-
Οχι στεισον. Καταλαβαινω τι εννοεις, απλα απο φωτο μοιαζει περισσοτερο σε σενταν παρα σε 5θυρο. Θελω αμαξι που η 5η πορτα ειναι καθετη (οπως focus, astra, megane, leon κλπ). Χωρια που μεχρι αρχες Σεπτεμβρη πρεπει να το εχω στα χερια μου. Εχω μεινει χωρις αμαξι 2 μηνες και δεν παει αλλο.
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Μικρο μπορει να θεωρηθει μονο σε χωρους αποσκευων,γιατι σε χωρους επιβατων για το μεγεθος του ειναι απιθανο νονε...οσον αφορα τα οδηγικα του χαρακτηριστικα ειναι επισης παρα πολυ καλο και στα μισα λεφτα απο αυτα που θελει να διαθεσει το παιδι..σε καμια περιπτωση δεν μπορει να χαρακτηριστει το coltaki κακο αμαξι οταν με 12000 καινουργιο και καπου στα 8000 μετχειρο σου δινει 95 αλογατα στα 1300 κυβικα με απαιχτη αξιοπιστια και πολυ καλους χωρους...ααα και απ οτι διαβασα σε αρθρο του auto triti πηρε και βραβειο αξιοπιστιας και ικανοποιησης πελατων η mistubishi..;)Y.Γ Και οταν χαρακτηριζεις κατι ως κακο να το αιτιολογεις κιολας...ενα 'κακο ειναι' δεν φτανει..
Adios!
Τι σχέση έχει το Κολτ με αυτά που ζητάει το παλικάρι; Επειδή το πήρατε εσείς πρέπει να το πάρει κι εκείνος;
-
Κατάλαβα ναι.
Από αυτά που είπες μάλλον το φοκους θα προτιμούσα (χαμηλά τέλη, ασφάλιστρα κτλ), αλλα μετά από κάποιους μήνες, να δοκιμαστεί λίγο στην πράξη αυτός ο νέος κινητήρας. Το κακό ειναι ότι θες κάτι άμεσα.Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Σε καμια των περιπτωσεων REALZEUS καθως αυτο που εγραψα ειναι μια προταση την οποια και απποριπτει το παλικαρι...ΑΛΛΑ..οταν καποιος χαρακτηριζει κατι ως κακο θα πρεπει να το τεκμηριωνει και ανελυσα τους λογους που δεν ειναι κακο αυτοκινητο..τιποτα παραπανω...αυτην ηταν η προταση μου και τελειωσε..ο καθενας οπως κρινει αναλογως πραττει..ελπιζω να εγινα κατανοητος..
-
Στο σημερινό τεύχος του autobild έχει συγκριτικό μεταξύ megane 1.2 tce & leon 1.2 tsi .Από ότι λέει πρόκειται για πολύ ολοκληρωμένες επιλογές,και έτσι είναι δηλαδή.Στο καινούριο τεύχος του drive έχει αναλυτικό master test του focus 1.0 titanium.Επίσης στο τελευταίο τεύχος του autotriti έχει αφιέρωμα σε όλα τα τουρμπάτα μικρομεσαία μέχρι 1400 κυβικά.Καλό διάβασμα .Κάνε test drive μεταξύ focus 1.0-megane 1.2-leon 1.2 και αποφάσισε.Οι καταναλώσεις μεταξύ τους δεν διαφέρουν πολύ και είναι και χαμηλές.Και τα 3 είναι πολύ καλά .Το leon θα με τσίκλαγε πολύ πάντως στην έκδοση 1.4 fr (δες φώτο στο car.gr έχει leon 1.4 fr).Το 1.2 tsi copa πάντως έχει φοβερή τιμή 13400,αν και σε 5-6 μήνες έρχεται νέα γενιά .
-
Παρε οτι θελεις......σε πετρελαιο , εω το C4 2 μηνες σχεδον 5 χιλιαδες χιλιομετρα ........απλα απιστευο ...οικονοια καθε μερα και κατ επιλογη ρεπριζ απο GTi τι αλλο θελεις, α και μην ξεχασω συντομα η καταναλωση μου αποκλειστικα μεσα στην πολη θα ειναι στα 6 λιτρα και τα τελη μου ΜΗΔΕΝ , ευχαριστω πολυ γεια σας!
Υ.Γ. Ερχομαι απο BMW του 2008 .....η ποιοτητα της citroen στον δρομο ειναι απο αλλο πλανητη .
Νομιζω οτι και ο ανταγωνισμος ειναι σε παρομοιο εππεδο......απλως παρε πετρελαιο , μετα παρε οτι θελεις και γουσταρεις απο μαρκα. -
supercars αυτές οι λαδιέρες... ειδικά στο 40-60!!!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Παρε οτι θελεις......σε πετρελαιο , εω το C4 2 μηνες σχεδον 5 χιλιαδες χιλιομετρα ........απλα απιστευο ...οικονοια καθε μερα και κατ επιλογη ρεπριζ απο GTi τι αλλο θελεις, α και μην ξεχασω συντομα η καταναλωση μου αποκλειστικα μεσα στην πολη θα ειναι στα 6 λιτρα και τα τελη μου ΜΗΔΕΝ , ευχαριστω πολυ γεια σας!Υ.Γ. Ερχομαι απο BMW του 2008 .....η ποιοτητα της citroen στον δρομο ειναι απο αλλο πλανητη .
Νομιζω οτι και ο ανταγωνισμος ειναι σε παρομοιο εππεδο......απλως παρε πετρελαιο , μετα παρε οτι θελεις και γουσταρεις απο μαρκα.Εννοείται να πάρεις πετρέλαιο μην το σκέφτεσαι καν για βενζίνη..
Εγώ δεν θα σου προτείνω πιο να πάρεις, απλά θα σου πώ να πάρεις εκείνο που θα ανυπομονείς κάθε φορά να το οδηγήσεις..που θα το βλέπεις και θα λες 'πω τι αμάξι έχω ο π...ς' -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
supercars αυτές οι λαδιέρες... ειδικά στο 40-60!!!Δυστυχως το αμαξι μου για το 90% της ζωης του αυτο θα κανει, δεν εχουμε την τυχη ολοι να εχουμε καταγωγη απο το ring !
-
κοιτα και τις προσφορες τις Peugeot.(200 αυτοκινητα)
Βγαζει 207 gt 5θ με 14.000.
Eπισης στο alfaromeo gain μπορει να πετυχεις τζουλιεττα με 17.000 -
http://www.auto-internet.gr/testsip.php ... _article=n
Μιτσούμπα, ότι πιο κοντινό στην κορόλλα που είχες...
Αυτή την εποχή έχει προσφορά -2500e. -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δυστυχως το αμαξι μου για το 90% της ζωης του αυτο θα κανει, δεν εχουμε την τυχη ολοι να εχουμε καταγωγη απο το ring !
Εξαρταται απο τις διαδρομες και τον τροπο οδηγησης του καθενος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αν δεν σε νοιαζει που ειναι παλια:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1473601/
+
τα 207 rallye/gt που τα δινουν τωρα με 13 και 14 χιλιαρικα.
+
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2250420/ -
Δυστυχως το αμαξι μου για το 90% της ζωης του αυτο θα κανει, δεν εχουμε την τυχη ολοι να εχουμε καταγωγη απο το ring !
Εξαρταται απο τις διαδρομες και τον τροπο οδηγησης του καθενος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
θα σε παω εγώ βόλτα με πετρέλαιο να δεις κ μετά θα μου πεις...
-
οταν θα πηγαινεις βενζιναδικο μια φορα το μηνα και αν, να δεις τι καλα προσαρμοζεις το στυλ οδηγησης σου..
Θα συ συνιστουσα να οδηγησεις ενα πετρελαιο με ροπη πανω ςπο τριαντα κιλα πριν αποφασισεις -
Ο χρήστης loubas έγραψε:
οταν θα πηγαινεις βενζιναδικο μια φορα το μηνα και αν, να δεις τι καλα προσαρμοζεις το στυλ οδηγησης σου..
Θα συ συνιστουσα να οδηγησεις ενα πετρελαιο με ροπη πανω ςπο τριαντα κιλα πριν αποφασισειςΑν βαζει τοσο αραια καυσιμο θα πρεπει να το δηλωσει και στο Ε9!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
θα σε παω εγώ βόλτα με πετρέλαιο να δεις κ μετά θα μου πεις...Τι θα πω;
Άντε ρε, βγάζει 2000 χλμ με ένα ρεζερβουάρ; Γιατί τόσα κάνω τον μήνα. Αλλά και πάλι άσχετο αυτό το επιχείρημα με τη συζήτησή μας.
Θα σου συνιστουσα να οδηγησεις ενα πετρελαιο με ροπη πανω ςπο τριαντα κιλα πριν αποφασισεις
Και 300 κιλά να έχει (που έχω οδηγήσει όχημα με τέτοια ροπή... ) δεν θα μου αρέσει σε αυτοκίνητο λόγω άλλων χαρακτηριστικών.
-
θα σε παω εγώ βόλτα με πετρέλαιο να δεις κ μετά θα μου πεις...
Τι θα πω;
για το 40-60 που έλεγες...
-
Άντε ρε, βγάζει 2000 χλμ με ένα ρεζερβουάρ; Γιατί τόσα κάνω τον μήνα. Αλλά και πάλι άσχετο αυτό το επιχείρημα με τη συζήτησή μας.
πάντως με τόσα χλμ που κάνεις το μήνα δε σε συμφέρει η βενζίνη...
εγώ με το πετρέλαιο κερδίζω οριακά ή είμαι στα ίσια μου... τί σημαίνει €αυτό...: επειδή μένω πχ 30 χλμ μακριά από τη δουλειά μου, το κράτος μου επιστρέφει φόρο παρακρατηθέντα ίσο με 0,3€ ανά χιλιόμετρο διαδρομής προς μία κατεύθυνση, δλδ με 30 χλμ το κράτος μου επιστρέφει φόρο 9€ τη μέρα... Μάξιμουμ είναι αν θυμάμαι καλά 240 μέρες το χρόνο, όσο δλδ οι εργάσιμες μείον τις άδειες... Για πετρέλαιο με 6,5 λίτρα κατανάλωση κ κόστος 1,45 το λίτρο (κ πολλά βάζω) μου κοστίζουν τα 100 χλμ 9,5€. Δλδ τα 60 χλμ που κάνω κάθε μέρα μου κοστίζουν γύρω στα 6€. Με άλλα λόγια κερδίζω τη μέρα 3€, δλδ 720€ το χρόνο με την κατανάλωση του πετρελαίου.
Αν είχα το 3άρι με βενζίνη, τότε με κατανάλωση μίνιμουμ 10 λίτρα με τον τρόπο που οδηγώ θα πλήρωνα κιόλας...
Δες τη διαφορά... Και έχω κ επιδόσεις για να κάνω αυτά που θέλω...
-
Συμφέρει γιατί τα ψυχοφάρμακα που θα χρειαζόμουν αν είχα λαδιέρα είναι πιο ακριβά.
Επιλογή μικρομεσαίου με χαμηλά πάγια