-
Τον πρωτο καιρο εκανε φοβερα διαφημιστικα.Κ εκεινα που ειναι σα muppets κουκλακια με τον κομπι γαμουν.Ειναι μια σειρα απο καμια 10αρια σποτακια
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Παιχτακος ο Ντραζεν?
Σαν τον Βασιλη Λυπηριδη ενα πραγμα?Πρεπει να εισαι ο Jordan δλδ για να σε αναφερουν ειδικα μια τετοια μερα (επετειο του τροχαιου)?
Το διαβασαμε και αυτο!!
-
καλα οτι να ναι λεει ο καθενας.
Καθησα ειδα το πρωτο δεκαλεπτο του τελικου. Ειδα αγωνα nba μετα απο πολλα χρονια. Απογοητευση για μενα το ολο θεμα.
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ελεος με τον Ντραζεν
Ενας καλος παιχτακος ητανε οχι ο michael jordan,δεν ηταν καν λιγο ενδιαφερουσα προσωπικοτητα για να σταθεις λιγο παραπανωΛΟΛ απλά.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Προφανώς και τα ήξεραν ρε BILL. Τι ρωτάς;
Παιχνίδι εντυπώσεων και μαλακίας είναι. Να χαμε να λέγαμε.Εγώ ήθελα να ήξερα οι αγγελικά πλασμένοι Βαλιτσόπουλοι τι θέλουν να δημίουργήσουν όταν θέλουν να αδειάσει το μισό γήπεδο.
Οι ίδιοι που ζητούσαν αυστηρότερη τιμωρία του Παναθηναϊκού από τις 4 αγωνιστικές για τους υπεράριθμους, ενώ έσκουζαν για τις 6 αγωνιστικές που έφαγε ο Ολυμπιακός για παιχνίδι που διεκόπη οριστικά λόγω επεισοδίων.
-
Ανανέωση χρόνου.... Οκ...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
...
-
Αίμα τους πήγε το κάρφωμα που φάγανε από τους μαύρους εραστές τους...
Δαιμόνιε Δημήτρη, πήρες αρκετό δείγμα για να στείλουμε στον ΕΣΚΑΝ και ας μην ήθελαν να δώσουν οι γουρλομάτηδες...,
Η μλκια είναι ότι τώρα με τον νέο νόμο θα πρέπει να πληρώσουμε χαράτσι και για το εξοχικό
-
Ησυχία πολλή...
-
Μην ανοίγεστε...
-
Τελικά πολύ εύκολα...ελπίζω και εύχομαι μεθαύριο να είναι πιο εύστοχοι, μπας και γίνει κανονικό ματς...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
...Αυτός στη φωτογραφία σου είναι ο Μυριούνης;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μην ανοίγεστε...Εγώ δεν ανοίγομαι.
Συνέχεια γράφω ότι ο Πέδουλας είναι κάκιστος προπονητής και παίζουμε τραγικό μπάσκετ.
Αλλά όταν τελειώνουν τα Redbull...
Ο MVP της Ευρωλίγκας έκανε 3 ή 4 airball απόψε, δε θυμάμαι.
MVP του Ολυμπιακού απόψε ο Γκόντας. Μεγάλη εμφάνιση.
-
Κατ' αρχάς οι διαιτητές ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα. Δεν εξετάζω αν ευνόησαν ή ποιον ευνόησαν, αλλά ήταν ξεκάθαρο από χλμ ότι ήταν χεσμένοι. Σαν κάτι Γιάχους κτλ στη μπάλα φάση.
Από την άλλη ο γαύρος δύσκολα θα ξανακάνει τόσο κακό παιχνίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οπότε όλα είναι απολύτως ανοιχτά. Αν την Κυριακή γίνει το 2-0, το ξανασυζητάμε.
-
Κατ' αρχάς οι διαιτητές ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα. Δεν εξετάζω αν ευνόησαν ή ποιον ευνόησαν, αλλά ήταν ξεκάθαρο από χλμ ότι ήταν χεσμένοι. Σαν κάτι Γιάχους κτλ στη μπάλα φάση.Από την άλλη ο γαύρος δύσκολα θα ξανακάνει τόσο κακό παιχνίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οπότε όλα είναι απολύτως ανοιχτά. Αν την Κυριακή γίνει το 2-0, το ξανασυζητάμε.
Ο Παπανικολάου έκανε lay up στο ταμπλώ, μισό μέτρο από το στεφάνι, τελείωσε ο χρόνος, και ο Γκόντας εδειξε ότι είχε βρει στεφάνι.
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που σφύριξε, αυτό και μόνο, μπροστά στα μάτια του, δείχνει δόλο. Τέλος.
-
Για οσους θυμουνται,μια απο τις πλεον ατιμωτικες εμφανισεις του ΠΑΟ, ηταν οταν επεστρεψε νικητης με την ευρωκουπα και τον περιμενε ο ΟΣΦΠ για σεξ.
Σημερα αντιστραφηκαν οι ρολοι.
Ο ΟΣΦΠ δεν ειχε τον Λο ενω Μαντζαρης ειναι off εδω και καιρο, ενω οι βαζελοι εχουν αφομοιωσει καλα τον αραπακο τους,καθοριστικο αυτο πιστευω. -
Το μόνο καθοριστικό είναι ότι οι γνωστοί τερματοφύλακες του βάζελου άρχισαν νωρίς νωρίς τις τάπες κι από κει και πέρα η ρακέτα έγινε απαγορευμένη ζώνη με αποτέλεσμα τα πολλά 3ποντα του γαύρου που απλά δεν μπήκαν. Κοιμήθηκε λίγο και ο Γιώργης ο Μπαρατζώκας...ε δεν ήθελε και πολύ...
-
Από την άλλη ο γαύρος δύσκολα θα ξανακάνει τόσο κακό παιχνίδι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οπότε όλα είναι απολύτως ανοιχτά. Αν την Κυριακή γίνει το 2-0, το ξανασυζητάμε.
Ρε και 2-0 να γίνει, εγώ και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος!
Απλά το καταχάρηκα γιατί η υπεροψία των γάβρων (με ότι έχουν κατακτήσει με κωλοφαρδία ή και χωρίς) είναι απίστευτη!
Έβλεπες τον Παπανικολάου να τον έχει χαλάσει τόσο στο τέλος λες και ήταν παρθένα... Δεν θυμάται πριν 2 χρονάκια τι γινόταν
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ρε και 2-0 να γίνει, εγώ και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος!
Απλά το καταχάρηκα γιατί η υπεροψία των γάβρων (με ότι έχουν κατακτήσει με κωλοφαρδία ή και χωρίς) είναι απίστευτη!
Έβλεπες τον Παπανικολάου να τον έχει χαλάσει τόσο στο τέλος λες και ήταν παρθένα... Δεν θυμάται πριν 2 χρονάκια τι γινόταν
Έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)