-
Ο Αλονσο μαλλον δε θα παίξει φανατική αμυνα στον Μπατον, αν και δε θα χαρίσει και τη νίκη. Του φτανει να είναι μπροστα απο τους άλλους και ας γινουν 72 οι βαθμοι διαφοράς με τον Μπατον
-
Κραταει καλα παντως παρα την πιεση που δεχτηκε μεχρι τη μεση του αγωνα απο τον Vettel,ενω τωρα με τον Button στο δευτερολεπτο παλι αντεχει,ο οποιος Button του ειπανε μετα το φρεναρισμα που ειχε να προσεξει τα ελαστικα του.Θα παιχτει στους τελευταιους γυρους απο την κατασταση των ελαστικων μαλλον.Καλος και ο Kimi σημερα.
-
Mετά τα ιταλικά των φερραριστί στο team radio βλέπω να το γυρνάνε όσοι μπορούν σε άλλη γλώσσα (όχι αγγλικά).
Νέα μόδα αυτή? Να αναρωτιούνται οι εκφωνητές, τι είπανε? -
Ayto einai prosperasma ektos pistas....
-
P1 FA !!
-
-------------------------------- YABADABA DOUUUUUUUUU -----------------------------
-
-
Αρρωστια
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ayto einai prosperasma ektos pistas....Αυτό είπα κι εγώ με το που το είδα! Λογικά θα φάει ποινή ο Φέττελ.
Άξια νίκη για τον Νάντο! Στα ίσια και στο στεγνό! Ανάμεικτα τα συναισθήματα όμως, στο Κατασκευαστών δεν κλείνουμε την διαφορά.
-
Team radio 2012:
Fernando is faster than you...........guys! -
Tεράστια flag to flag victory. Πλέον δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι θα καλύψει 40 βαθμούς από αυτή τη Φερράρι και αυτόν τον Αλόνσο. Εξαιρετική διαχείριση της κούρσας και φοβερή διαχείριση των ελαστικών. Έδειξε να έχει πολύ παραπάνω διαφορά, αλλά δε ρίσκαρε να φάει παραπάνω λάστιχο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό είπα κι εγώ με το που το είδα! Λογικά θα φάει ποινή ο Φέττελ.
Άξια νίκη για τον Νάντο! Στα ίσια και στο στεγνό! Ανάμεικτα τα συναισθήματα όμως, στο Κατασκευαστών δεν κλείνουμε την διαφορά.
Who gives a fuck ρε Αλέξανδρε? Αφού δεύτερος πιλότος είναι ο Πίου. Τι περιμένεις? Ας σηκώσουμε το ένα, καλό είναι κι αυτό!
-
η μεγαλυτερη φουσκα εβερ στην Φ1 ο φετελακιας
τον κυνηγησε ο μπατον και τα εκλασε το κακομοιρο, 2 φορες πρωταθλητης λεμε, και μετα κανει και προσπερασματα απο τα runoff areas. Να τον χαιρονται οι οπαδοι του τον νουμπα και την ομαδα απατη με το ονομα ρεντ μπουλ
Τωρα στα δικα μας, κατι κανει η Φερραρι τελικα αλλα ακομα περισσοτερα κανει ο μεγας Αλονσο. Επρεπε να τον ειχαμε φερει αφοτου εφυγε ο Σουμι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πού είναι τα πανηγύρια ,
???????????
Που είναι ο Χαμός ,
???????????Αν φάει ποινή 20 sec θα κλείσει και η διαφορά !!!!!!!!!!!!!!!!
-
O Vettel είναι για ποινή, το ανέφερε και ο Μπατον στο team radio. Και ο Χαμιλτον θα μπορούσε να είναι υπό έρευνα...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πού είναι τα πανηγύρια ,
???????????
Που είναι ο Χαμός ,
???????????Αν φάει ποινή 20 sec θα κλείσει και η διαφορά !!!!!!!!!!!!!!!!
Για pole είχα πει στο στεγνό!
Μακάρι να κλεισει κι εκεί. Αν το πάρουμε θα είναι τεράστια ανατροπή αν αναλογιστούμε τι φορτηγό ήταν η F2012 στην αρχή!
Ιταλικός ύμνος!!!
-
αξιος ο Αλονσο...
οι αλλοι απλα ψαχνονται.
Καλος και ο Φεττελ.ακομα δυο νικες και πανε για πρωταθλημα οι emiliani.
-
Spanish driver, Italian car, designed by a Greek
-
Πολύ καλό το νέο πόντιουμ που εμφανίστηκε στο Σίλβερστον και που θα έχουν σε όλους τους αγώνες και πολύ έξυπνη ιδέα η συνέντευξη από έναν παλιό θρύλο πάνω σε αυτό!
-
2012 - Großer Preis Santander von Deutschland