-
Χρόνια πολλά σε όλους...
Γι'αυτό εδώ τι λέτε??Ξέρουμε τίποτα για τον συγκεκριμένο μαντρά?
http://autoexpert.car.gr/cars/view/6049484/ -
Η Auto Marin κάτι μου λέει ότι παίζει κάτι με την Europcar. Οι τιμές των Panda τις βρίσκω εξωπραγματικές και έχω και την εντύπωση ότι Panda του 2012 1200 cc με μαύρο προφυλακτήρα δεν υπάρχει. Τα 1200 τα ξεχωρίζεις εξωτερικά από τα 1100, ακριβώς επειδή έχουν βαμμένους προφυλακτήρες.
Με επιφύλαξη φυσικά...
-
-
Τι 100 τι 200 τι 300 ..πως κάνετε έτσι
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η Auto Marin κάτι μου λέει ότι παίζει κάτι με την Europcar. Οι τιμές των Panda τις βρίσκω εξωπραγματικές και έχω και την εντύπωση ότι Panda του 2012 1200 cc με μαύρο προφυλακτήρα δεν υπάρχει. Τα 1200 τα ξεχωρίζεις εξωτερικά από τα 1100, ακριβώς επειδή έχουν βαμμένους προφυλακτήρες.Με επιφύλαξη φυσικά...
Η AutoMarin παίζει με αρκετές leasing εταιρείες, αλλά αυτό μάλλον ισχύει για όλους τους εμπόρους, αφού έχει γεμίσει η αγορά μεταχειρισμένων με leasing αυτοκίνητα.
Πράγματι οι τιμές είναι 'τσιμπημένες'. Το μόνο ας πούμε θετικό είναι ότι έχει ολόκληρο στόλο για να επιλέξεις κάποιο.
Ένα επιπλέον θετικό είναι ότι εύκολα κάνει ανταλλαγές με τα Παντάκια, γιατί έχει πολλά και θέλει να τα διώχνει.Δύσκολα όμως θα κατεβάσει την τιμή. Το πολύ 200euro με 300euro. Με ανταλλαγή δεν κατεβάζει ούτε ένα euro. Θα κάνει διαπραγμάτευση ώστε να φανεί ότι κατεβάζει και ταυτόχρονα θα ρίξει την τιμή του αυτοκινήτου ανταλλαγής.
Και εγώ νομίζω ότι το Παντάκι του 2012 είχε βαμμένους προφυλακτήρες. Αλλά νομίζω ότι έβγαινε και σε μία πολύ απλή έκδοση με τα πλέον απαραίτητα (Active λεγόταν), οπότε ίσως αυτή να μην είχε βαμμένους προφυλακτήρες.
Την έκδοση την καταλαβαίνεις από τα τάσια, την απουσία πόρτας στο ντουλαπάκι στη θέση συνοδηγού, από το απλό μασκάκι μπροστά, από την έλλειψη στροφομέτρου κλπ...
π.χ. http://www.carwall.gr/car/used/fiat-pan ... 100cc-9088 -
Ο χρήστης baba3 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7545374/
https://home.mobile.de/OMEDAUTOMOBILEAA ... _220676892
No comment...Πριν το πουλησει ο γερμανος μαντρας γυριζει τα χλμ -100.000 χλμ
Πριν το πουλησει ο ελληνας μαντρας γυριζει τα χλμ -100.000 χλμ
Απλα πραγματα φιλοι μου.... -
Ο χρήστης gns έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7545374/
https://home.mobile.de/OMEDAUTOMOBILEAA ... _220676892
No comment...Πριν το πουλησει ο γερμανος μαντρας γυριζει τα χλμ -100.000 χλμ
Πριν το πουλησει ο ελληνας μαντρας γυριζει τα χλμ -100.000 χλμ
Απλα πραγματα φιλοι μου....Αστρωτο το καταντησαν. Καρναβαλια. Μονο με 122 χλμ. Τυχερος οποιος το παρει. Θα το στρωσει κι ολας
-
Για την ΑutoMarin, θα κατεθέσω την εμπειρία μου. Πριν αγοράσω το Punto καινούριο τελικώς, το καλοκαίρι έψαχνα για μεταχειρισμένο, είχα πάει και από εκεί: έψαχνα πετρελαιοκίνητη Gullieta, οι τιμές που τις έβρισκα εκεί ήταν πολύ δελεαστικές. Επειδή όμως στις αγγελίες της, ποτέ δεν αναγράφει σαφώς, η συγκεκριμένη είχε 135000 χλμ. Ήταν εισαγόμενη, με βιβλίο service όπως μου είπαν, το οποίο βέβαια όμως δεν είδα. Ρώτησα συγκεκριμένα, τί σημαίνει το 3 χρόνια δωρεάν service, καθώς και το εγγύηση κινητήρα (ή όπως αλλιώς το έγραφε, δεν θυμάμαι ακριβώς)....Οι απαντήσεις ήταν: για το πρώτο, οτι για 3 χρόνια σου αλλάζουν λάδια και φίλτρα (και όχι κάτι άλλο, ή πιο εξειδικευμένο), και για το δεύτερο οτι, επειδή ο κινητήρας είχε γράψει πάνω από 10000χλμ, πολύ απλά αξαιρείται από αυτής της εγγυήσεως....
-
Και οταν γραφω οτι οσους ξερω να χουν εμπειρια με δαυτους ,+ τις κακες κριτικες δω μεσα, οτι ειναι καραγκιοζιδες θα εμφανιστουν κανα-δυο εδω μεσα να πουν οτι ειναι μια χαρα... yeah sure...
Ειναι πολυ απλο..οταν ο αλλος εχει μαγαζι με στολο κατι εκατονταδες αυτοκινητα το πιο λογικο ειναι τα περισσοτερα να μην ειναι ενταξει..ιδιως οταν ο αλλος κανει εισαγωγες ντιζελ και ο νοων νοειτω..
-
Μόνο ένας τρελός θα αγόραζε εισαγόμενη alfa romeo με 135000χλμ... και ας είναι από οποιαδήποτε μάντρα ή από ιδιώτη.
υ.γ. Auto Marin ... μπλιαχχχ!!!! Βρωμάει...
-
http://www.kathimerini.gr/850429/articl ... aytokinhta
-
Έχει παραγίνει το χάλι τους,τι να λέμε. Αν υπάρχει κάποιο μέλος με νομικές γνώσεις, ας μας διαφωτίσει περί του νομικού πλαισίου ( αν υπάρχει) αν και εικάζω πως οι όποιες ποινές θα είναι χάδι.
-
Ο χρήστης The Matador έγραψε:
Για την ΑutoMarin, θα κατεθέσω την εμπειρία μου. Πριν αγοράσω το Punto καινούριο τελικώς, το καλοκαίρι έψαχνα για μεταχειρισμένο, είχα πάει και από εκεί: έψαχνα πετρελαιοκίνητη Gullieta, οι τιμές που τις έβρισκα εκεί ήταν πολύ δελεαστικές. Επειδή όμως στις αγγελίες της, ποτέ δεν αναγράφει σαφώς, η συγκεκριμένη είχε 135000 χλμ. Ήταν εισαγόμενη, με βιβλίο service όπως μου είπαν, το οποίο βέβαια όμως δεν είδα. Ρώτησα συγκεκριμένα, τί σημαίνει το 3 χρόνια δωρεάν service, καθώς και το εγγύηση κινητήρα (ή όπως αλλιώς το έγραφε, δεν θυμάμαι ακριβώς)....Οι απαντήσεις ήταν: για το πρώτο, οτι για 3 χρόνια σου αλλάζουν λάδια και φίλτρα (και όχι κάτι άλλο, ή πιο εξειδικευμένο), και για το δεύτερο οτι, επειδή ο κινητήρας είχε γράψει πάνω από 10000χλμ, πολύ απλά αξαιρείται από αυτής της εγγυήσεως....Ετσι απο περιεργεια το εψαξες εκει αν ειχε κανενα αμαξι με κατω απο 100.000χλμ;
-
Η αλήθεια είναι όχι, καθώς πήγαινα στοχευμένα για το συγκεκριμένο. Και πολύ περίεργος, για να δώ τους όρους των προαναφερομένων (όχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό, δηλαδή, αλλά λέμε τώρα....) Όπου ακούς πολλά κοκόρια, κράτα και μικρό (πολύ) καλάθι...
Νομίζω όμως οτι η πλειονότητα των πετρελαιοκίνητων μεταχεισρισμένων τους, έχει 100+... -
Η αλήθεια είναι όχι, καθώς πήγαινα στοχευμένα για το συγκεκριμένο. Και πολύ περίεργος, για να δώ τους όρους των προαναφερομένων (όχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό, δηλαδή, αλλά λέμε τώρα....) Όπου ακούς πολλά κοκόρια, κράτα και μικρό (πολύ) καλάθι...
Νομίζω όμως οτι η πλειονότητα των πετρελαιοκίνητων μεταχεισρισμένων τους, έχει 100+... -
Πρωτη μου αναρτηση σχολιου, εκανα εγγραφη μονο και μονο για να αποτυπωσω την δικια μου σημερινη εμπειρια. Απο την εκθεση αυτοκινητων AUTO S.A.L. στην λεωφορο μαραθωνος, για ενα γιαρις που πουλαει με 58000 χλμ, μετα απο τηλεφωνο σε επισημη αντιπροσωπεια της ΤΟΓΙΟΤΑ οπου και ζητησα πληροφοριες, μου ειπαν οτι το αμαξι ειχε το 2012 , 62000 χλμ. Δηλαδη τωρα ποσα θα εχει??
-
Ωριμαζει σα το παλιο καλο κρασι...
-
Ίσως έκανε κάποιες χιλιάδες χλμ με την όπισθεν μετά το 2012
Τι να πει κανείς,τα λέμε και τα ξαναλέμε...οι τύποι(δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο περιστατικό διότι δεν το γνωρίζω) είναι κοινοί απατεώνες και δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία για τον υποψήφιο αγοραστή. -
Αν το 2012 είχε 60, σημαίνει μέσο όρο 30 τον χρόνο... που σημαίνει πάνω από 120 χιλ. χλμ...
Μη λυπάστε κανέναν. Πρέπει όλοι να γίνουμε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές. Δεν ψωνίζουμε αυτοκίνητο σαν να είναι γκοφρέτες. Θέλει ψάξιμο. Όσο υπάρχουν τέτοιοι καταναλωτές, τόσο θα υπάρχουν και αυτοί οι μαντράδες.
Το 2015 ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο κολλητός φίλος. Πήγαμε και είδαμε ένα fiesta 3 ετίας με 40 χιλ χλμ, σε μαντρά στον Πειραιά. Έδειχνε πολύ καθαρό, ο έμπορος ορκιζόταν ότι ήταν ατρακάριστο. Βέβαια, το αυτοκόλλητο της ford στο δεξί φανάρι είχε ημερομηνία παραγωγής ανταλλακτικού μετά την ημερομηνία παραγωγής του αυτοκινήτου. Το ίδιο και το αντίστοιχο πίσω φανάρι. Το έβγαλα για να 'πείσω' τον μαντρά, που 'έπεφτε' από τα σύννεφα και δήλωνε εξαπατημένος και αυτός.... πολύ γέλιο. μέχρι που του μίλησα για το ΙΝΚΑ.Το Υαρις της αγγελίας φαίνεται να έχει φθορές σε τιμόνι και κάθισμα. δεν γίνονται με 60 χιλ χλμ αυτές, εκτός αν ιδρώνουν συνέχεια τα χέρια και κ@λος σου.
-
Εγώ μτχ αν ποτέ επαιρνα θα το αγόραζα ένα από ανταλλαγή από επίσημο έμπορο δίκτυου....
Έμποροι μεταχειρισμένων