-
Που είναι ο Πατ οεο ;
Κατά τα άλλα έπεσα τελείως μέσα ...
-
Πώς τα κατάφερα και έχω δει μπόλικα παιχνίδια ρέγκιουλαρ και από πλευ-οφ πολύ λίγα δεν ξέρω .
Δεν γίνεται ρε Σωκ, αύριο έχω ξύπνημα από τις 7 παρά . Και τους τελικούς της Α1 τους πέρασα στο ντούκου. Αλλά φρόντισε να γράψεις καμιά ωραία υπέρδιπλη σεντονάρα όπως παλιότερα, αμέσως μετά το ματς, για να διαβάζω με το πρωϊνό . -
- Με την εξεταστικη καταφερα να δω μονο εναν τελικο κ εγω,οποτε ξεφτιλα
2)Αυριο γραφω και δε ξερω αν θα κατσω και
3)Δε ξανασεντοναρω γιατι γραφει ο Greo μετα καμια πιο τεχνικη αναλυση και νιωθω τσομπανης
Παντως αποψε θελω ΣΑΣ γιατι θεωρω πως ειναι πολυ πιο υγιης ομαδα σε ολους τους αγωνιστικους τομεις (Αποδυτηρια/προπονητης/παιχτες) απο το συχνα -τρεχουμε ολοι γυρω απ τον λεμπρον - Miami.Σιγουρα δυσκολευει η κατασταση λογω εδρας,αλλα ο Ποπ δε μασησε ποτε απ 'αυτα και η φιλοσοφια του εχει εμποτιστει στους παλιοτερους ειδικα παιχτες.
Η λογικγ λεει και παλι πως με μια καλη εμφανιση manu/TD/Parker, λιγη βοηθεια επιθετικα και κυριως αμυντικα στον Λεμπρον απο τους αλλους το ματς θα παει οπως σχεδον ολη η σειρα ποντο ποντο.Απο κει και περα ο Θεος μαζι τους .
Btw εχω ενα προαισθημα για x-factor εμφανιση απο τον Leonard αποψε αντιστοιχη μ εκεινη του Green ,σε πιο αμυντικη συνεισφορα ομως..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
- Με την εξεταστικη καταφερα να δω μονο εναν τελικο κ εγω,οποτε ξεφτιλα
-
Dp
-
Έλα μωρή παιχτούρα Σάρας να παίξεις ένα χρόνο Ελλάδα να κλείσεις την καριέρα σου να σε χαζεύουμε από κοντά! Ο άνθρωπος πρέπει να παίζει και στον ύπνο του p&r.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/perifereia-attikhs-20-ek-eyrw-gia-to-neo-ghpedo-ths-aek.2301917.htmlΈλα μωρή παιχτούρα Σάρας να παίξεις ένα χρόνο Ελλάδα να κλείσεις την καριέρα σου να σε χαζεύουμε από κοντά! Ο άνθρωπος πρέπει να παίζει και στον ύπνο του p&r.
Και τι σχέση έχει ο Σγουρος;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/article/oi-eklektoi-gia-ethniki/682764Κοίτα να δεις που δεν πήρε πατ καλαθη και πήρε Περπέρογλου...τι περιεργο!
Sent from my Neo V using Tapatalk
Τα είπαμε αυτά.
Από πέρυσι έμαθε μπάσκετ ο Στρατος. Πριν ήταν άσχετος, τώρα είναι μπαιχτούρα.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έλα μωρή παιχτούρα Σάρας να παίξεις ένα χρόνο Ελλάδα να κλείσεις την καριέρα σου να σε χαζεύουμε από κοντά! Ο άνθρωπος πρέπει να παίζει και στον ύπνο του p&r.
Και τι σχέση έχει ο Σγουρος;
Όπα μαλακία. Τράβηξα λινκ από λάθος tab...
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/517396/ti-na-protokanei-ki-o-saras-vids
-
Σωκρατες γράψε ότι θες, εγώ είμαι γνωστός μπουρδολόγος Κόρτο και γω έχω εγερτηριο στις 7, αλλά θα το βάλω στις 5. Μια φορά το χρόνο ας ξυπνήσω για το μπάσκετ. Εγω να σας πω την αλήθεια βλεπω Σπερς. Δεν ξέρω γιατί, όλα τα λογικά δείχνουν Μαϊάμι, αλλά πιστεύω ότι οι Σπερς δεν είναι τσοκερς. Ενώ οι Χιτ δείχνουν να είναι. Τεχνικές αναλύσεις δε χωράνε σήμερα. Ο Λεοναρντ έχω ξαναγράψει ότι είναι ο πραγματικός MVP των Σπερς στους τελικούς. Τα κάνει όλα και συμφέρει, έχει ΜΟ double double και στην άμυνα έχει βιδώσει σε τεράστια διαστήματα τον Λεμπρον. Δηλαδή τι άλλο να έκανε;
-
Τον έχουν σκίσει τον Γιανκοβιτς για την μεταγραφή του στον ΠΟΑ...
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 97&fref=ts -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 97&fref=tsΓνωστοί οι γαυροπανιώνιοι, οι ντενεκέδες τακιμιάζουν ως γνωστόν...κοντράρονται τα γατάκια με τα αρούρια ποιος είναι πιο ηλίθιος...
-
Τελικα αποφασισα να δωσω το μαθημα το πρωι,να κατεβασω το ματς ,να μη μπω σε facebook,tapatalk,να μη το σηκωσω σε φιλους/πατερα και να το απολαυσω με air condition το μεσημερι
Σμπουτσασας παμ παρακατω
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 -
, τσομπανο-Σωκ, έτσι πράξε. Και γω τους περσινους ημιτελικούς/τελικούς τους είδα με 2-3 βδομάδες καθυστέρηση. Ειδικά αφού έχεις και μαθηματάκι.
Γκρέο, είμαι γείτονας του ντρίφτερ, πάμε μια ώρα πίσω και θα μου είναι 3-6 το παιχνίδι . Έψησα τον μπρο να το δει και αν στο τελευταίο 12λεπτο είναι στα ίδια οι ομάδες του πα να με ξυπνήσει. Πρόβλεψη εννοείται δεν θα ρισκάρω. Όποιον ξεχέζει το γιαχού/νβα πάει στο επόμενο και κάνει παιχνιδάρα. Μία το Μπος, μία ο αργεντίνος έχουν πάρει παιχνίδια μετά από βρίσιμο.
Άντε να τελειώνουν οι άσχετοι πανηγυριώτες, χομπίστες του ΝΒΑ για να λύσουμε το ακανθώδες θέμα. Γλου ή Πατ Καλάθες πρέπει να μπει στη 18άδα ... για να αποκλειστεί στη συνέχεια. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 97&fref=tsΚαλά, μπορεί το παλικάρι να μην πήγε και με όλη του την καρδιά εκεί. Είναι γνωστό διαχρονικά το πόσο πιέζει ο Πανιώνιος παίχτες του να πάνε στον βαζελο (ειδικά αντί του ολυμπιακού). Μην ξεχνάμε ότι για να έρθει το 2001 ο Παπαλουκάς στον Ολυμπιακό που ήθελε εκείνος κι όχι στον βαζελο που ήθελε να του επιβάλλει ο Πανιώνιος, ότι εξαφανίστηκε πόσο καιρό στο εξωτερικό για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του οι του Πανιωνίου μέχρι να γίνει η μεταγραφή που ήθελε!!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
ετσι ειναι...............αφου εφτιαξε ο βαζελος καλη αεραμυνα.παιρνει και τους καλυτερους φροντιστες εδαφους για τα επομενα 10 χρονακια και keep cuping
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 97&fref=tsΚαλά, μπορεί το παλικάρι να μην πήγε και με όλη του την καρδιά εκεί. Είναι γνωστό διαχρονικά το πόσο πιέζει ο Πανιώνιος παίχτες του να πάνε στον βαζελο (ειδικά αντί του ολυμπιακού). Μην ξεχνάμε ότι για να έρθει το 2001 ο Παπαλουκάς στον Ολυμπιακό που ήθελε εκείνος κι όχι στον βαζελο που ήθελε να του επιβάλλει ο Πανιώνιος, ότι εξαφανίστηκε πόσο καιρό στο εξωτερικό για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του οι του Πανιωνίου μέχρι να γίνει η μεταγραφή που ήθελε!!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Διεγράφη υβριστική έκφραση [Mod]
Και ο ίδιος ο παίχτης τι έκανε στο ΟΑΚΑ σε αγώνα Ευρωλιγκας; Πάλι ο Πανιώνιος τον πίεζε να έρθει;
-
Μεγάλες κουβέντες τελικά. Αδύνατο το εγερτήριο, τώρα θα κάτσω να δω ολόκληρους τους 2 τελικούς να δω γιατί τελικά έχασαν οι Σπερς, αν και το ερώτημα ήταν πως το έφτασαν μέχρι το 7ο - πιθανότατα ο Γκριν είναι η απάντηση.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Καλά δεν ήταν έτσι ο διάλογος. Ο Ποπ τον κοίταξε σα να μην καταλαβαίνει τι τον ρωτάει, κάποιος διευκρίνησε ότι είναι ερώτηση από την Ευρώπη, ο Ιταλός είπε 'we do that in Italy' και ο Ποπ είπε απλά 'we don't'.
Και πάλι.
Πήγαινε χάσε τώρα το 7ο παιχνίδι και λέγε ότι δεν κάνεις φάουλ.
Όπως έλεγα...
-
2 τα δαχτυλιδάκια του Λάμπρου! Για να μάθετε να γκρινιάζετε...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Είναι γνωστό διαχρονικά το πόσο πιέζει ο Πανιώνιος παίχτες του να πάνε στον βαζελο (ειδικά αντί του ολυμπιακού). Μην ξεχνάμε ότι για να έρθει το 2001 ο Παπαλουκάς στον Ολυμπιακό που ήθελε εκείνος κι όχι στον βαζελο που ήθελε να του επιβάλλει ο Πανιώνιος, ότι εξαφανίστηκε πόσο καιρό στο εξωτερικό για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του οι του Πανιωνίου μέχρι να γίνει η μεταγραφή που ήθελε!!
Αργκ??
Όπως;;; Τον Καβαδά ας πούμε;
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)