-
Ανεκτιμητοςbtw chicago παλευει να επιστρεψει απο ενα 14-2 στην αρχη και τα ψιλοκαταφερνουν,λογικα θα μεινουν ζωντανοι παλι 2-3 δωδεκαλεπτα και μακαρι να κρατησουν παραπανω να γινει λιγο ντερμπυ η σειρα.
-
Και εγώ εύχομαι να νικήσει, αλλά δεν το βλέπω
Τρελή πεντάδα αυτή τη στιγμή με Butler και Mohammed, Teague, Hamilton ( lol) και Gibson
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και εγώ εύχομαι να νικήσει, αλλά δεν το βλέπωΕ ζορικα τα πραγματα αν και με ανυπαρκτο wade,αυξανονται οι ελπιδες.Πως και δωσαν βηματα στον Λεμπρον?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πως και δωσαν βηματα στον Λεμπρον?Πραγματικά.. και εγώ απόρησα
edit: μεθυσμένος είναι; Του γλιστράει η μπάλα, κάνει πάσες- κατευθείαν έξω..
Ξανά βήματα τώρα ( δε δόθηκαν --> κλασσικά) -
-
Βαριά Ισπανικά μή κατάλληλα για νέους κάτω των 18 στο top comment : :
[spoiler=:f3n14qzn]'Vasillis Spanoulis gamisados los spaniolos kai ekanadas las vazelas klapsas las poutanakias. perastika karioles'[/spoiler:f3n14qzn] -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Η μεγαλύτερη νίκη προπονητού μετά τον αποκλεισμό ΠΑΟΚ το 93.Μέχρι σήμερα λέγανε, Μάντζαρης-Ντόρσει τα κλειδιά της περυσινής άμυνας. Πάρε 50 πόντους μωρή τζεσεκά χωρίς Μάντζαρη και Ντόρσει και 13 λεπτά συνεχόμενα χωρίς καλάθι εντός παιδιάς.
Μέχρι σήμερα λέγανε 'χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη δεν υπάρχει επίθεση'. Πάρε 20 στο κεφάλι μωρή τζεσεκά με Σπανούλη παλικάρι να σουτάρει και να σπάει τα δοκάρια, Πρίντεζη ανύπαρκτο και Παπανικολάου εκτός.
Άνοιξε την διαφορά με Κατσίβελη, Σλούκα, Σερπαντίνι μέσα, σε ημιτελικό ff με το φαβορί απέναντι, συγκεντρωμένο, υποψιασμένο και αποφασισμένο για εκδίκηση.
Ως εκ τούτου αποδεικνύεται σήμερα ότι:- ο Ολυμπιακός βρήκε επιτέλους προπονητή να γεμίσει την θέση του Γιάννη Ιωαννίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
- Η περσινή πορεία ήταν έργο Μπαρατζώκα*
- Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι μακράν του 2ου ο πιο ταλαντούχος βλαμμένος στην ιστορία του μπάσκε. Πραγματικά τέτοιος μ@λ@κ@ς δε θα χει ξαναπεράσει όταν σταματήσει την καριέρα του με 5000 ασσίστς, 10 f4 και κανένα τρόπαιο.
- Και για όποιον νομίζει ότι υπερβάλω, η παρουσία του Γιώργη του Μπαρατζώκα στον Ολυμπιακό είναι μια κυματομορφή στον χωροχρόνο. Όπως ακριβώς πετάς ένα βότσαλο στη λίμνη και το νερό ταράζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι και η παρουσία του Μπαρατζώκα στον πάγκο επηρεάζει όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού σε παρελθόν και μέλλον.
**ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΗ ΜΠΑΡΑΤΖΩΚΑ! **
Με τιμή,
το προεδρείο του Σ.ΦΙ.Ν.Α.ΣΚΑ.ΠΑ. (Σύνδεσμος φιλάθλων νηφάλιου αρτίστα σκακιστή παρκέ)Επαναφερω αυτο το ποστ μνημειο, οχι τπτ αλλο αλλα ημουν και ισπανια αυτες τις μερες (οσο ισπανια ειναι οι βασκοι ) και οταν διαβασα αυτο το ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΟΣΤ αν και βαζελος προσκυνησα
-
Παντως μια και πουταναφερες, ο Μπαρτζώκας είναι ο Θιμποντό της Ευρώπης και σε πολλούς ξινίζει επειδή δε λέγεται Μπαρτζόκαβιτς και δεν εχει κάψει δυο γενιές ελλήνων παικτών για να πάρει πρωταθλήματα με το 3πλάσιο μπάτζετ από τους αντιπάλους.
-
Πάντως πέρα απ' ότι γράφεται και λέγεται, έχω πει από την αρχή της σεζόν ότι είναι πολύ πιο αξιοπρεπής μορφή από τον Άρτζι Μπούρτζι και μάλλον ξέρει και λίιιιγο περισσότερο μπάσκετ. Σε καμία περίπτωση πάντως ο φετινός γαύρος δεν είναι 100% έργο δικό του.
-
Oχι βεβαια. Μεχρι το 2028 θα φαίνεται η δουλειά του Ιβκοβιτς
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Oχι βεβαια. Μεχρι το 2028 θα φαίνεται η δουλειά του Ιβκοβιτς -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάντως πέρα απ' ότι γράφεται και λέγεται, έχω πει από την αρχή της σεζόν ότι είναι πολύ πιο αξιοπρεπής μορφή από τον Άρτζι Μπούρτζι και μάλλον ξέρει και λίιιιγο περισσότερο μπάσκετ. Σε καμία περίπτωση πάντως ο φετινός γαύρος δεν είναι 100% έργο δικό του.Σαφώς καλύτερος του Πέδουλα. Δεν παύει να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια κάποιοι μας τον λένε Θιμποντο της Ευρώπης και Πόποβιτς των Βαλκανίων αλλά οκ, υπάρχει κατανόηση.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Οι Αγγελοπουλοι πιστεψαν και στηριξαν τον Μπαρτζω.
Ο Μαρινακης παλι,μακαρι να ηξερε τι κανει.Σε οτι αφορα τον Ιβκοβιτς,σαφως και εχει μεριδιο στην επιτυχια,αυτος εφτιαξε αυτη την ομαδα,και αυτος ανεδειξε τους νεαρους ελληνες παιχτες.
Ο Αρτζι σε αντιθεση με τον Μπαρτζω πηρε μια σχεδον ολοκαινουρια ομαδα,χωρις χημεια,χωρις βαθυ παγκο,και με τα ΜΜΕ στον σβερκο του σε καθε δυνατη ευκαιρια.Αν ο ΠΑΟ ειχε το βαθος του ΟΣΦΠ στον παγκο, μαλλον θα ειχε παει στο F4.
-
Ο βάζελος έχει αρχίσει τις σπασμωδικές κινήσεις και δεν ξέρω αν φταίει γι' αυτό ο Δημητράκης ή ο Άρτζι. Που πάνε τώρα να πάρουνε 4αρι και πήρανε και το μαυρούλι? Να καταφέρουν τι? Δεν γίνεται να είναι όλοι Γκιστ και Λάσμε και δεν υπάρχει και χρόνος για προσαρμογή πλέον...
-
Ο βαζελος φαινεται να εχει θεμα με τον Γκιστ (συνεχεια τραυματισμοι και ενοχλησεις) και ο Μπανκς μαλλον φευγει αμεσα,για αυτο προσπαθει να παρει κι αλλο παιχτη.Παντως μεχρι 17/5 ειναι οτι γινει,μετα δεν εχει μεταγραφες.
-
Ο βάζελος έχει αρχίσει τις σπασμωδικές κινήσεις και δεν ξέρω αν φταίει γι' αυτό ο Δημητράκης ή ο Άρτζι. Που πάνε τώρα να πάρουνε 4αρι και πήρανε και το μαυρούλι? Να καταφέρουν τι? Δεν γίνεται να είναι όλοι Γκιστ και Λάσμε και δεν υπάρχει και χρόνος για προσαρμογή πλέον...Ο Πέδουλας ξεκίνησε τη χρονιά σα να παίζει manager. Έχω x λεφτά, χαλάω x-y στην αρχή ώστε με τα y να διορθώσω τις μαλακίες που θα κάνω.
-
Ο βάζελος έχει αρχίσει τις σπασμωδικές κινήσεις και δεν ξέρω αν φταίει γι' αυτό ο Δημητράκης ή ο Άρτζι. Που πάνε τώρα να πάρουνε 4αρι και πήρανε και το μαυρούλι? Να καταφέρουν τι? Δεν γίνεται να είναι όλοι Γκιστ και Λάσμε και δεν υπάρχει και χρόνος για προσαρμογή πλέον...Ή απλά το άλλο 4άρι, ο Τσαρτσαρής, όταν είναι καλά (που λογικά Μάη μήνα δε θα είναι), δεν είναι πλέον 4άρι αλλά ελαφρύ 5άρι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο 0:33 ο προφανής λόγος που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Τα κινητά σκριν του Χάινς.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Στο 0:33 ο προφανής λόγος που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Τα κινητά σκριν του Χάινς.
-
Δηλαδή με κινητά σκριν μειώνονται διαφορές 17 πόντων? Καλή φάση.
Ορίστε για όποιον θέλει να δει τι ψάρια πιάνει ο νέος μαυρούλης του βάζελου.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)