-
MASSA'S CAREER AT FERRARI
by Edd StrawFelipe Massa just missed out on joining the illustrious list of Ferrari world champions during his time with the Scuderia in that sensational climax to the 2008 season in Brazil, but having first raced for the team since 2006 he has enjoyed significant success.
During the past seven-and-a-half seasons, he has established himself as the most successful Ferrari driver without a title to his name and is high up the rankings of race starts, wins and pole positions for the prancing horse.
FERRARI STARTS
1 Michael Schumacher, 179
2 Felipe Massa, 132
3 Rubens Barrichello, 102
4 Gerhard Berger, 96
5 Michele Alboreto, 80
6 Jean Alesi, 79FERRARI WINS
1 Michael Schumacher, 72
2 Niki Lauda, 15
3 Alberto Ascari, 13
4 Felipe Massa, 11
5 Fernando Alonso, 11
6 Rubens Barrichello/Kimi Raikkonen, 9FERRARI POLES
1 Michael Schumacher, 58
2 Niki Lauda, 23
3 Felipe Massa, 15
4 Alberto Ascari, 13
5 Jacky Ickx, 11
6 Rubens Barrichello, 11 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Alba και το ρεκόρ των ταχύτερων γύρων κι αυτό μουσαντένιο; Συνέχισε να γελοιοποιείσαι...Μην ανησυχείς με τόσες χιλιάδες posts....όσο και να προσπαθήσει κανεις,είναι πρακτικά αδύνατον να σου αφαιρέσει τα σκήπτρα....
-
Με απογοήτευσες. Περίμενα κάτι στα ιταλικά και μετά μια εξυπνάδα που την είπε ο Χ φίλος του 3ου κουμπάρου του Λούκα που του το είπε σε ένα banquet και την μετέφερε με κάθε επιφύλαξη στο τουίτερ. Και μετά μια λατινική παροιμία με sneaky emoticon. Προσπάθησε ξανά χρυσό μου.
-
Χαχα μαλιστα..αν ο Μασα στο πιο πανω βίντεο έλεγε για τον Κιμι οτι ειπε για τον Αλονσο θα ειχαμε σχολιακια..αλλα τωρα σιωπη..Παντως ειπε για τον Σουμι..
Tapatalk & SII
-
geo, διαφωνείς στο ότι ο Μάσσα μετά το ατύχημα δεν έχει καμία σχέση με τον μάχιμο Μάσσα του 2008;
-
-
Εγω ναι. Ο Μάσσα έκανε κοιλιά στην απόδοση του μετά την Κίνα 2010. Στα 3 πρώτα GP μετά τον τραυματισμό ήταν ανταγωνιστικότατος. Μετά τον τσάκισε ο Νάντο (κυρίως ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά) πράμα που παραδέχτηκε παραπάνω.
Περί FL: Μα Αλέξανδρε οι ταχύτεροι γύροι του Κίμη ήταν βασική αιτία κριτικής εναντίον του. Ο συνδυασμός ήταν ο δυνάμει ταχύτερος και αυτός βολόδερνε στο δευτερο μισό της βαθμολογούμενης 8αδας.
-
Αυτός στο αριστερό παράθυρο είναι ο ίδιος που είχε τη Δίκη στο ΣΚΑΙ;
-
Με απογοήτευσες......... Προσπάθησε ξανά χρυσό μου.....o προεδρας,του Λουκα,τον Montezemolo,ω presidente,η ομαδα πανω απο ολα,υπαλληλοι της ομαδας,δε χωρανε μαγκιες στην ομαδα,ω scuderia,το πρωταθλημα κατασκευαστων,οι tifosi,εγω ειμαι φεραρικος και οχι αλονσικος,καλα ξεκινησαμε,ελπιζω μονο να μην βρεξει,να απολυθει ο τσογλανος,ο Μιχαλακης,δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα,3 πρωταθληματα σε 3 χρονια,ασε μας κουκλιτσα μου που εμαθες απο φορμουλα,0 πρωταθληματα σε 4 χρονια,φοβαμαι οτι κινδυνευουν τα ρεκορ μας,του τραβηξε το αυτι ο προεδρος,του εδειξε ποιος κανει κουμαντο,η ομαδα να κερδαει,εισαι ασχετος ....ζητω το εθν.....ε..η ferrari,τι ζητουν οι βουλγαροι στη Μακεδονια...
ο Προεδρος μας
da capoΑγαπαμε προεδρα
-
Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στους τιφόζι!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στους τιφόζι!Θα χρειαστουμε μπολικα ποπ κορν ολο τον επομενο χρονο (για παραπανω δεν το κοβω γιατι θα φαει σουτυ ο λολονσο).
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αυτός στο αριστερό παράθυρο είναι ο ίδιος που είχε τη Δίκη στο ΣΚΑΙ;Αν εννοείς τον εξωγναθικό ναι.
Το 2014 προβλέπεται μεγάλη χρονιά για το τοπικό του καφενείου.
-
http://www.theguardian.com/sport/2013/s ... NETTXT3487
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στους τιφόζι!....κανεις λαθος.Ο προεδρος περα απο το αλας του τοπικου ειναι και η φωνη της συνειδησης του καθε παραστρατημενου tifoso...γι'αυτο και καμια φορα μας ποναει.
Αγαπω προεδρο -
Alba, σου έφαγε κανένα παγωτό ο Kimi ?
Με απογοήτευσες. Περίμενα κάτι στα ιταλικά και μετά μια εξυπνάδα που την είπε ο Χ φίλος του 3ου κουμπάρου του Λούκα που του το είπε σε ένα banquet και την μετέφερε με κάθε επιφύλαξη στο τουίτερ. Και μετά μια λατινική παροιμία με sneaky emoticon. Προσπάθησε ξανά χρυσό μου.Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στους τιφόζι!
Και ακόμη έχουμε 6 μήνες για το '14 (F1 season)!
-
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει τους οπαδους (και τον Αλονσο) ο Κιμι στη Φερραρι.
-Θα φερνει περισσοτερους βαθμους απο τον Μασσα; Λογικα, ναι.
-Ειναι 'απολιτικ', χωρις να μπερδευεται στα ποδια των αλλων; Ναι.
-Ειναι γνωστης προσωπων και διαδικασιων, οποτε θα προσαρμοστει γρηγορα; Ναι.
-Ειναι εμπειρος και σταθερος; Ναι.
-Εχει δημιουργησει ποτε προβλημα με τιμ μειτ; Οχι.
-Θα δημιουργησει αμιλλα με τον Αλονσο; Ναι.
-Ειναι μια καλη short-term λυση, μεχρι να φανει τι παιζεται στην αγορα, και ειδικα με τον Φετελ; Ναι.Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα;
-
Tα ερωτήματα αυτά μου θυμίζουν τους ΑΜΑΝ ατο διαβόητο σκετσάκι 'γιατί σπας το αυτοκίνητο? Γιατί είναι Αθηναίος λέμεεεε'.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει τους οπαδους (και τον Αλονσο) ο Κιμι στη Φερραρι.
-Θα φερνει περισσοτερους βαθμους απο τον Μασσα; Λογικα, ναι.
-Ειναι 'απολιτικ', χωρις να μπερδευεται στα ποδια των αλλων; Ναι.
-Ειναι γνωστης προσωπων και διαδικασιων, οποτε θα προσαρμοστει γρηγορα; Ναι.
-Ειναι εμπειρος και σταθερος; Ναι.
-Εχει δημιουργησει ποτε προβλημα με τιμ μειτ; Οχι.
-Θα δημιουργησει αμιλλα με τον Αλονσο; Ναι.
-Ειναι μια καλη short-term λυση, μεχρι να φανει τι παιζεται στην αγορα, και ειδικα με τον Φετελ; Ναι.Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα;
γιατι δεν το παιζει tifosi
γιατι δεν ευχαριστεί τον θεο πεσμενος στα τεσσερα που του εκαναν την τιμη να οδηγήσει για την σουπερκαλυτεροτερη ομαδαρα του κοσμου ολων των εποχων
γιατι δεν τους κοροιδευει όπως ο ισπανος οτι η Ferrari είναι η ζωη του μπλαμπλαμπλα...
γιατι και καλα χανει το κινητρο του και τρωει παγωτα... -
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει τους οπαδους (και τον Αλονσο) ο Κιμι στη Φερραρι.Λογικό είναι. ο Αλόνσο έφαγε γερή φόλα. Εκεί που ήταν το αδιαμφισβήτητο νο1 της ομάδας, του μπαστακώσαν τον κίμι ως 'ισάξιο'.
Αν ο Κίμι πήγαινε ως νο2 οδηγός, η όλη κουβέντα κ οι 'αντιδράσεις' θα γινόντουσαν τελείως διαφορετικά -
Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα;Επειδή είσαι μικρός και άβγαλτος και δεν καταλαβαίνεις:
Νο σπασμένες σφραγίδες
Νο slipstreaming
No κάνε στην άκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω
Νο προσπέρασμα στα πιτς
Χαρωπά team radios (Alonso is f... shut up and leave me alone)- μια υποβόσκουσα τόση δα μικροσκοπική ανησυχία ότι το καμάρι δεν θα είναι τοοοοοοοοοσο ταχύτερο.
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014