-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
''Θα ρθει και σενα η σειρα σου μικρε.'' Ποιο μαλακας πεθαινειςΚοιτα, όταν δεν έχεις αφήσει βρακί πάνω σε κώλο εχεις το δικαίωμα να λες ότι θες σε όποιον θες. Παντως θα έπρεπε να ευχαριστεί τον Μπλέικ, γιατί αν δεν ήταν αυτός τα 200 θα ήταν βαρετό άθλημα. Θα τερμάτιζε όταν οι άλλοι θα έπαιρναν τη στροφη.
Αντικειμενικά και τεχνικά πάντως ο Μπλέικ είναι καλύτερος σπρίντερ. Ο Μπολντ τον νικάει καθαρά λόγω φυσικών προσόντων.
-
Ρε greo,αυτο υπεθεσε ο σπικερ της ΕΡΤ οτι ειπωθηκε,για αυτο και τον εκραξα.Τον σπικερ σχολιασα οχι τον Bolt,που να ξερουμε τι ειπε ο bolt
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ρε το κωλόπαιδο θα του πέσει ο κώλος να πάει μια φορά full speed μέχρι το τέλος?Μάλλον περιμένει κανένα καλό Grand Prix για να κατεβάσει το ρεκόρ και να μαζέψει κανένα φράγκο για να βάλει ADSL και NOVA στο χωριό του ...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντικειμενικά και τεχνικά πάντως ο Μπλέικ είναι καλύτερος σπρίντερ. Ο Μπολντ τον νικάει καθαρά λόγω φυσικών προσόντων.
Άρα καλύτερος είναι ο Bolt τελικά, έτσι δεν είναι;
-
Το χωριό του είναι μηπως το Τρελόνι; Κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλα αυτοί οι μαλάκες δε μας το λένε.
Συνέντευξη Weir στον Χατζητετοιο. Αν κατάλαβε μιση λέξη να με χεσεις
Angel!!!! προφανως. Στον στίβο μιλάνε τα χρονόμετρα
-
o Μπλεικ ειναι ενας ταχυς σπριντερ ο μπολτ ειναι κατι που βλεπεις ανα 10-15 χρονια σε αυτο το αθλημα
-
Ο Bolt όχι μόνο είναι από το Τρελόνι αλλά έχει και μακρυνή συγγένεια με το βαρώνο Samedi.
Λέγεται μάλιστα ότι μικρός ο βαρώνος του είχε ζητήσει νερό, ο μικρός Usain ψωλαρμένιζε κάτι που εξόργισε το μάγο και του ριξε ξόρκι να τρέχει συνέχει και να μη σταματάει ποτέ.
Έτσι εξηγούνται και οι υπερεπιδόσεις. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντικειμενικά και τεχνικά πάντως ο Μπλέικ είναι καλύτερος σπρίντερ.
Αυτό το λες εκ πείρας? Γιατί εμένα μου φαίνεται σαν να τρέχει λίγο άναρχα αυτός. Βέβαια δεν έχω και πολύ σχέση με το άθλημα, απλά από το στυλ του αυτό συμπεραίνω.
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
So, ειναι προφανες οτι δεν την παλευει με τιποτα πλεον ο Χατζηγεωργιου.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τους εστειλε ο Bolt στα 200μ.
Τρομερος στην εκκινηση αυτην την φορα, στα 10 πρωτα βηματα ειχε καταπιει τους υπολοιπους.
Στα τελευταια 20μ μονο που δεν σταματησεΛογικό είναι έχει και τη σκυτάλη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μου βγήκε ο καφές απο την μύτη γιατί το έχω κάνει το σχόλιο σε κάποια μετάδοση παλιότερα
-
Φανταζομαι την εχετε προσεξει την καραφλα απο πισω ε;
-
κρίμα για το Γιαννιώτη παρά το εξαιρετικό πλασάρισμα ως 4ος στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης.
στη συνέντευξη μετά πραγματικά ήταν συντετριμμένος. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τρομερος στην εκκινηση αυτην την φορα, στα 10 πρωτα βηματα ειχε καταπιει τους υπολοιπους.
Δεν συμμετεχει στο 4Χ100.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ειπε για μια Κενυατισα στα 5χλμ οτι ειναι 1.53μ και 39κ ???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν συμμετεχει στο 4Χ100.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Εδώ λέει ότι συμμετέχει :
http://www.newsbeast.gr/sports/LONDON20 ... sein-bolt/
Αρβύλα ? -
Ειναι συνηθες να καλουν αθλητες σε meetings οι διοργανωτες, προσφεροντας τους καλες αμοιβες στην περιπτωση που σπασουν ρεκορ.
Η Ισιμπαγιεβα ειναι ενα τρανταχτο παραδειγμα τετοιας αθλητριας. -
Είδα για πρώτη φορά στους φετινούς Ολυμπιακούς βόλει τη Βραζιλία (με Ιταλία ημιτελικό ά-ν-ε-τ-α 3-0 οι οποίοι Ιταλοί έστειλαν σπίτι τους τις ΗΠΑ χρυσό στο Πεκίνο επίσης με 3-0)
Οι Ρώσοι στον τελικό μπορεί να είναι όλοι από 2.05 και πάνω αλλά προβλέπω πολύ ξύλο. Υπερομάδα οι Βραζιλιάνοι
-
-
Η Heidler στη σφύρα πρέπει να τα έκανε όλα λίμπα καθώς άδικα της είχαν ακυρώσει την 5η προσπάθεια που τελικά μέτρησε και τις έδωσε το χάλκινο.
-
Έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ της ΛΔΓ στα 4χ100 γυναικών.
-
Οι Μπαχάμες πήραν τα 4χ400 ανδρών.
-
Άτυχος στην 3η προσπάθεια ο Φιλιππίδης. Ο πήχης δεν του έκανε το χατίρι. Περίσσοτερο για την υστεροφημία του αθλητή πάντως γιατί και με το 5.75 δεν θα έπαιρνε καλύτερη θέση.
-
Οι Τουρκάλες (καλά τη μία...) έκαναν το 1-2 στα 1500...
-
Η Αιθιόπισσα των 5,000 μέτρων με την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού σίγουρα θα ενόχλησε πολύ κόσμο. Ξυδάκι.
-
Αυτή η Αικατερίνα των 1500 μέτρων...
-
London Olympics