-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
καλησπερα σας!
επειδη προκειται να αγορασω μια σε λευκο χρωμα F30 316i και την καλύτερη τιμή για καινουργια μου κανει ο παρακάτω:
http://afoi-konstantinou.car.gr/cars/
έχει και μεταχειρισμενα, μήπως ξερετε τιποτε για αυτόν; Μου ζητάει 30% προκαταβολή και τα υπολοιπα εξοφληση όταν φτασει τελωνειο και επειτα παραλαμβάνω μετα δυο ημερες. Όλα με καταθεση στον τραπεζικο λογαριασμό του γιατι είναι Χαλκιδα και ειμαι ΑθηναΝα ξεκαθαρίσω ότι δεν ξέρω το παραμικρό για τον συγκεκριμένο, θα σου πω γενικά τι νομίζω ότι πρέπει να κάνεις στους καιρούς που ζούμε.
Μετρητά προκαταβολή χωρίς να δω το εμπόρευμα και ιδίως μεταχειρισμένο εγώ δεν θα έδινα ΠΟΤΕ. Τι θα γίνει αν στο φέρει και δεν είναι αυτό που συμφωνήσατε πχ; Που θα βρει τα χρήματα να σου δώσει πίσω και δεν λέω ότι ο άνθρωπος θα το κάνει επίτηδες μπορεί να του την φέρει πχ ο συνεργάτης του. Δες αν μπορείς να δώσεις μια συναλλαγματική πάντα μαζί με ιδιωτικό συμφωνητικό και γνήσια υπογραφής που να περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ την συμφωνία, χρώμα, χιλιόμετρα, εξοπλισμό, κατάσταση και γενικά όλες τις λεπτομέρειες καθώς και την ημερομηνία και το ποσό της συναλλαγματικής. Οπότε αν αθετήσει την συμφωνία και δεν τα βρείτε αυτός θα πρέπει να σε τρέξει στα δικαστήρια για διαταγή πληρωμής και να αποδείξει ότι τηρεί τους όρους του συμφωνητικού.
-
Ο χρήστης fpap71 έγραψε:
Για τον έμπορο Χαιρετάκη Γεώργιο στο Χαιδάρι τι γνώμη έχετε αν έχει εμπειρία κανείς???
http://heretakiscars.car.gr/Sent from my iPhone using Tapatalk
Επισκέψου τον και θα σου λυθούν οι απορίες. Φίλος αγόρασε ΜΧ-5 από εκεί και είναι πολύ ευχαριστημένος. Επισκεφτήκαμε αρκετές μάντρες πριν την αγορά και ήταν, με διαφορά, ο καλύτερος.
Επίσης του άφησε αμάξι με 200.000+χλμ. και από όσο ξέρω, τα χιλιόμετρα έμειναν άθικτα. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Για τον έμπορο Χαιρετάκη Γεώργιο στο Χαιδάρι τι γνώμη έχετε αν έχει εμπειρία κανείς???
http://heretakiscars.car.gr/Sent from my iPhone using Tapatalk
Επισκέψου τον και θα σου λυθούν οι απορίες. Φίλος αγόρασε ΜΧ-5 από εκεί και είναι πολύ ευχαριστημένος. Επισκεφτήκαμε αρκετές μάντρες πριν την αγορά και ήταν, με διαφορά, ο καλύτερος.
Επίσης του άφησε αμάξι με 200.000+χλμ. και από όσο ξέρω, τα χιλιόμετρα έμειναν άθικτα.Ωραία μακάρι να είναι έτσι. Θα τον επισκεφτώ να δω... Απλά 'πολλά περίεργα' ακούω για έμπορους και είμαι καχύποπτος με όλους μέχρι να διαπιστώσω το αντίθετο ή να ακούσω καλά λόγια από όσους είχαν καλές εμπειρίες... Σίγουρα θα υπάρχουν και οι καλοί...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ξερετε πως λειτουργει το συστημα αν θελω να αφησω το αυτοκινητο μου σε εναν μαντρα για να το πουλησει?
Δλδ μπορω να παρω καποιον τηλ και να του πω χαρακτηριστικα και να μου πει περιπου ποσο η θα πρεπει να πηγαινω απο κει για να κανουν live εκτιμηση? -
Αφού θες να το αφήσεις για πούλημα (και υποτίθεται ξες πάνω κάτω πόσο πουλιέται) θα πας και θα πεις 'να το αμάξι μου, θέλω 5000 ευρώ στο χέρι. Μπορείς να μου το πουλήσεις σε ένα νορμάλ χρονικό διάστημα με νορμάλ προμήθεια;'.
Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς, τόσο για τα χρήματα, όσο και και για την ακεραιότητα του αυτοκινήτου.
Καλή τύχη -
Ποπο ασχετος το ειχα τελειως διαφορετικα στο μυαλο μου...
Οτι παω και καλα στον εμπορα το βλεπει του αρεσει το παιρνει με πληρωνει και γεια σας!!!!
-
Άλλο λες τώρα, άλλο στην αρχή. Στο πρώτο ποστ έγραψες να αφησω το αυτοκινητο μου σε εναν μαντρα για να το πουλησει.
Αν θες λεφτά κατ΄ ευθείαν (δηλαδή τιμολόγιο αγοράς + μεταβίβαση), μιλάς πρώτα στο τηλέφωνο αν τα κάνει όλα αυτά και μετά πας από εκεί για να το δει. Μάντης είναι να καταλάβει το αμάξι από το τηλέφωνο; -
Λοιπον να τα ξεκαθαρισουμε γιατι ειμαι με 2 ωρες υπνου και μπορει να γραφω ακαταλαβιστικα.
Εχω ενα φιεστα 1250 cc. Που δεν θελω να πολυμπλεξω με αγγελιες και ιδιωτες γιατι βιαζομαι να το δωσω.
Μπορω να περασω απο εναν μαντρα να το δει και να μου δωσει επι τοπου πχ 3 χιλιαρικα και να το κρατησει?
Η θα πρεπει να του το αφησω εκει να μη παρω φραγκο και ΟΤΑΝ το πουλησει σε μια τιμη που εχουμε συμφωνισει να μου δωσει τα λεφτα και να κρατησει την προμηθεια του? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορω να περασω απο εναν μαντρα να το δει και να μου δωσει επι τοπου πχ 3 χιλιαρικα και να το κρατησει?
Φυσικά.
-
Χλωμό το κόβω να βρεθεί μαντράς που να σκάσει κατευθείαν 3 χιλιάρικα σε κάποιον που εμφανίστηκε από το πουθενά και θέλει να ξεφορτωθεί ένα αυτοκίνητο.
Στην καλύτερη θα ξεκινήσει τηλεφωνήματα, θα πιάσει την κουβέντα, τα 'γιατί', τα 'μήπως θέλεις να το ανταλλάξεις με κάτι άλλο' και στο τέλος θα πει τα περί γραφειοκρατικών, οι τράπεζες έκλεισαν, φέρε άδεια να βγάλουμε αντίγραφο και πέρνα αύριο για τα υπόλοιπα κλπ...κλπ...
-
Yπάρχουν μάντρες που γράφουν στο car.gr πως αγοράζουν αυτοκίνητα και πληρώνουν αυθημερόν. Όμως να ξέρεις, θα στο πάρει για ένα κομμάτι ψωμί. Κάνε μία κρούση να δεις τι τιμή θα στο πάρει ένας από δαύτους. Θα νομίζουν πως έχεις ανάγκη για χρήματα και θα σου δίνουν ψίχουλα.
Το άλλο τώρα, να το αφήσεις σε μάντρα, να του πεις εσύ πόσα θες και ότι τιμή το δώσει από εκεί και πάνω δικά του αν δεν ξέρεις τον μαντρά ούτε να το σκέφτεσαι. Για εμένα, βάλε μια αγγελία σε χαμηλή κάπως τιμή. Γρήγορα θα βρεις ιδιώτη. Τα 1250cc φεύγουν γρήγορα.
Στο χέρι το fiesta που το ζητάς 3κ θα σου δώσει ο μάντρας 2000 - 2200 ευρώ. Κάνε μία έτσι δοκιμή να δεις. -
Το εβαλα στο πορταλ της δουλειας 3.600..ο σφακιανακης οπως έγραψα στο Φορντοθεμα μου εδινε 2.300..αλλα με ανταλλαγη την μελιτζάνα του
Note 3 and Tapatalk
-
...λίγο οξύμωρο το θέμα,δε νομίζετε;
-
Περνουσα με τον Σπαικ βολτα εξω απο μια μαντρου στην Ηρακλειου. Της ειπα για το Φιεστα και μου ειπε οτι εχει εναν πελατη που κοιταει για τετοιο αυτοκινητο.
Με πηρε σημερα και με ρωτησε αν μπορω να της το παω σημερα κατα τις 6 και να της το αφησω κανενα διωρο μεχρι να ερθει ο πελατης να το δει..Και αν ειναι να εχω και την αδεια για να του την δειξει για την ημερομηνια...
Μου φαινεται καπως να της το αφησω ετσι και να φυγω!!
Τι λετε???
-
Να δωσεις φωτοτυπια της αδειας με σβησμενο το ονομα σου και να καθισεις απεναντι να βλεπεις.
-
Πάρε και το Σπάικ μαζί
-
Να έχεις και κανά πιτόγυρο κοντά σου
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Να δωσεις φωτοτυπια της αδειας με σβησμενο το ονομα σου και να καθισεις απεναντι να βλεπεις.Να είσαι όμως διακριτικά ντυμένος. Ξέρεις, μαύρη καμπαρντίνα, καπέλο και μαύρα γυαλιά.
Μην το αφήσεις ούτε ένα λεπτό. Όταν έρθει ο πελάτης να σε πάρουν τηλ να πας να το δει. -
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Πιστεύω πως έχω το ρεκόρ... 8 χρόνια, 39.000 χλμ !Κι όμως, Seat Arosa 2/98 με 48000 χλμ!!!!
Πρώην της μητέρας μου και τώρα περιστασιακά το κινεί η αδερφή μου. -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Πιστεύω πως έχω το ρεκόρ... 8 χρόνια, 39.000 χλμ !
Κι όμως, Seat Arosa 2/98 με 48000 χλμ!!!!
Πρώην της μητέρας μου και τώρα περιστασιακά το κινεί η αδερφή μου.Αν το πουλήσει σε έμπορο θα τον γλυτώσει και από το 50άρικο που ζητάνε για να γυρίσουν τα χιλιόμετρα
Έμποροι μεταχειρισμένων