-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
α! σόρυ! Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόσουν σε δάνειο και δόσεις.
Αυτό είναι μπερδεμένη ιστορία και ούτε τα καταστήματα των τραπεζών δεν ξέρουν τι ισχύει ακριβώς.για 6 μηνες τουλαχιστον θα εχουμε capital control. δεν ξερω σε ποιες τραπεζικες εργασιες. στις αναληψεις ιδιωτικων καταθεσεων ειναι σχεδον βεβαιο. δανεια ουτε για πλακα δε θα δινουν οι τραπεζες σε αυτο το διαστημα. οποτε η αγορα απο εμπορο θα γινεται με μετρητα η με web banking αν δεχθει ο εμπορος. εχει το κινδυνο να του κουρεψουν τις καταθεσεις, οποτε δεν τον συμφερει η μεταφορα χρηματων. αν κουρεψουν και τις καταθεσεις των επιχειρησεων. δεν ξερω στην Κυπρο αν τις κουρεψαν. ποτε θα μας αφησουν να κανουμε καμια συναλλαγη στο εξωτερικο; θελω να πληρωσω 2 συνδρομες και δε μπορω γμτ.
-
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με τα δάνεια για αγορά αυτοκινήτου.
Ξέρω όμως για την δική μου περίπτωση, για αίτημα που είχα κάνει για στεγαστικό δάνειο πριν από 4 μήνες.
Περίμενα να με ενημερώσουν ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί ώστε να υπογράψω δανειακή σύμβαση.Ωστόσο οι τράπεζες έκλεισαν και έμεινα να περιμένω.
Χθες όμως έγινε το αναπάντεχο.
Με ενημέρωσαν ότι το αίτημά μου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή πριν κλείσουν οι τράπεζες (εκείνη την Παρασκευή που ο Μπαρμπά Αλέξης ανακοίνωσε το δημοψήφισμα) και δεν έμεινε στον αέρα...Οπότε όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του διαμερίσματος (συμβολαιογραφικά/υποθηκοφυλακείο)θα υπογραφεί και η δανειακή σύμβαση και το ποσό του δανείου θα περαστεί στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος είτε με τραπεζική επιταγή είτε με μεταφορά χρημάτων.
Φυσικά ο ιδιοκτήτης δεν θα μπορεί να κάνει χρήση των χρημάτων. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα...
-
Γιατί δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει;Ebanking για μεγάλα ποσά ή καρτουλα και ΑΤΜ για τα μικρότερα.
-
Για αυτά που γράφεις δεν θα έχει πρόβλημα.
Ήθελε (και θέλει) όμως να ξεχρεώσει άλλο στεγαστικό δάνειο που είχε.
Το οποίο προς το παρόν δεν το επιτρέπουν οι τράπεζες. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ήθελε (και θέλει) όμως να ξεχρεώσει άλλο στεγαστικό δάνειο που είχε.
Το οποίο προς το παρόν δεν το επιτρέπουν οι τράπεζες.Fuck!
Τώρα το συνηδειτοποίησα! Οσοι έχουμε στεγαστικό στο σπίτι πρακτικά ΔΕΝ μπορούμε να το πουλήσουμε μιας και δεν σου επιτρέπεται να εξοφλήσεις με το αντάλλαγμα της πώλησης το προηγούμενο στεγαστικό και έτσι να αρθεί η προσημείωση της δικής σου τράπεζας..... -
Ακριβώς.
-
2η τηλεφωνική χυλόπιτα σε μία βδομάδα...
Πήρα για αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6737197/και μόλις τους είπα για Peugeot 207GT έβγαλαν σπυράκια...
**Σαν να τους είπα ότι έχω ΚΙΝΕΖΙΚΟ αυτοκίνητο. **
Αυτολεξεί ο άνθρωπος μου είπε: 'Φίλε μου, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ανταλλαγή ένα εμπορικό αυτοκίνητο με ένα αντιεμπορικό και μάλιστα Peugeot.'
Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και μου είπε ότι το GV έχει κάποια βαψιματάκια.
Μα τόσο πολύ έχει χαλάσει το όνομα της Peugeot στην αγορά;;;;
-
Eγω θα πηγαινα απο εκει με το αμαξι μου για να ρωτήσω ποσο το αγοράζουν .Θα ελεγαν τα ίδια;
-
Μου είπε να πάω από εκεί να δω το Vitara αλλά μου το ξέκοψε για το 207.
Και ήταν τόσο κατηγορηματικός που είπε ότι την αγγελία την έβαλε χτες μεσημέρι και ήδη εμφανίστηκαν αρκετοί που το θέλουν χωρίς ανταλλαγή.Πολύ σουξέ τα SUZUKI ρε σεις.
Πριν μία βδομάδα πήρα τηλέφωνο για ένα Jimny (εμπορία στην Μαραθώνος/Γέρακα) και ο τύπος μου είπε ότι πουλήθηκε μία ώρα πριν πάρω τηλέφωνο...
Τα SUZUKI φεύγουν αέρα-πατέρα...
Ειδικά τα Jimny πουλιούνται πριν μπει αγγελία. Σκοτωμός.
-
Φυσικό είναι να προτιμά τα μετρητά απο άλλο ένα αμάξι στην αυλή του.
-
Πιθανών είναι πάλι, ο κόσμος όταν ψάχνει σε μεταχειρισμένο λόγω της κατάστασης, να έχει κάνει στροφή σε αυτοκίνητα που αποδεδειγμένα δεν σπάνε δεν χαλάνε με απλή και φθηνή συντήρηση. Εκτός και μιλάμε περιπτώσεις που είναι σκοτωμένη η τιμή π.χ. είδα πριν 10-15 μέρες Alfa Romeo 159 1.8 μοντέλο του 2009-10 με 90000 χλμ στα 6500 ευρώ παρόλο που ήταν κλειστές οι τράπεζες έφυγε σε 4-5 ημέρες.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Φυσικό είναι να προτιμά τα μετρητά απο άλλο ένα αμάξι στην αυλή του.Εννοείται.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Πιθανών είναι πάλι, ο κόσμος όταν ψάχνει σε μεταχειρισμένο λόγω της κατάστασης, να έχει κάνει στροφή σε αυτοκίνητα που αποδεδειγμένα δεν σπάνε δεν χαλάνε με απλή και φθηνή συντήρηση.Συμφωνώ εν' μέρη.
Διαφωνώ όμως στο 'απλή και φθηνή συντήρηση'. Αυτοκίνητα τετρακίνητα τύπου Jimny, Vitara εκ'των πραγμάτων και μεγάλη κατανάλωση έχουν και πολλά τέλη κυκλοφορίας. Αν σε αυτά προσθέσεις και την ανυπαρξία χώρων, τότε για ποιο λόγο να τα προτιμούν οι έλληνες; Ξαφνικά αγάπησαν όλοι το off-road και θέλουν να τρέχουν στα καμμένα δάση;
Θεωρώ αδιανόητο ένα Jimny ή ένα GV 1600cc να είναι ποιο εμπορικό από ένα Peugeot 207/5θυρο.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ** λεφτά υπάρχουν**, οπότε πολλοί, πάρα πολλοί έχουν ήδη αυτοκίνητο και θέλουν και δεύτερο ή και τρίτο ή και τέταρτο ή και πέμπτο.
Αυτά τα κωμικοτραγικά μόνο στην ελλάδα γίνονται.
-
σκεφτεται ο άλλος.... τα λεφτα στην τραπεζα κινδυνεύουν, να παρω σπιτι θα με πηδηξουν στον ΕΝΦΙΑ κτλ, να τα ριξω σε μια επιχείρηση παλι κινδυνεύουν..... δεν παιρνω ενα αμαξακι?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και ήταν τόσο κατηγορηματικός που είπε ότι την αγγελία την έβαλε χτες μεσημέρι και ήδη εμφανίστηκαν αρκετοί που το θέλουν χωρίς ανταλλαγή.
Καλα αυτο ειναι μια λωμενη πια καραμελα που τη λενε συνεχως οι μαντραδες για να σε δελεασουν....σιγα μη σπρωχνοντουσαν κιολας οπως οι Ιαπωνες οταν βγηκε το playstation 4
-
Παιδιά κάθομαι και χαζευω ,αλήθεια πωλούν οι μαντραδες ιχ τέτοια εποχή ; Λεφτά υπάρχουν τελικά ...
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά πολλοί αγόρασαν ΙΧ υπό τον φόβο του κουρέματος καταθέσεων...
-
Εντελως 'τρομοκρατημενη' και χαζη κινηση ωστοσο.
-
Ναι! Πεταμένα χρήματα στην κυριολεξία!
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Παιδιά κάθομαι και χαζευω ,αλήθεια πωλούν οι μαντραδες ιχ τέτοια εποχή ; Λεφτά υπάρχουν τελικά ...Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχθες φιλος με ρωτησε αν εχω υποψην κανενα μεταχειρισμενο μεχρι 5000 ευρω για φιλο του. αλλοι απο φοβο, αλλοι απο μεγαλη αναγκη για μετακινηση; δεν σκιαζονται απο capital control. τα σπιτια εχουν γινει τραπεζες. φημες θελουν καμια 30αρια δις να εχουν μεταφερθει απο τις τραπεζες σε σεντουκια, γλαστρες (το ακουσα στην TV) κλπ.
Έμποροι μεταχειρισμένων