-
Το volvo που είχα πάρει πέρσι τέτοιο καιρό κατάφερα να το δώσω γιατί εκτός των άλλων το είχα και πένα μέσα έξω , 6 μήνες είχα την αγγελία και ούτε ενα τηλεφώνημα , ξαφνικά ένας παίρνει τηλέφωνο στις 10 , στις 12 είχα πάρει και τα €€€ , μέτρησε οτι είχε πλυθεί την προηγούμενη μέσα - έξω γιατί είχα έρθει απο ταξίδι και ήταν γεμάτο μυγάκια , μόλις το ξεφόρτωσα το πήγα κατευθείαν για πλύσιμο λες και ήμουν οδηγός στο στρατό ......σαν να είχα προαίσθημα
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εγω ο ιδιος το χρησιμοποιω αρα εχω ενα ωραιο αμαξι πρωτα εγω που ειναι σαν καινουργιο και επειτα φευγει πανευκολα μολις θελω ενα καινουργιο.Το βλεπω σαν το σπιτι μου. Θελω να ναι καθαρο και ωραιο.
+10000
Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ, κάτι που χρησιμοποιώ θέλω συνεχώς να είναι όσο το δυνατόν στην κατάσταση καινούργιου.
Ιδίως το εσωτερικό το χω γλύψει για να φτάσει στην κατάσταση που ήταν όταν βγήκε σε κυκλοφορία. Και ο προηγούμενος βέβαια το είχε καθαρό. Τακτικά γίνεται ένας ελαφρύς καθαρισμός προτού φτάσει σε μαύρο χάλι. Εξωτερικά από την άλλη δε με πολύ καίει, μπορεί να κάνω και μήνα να το πλύνω αν έχει μόνο σκόνες. -
Πάντως δεν είναι και σίγουρο ότι όσο το προσέχεις θα το πουλήσεις και εύκολα.
Είχα ένα σμαρτάκι πένα πραγματικά, με ενημερωμένο book service και γυάλιζε εσωτερικά και εξωτερικά, επειδή το χαιρόμουνα στην καθημερινή του χρήση... αλλά όταν ήταν να το πουλήσω έκανα 1 ολόκληρο χρόνο και ας το είχα στα 10 πιο φθηνά στο Car. Όλοι είχαν κάτι να πουν για τα χιλιόμετρα (είχε 100.000 και φυσικά ήθελαν να κατεβάσουν την τιμή κοντά στο χιλιάρικο.
Βέβαια όταν το είδε αυτός που πραγματικά ενδιαφερόταν το έκλεισε κατευθείαν απλά με μια μείωση 300€!!! -
Η κατάσταση του αυτοκινήτου κατά κάποιο τρόπο αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητα-χαρακτήρα μας! Εφόσον περνάμε -άλλοι λίγο άλλοι πολύ -χρόνο μέσα σε αυτό και για πολλούς θεωρείται εργαλείο τότε πιστεύω πως πρέπει να το έχουμε σε μια αξιοπρεπή τουλάχιστον κατάσταση
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βασικα την πωληση την καθοριζει ποσο εμπορικο είναι το κάθε μοντελλο. Το πλυσιμο βοηθαει να κανει καλη εντυπωση.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Βασικα την πωληση την καθοριζει ποσο εμπορικο είναι το κάθε μοντελλο. Το πλυσιμο βοηθαει να κανει καλη εντυπωση.το συντηρημένο αυτοκίνητο για όσους ξέρουν φαίνεται όμως! Τα ταλαιπωρημένα με βιολογικό στις μάντρες κάνουν μπαμ
-
Δυστυχώς είτε μάντρα, είτε ιδιώτης πλέον τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και θέλει πολύ προσοχή.
Στην αναζήτηση που έκανα δυστυχώς έπεσα σε μία πολύ άσχημη στιγμή την οποία δεν ήξερα και εγώ πως να την διαχειριστώ.
Παλικάρι (μικρός σε ηλικία) έχει αγγελία στο car.gr. Η αγγελία είναι και σήμερα ενεργή.
Το αυτοκίνητο με λίγα χιλιόμετρα και αυτό προκαλεί εντύπωση. Επίσης σίγουρα ξανά βαμμένο.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κατοχή του από σπόντα, μέσω φίλης του που το είχε αγοράσει από εμπορία. Και αυτό είναι γεγονός γιατί είδα χαρτιά, βιβλία συνεργείων, ονόματα κλπ...Δέχτηκε αμέσως να το πάμε σε συνεργείο το αυτοκίνητο. ok.
Πήγαμε σε ένα εξουσιοδοτημένο, που γνωρίζω τους ανθρώπους εκεί.Και εκεί έγινε κάτι το απρόσμενο.
Το αυτοκίνητο το είχε πελάτισσα του συνεργείου από το 1999 έως το 2008.
Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο συνεργείο το αυτοκίνητο το 2008 είχε 158.000χλμ.
Το αυτοκίνητο στο κοντέρ του σήμερα είναι με περίπου 60000χλμ.
Η κοπέλα το είχε αγοράσει με 48000χλμ το 2008 οπότε και ξεκίνησε βιβλίο service με αυτά τα χιλιόμετρα.Η βάση δεδομένων του συνεργείου είχε κανονικά καρτέλα του αυτοκινήτου με όλα τα σέρβις, τις ζημιές τα πάντα από το 1999 έως το 2008.
Το παλικάρι πραγματικά δεν ήξερε τι να πει.
Έμεινε να κοιτά και να μην πιστεύει αυτά που έβλεπε.
Πόνταρε και ποντάρει στα λίγα χιλιόμετρα για να ζητά περισσότερα χρήματα.Η αγγελία του παραμένει ενεργή.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δυστυχώς είτε μάντρα, είτε ιδιώτης πλέον τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και θέλει πολύ προσοχή.Στην αναζήτηση που έκανα δυστυχώς έπεσα σε μία πολύ άσχημη στιγμή την οποία δεν ήξερα και εγώ πως να την διαχειριστώ.
Παλικάρι (μικρός σε ηλικία) έχει αγγελία στο car.gr. Η αγγελία είναι και σήμερα ενεργή.
Το αυτοκίνητο με λίγα χιλιόμετρα και αυτό προκαλεί εντύπωση. Επίσης σίγουρα ξανά βαμμένο.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κατοχή του από σπόντα, μέσω φίλης του που το είχε αγοράσει από εμπορία. Και αυτό είναι γεγονός γιατί είδα χαρτιά, βιβλία συνεργείων, ονόματα κλπ...Δέχτηκε αμέσως να το πάμε σε συνεργείο το αυτοκίνητο. ok.
Πήγαμε σε ένα εξουσιοδοτημένο, που γνωρίζω τους ανθρώπους εκεί.Και εκεί έγινε κάτι το απρόσμενο.
Το αυτοκίνητο το είχε πελάτισσα του συνεργείου από το 1999 έως το 2008.
Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο συνεργείο το αυτοκίνητο το 2008 είχε 158.000χλμ.
Το αυτοκίνητο στο κοντέρ του σήμερα είναι με περίπου 60000χλμ.
Η κοπέλα το είχε αγοράσει με 48000χλμ το 2008 οπότε και ξεκίνησε βιβλίο service με αυτά τα χιλιόμετρα.Η βάση δεδομένων του συνεργείου είχε κανονικά καρτέλα του αυτοκινήτου με όλα τα σέρβις, τις ζημιές τα πάντα από το 1999 έως το 2008.
Το παλικάρι πραγματικά δεν ήξερε τι να πει.
Έμεινε να κοιτά και να μην πιστεύει αυτά που έβλεπε.
Πόνταρε και ποντάρει στα λίγα χιλιόμετρα για να ζητά περισσότερα χρήματα.Η αγγελία του παραμένει ενεργή.
τιμιος ...
-
καλημερα ,τι αυτοκινητο ειδες στην auto-καρβουνης ?εχω δει και εω ενα jazz 1.2 εισαγωγης και εμενα με παραξενευει οτι σε ολα δινει εγγυηση ,και του ειπα θα φερω την spotmechanic και μου λεει φερε οποιον θελεισ να το ελενξει!!! να τουσ παω η τζαμπα η ταλαιπωρια ?
-
Καλησπέρα σας.
Γνώμες για KARENTA Μεταχειρισμένα στην Αχαρνών;
Είναι αξιόπιστοι;Γλυκοκοιτάζω το http://www.karentausedcars.gr/VOLKSWAGEN/POLO/3514
Ξέρετε κάποιον που έχει αγοράσει απο εκεί ή έχετε κάποια προσωπική εμπειρία;
-
Ο χρήστης vade23 έγραψε:
Καλησπέρα σας.Γνώμες για KARENTA Μεταχειρισμένα στην Αχαρνών;
Είναι αξιόπιστοι;Γλυκοκοιτάζω το http://www.karentausedcars.gr/VOLKSWAGEN/POLO/3514
Ξέρετε κάποιον που έχει αγοράσει απο εκεί ή έχετε κάποια προσωπική εμπειρία;
τι μπορεί να πει δηλαδή κάποιος για την κεντρική αντιπροσωπεία του vw group??
-
Άποψη για autodamigos?
-
Ο χρήστης vanillaice έγραψε:
Άποψη για autodamigos?πριν καμία πενταετία είχαμε πάρει ένα 9-3 πραγματικό μπιμπελό!! Είχαν πάθει πλάκα στην αντιπροσωπεία τότε με την κατάσταση του!!! Τώρα βλέπω ότι έχει μπει κι αυτός στη γνωστή οδό .....(από χρονομίσθωση κτλ)
-
costasda
Σε ευχαριστω για την απαντηση
Ψαχνω συγκεκριμενο μοντελο αυτοκινητου αλλα δεν εχω καμμια αποψη για τον συγκεκριμενο καθως ειναι και μακρια απο την περιοχη μου
Βλέπω στις περιγραφες και ακομα και στο logo του ΙΔΙΑ κειμενα με marinakiscars υπάρχει κάποια σχεση?
Απο τη γνωστη οδο Γρηγοριου Λαμπρακη και Κορυδαλλος Νικαια Κερατσινι υπάρχει καποιος που αξιζει σε γενικες γραμμες εχω δει τις μισες αλλα δεν μου γεμισαν το ματι αυτα που ειδα (και επιπεδο εξυπηρετηση τιμων στοιχειων) -
Ψάχνω να ΠΟΥΛΗΣΩ το παλιό FORD που έχω (δεν το έδωσα με την αγορά αυτοκινήτου, γιατί η αντιπροσωπεία που αγόρασα το νέο αυτοκίνητο μου έδινε πολύ λίγα χρήματα, τα μισά από άλλες) και αναρρωτιέμαι αν έχετε να συστήσετε κανένα έμπορο μεταχειρισμένων, αντί να το βάλω στο car.gr για να ταλαιπωρούμαι με αγγελίες και ας πάρω λιγότερα. Εμφανισιακά δεν είναι άψογο, αλλά είναι ατρακάριστο με 160,000, δεν ξέρω αν κάποιος έμπορος μπορεί να ενδιαφέρεται χωρίς να το φτιάξω.
Είμαι Αθήνα/Β.Προάστεια πιο συγκεκριμένα.
Ευχαριστώ. -
Μια αγγελία είναι μονόδρομος. Αλλιώς οι έμποροι μεταχειρισμένων θα το πάρουν κοψοχρονιά. Αν το δίνεις φθηνά μια λύση είναι να διαδοθεί από στάμα σε στόμα, μεταξύ γειτόνων και γνωστών. Συνήθως φεύγει εύκολα αν η τιμή είναι από λογική ως πολύ λογική. Με την ευκαιρία και από περιέργεια, ποιο ακριβώς μοντέλο και ποιά χρονιά είναι το όχημα;
-
Έχει κάποιος εμπειρία για την
FMS Α.Ε. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ;
https://www.fmsgroup.gr/Ψάχνει ο πατέρας μου για Dacia Duster και υπάρχει ένα υποψήφιο εκεί. Φυσικά θα το δει και Spot Mechanic αν προχωρήσει, απλά ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος εμπειρία ως προς την εξυπηρέτηση/συμπεριφορά
-
Kalmik έγραψε:
Με την ευκαιρία και από περιέργεια, ποιο ακριβώς μοντέλο και ποιά χρονιά είναι το όχημα;Ford Focus αγορασμένο το 2004, 1600cc, 160,000 ατρακάριστο
Kalmik έγραψε:
Μια αγγελία είναι μονόδρομος. Αλλιώς οι έμποροι μεταχειρισμένων θα το πάρουν κοψοχρονιά.Ολες οι αντιπροσωπείες μου δίνανε 1500. Από εκεί που πήρα το νέο αυτοκίνητο μου δίνανε 700 ! Δεν το έδωσα όπως έγραψα και παραπάνω, οπότε ο στόχος είναι τα 1500 και ας πιάνει περισσότερο. Προτιμούσα να το δώσω τόσο σε έμπορο να τελειώνω.
-
το εχω ξαναγράψει ...
τα λαμόγια οι εμποροι ,οταν ξέρουν οτι ΔΕΝ θα τιμωρηθούν από τήν ανύπαρκτη ελληνική δικαιοσύνη ,
κάνουν οτι γουστάρουν - οτι θέλουν ...διαβάστε τι επαθε αγοραστής που εδωσε 13.000 ευρώ για αγορά nissan juke diesel
μετ/νο
και συμπτωματικά πάλι απάτη από εμπορο βορείων προαστείων ... οπότε αγορά ΜΟΝΟ από 2-3 μεγάλες μάντρες πού δίνουν ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ με χαρτιά και οχι στά λόγια ...
( απορία μου ,και να εκανε ελεγχο π.x. oi εταιρείες πού με 50-60 ευρώ κάνουν το αμάξι φύλλο και φτερό ...λέτε να εβρισκαν το πρόβλημα τού εγκεφάλου ? )
https://www.newsauto.gr/news/oute-na-ak ... ii-empori/ -
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
το εχω ξαναγράψει ...
τα λαμόγια οι εμποροι ,οταν ξέρουν οτι ΔΕΝ θα τιμωρηθούν από τήν ανύπαρκτη ελληνική δικαιοσύνη ,
κάνουν οτι γουστάρουν - οτι θέλουν ...διαβάστε τι επαθε αγοραστής που εδωσε 13.000 ευρώ για αγορά nissan juke diesel
μετ/νο
και συμπτωματικά πάλι απάτη από εμπορο βορείων προαστείων ... οπότε αγορά ΜΟΝΟ από 2-3 μεγάλες μάντρες πού δίνουν ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ με χαρτιά και οχι στά λόγια ...
( απορία μου ,και να εκανε ελεγχο π.x. oi εταιρείες πού με 50-60 ευρώ κάνουν το αμάξι φύλλο και φτερό ...λέτε να εβρισκαν το πρόβλημα τού εγκεφάλου ? )
https://www.newsauto.gr/news/oute-na-ak ... ii-empori/Αν προσέξατε το πόρισμα της Nissan εκτός των άλλων αναφέρει οτι ο εγκέφαλος είχε οξείδωση ... μάλλον για πλημμυρισμένο JUKE απο κάποια απο τις πρόσφατες θεομηνίες πρόκειται , τελικά θέλει μεγάλη προσοχή και όποιος έμπορος αρνείται έλεγχο στην αντιπροσωπεία -εξουσιοδοτημένο να παίρνει Χ !
Αλλά φταίμε και οι καταναλωτές 13000 € δίνεις και το παίρνεις γουρούνι στο σακί ...
Έμποροι μεταχειρισμένων