-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Eγω αφου εφαγα κατιμαδες απο εμπορο με τα προηγουμενα αυτοκινητα μου, αποφασισα τα νεα μου αυτοκινητα να τα βρω μονος μου απο ιδιωτη. Με την βοηθεια ενος φιλου και το τρομερο εργαλειο βρηκα δυο εργαλεια απλος '' ΤΕΛΕΙΑ ''για την τιμη τους και την κατασταση τους...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Μακρια απο εμπορους !!! Απο ιδιωτη και πετυχαινεις καλυτερη τιμη και καλυτερο αμαξι !!!Μετρητης στρωσης χρωματος δεν κανει λαθος ποτε και βρισκει και το παραμικρο βαψιμο !!!
Δηλ. από αυτό και μόνο θα αποφασίσεις;
Ξέρεις την ένταση της σύγκρουσης στο βαμμένο σημείο;
Υπάρχει περίπτωση να βρεις αμάξι σε πόλη που να μην έχει μαζέματα (εφόσον θέλει να πωληθεί;)
Να πω ότι έψαχνες για σκουριές, αλλαγμένα τζάμια να πω ότι κάτι κάνεις, αλλά μόνο αν έχει βαφτεί το αμάξι; -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Eγω αφου εφαγα κατιμαδες απο εμπορο με τα προηγουμενα αυτοκινητα μου, αποφασισα τα νεα μου αυτοκινητα να τα βρω μονος μου απο ιδιωτη. Με την βοηθεια ενος φιλου και το τρομερο εργαλειο βρηκα δυο εργαλεια απλος '' ΤΕΛΕΙΑ ''για την τιμη τους και την κατασταση τους...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Μακρια απο εμπορους !!! Απο ιδιωτη και πετυχαινεις καλυτερη τιμη και καλυτερο αμαξι !!!Μετρητης στρωσης χρωματος δεν κανει λαθος ποτε και βρισκει και το παραμικρο βαψιμο !!!
Το χρησιμοποίησαν δύο πωλητές μεγάλων αντιπροσωπειών για να ελέγξουν και με αυτό το αμάξι μου όταν το πήγα για ανταλλαγή κ μου είπαν ότι είναι βασικό εργαλείο για εκείνους...που βρίσκουμε αυτό το μαρκούτσι κ πόσο κάνει;
-
To οργανο αυτο το πηρα 66 δολαρια νομιζω 56-57 ευρω αν δεν κανω λαθος. Ξερωντας το νουμερο στρωσεις βαφης-βερνικιου, η VW για παραδειγμα στα 5 GTI δινει απο 115 ως 125 νουμερο, η αποκληση αυτη ειναι στις κουρμπες που τα ρομποτ εκει δεν επιτυχανουν το τελειο στρωμα χρωματος και βερνικιου. Το δικο μου MK5 που δεν εχει το παραμικρο εδειχνε παντου αυτο το νουμερο. Οταν τα νουμερα ειναι πιο κατω απο το κανονικο, το αμαξι εχει γιαλιστει, και οταν ειναι πανω απο 160-200 εχει ξαναβαφτει χωρις στοκους, οταν εχει στοκο μικρη στρωσει ειναι απο 250 και πανω και οταν δειχνει 600-1200 ειναι πλεον πεταχτο χωριατικο, που λενε οι μπογιατζηδες. Εκει σε τετοια περιπτωση απλως το κοιτας και γεια σας. Βρηκα παρα πολλους ιδιοκτητες που δεν ηξεραν οτι το αυτοκινητο τους ηταν ξαναβαμενο(το ειχαν παρει δευτερο χερι) γιατι ειχε γινει καλη δουλεια. Μεγαλη μαντρα στο Κερατσινι που πηρα τηλ, για καποια Skoda Fabia που εψαχνα, μου λεει οτι εχει δυο αμαξια απο ιδιωτες 'αβαφα και αγραντζουνιστα' και οταν πηγα και τα μετρησα ειχαν βαφτει φτερα πορτες και καπο, μπορω να πω ειχε γινει φοβερη δουλεια που 'ισως 'πολυ εμπειρος φαναρτζης να δυσκολευοταν, αλλα το οργανο αμεσως μου εδειξε μεγαλα νουμερα. Εγω πλεον εχω τωρα την πολυτελεια να ψαχνω για αμαξι πενα. Αυτη ειναι η πρωτη διαδικασια για το μτχ, η δευτερη ειναι το βιβλιο σερβις κοιτοντας προσεκτικα αν ειναι διαφορετικος χαρακτηρας στα γραμματα, αν εχει γραφτει με διαφορετικο στυλο, αν η ημερομηνιες και τα σερβις ειναι συμβατα( γιατι εχουμε αποπειρες γραψιματος καινουργιου βιβλιου), και η τριτη διαδικασια στον μηχανικο προσεκτικο τσεκαρισμα και μπριζωμα για να δουμε τα χλμ αν ειναι πραγματικα και την ιστορια του αυτοκινητου. Τωρα πλεον αφου εχω δει πανω απο σχεδον 50 αυτοκινητα το ματι εχει ανοιξει και μπορω να καταλαβω αν ειναι απο μερακλη ιδιοκτητη, αν ειναι σε κλειστο γκαραζ και δεν εχει ο ηλιος αλιωση τα πλαστικα του ταμπλω, τα λαστιχα , τα φαναρια και πολλα αλλα που αν εχεις την πειρα σιγα σιγα το ξεχωριζεις. Ενα αλλο σημαντικο πραγμα ειναι τα εργοστασιακα αυτοκολητα στην πλαστικη μετωπη μποστα, αν δεν εχει τα αυτοκολητα το αμαξι εχει τρακαρει, και η μετωπη ανταλακτικο δεν τα εχει. Πολυ σπανια περιπτωση να εχουν βγει με το πλυσιμο του μοτερ, που εκει καποιος αν δεν εχει να κανει αλλα δουλεια πρεπει να το πλενει συνεχεια. Τα αυτοκολητα του μοτερ που σας λεω
-
να ξέρεις, ότι τα αυτοκόλλητα, υπάρχουν σαν ξεχωριστό ανταλλακτικό ...
αλλά ναι είναι το 1ο εύκολο πράγμα που κοιτάω κι εγώ σε ένα μτχ ... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
να ξέρεις, ότι τα αυτοκόλλητα, υπάρχουν σαν ξεχωριστό ανταλλακτικό ...
αλλά ναι είναι το 1ο εύκολο πράγμα που κοιτάω κι εγώ ένα μτχ ...Λιγοι το ξερουν ομως !!!
-
Πήγα σήμερα σε έμπορο για δω κάτι που έμοιαζε πολύ καλό (ως επό το πλείστον ψάχνω απο ιδιώτη, αλλά και επειδη έμοιαζε καλό...)
Δεν είχε σφραγίδες συνεργείου στο βιβλίο σερβις
Εϊχε χαρτι ΚΤΕΟ και αποδειξη, ο κάτοχος (το 2012) ήταν αυτός: Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ (AVIS)Υπάρχει λέτε περίπτωση να είναι από leasing ή πάμε για νοικιάρικο δαγκωτό?
Κάτι παλιόχαρτα που είχε σαν ιστορικό συντήρησης κολανε μια χαρά με τα χλμ που υποτίθεται ότι έχει κάνει. Χωρίς να έχω μηχανάκια σαν του tuners δεν μπορεσα να βρω ένδειξη δουλειάς φανοποιού (μάλιστα ειχε και κάποια μικροσημαδάκια μπροστά πίσω)
Γενικά όμως μόλις είδα το χαρτί του ΚΤΕΟ μου ήρθε έντονη μπόχα ενοικιαζόμενου και την κοπάνησα. -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Πήγα σήμερα σε έμπορο για δω κάτι που έμοιαζε πολύ καλό (ως επό το πλείστον ψάχνω απο ιδιώτη, αλλά και επειδη έμοιαζε καλό...)Δεν είχε σφραγίδες συνεργείου στο βιβλίο σερβις
Εϊχε χαρτι ΚΤΕΟ και αποδειξη, ο κάτοχος (το 2012) ήταν αυτός: Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ (AVIS)Υπάρχει λέτε περίπτωση να είναι από leasing ή πάμε για νοικιάρικο δαγκωτό?
Κάτι παλιόχαρτα που είχε σαν ιστορικό συντήρησης κολανε μια χαρά με τα χλμ που υποτίθεται ότι έχει κάνει. Χωρίς να έχω μηχανάκια σαν του tuners δεν μπορεσα να βρω ένδειξη δουλειάς φανοποιού (μάλιστα ειχε και κάποια μικροσημαδάκια μπροστά πίσω)
Γενικά όμως μόλις είδα το χαρτί του ΚΤΕΟ μου ήρθε έντονη μπόχα ενοικιαζόμενου και την κοπάνησα.O μόνος τρόπος για πάρεις σίγουρη απάντηση (leasing ή ενοικιαζόμενο) είναι απο άτομο σε αυτήν την εταιρία που θα ελέγξει την πινακίδα και μπορεί να δει όλο το ιστορικό. Άμα σ ενδιαφέρει πραγματικά το αμάξι, τηλεφώνησε σε ένα σταθμό της avis και ζήτα βοήθεια.Τα βιβλία service μπορείς να τα εμπιστευθείς αφού κ για τις εταιρίες leasing ή rent a car είναι σκόπιμο όλες οι εργασίες να γίνονται στην ώρα τους και τα αμάξια να συντηρούνται σωστά. Οι περισσότερες τέτοιες εταιρίες αναλαμβάνουν τις εργασίες στα συνεργεία τους, οπότε ίσως για αυτό δεν είδες σφραγίδες.
-
...ο κάτοχος (το 2012) ήταν αυτός: Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ (AVIS)
...Μακρυά. Η AVIS αν έχει κάτι καλό το δίνει αλλού με άλλο τρόπο. Τα χρέπια τα ξεφορτώνεται σε διάφορους εμπόρους.
-
Ο χρήστης Panteleimonic έγραψε:
Πήγα σήμερα σε έμπορο για δω κάτι που έμοιαζε πολύ καλό (ως επό το πλείστον ψάχνω απο ιδιώτη, αλλά και επειδη έμοιαζε καλό...)
Δεν είχε σφραγίδες συνεργείου στο βιβλίο σερβις
Γενικά όμως μόλις είδα το χαρτί του ΚΤΕΟ μου ήρθε έντονη μπόχα ενοικιαζόμενου και την κοπάνησα.O μόνος τρόπος για πάρεις σίγουρη απάντηση (leasing ή ενοικιαζόμενο) είναι απο άτομο σε αυτήν την εταιρία που θα ελέγξει την πινακίδα και μπορεί να δει όλο το ιστορικό. Άμα σ ενδιαφέρει πραγματικά το αμάξι, τηλεφώνησε σε ένα σταθμό της avis και ζήτα βοήθεια.Τα βιβλία service μπορείς να τα εμπιστευθείς αφού κ για τις εταιρίες leasing ή rent a car είναι σκόπιμο όλες οι εργασίες να γίνονται στην ώρα τους και τα αμάξια να συντηρούνται σωστά. Οι περισσότερες τέτοιες εταιρίες αναλαμβάνουν τις εργασίες στα συνεργεία τους, οπότε ίσως για αυτό δεν είδες σφραγίδες.
οι εργασίες service σε αυτές τις εταιρίες μπορεί να γίνονται στην ώρα τους, αλλά όχι με αναλώσιμα που προτείνει ο κατασκευαστής (λάδια πχ). Εχω δει πχ, service τέτοιων εταιρειών που σε ΟΛΑ τα οχήματα που έχουν, βάζουν λάδια από ένα βαρέλι 10w40, αδιαφορώντας για όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
-
Φιλοι του φορουμ αλλη μια το τονιζω ΜΑΚΡΥΑ απο εμπορους !!! Το 85-90% απο τα αυτοκινητα που πουλανε ειναι μαπα Πηγα σημερα ετσι πιο πολυ απο περιεργεια και ειδα δυο Audi S3, δεν ειχαν τα βιβλια σερβις και βεβαια ηταν ξαναβαμενα σε καποια σημεια. Τα καλα S3 απο ιδιωτες παιζουν στα 18-22,000ευρω αυτα ηταν περιπου στα 15,000 ευρω. Εγω ξεκιναω απο αυτα τα δυο που ειναι το τα τεστ του ταρανδου, και αν τα περασουν αυτα εχουμε εχουμε φιλοσοφικη κουβεντα(παζαρια αλλα Wηeeler Dealer) για την τιμη. Που αν ξεκινησεις κουβεντα για παζαρια με τον εμπορο σου λεει '' τοσο κανει αμα σου αρεσει '' γυριζει την πλατη και φευγει. Το καθε πραγμα πρεπει αναλογα ενοιοτε τις καταστασεις να το αγοραζεις στην σωστη τιμη. Δειτε στο car gr τα 2λιτρα αυτοκινητα τα καμαρωνουν οσοι δεν ριχνουν την τιμη για πολλους μηνες . Θα μου πειτε το αυτοκινητο το χρυσοπληρωσαν να το σκοτωσουν ??? Ελα ντε που αμα δεν σκοτωσεις δεν πουλας. Αυτα...
-
Εκ΄των πραγμάτων όταν κάποια αυτοκίνητα 'σούπερ-ντούπερ ουάου' τα βλέπεις σε εμπόρους είναι πολύ πιθανό να είναι χρέπια.
Τέτοια αυτοκίνητα που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό (δηλ. γκαζάκιδες και στρίφτιδες) εκτός των κλασσικών θεμάτων, είναι πολύ πιθανό να είναι και σκισμένα ή και τρακαρισμένα άσχημα.
Εγώ από μεταχειρισμένα δεν έχω αγοράσει ποτέ από ιδιώτη, αλλά μόνο από εμπόρους.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αλλά τα αυτοκίνητα ήταν απλά, καθημερινά αυτοκίνητα και όχι ειδικού τύπου. -
Η δική μου οτπική:
-
Όταν πέρνεις μεταχειρισμένο, ΠΟΤΕ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος. Αυτό είναι το αντίτιμο που πληρώνεις έναντι του μικρού - σε σχέση με καινούριο - τιμήματος
-
Και οι ιδιώτες έχουν τα θέματα τους. Ο έμπορος έχει το μαγαζί του, έχει το ΑΦΜ του, ξέρεις που να τον βρεις. Είναι φερέγγυος σε σχέση με τη συναλλαγή αυτή καθαυτή. Ο ιδιώτης είναι τζακ ποτ. Αν το πετύχεις μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις
-
Ναι ο έμπορος κατά τεκμήριο θα προσπαθήσει να αποκρύψει τα όποια ελατωματα. Το ίδιο κάνει και ο ιδιώτης, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός. Δεν είναι όλοι οι έμποροι απατεώνες, υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες που ποντάρουν στην καλή φήμη. Για ένα έμπορο που θα πας να αγοράσεις ξανά από εκεί, είναι καλύτερο από το να σου πουλήσει ένα χρέπι σήμερα , ή έστω να σου κρύψει κάτι που θα σε βάλει σε έξοδα λίγες μέρες μετά την αγορά
-
Έχω τον τελευταίο μηνα ψάξει όλους τους ιδιώτες που έχουν το αμάξι που θέλω. Κανένα δεν ήταν ΟΚ για διαφοτερικούς λόγους (μέχρι και σημείου αστείου). Αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα, ο μέσος αγοραστής είναι ευκολότερο να βρει τα άσχημα σε έναν ιδιώτη, παρά σε έμπορο.
-
Δυστυχώς λόγω κρίσης, η τελευταία επένδυση που θα κάνει σήμερα το μέσο νοικοκυριό είναι το αυτοκίνητο, εκτός και αν υπάρχει σημαντικός λόγος. Μοιραία λοιπόν τα περισσότερα μεταχειρισμένα προέρχονται από leasing (στην καλη περίπτωση) ή απο νοικιάρικα (και ο Θεός βοηθός).
-
-
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω.
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Εγώ από μεταχειρισμένα δεν έχω αγοράσει ποτέ από ιδιώτη, αλλά μόνο από εμπόρους.Και επιπλέον επειδή στο παραπάνω έκανα λάθος, το πρώτο μου αυτοκίνητο (ένα φιεστάκι) το αγόρασα από ιδιώτη, αγγελία στην ΧΕ το 1992.
Παρόλο την ευγένεια και την καλή συμπεριφορά του ιδιοκτήτη, μετά την αγορά κατάλαβα ότι με το τρόπο του 'κουκούλωσε' θέματα που είχε το αυτοκίνητο (ηλεκτρολογικά, μηχανικά).
Το ποιο άσχημο από όλα ήταν αρρυθμία στο καρμπυρατέρ το οποίο τα έφτυσε μετά από 4 μήνες.Το είχα ξαναπεί και πριν μερικές μέρες. Είναι σπάνιο έως και ανισόρροπο ιδιώτης να προχωρήσει σε επισκευές προβλημάτων και μεγάλα service αν έχει σκοπό να πουλήσει το αυτοκίνητό του.
Μόνο αυτοί που νοιάζονται τα αυτοκίνητά τους κάνουν κάτι τέτοια. Και αυτοί είναι απειροελάχιστοι στη χώρα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω....
Εγώ από μεταχειρισμένα δεν έχω αγοράσει ποτέ από ιδιώτη, αλλά μόνο από εμπόρους.Και επιπλέον επειδή στο παραπάνω έκανα λάθος, το πρώτο μου αυτοκίνητο (ένα φιεστάκι) το αγόρασα από ιδιώτη, αγγελία στην ΧΕ το 1992.
Παρόλο την ευγένεια και την καλή συμπεριφορά του ιδιοκτήτη, μετά την αγορά κατάλαβα ότι με το τρόπο του 'κουκούλωσε' θέματα που είχε το αυτοκίνητο (ηλεκτρολογικά, μηχανικά).
Το ποιο άσχημο από όλα ήταν αρρυθμία στο καρμπυρατέρ το οποίο τα έφτυσε μετά από 4 μήνες.Το είχα ξαναπεί και πριν μερικές μέρες. Είναι σπάνιο έως και ανισόρροπο ιδιώτης να προχωρήσει σε επισκευές προβλημάτων και μεγάλα service αν έχει σκοπό να πουλήσει το αυτοκίνητό του.
Μόνο αυτοί που νοιάζονται τα αυτοκίνητά τους κάνουν κάτι τέτοια. Και αυτοί είναι απειροελάχιστοι στη χώρα.και οταν διαβαζεις τις αγγελειες γραφουν πως εχουν κανει και καλα και το μεγαλο σερβις. κανεις το μεγαλο σερβις αν ειναι να πουλησεις το αυτοκινητο; δλδ θες να το πουλησεις για να παρεις λεφτα και απο την αλλη τα σκας στο σερβις; καποιοι μπορει να το κανουν αλλα ειναι η εξαιρεση. αντε να βαλουν κανα λαστιχο.
-
Nαι το κανεις γιατι μεχρι να πουληθει το αυτοκινητο (που μπορει να παρει απο μηνες εως...) θες να ειναι ασφαλες και αξιοπιστο γιατι μ αυτο θα κινεισαι. Εγω αυτο κανω παντα, δεν μπορω να τ αφησω στη μοιρα του περιμενοντας το ποτε θα πουληθει
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Nαι το κανεις γιατι μεχρι να πουληθει το αυτοκινητο (που μπορει να παρει απο μηνες εως...) θες να ειναι ασφαλες και αξιοπιστο γιατι μ αυτο θα κινεισαι. Εγω αυτο κανω παντα, δεν μπορω να τ αφησω στη μοιρα του περιμενοντας το ποτε θα πουληθειΣωστος !!!
Μερακλης ιδιοκτητης προσεχει το αυτοκινητο του μεχρι που να πουληθει... -
Η δική μου οτπική:-
Όταν πέρνεις μεταχειρισμένο, ΠΟΤΕ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος. Αυτό είναι το αντίτιμο που πληρώνεις έναντι του μικρού - σε σχέση με καινούριο - τιμήματος
-
Και οι ιδιώτες έχουν τα θέματα τους. Ο έμπορος έχει το μαγαζί του, έχει το ΑΦΜ του, ξέρεις που να τον βρεις. Είναι φερέγγυος σε σχέση με τη συναλλαγή αυτή καθαυτή. Ο ιδιώτης είναι τζακ ποτ. Αν το πετύχεις μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις
-
Ναι ο έμπορος κατά τεκμήριο θα προσπαθήσει να αποκρύψει τα όποια ελατωματα. Το ίδιο κάνει και ο ιδιώτης, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός. Δεν είναι όλοι οι έμποροι απατεώνες, υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες που ποντάρουν στην καλή φήμη. Για ένα έμπορο που θα πας να αγοράσεις ξανά από εκεί, είναι καλύτερο από το να σου πουλήσει ένα χρέπι σήμερα , ή έστω να σου κρύψει κάτι που θα σε βάλει σε έξοδα λίγες μέρες μετά την αγορά
-
Έχω τον τελευταίο μηνα ψάξει όλους τους ιδιώτες που έχουν το αμάξι που θέλω. Κανένα δεν ήταν ΟΚ για διαφοτερικούς λόγους (μέχρι και σημείου αστείου). Αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα, ο μέσος αγοραστής είναι ευκολότερο να βρει τα άσχημα σε έναν ιδιώτη, παρά σε έμπορο.
-
Δυστυχώς λόγω κρίσης, η τελευταία επένδυση που θα κάνει σήμερα το μέσο νοικοκυριό είναι το αυτοκίνητο, εκτός και αν υπάρχει σημαντικός λόγος. Μοιραία λοιπόν τα περισσότερα μεταχειρισμένα προέρχονται από leasing (στην καλη περίπτωση) ή απο νοικιάρικα (και ο Θεός βοηθός).
Θα διαφωνησω και θα σου πω τον λογο !!!
Ξερω πολυ καλα τωρα πλεον τι πρεπει να προσεξω στην αγορα μεταχειρισμενου, τα αναλυω ολα παραπανω. Εαν δεν βιαζεσε, εχεις το μετρητο χρημα ετοιμο, εχεις εντοπισει την μαρκα, και το μοντελο, η αγορα μεταχειρισμενου που θα κανεις θα ειναι η κορυφαια. Το λεω και το πιστευω με τα δυο GOLF που πηρα τον Μαρτιο, ειδηκα το GTI, οτι το 2008 που ειναι μοντ, εκανε 40.000 συν χιλ ευρω, και το πηρα κατω απο το ενα τεταρτο τις τιμης του, την κατασταση που ειναι η καροτσα, μοτερ, εσωτερικο εξωτερικο του αυτοκινητου, επαιξα και επιασα τζοκερ
Το ΜΚ4 1,6 SR που εχω απο καροτσα ειναι τελειο, τα μαζεματακια του τα ηθελε αλλα η τιμη που το πηρα ειναι αλλου, και ετσι εχω ενα παλιο μεν αριστο δε αμαξι για στρατιωτη και ενα οπλο, δυο αμαξια στην τιμη ενος σημερινου χιλιαριου Β' κλασεως.
Το μονο που ειναι δυσκολο να βρεις τωρα ειναι μικρο σχετικα καινουργιο(5νταετιας) γιατι λογω οπως εχουν κανει τα πραγματα οι μ@λ@κ@ς που μας κυβερνουν, τεκμηρια κτλ ολοι ψαχνουν για μικρα κυβικα.
Υ.Γ. και τα δυο αμαξια χωρις να βιαζομε τα εψαχνα σχεδον εξι μηνες, και ειδα πανω απο 50 μοντ, και απο τα δυο... -
-
Εγω παλι θαυμαζω οσους παιρνουν μεταχειρισμενα με το κιλο....4 αμαξια ειχα στην ζωη μου τα 3 ολοκαινουργια και το 4ο (το RX7 που πηρα το 99) ειχε λιγοτερα απο 8.000χλμ και ηταν φιλου που εφυγε Αγγλια και το σκοτωσε οποτε δεν ηθελε πολυ σκεψη. Απο εκει και περα δεν ξερω, ακομα και το τελειο μεταχειρισμενο να εβρισκα δεν θα μου καθοταν καλα αφου θα ηταν καποιου που δεν γνωριζω, δεν ξερω τι χρηση θα του ειχε κανει και φυσικα θα ηταν 'ξενο' για μενα. Φυσικα καποια στιγμη θα ηθελα να χτυπησω την νεα Corvette και αφου καινουργια δεν παιζει να μπορεσω ποτε να την παρω καινουργια για αυτη ναι θα εκανα μια εξαιρεση και θα την επαιρνα αν την εβρισκα μεταχειρισμενη σε καλη τιμη κατι που θεωρω βεβαια απιθανο (και φυσικα θα επρεπε να μην ειναι απαγορευτικα τα νεα μετρα φορολογιας).
-
Της κρισης τα καμωματα !!!
-
Ζαχαρωνα μια Carrera Turbo S του 06' περισυ στα 34 χιλιαρικα......Αν δεν ειχα παρει το GT το 09' μπορει και να την ειχα χτυπησει...
Έμποροι μεταχειρισμένων