-
Είναι δυνατοί στον στίβο, στο ποδόσφαιρο, στην κωπηλασία, στην ποδηλασία, στην σκοποβολή, στο τένις και φυσικά στα δικά τους που εδώ δεν τα ξέρουμε αλλά έχουν πολύ γούστο και παίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια σε αυτά (ράγκμπι - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, κρίκετ... ακαταλαβίστικο!). Μπάσκετ δεν έχουν μόνο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
την άρση βαρών πάντως δεν την λες και εμπορικό άθλημαΤη θεωρώ πολύ πιο εμπορικό από την κωπηλασία ή την ποδηλασία ας πούμε.
Είναι δυνατοί στον στίβο, στο ποδόσφαιρο, στην κωπηλασία, στην ποδηλασία, στην σκοποβολή, στο τένις και φυσικά στα δικά τους που εδώ δεν τα ξέρουμε αλλά έχουν πολύ γούστο και παίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια σε αυτά (ράγκμπι - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, κρίκετ... ακαταλαβίστικο!). Μπάσκετ δεν έχουν μόνο.
Μπασκετ δεν έχουν, βόλλευ δεν έχουν, στη μπάλα είναι εδώ και καμιά 30 χρόνια στην ανυποληψία (ως εθνική ομάδα, όχι ως Premier League φυσικά), χαντμπολ δεν έχουν, τέννις δεν έχουν κτλ κτλ.
-
-
-
Σωστός ο Bill. Μπορείς να μεταφέρεις και κάποια ποστ από το 'Τηλεόραση' εδώ.
-
Τα μετεφερα.
-
Tα ντάτσουν και τα καρπούζια ήταν στην τελετή λήξης, και κατά τη γνώμη μου ΚΑΛΩΣ μπήκαν. Αν θες, ηταν μια καλή εικόνα της πραγματικής σύγχρονης Ελλάδας. Η σκηνή με τον Χρόνη Αηδονίδη μου σήκωσε την τρίχα....
Όσο για την τελετή έναρξης του 2004, νομίζω ότι ήταν φανταστική.
-
Χαζεψα λιγο το αναμα της δαδας στο τελος, η τηλεοπτικη καλυψη αυτης της στιγμης ηταν γτπ ή μου φανηκε? τα πλανα δεν εδιναν καμια εντυπωση του τι κολπα γινονταν με τους πυρσους που κινουνταν
-
IMHO, συνολικά η τελετή έναρξης μου φάνηκε αδιάφορη και βαρετή (σε ορισμένα δε σημεία ήταν εντελώς νωχελική) με μοναδική εξαίρεση τη μουσική. Παραδόξως ο ήχος από την ΕΡΤ HD δεν ήταν καλός. Τα κορυφαία σημεία ήταν η εμφάνιση του αγαπημένου μου Mike Oldfield καθώς και η σκηνή με τον Sir Simon Rattle και τον Rowan Atkinson. Απαράδεκτος ο Χατζηγεωργίου, ο οποίος πρέπει να είχε καταναλώσει αρκετά pint πριν από την έναρξη.
-
Ο ρωσσος σχολιαστης παντως ολη την ωρα σχολιαζε τις γκομενες που παρελαυναν
-
Βαρετή τη βρήκα σε γενικές γραμμές τη τελετή των Άγγλων.
Το μοναδικό πράγμα που μου άρεσε ήταν η μουσική, εκεί αποδεδειγμένα το'χουν.
Ατυχέστατο το σχόλιο του Rogge για το ότι κατά κάποιο τρόπο οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο ρωσσος σχολιαστης παντως ολη την ωρα σχολιαζε τις γκομενες που παρελαυνανΟτι έχει συνηθίσει ο καθένας. Ο Χατζηκόπανος πάλι καλά που δεν μας είπε για το καταπληκτικό πικ εν ρολ που έστησε ο Άτκινσον με τον Μακαρτνεϊ.
-
Πιο ΓΤΠ τελετή έναρξης δεν θυμάμαι να έχω δει (από το '92 που θυμάμαι να βλέπω Ολυμπιακούς - πχ το τόξο του δήμαρχου στη Βαρκελώνη ακόμα το θυμάμαι).
Το soundtrack όντως θα πουλήσει καλά, αλλά όλο το άλλο θέαμα ήταν κατώτερο από το καρναβάλι της Πάτρας.
Ο Μπέκαμ στο ταχύπλοο το παιζε λίγο 007 ή ήταν ιδέα μου;
Δεν είμαι υπερ των υπερπαραγωγών τύπου Αθήνα, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι λιτό και συγκεκριμένο.
-
Olympic spirit
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κρίκετ... ακαταλαβίστικο!Oχι ρε! Παιχνιδάρα! Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους Έλληνες εκτός Κέρκυρας που βλέπω κρίκετ σε webTV και παρακολουθώ ότι παίζει αν έχω χρόνο. Ειδικά εδω και κάποια χρόνια που κυριαρχεί το Τ20, τελειώνει σε νορμάλ χρόνο και είναι πιο γρήγορο και ενδιαφέρον αν και λιγότερο τεχνικό. Θα ήθελα ολυμπιακό τουρνουά Τ20 αλλά μάλλον δε θα πιάνουν τον αριθμό των χωρών που θα το ζητήσουν
-
Αν δεν εισαι gay γιατι να βλεπεις τελετες εναρξης;
Η κακογουστια και ο αχταρμας σε ολο τους το μεγαλειο -
Εγω βλέπω γιατί καραγουστάρω την παρέλαση. Ειδικά τις χώρες με 2 αθλητές που παρελαύνουν 15 άτομα
-
Χλυαρα θεαματα με εξασφαλισμενη τηλεθεαση αυτες οι 'τελετες'.
Ενα πραγμα μονο. 8 δις κοσμου ΔΕΝ επρεπε να ακουσει οτι ... οι αγωνες επεστρεψαν κατα καποιο (???) τροπο στην πατριδα τους. Μονο το 2004 συνεβη αυτο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χλυαρα θεαματα με εξασφαλισμενη τηλεθεαση αυτες οι 'τελετες'.
Ενα πραγμα μονο. 8 δις κοσμου ΔΕΝ επρεπε να ακουσει οτι ... οι αγωνες επεστρεψαν κατα καποιο (???) τροπο στην πατριδα τους. Μονο το 2004 συνεβη αυτο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ε ναι, αφού πια η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση, άσε μη γρουσουζέψουν τους αγώνες.
-
Συνολικα μαλλον μου αρεσε σαν παραγωγη αν και χαλαστηκα αρκετα με τα του james bond και της βασιλισσας τα οποια τα θεωρω καργα κοντρα στα ολυμπιακα ιδεωδη.
Killing in the name of...
London Olympics