-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τουλάχιστον ήταν ο ίδιος λαός πριν 4-5 γενιές. Εμείς τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους;
ειμαστε οι ιδιοι μαλακες (λιγοτεροι εξυπνοι και καλυτεροι στο κλεψιμο του δημοσιου !)
(το μονο που επεζησε απο 4-5 γενιες πισω στους αγγλους ειναι η βασιλισσα τωρα πια δυσκολα τους λες ιδιος λαος καθοτι τοτε ηταν εποχες τρελων δρυιδων μεσαιωνα και γενικα απυθμενης τρελας(και καπου εκει μεσα ξεπηδησαν μερικοι εξυπνοι) )5 γενιές πριν είναι 100 χρόνια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τουλάχιστον ήταν ο ίδιος λαός πριν 4-5 γενιές. Εμείς τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους;
ειμαστε οι ιδιοι μαλακες (λιγοτεροι εξυπνοι και καλυτεροι στο κλεψιμο του δημοσιου !)
(το μονο που επεζησε απο 4-5 γενιες πισω στους αγγλους ειναι η βασιλισσα τωρα πια δυσκολα τους λες ιδιος λαος καθοτι τοτε ηταν εποχες τρελων δρυιδων μεσαιωνα και γενικα απυθμενης τρελας(και καπου εκει μεσα ξεπηδησαν μερικοι εξυπνοι) )5 γενιές πριν είναι 100 χρόνια.
Ειχα την εντυπωση οτι καθε γενια ειναι 30 χρονια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειχα την εντυπωση οτι καθε γενια ειναι 30 χρονια
55 χρονια ειναι τελευταια φορα που το ακουσα (το αλλαζουν λεει λογο του βιοτικου επιπεδου )
-
20-25 χρόνια Βασίλη.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
IMHO, η κορυφαία σκηνή από την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων. Sir Simon Rattle vs Rowan Atkinson.Ευελπιστώ να μην το 'κατεβάσουν' πάλι. Απίστευτο βρετανικό χιούμορ.
Τελετη δεν ειδα γιατι ειμαι κατι ωρες μπροστα δεν ξερω πως ηταν, αλλα εχω δακρυσει με το παραπανω βιντεακι...
Παιζει κανενα λινκ πουθενα με τη τελετη?
-
Η αρχαία Ελλάδα είναι μέρος της κληρονομιάς μας(το τι κάνουμε με αυτή είναι άλλο θέμα βέβαια ), οπότε καλώς κάναμε και το παρουσιάσαμε.
Ως προς τους αγώνες αυτούς καθ' εαυτους, ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κανείς η όχι με τη διεξαγωγή τους, αν ζήσει το πανηγύρι αυτό από μέσα θα πάθει την πλάκα του. Προσωπικά το θεωρώ ως μια από τις ωραιότερες εμπειρίες που έχω βιώσει, όλο αυτό το 20ημερο.
-
Το λογαριασμό ακόμα τον πληρώνουμε βέβαια για να κάνει το κομμάτι της η Χαλυβούργα!
-
Προφανώς! Δεν ήταν λάθος η επιλογή να τους πάρουμε, λάθος ήταν η απίστευτα αρπακολατζίδικη ανάπτυξη υποδομών.
Απλώς άπαξ και τους πήραμε, χαίρομαι που συμμετείχα και το έζησα αυτό από μέσα.
-
Προσωπικά ένιωσα απίστευτη ξενέρα τώρα που είπε ο σπήκερ στην ΕΤ1 ότι οι περισσότερες εγκαταστάσεις για αυτούς τους Ολυμπιακούς είναι προσωρινές κατασκευές.
Σπίτι της άρσης βαρών...
-
Eddie, νομίζω ότι και αυτό μαλακία είναι.
Το βέλτιστο είναι να έχεις προβλέψει 'modular' κατασκευές που να μπορούν με ελάχιστα χρήματα να μετατραπούν.
-
Το γήπεδο μπάσκετ θα αποσυναρμολογηθεί και θα πάει στο Ριο για τους Ολυμπιακούς του 2016
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το γήπεδο μπάσκετ θα αποσυναρμολογηθεί και θα πάει στο Ριο για τους Ολυμπιακούς του 2016Ε στην Αγγλία θα ήταν άχρηστο. Έβλεπα κάποτε πάνω τελικό κυπέλου στο basketball και όλοι ήταν Αμερικάνοι...
-
Συμφωνώ με τον Hellenic tifosi ότι οι Ολυμπιακοί (εάν τους ζήσεις από μέσα) είναι μια απίστευτη εμπειρία.
Αν και πολύ πιό εύκολοι από ενα παγκόσμιο πρωτάθλημα ή ακόμα και ένα παγκόσμιο κύπελο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε στην Αγγλία θα ήταν άχρηστο. Έβλεπα κάποτε πάνω τελικό κυπέλου στο basketball και όλοι ήταν Αμερικάνοι...Είναι η 2η φορά που στέλνουν ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς, μετά το '48. Για προφανείς λόγους και τις 2 φορές...
@ nass: που το άκουσες αυτό; δεν υπάρχει 'γήπεδο μπάσκετ'. Οι αγώνες μπάσκετ θα γίνουν στο Ο2 Arena (που προσωρινά λέγεται North Greenwich Arena, γιατί η BT είναι χορηγός ).
Eddie, πέρα από το Ολυμπιακό χωριό και το στάδιο στο Straford (+ ποδηλατοδρόμιο, πισίνα, και κάτι άλλα ψιλά), χρησιμοποιούν ήδη υπάρχουσες υποδομές. Κυριώς στάδια/γήπεδα (Wembley, Wimbledon κλπ) και εκθεσιακά κέντρα (Wembley Arena, Excel, O2, Earls Court) και λυόμενα (στο Hyde Park, Horse Guards Parade κ.α.).
-
Aπό αγώνες έχετε δει τίποτα? Εγώ ευχαριστήθηκα ματσαρα βόλλεϊ γυναικών Βραζιλία-Τουρκία με τρομερές άμυνες εκατέρωθεν και φάσεις διαρκείας, όπως επίσης τον αγώνα του Κρεάνκα με τον Βέλγο στο πινγκ-πονγκ.
Ωραίος και ο αγώνας της εθνικής πόλο με τους Κροάτες, αν και δεν τα καταφέραμε, ωραίος και ο αγωνας του Παπαθανασίου στα Star, κοντρα στα δευτερόλεπτα με Βραζιλιάνους και Ιρλανδούς. Μου άρεσαν και μερικές κόντρες στην κωπηλασία επίσης.
Γενικά στους Ολυμπιακούς μου αρέσει που μπορεί να δει κανεις αθλήματα που δεν τα δειχνει κάθε μερα η tv (πινγκ-πονγκ ), πόσο μάλλον όταν τα βλέπουμε σε HD. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
πινγκ-πονγκ- 1 αν και προτιμώ να παίζω
-
Δεν βλέπω μέχρι να ξεκινήσει ο βασιλιάς (στίβος).
-
Της ντόπας
-
Το δευτερο γηπεδο ειναι το Ο2 στο οποιο θα γινουν οι αγωνες μετα τους ομιλους. Οι ομιλοι γινονται σε ενα αλλο 'προσωρινο' γηπεδο.
Στο Ο2 θα γινουν μαλλον και τα επομενα 2 final four της Ευρωλιγκας. Του χρονου σιγουρα, το σκεφτονται για του παραχρονου σε μια προσπαθεια να γινει πιο διασημο το μπασκετ στο νησι.
Οσον αφορα τους Ολυμπιακους η πιο γελοια σκηνη μεχρι στιγμης ειναι που νγαινουν κολυμβητες με τα ακουστικα τους που δεν τα φορανε καν κανονικα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aπό αγώνες έχετε δει τίποτα? Εγώ ευχαριστήθηκα ματσαρα βόλλεϊ γυναικών Βραζιλία-Τουρκία με τρομερές άμυνες εκατέρωθεν και φάσεις διαρκείας, όπως επίσης τον αγώνα του Κρεάνκα με τον Βέλγο στο πινγκ-πονγκ.
Ωραίος και ο αγώνας της εθνικής πόλο με τους Κροάτες, αν και δεν τα καταφέραμε, ωραίος και ο αγωνας του Παπαθανασίου στα Star, κοντρα στα δευτερόλεπτα με Βραζιλιάνους και Ιρλανδούς. Μου άρεσαν και μερικές κόντρες στην κωπηλασία επίσης.
Γενικά στους Ολυμπιακούς μου αρέσει που μπορεί να δει κανεις αθλήματα που δεν τα δειχνει κάθε μερα η tv (πινγκ-πονγκ ), πόσο μάλλον όταν τα βλέπουμε σε HD.Μόνο το beach volleyaball γυναικών αξίζει!
London Olympics