-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Αυτοκίνητα Τσουμάνης στην Λάρισα ,
αγόρασα πρόσφατα από αυτόν ένα Toyota Iq ,είχε το πιο φθηνό στην ηπειρωτική Ελλάδα ( τα αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη είχαν 1500 € παραπάνω) πήγα με επιφύλαξη αλλά δέχθηκε χωρίς μα και μου έλεγχο στην Toyota και το αυτοκίνητο ήταν σωστό .Επίσης δέχθηκε test drive το αμάξι είχε μέσα 3/4 βενζίνη -αυτό και αν είναι εντυπωσιακό- να πιάσω την τελική (150 μην νομίζεται κατι άλλο ) και να φρενάρω ένα 150-0 με τρία άτομα μέσα! Σωστός ….
Το αυτοκίνητο έπρεπε να κάνει service, μου το είπε από την αρχή ,εντάξει με 240 € τα άλλαξα όλα πλην τακακίων που ήταν καλά , είχε επίσης καλά λάστιχα του ΄16 .
Μέχρι τώρα ευχαριστημένος
Ωραίος!!!
Καλές βόλτες!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλημέρα,
Έχει κανείς άποψη για την επιχείρηση FMS στο Ρέντη? -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
H Stock Center μού έκανε τρομερή εντύπωση που αγόρασε αυτοκινήτου συγγενούς μου σε υψηλή τιμή.
Δηλαδή ενώ τα φθηνότερα ξεκινούν από τα 14 χιλιάρικα, του έδωσαν 17,5 κασεράτα και τώρα το πουλούν 20.
Επρόκειτο όμως για πραγματικό αστέρι και μπράβο τους που το εκτίμησαν. Δεν περίμενα μάντρα να πληρώνει τόσο παραπάνω από τα φθηνότερα δείγματα και μάλιστα κασέρι.καλημερα
Εμείς πήραμε πέρυσι mondeo diesel full extra 7ος του 2016 με 7000χλμ σε απίστευτη τιμή με κεριά και ζελατίνες! Και 2300€ παζάρι από την αρχική τιμή! Ούτε και service δεν είχε γιατί ήταν καινούργιο και με 200€ μας το «νοίκιασαν» να το πάμε για δυο μέρες από Κηφισιά -Χαλκίδα στην επίσημη Ford!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα οποία 200 ευρώ αφαιρέθηκαν μετά από την τιμή αγοράς;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα οποία 200 ευρώ αφαιρέθηκαν μετά από την τιμή αγοράς;οχι.ηταν με ένα τύπου συμβόλαιο για 48ωρες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αναρωτιέμαι αν αυτή η 'ενοικίαση' είναι για συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
Πάντως τη βρίσκω πολύ θετική αυτή τη διαδικασία. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν αυτή η 'ενοικίαση' είναι για συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
Πάντως τη βρίσκω πολύ θετική αυτή τη διαδικασία.κοιταξε, εμείς πήγαμε συστημένοι εκεί σε συγκεκριμένο σύμβουλο πωλήσεων από φίλο που έχει καμία εικοσαριά αυτοκίνητα με χρονομίσθωση . Οποτε έπαιξε το ρόλο του αυτό
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ε καλα,και καινουριο να πας να αγορασεις διαθετοντας το παλιο σου για ανταλλαγη,τα ιδια θα ακουσεις...
Και εμενα μου λεγανε,δε με νοιαζει που ειναι τουρμπο,και αν μπορουσες να το βγαλεις το τουρμπο,για εμενα θα ηταν καλυτερα,και ειναι 180 αλογα(λες και μου'λεγε οτι ειναι V8 4000cc),και ειναι ειδικο αμαξι,και δεν εχεικοινο(καμπριο σε χωρα με 350 μερες το χρονο ηλιοφανεια)....
Ενας μου προτεινε το εξης ωραιο,ασε μου εδω το αμαξι σου,και αν εχει πουληθει μεχρι να ερθει το καινουριο,θα σου αφαιρεσω 5000 απο την τιμη,αν δεν εχει πουληθει θα σου αφαιρεσω 3000.....και δεν τον πρότεινες για πωλητή της χρονιάς στα βραβεία του esquire??????
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το Σάββατο πέρασα έξω από έναν έμπορο στη μεταμόρφωση - αυτόν που είναι κοντά στον Στεργίου. ΜΟυ έκανε εντύπωση ότι είχε ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα. Τόσα πολλά που είχε νοικιάσει (;;) διάφορους χώρους πλησίον του καταστήματος, ακόμα και ένα άδειο κατάστημα παραδίπλα που τα είχε στοιβάξει όπως όπως.Το ίδιο και με τον γνωστό έμπορα στα Βριλήσσια, δίπλα στην ΑΟ. Έχει ανοίξει και άλλο μαγαζί μετά τη γέφυρα (προς Χαλάνδρι) με άπειρα μεταχειρισμένα, ενώ ακόμα και τα σημεία δίπλα στον προαστιακό που παρκάρουν κατά καιρούς είχαν δικά του οχήματα.
Αν κάνουμε την υπόθεση εργασίας ότι ένα ποσοστό από αυτά είναι εισαγωγής με πολλά χλμ, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη θα γίνει η αγορά μεταχειρισμένου σε λίγα χρόνια και πόσο δύσκολα θα βρίσκεις καλό μεταχειρισμένο.
ο πρώτος θυμάμαι είχε α4 με 80000χλμ και α4 με 225000χλμ και η απάντηση ήταν ότι «φίλε μου τα παίρνουμε άθικτα και δεν πειράζουμε τίποτα» . Κλασική αποτυχημένη απόπειρα ξεκαρφωματος.....
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Υποτίθεται ότι έχει γίνει μεταβίβαση και ότι έχει φύγει από το όνομά μου.
Η μεταβίβαση έγινε από την εμπορία με εξουσιοδότηση που είχα δώσει (με βεβαίωση).
Αλλά εγώ ακόμη δεν έχω πάρει τιμολόγιο αγοράς.
Προφανώς θέλουν να φανεί ότι η αγοραπωλησία του αυτοκινήτου έγινε μεταξύ δύο ιδιωτών και να μην φανεί πουθενά η εμπορία.
Για αυτό μου ζήτησαν να συμπληρώσω και νέα βεβαίωση ότι 'πούλησα' το αυτοκίνητο στα 5000euro στον ιδιώτη και να μου δώσει και αυτός βεβαίωση ότι το αγόρασε 5000euro.
Αποκλείεται όμως να του έδωσαν το αυτοκίνητο για 5000euro.
Δεν έβγαλε τίποτα η εμπορία ή έγινε κάτι άλλο;Τους έδωσες και την κυριότητα; Στο ρωτώ γιατί: φίλος πουλάει 5000 ευρώ ένα αυτοκίνητο. Παίρνει 3000 στο χέρι και κάνει μεταβίβαση χωρίς να κρατήσει την κυριότητα. Τα δύο γραμμάτια των 1000 ευρώ του είπε η γκόμενα που πήρε το αμάξι στην ψύχρα ότι δεν του τα πληρώνει αφού έχει την κυριότητα. Το παλικάρι ευτυχώς κράτησε τα νεύρα του. Δεν ξέρω αν είσαι σε αυτήν την περίπτωση.
πρεπει να ήταν φωνάρα η γκομενα.....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτή η διαδικασία των μεταβιβάσεων με τους εμπόρους είναι πολύ περίεργη πλέον. Ο πελάτης δεν έχει καμιά δυνατότητα ουσιαστικής πληροφόρησης.Θα μπορούσε το Υπουργείο Μεταφορών να είχε ένα online σύστημα που να μπορούσες να βάλεις ένα αριθμό κυκλοφορίας και να σου έβγαζε κάποια λίγα στοιχεία του ιδιοκτήτη π.χ. τα αρχικά του ονοματεπωνύμου ή αν έγινε πρόσφατα κάποια μεταβίβαση ή κάτι τέλος πάντων.
με ένα χαρτζιλίκι σε έναν διεκπαιρεωτη που είναι στα μέσα και στα έξω σου βρίσκει οτιδήποτε μέσα στο σύστημα!!!
-
Η φάση με το χαρτζιλίκι μου θυμίζει την εποχή του '80 και του '90 που πετάγαμε 10 δραχμές σε ένα μεταλλικό κουβαδάκι στις υπόγειες τουαλέτες του ηλεκτρικού στην Ομόνοια για να μπούμε μέσα...
Όποιος δεν άφηνε το 10ρικο σηκωνόταν μία κυράτσω που καθόταν σε μία καρέκλα και έκανε παρατήρηση.Η χώρα του χαρτζιλικιού...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η φάση με το χαρτζιλίκι μου θυμίζει την εποχή του '80 και του '90 που πετάγαμε 10 δραχμές σε ένα μεταλλικό κουβαδάκι στις υπόγειες τουαλέτες του ηλεκτρικού στην Ομόνοια για να μπούμε μέσα...
Όποιος δεν άφηνε το 10ρικο σηκωνόταν μία κυράτσω που καθόταν σε μία καρέκλα και έκανε παρατήρηση.Η χώρα του χαρτζιλικιού...
μακρια από μας....
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
Το Σάββατο πέρασα έξω από έναν έμπορο στη μεταμόρφωση - αυτόν που είναι κοντά στον Στεργίου. ΜΟυ έκανε εντύπωση ότι είχε ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα. Τόσα πολλά που είχε νοικιάσει (;;) διάφορους χώρους πλησίον του καταστήματος, ακόμα και ένα άδειο κατάστημα παραδίπλα που τα είχε στοιβάξει όπως όπως.
ο πρώτος θυμάμαι είχε α4 με 80000χλμ και α4 με 225000χλμ και η απάντηση ήταν ότι «φίλε μου τα παίρνουμε άθικτα και δεν πειράζουμε τίποτα» . Κλασική αποτυχημένη απόπειρα ξεκαρφωματος.....
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό συνιστά ένδειξη ανεντιμότητας... Το περίεργο θα ήταν αν όλα τα αυτοκίνητα είχαν 80-99.000 Km. Οπότε το ότι έχει δύο Α4 , το ένα με 80.000 και το άλλο με 225.000 Km, μάλλον συνηγορεί στο ότι δεν γυρίζει τα χιλιόμετρα.
Επίσης, ως προσωπική εμπειρία από τον συγκεκριμένο έμπορο (AutoValue νομίζω) θα πω ότι ένα αυτοκίνητο που έχω αγοράσει από αυτόν ήταν σωστό. Βέβαια τα χιλιόμετρα ήταν λίγα για την ηλικία του (47.000 σε 4 χρόνια) και δεν είχε κίνητρο να τα γυρίσει. Και σίγουρα η δική μου εμπειρία δεν συνιστά εχέγγυο για πάντα και για όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα από αυτό τον έμπορο.
Τέλος θα πω ότι ο συγκεκριμένος μάλλον πρέπει να έχει κάποιες γνωριμίες με αντιπροσωπείες και εταιρίες Leasing γιατί έχει πολλά αυτοκίνητα 3-5 ετών, πρώην εταιρικά, σε μάλλον αρκετά λογικες τιμες.
Υ.Γ.: Καμία προσωπική ή οικονομική σχέση δεν έχω με την AutoValue πέραν της αγοράς ενός αυτοκινήτου το 2011.
-
6900 ευρω έκδοση dynamic me 17αρες ζάντες διζωνικό κλιματισμό,
και cruise control bloutouth κ.α. -
Καλά είσαι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο έμπορος των βορείων προαστίων ...
Γκουχου γκουχου! -
Αυτός ο αλήτης είναι άξιον απορίας πως παραμένει εκτός φυλακής και πως δεν του έχουν ακόμη σφραγίσει το κατάστημα του. 'Όπως έχω ξαναγράψει, συγγενής μου αγόρασε αυτοκίνητο ελληνικής αντιπροσωπείας με 41.000 Km στο κοντέρ και πραγματικά 103.000.
Το κόλπο είναι γνωστό: δίνει χαμηλότερο τιμολόγιο από την πραγματική αξία πώλησης, που βολεύει τους περισσότερους αγοραστές λόγω τεκμηρίων. Όσοι καταλάβουν την αλήθεια και επιστρέψουν αντιμετωπίζουν είτε τον τσαμπουκά που πουλάει είτε την επιλογή να τους δώσει πίσω τα λεφτά του τιμολογίου (και όχι αυτά που πλήρωσαν βεβαίως). ΑΓΥΡΤΗΣ !
-
Υπάρχει και το παρακάτω περιστατικό με τον συγκεκριμένο έμπορο.
https://www.movenews.gr/paraligo-dolofo ... proastion/ -
Παραθέτω και τις πρόσφατες εμπειρίες μου σε μάντρες εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
- Pick up Diesel εισαγωγής, δεν υπήρχε 2ο κλειδί, δεν λειτουργούσε η κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού, είχε βαφτεί η εξάτμιση, είχε διαφορετικές ζάντες από τις εργοστασιακές του μοντέλου, και δεν εφάπτονταν τέλεια η κάτω δεξιά γωνία της πόρτας του συνοδηγού με το φτερό και το πάτωμα όπως συνέβαινε από την μεριά του οδηγού.
Στα θετικά ο άψογος ήχος της λειτουργίας του κινητήρα, το test drive, τα φρένα, τα μάλλον πραγματικά χλμ 180.000 από τον Ιούλιο 2011, βιβλία service από εξωτερικό (για τυχόν επικοινωνία με τα συνεργεία μέσω email ή τηλ) και η επιβεβαίωση από την ελληνική αντιπροσωπεία ότι το 2014 που έληξε η εγγύηση είχε 67.400 όσα δηλαδή αναγράφονται και στο βιβλίο service για τότε. - Ρωτάω δύο μαντράδες αν θα φέρουν μεταχειρισμένα Euro 5 ή 6 pick up με γύρω στα 150.000 χλμ ;
Απάντηση : τα καλά μεταχειρισμένα κυμαίνονται από 19-20.000 ευρώ και πάνω και τα χτυπάνε γερμανοί, γάλλοι κλπ
κάνενας Έλληνας δε θα δώσει τόσα λεφτά. Αυτά που φέρνουμε εμείς έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα έχουν τρακαρισμένες πόρτες, φτερά, καρότσες, μικρά ή μεγάλα βαθουλώματα τα οποία αντικαθιστούμε/επισκευάζουμε ψιλοβάφουμε/γυαλίζουμε και μετά πουλάμε !
- Pick up Diesel εισαγωγής, δεν υπήρχε 2ο κλειδί, δεν λειτουργούσε η κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού, είχε βαφτεί η εξάτμιση, είχε διαφορετικές ζάντες από τις εργοστασιακές του μοντέλου, και δεν εφάπτονταν τέλεια η κάτω δεξιά γωνία της πόρτας του συνοδηγού με το φτερό και το πάτωμα όπως συνέβαινε από την μεριά του οδηγού.
Έμποροι μεταχειρισμένων