες, χαζογκόμενες κτλ) και πραγματικά τρελαίνομαι όταν τα βλέπω παρκαρισμένα σε περιοχές τύπου 'Κολωνάκι'. Κρίμα είναι ρε γαμώτο να χαραμίζονται για να πουλήσουν μούρη μερικοί χάρβαλοι.
Σίγουρα με τα λεφτά τους το πήρανε (αυτό ελέγχεται βέβαια), αλλά εμένα μου κάθεται άσχημα. Όπως άσχημα μου κάθεται να κυκλοφορεί ο πιτσιρικά γιος με τη Ferrari του μπαμπά (το έχω ζήσει με συμφοιτητή, που για πρώτο όχημα είναι μία Ducati). Ναι, καλά κάνετε και έχετε λεφτά (εφόσων τα έχετε δουλέψει φυσικά), αλλά είναι κρίμα. Ένας 18χρονος που ξεκίνησε οδηγώντας Ferrari, σε τι θα περάσει μετά? Πως στο καλό θα την εκτιμήσει, όταν δεν έχει εμπειρία με κάτι πιο γήινο? Και μετά γιατί οι γονείς θέλουν να μην είναι το παιδί τους ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο?
Υ.Γ.: Οι γονείς μου μου είχαν πει το εξής. Για ποιο λόγο να έχω μία περιουσία παρκαρισμένη στο δρόμο? Είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά. Δεδομένου ότι σε αντίθεση με αυτούς, εγώ λατρεύω τα αυτοκίνητα, διαφωνώ εν μέρει αλλά τους καταλαβαίνω.
-
Έτσι είναι. Όπως λένε και στους αγώνες: 'Ξεκινάς από χαμηλά για να μάθεις'. Δεν μπορείς να μάθεις με ένα WRC. Τo ίδιο ισχύει για όλα τα πράγματα. Οι πιλότοι μαχητικών ξεκινάνε από ελικοφόρα T41D για να φτάσουν στα F16!
-
Έτσι ακριβώς όπως το λέτε...
Έμαθα να οδηγώ στο Renault Farma του 1984, πήρα το οικογενειακό Polo με τα περίπου 70 άτια κ τώρα με τα 177 πετρελαιοκίνητα άτια δε συμμαζεύομαι...
Καλώς ή κακώς αυτά μου ήταν διαθέσιμα. Πάλι καλά να λέμε... Αλλά με ένα κάμπριο απο τα 18 μου δε θα έλεγα όχι...Μη λυπάστε τα μπουκωμένα φερράρι, τα μπουκωμένα Fiat κ Renault να λυπάστε, που λόγω κρίσης μέχρι 3.000 σαλ τα πηγαίνουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πηγαίνουν με τα όσα παντού κ πάντα.Βέβαια πιστεύω πως αν δεν είναι η κακιά ώρα(πχ λάδια σε δρόμο, που κ πάλι πρέπει να το προβλέπεις), το 90% των ατυχημάτων γίνεται επειδή δεν έχει πήξει ο εγκέφαλος. Και 5 αυτοκίνητα να έχουν περάσει απο τα χέρια του καθένα, αν είναι μλκας και στα 50 του θα τα σμπαραλιάσει όλα... Με τη λογική που λέτε από 30άρης κ πάνω δε θα πρέπει να μπλέκεται κανείς σε ατυχήματα...
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Αποκλείουμε εύκολα το να είναι ο άλλος ανιψιός του Senna, οπότε μάλλον κοτούλα το πάει, όπως λέει ο REALZEUS.Και εγώ απορώ, για ποιο λόγο να πάρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο και να το οδηγείς σαν Kia Picanto? Κρίμα δεν είναι το αμαξάκι να είναι μόνιμα μπουκωμένο? Για κάποιο λόγο, ενός γενικότερα έχω γερό στομάχι και αντοχές, εκνευρίζομαι όταν βλέπω συγκεκριμένα αυτοκίνητα (Ferrari, Maserati κτλ) να οδηγούνται από συγκεκριμένους οδηγούς (παππούδες, χαζογκόμενες κτλ) και πραγματικά τρελαίνομαι όταν τα βλέπω παρκαρισμένα σε περιοχές τύπου 'Κολωνάκι'. Κρίμα είναι ρε γαμώτο να χαραμίζονται για να πουλήσουν μούρη μερικοί χάρβαλοι.
Σίγουρα με τα λεφτά τους το πήρανε (αυτό ελέγχεται βέβαια), αλλά εμένα μου κάθεται άσχημα. Όπως άσχημα μου κάθεται να κυκλοφορεί ο πιτσιρικά γιος με τη Ferrari του μπαμπά (το έχω ζήσει με συμφοιτητή, που για πρώτο όχημα είναι μία Ducati). Ναι, καλά κάνετε και έχετε λεφτά (εφόσων τα έχετε δουλέψει φυσικά), αλλά είναι κρίμα. Ένας 18χρονος που ξεκίνησε οδηγώντας Ferrari, σε τι θα περάσει μετά? Πως στο καλό θα την εκτιμήσει, όταν δεν έχει εμπειρία με κάτι πιο γήινο? Και μετά γιατί οι γονείς θέλουν να μην είναι το παιδί τους ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο?
Υ.Γ.: Οι γονείς μου μου είχαν πει το εξής. Για ποιο λόγο να έχω μία περιουσία παρκαρισμένη στο δρόμο? Είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά. Δεδομένου ότι σε αντίθεση με αυτούς, εγώ λατρεύω τα αυτοκίνητα, διαφωνώ εν μέρει αλλά τους καταλαβαίνω.
Και τι να πάρει αυτός που θέλει να πουλήσει μούρη;
-
Μήν οδηγείτε εις τον ομιλόν,όταν το κίνημα βρίσκεται υπό όχηνσην!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Έτσι ακριβώς όπως το λέτε...
Έμαθα να οδηγώ στο Renault Farma του 1984, πήρα το οικογενειακό Polo με τα περίπου 70 άτια κ τώρα με τα 177 πετρελαιοκίνητα άτια δε συμμαζεύομαι...
Καλώς ή κακώς αυτά μου ήταν διαθέσιμα. Πάλι καλά να λέμε... Αλλά με ένα κάμπριο απο τα 18 μου δε θα έλεγα όχι...Μη λυπάστε τα μπουκωμένα φερράρι, τα μπουκωμένα Fiat κ Renault να λυπάστε, που λόγω κρίσης μέχρι 3.000 σαλ τα πηγαίνουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πηγαίνουν με τα όσα παντού κ πάντα.Βέβαια πιστεύω πως αν δεν είναι η κακιά ώρα(πχ λάδια σε δρόμο, που κ πάλι πρέπει να το προβλέπεις), το 90% των ατυχημάτων γίνεται επειδή δεν έχει πήξει ο εγκέφαλος. Και 5 αυτοκίνητα να έχουν περάσει απο τα χέρια του καθένα, αν είναι μλκας και στα 50 του θα τα σμπαραλιάσει όλα... Με τη λογική που λέτε από 30άρης κ πάνω δε θα πρέπει να μπλέκεται κανείς σε ατυχήματα...
Sent from space using TapatalkΜα δεν λέμε ότι άμα οδηγήσει αργό αυτοκίνητο, μετά δε θα τρακάρει ποτέ.
Λέμε ότι αν από τα 18 οδηγείς Ferrari, χωρίς να έχεις προηγούμενη εμπειρία, ούτε τη Ferrari θα εκτιμήσεις (το τι σου προσφέρει, εκτός από μούρη), και πιθανότατα ούτε θα βελτιωθείς ως οδηγός (καλώς ή κακώς ή έλλειψη δύναμης κάνει τον οδηγό γρήγορο).Από την άλλη δεν λέμε να πηγαίνουν παντού και πάντα αέρα, αλλά όταν βλέπεις τους παραπάνω οδηγούς να κυκλοφορούν με Ferrari (χαζογκόμενες κτλ) πιθανότατα δεν το πηγαίνουν ποτέ όσο του αξίζει. Αλήθεια πόσες από τις Ferrari που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έχουν μπει σε πίστα, ή έχουν κινηθεί αξιοπρεπώς όταν υπάρχει η δυνατότητα?
Τώρα για αυτό που λες με την κρίση έχεις δίκιο. Εμείς έχουμε πρόβλημα, που δεν μας φτάνουν πλέον ούτε για να χρησιμοποιήσουμε το αυτοκίνητο μας.
Και τι να πάρει αυτός που θέλει να πουλήσει μούρη;
Υπάρχουν αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για αυτόν το λόγο.
Ένα πολυτελές SUV για παράδειγμα, ή κάνα ζπορ αυτοκίνητο για celebrities. -
Αν η ferrari περίμενε να πουλήσει μόνο σε αυτούς που μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, τώρα θα είχε κλείσει.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η οικογένεια πάντως έχει σχέση με αγώνες αυτοκινήτων.K...γιάς?
-
Off topic παίδες τα κουσούρια μας λέμε σαν οδηγοί
Είτε οδηγας lada είτε κάτι άλλο είσαι οδηγός και τα κουσούρια σου μας ενδιαφέρουν ...
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Off topic παίδες τα κουσούρια μας λέμε σαν οδηγοίΕίτε οδηγας lada είτε κάτι άλλο είσαι οδηγός και τα κουσούρια σου μας ενδιαφέρουν ...
Κουτσομπολη
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν η ferrari περίμενε να πουλήσει μόνο σε αυτούς που μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, τώρα θα είχε κλείσει.+1!
Όπως επίσης αν όλες οι φερράρι οδηγούνταν με τα όσα δε θα υπήρχαν καλοδιατηρημένα συλλεκτικά αυτοκίνητα 50ετίας. Θα ήταν όλα από φανοποιείο...Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν η ferrari περίμενε να πουλήσει μόνο σε αυτούς που μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, τώρα θα είχε κλείσει.++
ούτε θα έβγαζε αυτοκίνητα σαν τη Φουφού.ον τόπικ:
Έχω αρχίσει να παρατηρώ πως στις Ε.Ο. σέρνομαι με ~100 στη δεξιά και στις άδειες στροφοβουνοδιαδρομές δεν μπορώ να πατάω εύκολα φρένο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η οικογένεια πάντως έχει σχέση με αγώνες αυτοκινήτων.K...γιάς?
Ναι.
Τα κουσούρια/συνήθειά μας σαν οδηγοί;