-
Αντε με το καλο δυο νικες εδω περα και ραντεβου στο F4!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Όπα άρχισαν τα όργανα...
Με εξαίρεση τη φάση με το τρίποντο-φάουλ του ΜατσιούλΗς και την τεχνική μετά, κανένα παράπονο.
Τέλος εποχής για το ΔΔ, φανερό πλέον ότι δε μπορεί.
Μεγαλη παναθα σημερα,ομως ο ΔΔ με 10 ποντους και 4 λαθη(οκ και 3 ασσιστ νομιζω) δε τον λες και οτι μπορει οπως παλια.
Ρισπεκτ για το game winner,αλλα δε βουλωσε και στοματα -
Άμα έχεις Μπράμος σε ρόλο κάτι μεταξύ Ray Allen και Kobe τι να τον κάνεις και το Διαμαντίδη!
Πάντως άμα έκανε καμιά τρέλα ο φαρμακοτρίφτης και έφερνε πίσω κάνα Καλάθη και κάνα Φώτση θα έκανε χαβαλε σε όλη την ευρωλίγκα...
-
Πάντως μετά την κλήση της ΚΑΕ για απάντηση, δεν είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα παιχνίδια. Για να μην πω ότι αν πέσει έστω και χαρτάκι στο πρώτο, στο δεύτερο θα παίξετε χωρίς θεατές, να πω ότι ένα τουλάχιστον χειρουργείο θα πρέπει να το θεωρείτε δεδομένο.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Εγώ ξέρω ότι επίσημα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για την ιστορία με τα χαρτονομίσματα στον Αρτεάγκα, αλλά ο Αρτεάγκα έκανε 3 χρόνια να ξανασφυρίξει στην Ευρωλίγκα ενώ δεν ξανασφύριξε Παναθηναϊκό.
ΥΓ1: Ο ΔΔ είναι 33 και παίζει συνέχεια 35λεπτά, σε ομάδα χωρίς πλάνο. Όπου να 'ναι θα κρατάει και το πινακάκι. Εμένα μου φαίνεται άριστος.
ΥΓ2: Ο Καλάθης MVP του Eurocup.
-
O Kid παίζει στην ίδια θέση στα 40 του (κλεισμένα) 28' σε σεζόν 82 αγώνων, 100 με τα play-off. Kαι στα 38 του έπαιζε 82/82 38΄και φόρεσε και το δαχτυλίδι. Αυτή η κούραση που πιάνει μόνο τον Διαμαντίδη από όλους τους παίκτης είναι το μελανό σημάδι στην καρριέρα του.
-
ΥΓ1: Ο ΔΔ είναι 33 και παίζει συνέχεια 35λεπτά, σε ομάδα χωρίς πλάνο. Όπου να 'ναι θα κρατάει και το πινακάκι. Εμένα μου φαίνεται άριστος.
Ο ΔΔ ζητημα να παιζει 15-20 ανταγωνιστικα παιχνιδια τη χρονια αναλογα με το ποσο θα προχωρησει ο ΠΑΟ στην Ευρωπη και το θηριο τα παρατησε στα 30 (!) του απο την Εθνικη οποτε καθε καλοκαιρι εχει κανα 2μηνο χωρις αγωνες μη πω και χωρις προπονηση.
Το να παιζει 35 λεπτα και φτανει τις βολες στο σιδερο στα τελευταια λεπτα κ αν κατσει (ευτυχως) εχει ακομα ζεστο χερι να βαλει το δυσκολο καλαθι δε μου κανει και πολυ αποδοτικο.
Το οτι ειναι οργανωτης και παιζει σε ομαδα χωρις πλανο δε μου λεει κατι,το δεδομενο και αναμενομενο κανει για τη θεση του.Εγω δε τον κρινω με βαση το οτι ειναι 35,αλλα με βαση οτι θεωρειται τοπ5 παιχτης της Ευρωπης και εδω και καιρο δε παιζει σαν τετοιος.Αμα εχει θεμα με την κουραση και την ηλικια,να το συζητησει με τον Αρτζι να παιζει 15λεπτα,απλα πραγματα ειναι.
Δε θα ημουν τοσο ''αυστηρος'' κριτης,αν δε μου φαινοταν γελοιο ενας επαγγελματιας παιχτης με τα μισα ματς να ειναι ευκολοτερα απο προπονηση,να τα παραταει στα 30 απο την εθνικη για την κουραση.
Κατι συναδερφοι του στο αμερικα (ναι αυτοι που εχουμε να λεμε πως τους εκανε πλακα ο Σοφο) παιζουν καμια 100στι ματς και μαλιστα 12λεπτα και παλι εστω και εναλλαξ κατεβαινουν με τις εθνικες τους. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
O Kid παίζει στην ίδια θέση στα 40 του (κλεισμένα) 28' σε σεζόν 82 αγώνων, 100 με τα play-off. Kαι στα 38 του έπαιζε 82/82 38΄και φόρεσε και το δαχτυλίδι. Αυτή η κούραση που πιάνει μόνο τον Διαμαντίδη από όλους τους παίκτης είναι το μελανό σημάδι στην καρριέρα του.Και ο Jordan μέχρι τα 40 του επίσης.
Σοβαρά τώρα θα συγκρίνουμε με παίχτες του ΝΒΑ;
Ο Διαμαντίδης δεν έχει ξαναπαίξει στην καριέρα του τους χρόνους που παίζει φέτος.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ο ΔΔ ζητημα να παιζει 15-20 ανταγωνιστικα παιχνιδια τη χρονια αναλογα με το ποσο θα προχωρησει ο ΠΑΟ στην Ευρωπη και το θηριο τα παρατησε στα 30 (!) του απο την Εθνικη οποτε καθε καλοκαιρι εχει κανα 2μηνο χωρις αγωνες μη πω και χωρις προπονηση.
Το να παιζει 35 λεπτα και φτανει τις βολες στο σιδερο στα τελευταια λεπτα κ αν κατσει (ευτυχως) εχει ακομα ζεστο χερι να βαλει το δυσκολο καλαθι δε μου κανει και πολυ αποδοτικο.
Το οτι ειναι οργανωτης και παιζει σε ομαδα χωρις πλανο δε μου λεει κατι,το δεδομενο και αναμενομενο κανει για τη θεση του.Εγω δε τον κρινω με βαση το οτι ειναι 35,αλλα με βαση οτι θεωρειται τοπ5 παιχτης της Ευρωπης και εδω και καιρο δε παιζει σαν τετοιος.Αμα εχει θεμα με την κουραση και την ηλικια,να το συζητησει με τον Αρτζι να παιζει 15λεπτα,απλα πραγματα ειναι.
Δε θα ημουν τοσο ''αυστηρος'' κριτης,αν δε μου φαινοταν γελοιο ενας επαγγελματιας παιχτης με τα μισα ματς να ειναι ευκολοτερα απο προπονηση,να τα παραταει στα 30 απο την εθνικη για την κουραση.
Κατι συναδερφοι του στο αμερικα (ναι αυτοι που εχουμε να λεμε πως τους εκανε πλακα ο Σοφο) παιζουν καμια 100στι ματς και μαλιστα 12λεπτα και παλι εστω και εναλλαξ κατεβαινουν με τις εθνικες τους.Άντε πάλι.
-
Ποιοι άλλοι παίζουν 35 λεπτά στα 33 τους;
-
Τι σχέση έχει το ΝΒΑ με τον υπόλοιπο κόσμο; Τα θέλετε και τα λέτε; Ή απλά ξέρετε ότι παίζουν 100 παιχνίδια τον χρόνο και το πετάτε;
-
-
-
Γενικα δε νιωθω το υφος σου.Συζητηση κανουμε.
Βαζουμε κανεναν αγωνα ποιος παιζει μετα τα 33?Και 50 χρονων να ηταν εφοσον βρισκεται 35 λεπτα μεσα στο γηπεδο εχω καθε δικαιωμα να το κρινω και να θεωρω οτι πια δεν ειναι για 35 λεπτα,αλλα για ενα 25λεπτο και τοτε κ εκεινος θα ηταν πολυ πιο αποδοτικος.
Δε ξερω αν το εχεις χτυπησει το τοπι,ομως η κουραση ειναι μεγαλη πουτανα γιατι δεν ειναι απλα σωματικη,αλλα και πνευματικη.
Γιατι να μη συγκρινω με το ΝΒΑ?Επαγγελματιες μπασκετμπολιστες δεν ειναι?Και με τον prigioni που μεχρι περυσι ευρωπαιος ηταν ,παλι ο ΔΔ βγαινει περιεργως off απο αποψη κουρασης.Ο ανθρωπος στα 35 του παιζει 15 λεπτα επι 73 αγωνες τωρα στο ΝΒΑ με αντιπαλους τους πιο εκρηκτικους παιχτες του κοσμου.
Διαφωνεις οτι ο ΔΔ παιζει μονο 15-20 παιχνιδια ανταγωνιστικα σε μια ολοκληρη σαιζον?
Διαφωνεις οτι 3 χρονια τωρα απο Μαϊο μεχρι αυγουστο δεν εχει την παραμικρη αγωνιστικη υποχρεωση?
Αν διαφωνεις,οκ δε μου φαινεται περιεργο το οτι θεωρεις κατορθωμα το να παιζει στα 33 του 35 λεπτα. -
Γενικα δε νιωθω το υφος σου.Συζητηση κανουμε.
Βαζουμε κανεναν αγωνα ποιος παιζει μετα τα 33?Και 50 χρονων να ηταν εφοσον βρισκεται 35 λεπτα μεσα στο γηπεδο εχω καθε δικαιωμα να το κρινω και να θεωρω οτι πια δεν ειναι για 35 λεπτα,αλλα για ενα 25λεπτο και τοτε κ εκεινος θα ηταν πολυ πιο αποδοτικος.
Δε ξερω αν το εχεις χτυπησει το τοπι,ομως η κουραση ειναι μεγαλη πουτανα γιατι δεν ειναι απλα σωματικη,αλλα και πνευματικη.
Γιατι να μη συγκρινω με το ΝΒΑ?Επαγγελματιες μπασκετμπολιστες δεν ειναι?Και με τον prigioni που μεχρι περυσι ευρωπαιος ηταν ,παλι ο ΔΔ βγαινει περιεργως off απο αποψη κουρασης.Ο ανθρωπος στα 35 του παιζει 15 λεπτα επι 73 αγωνες τωρα στο ΝΒΑ με αντιπαλους τους πιο εκρηκτικους παιχτες του κοσμου.
Διαφωνεις οτι ο ΔΔ παιζει μονο 15-20 παιχνιδια ανταγωνιστικα σε μια ολοκληρη σαιζον?
Διαφωνεις οτι 3 χρονια τωρα απο Μαϊο μεχρι αυγουστο δεν εχει την παραμικρη αγωνιστικη υποχρεωση?
Αν διαφωνεις,οκ δε μου φαινεται περιεργο το οτι θεωρεις κατορθωμα το να παιζει στα 33 του 35 λεπτα.Οκ, αν και ξυπνάω σε 4,5 ώρες...
Σαφώς και δεν είναι για 35λεπτο. Ειδικά στα 33 του. Αν αντί για να ανέβει ο χρόνος συμμετοχής του είχε πέσει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα την παλευε πολύ καλύτερα. Αλλά από εκεί μέχρι το τέλος εποχής, υπάρχει διαφορά.
Σχετικά με το ΝΒΑ, όχι, δεν υπάρχει σύγκριση.
Στο ΝΒΑ, σπάνια υπάρχουν εβδομάδες που είναι on the road και δεν κάνουν ούτε 1 προπόνηση όλη την εβδομάδα. Ναι, κουραστικά τα παιχνίδια και τα ταξίδια, αλλά πάντα πιο κουραστική η προπόνηση. Όταν δε έχουν προπόνηση, κάνουν τακτική. Στην off season το καλοκαίρι ρίχνουν σκληρή δουλειά. Πέρυσι που είχαν και το lock out και η χρονιά ήταν περιορισμένη, έπαιζαν ομάδες κανένα μήνα και δεν είχαν κάνει μαζί 1 προπόνηση...
Από εκεί και πέρα, στο ΝΒΑ υπάρχει drug test αλλά όχι dope test...
Παρεμπιπτόντως, την Εθνική την σταμάτησε γιατί από όταν ήταν στον Ηρακλή μέχρι και την εγκείριση κοιλιακών-προσαγωγών που έκανε, δεν είχε χάσει αγώνα εθνικής ή συλλόγου ποτέ. Και μετά αρχισε να έχει συνέχεια θεματάκια.
-
Ναι υπαρχει διαφορα και ναι δε πρεπει να κρεμασει παπουτσια αυριο,ομως απο του χρονου θεωρω πως πρεπει να ειναι τελος εποχης ως ηγετης του ΠΑΟ(και κατι τετοιο εννοουσα με το οτι ειναι τελειωμενος).Δε βγαζει πια φρεσκαδα,φαινεται βαρυς και απλα δεν ειναι οπως παλια και σε πολλα ματς φετος,αν δε τον λεγαν ΔΔ και δε καθοταν ο κλοουν στον παγκο,θα επαιζε 10λεπτα,οχι 35λεπτα.
Απο κει και περα διαφωνησα στο οτι τον ''τιμαει'' που παιζει τοσο στα 33.
Περι ΝΒΑ ξερω τι παιζεται εκει,ομως οταν Ευρωπαϊκος 35αρης βγαζει 15λεπτα εκει επι σχεδον 100 αγωνες,δε δεχομαι ως δικιολογια το οτι ειναι 33 ο ΔΔ των 20 σοβαρων αγωνων τη χρονια. -
...θα επαιζε 10λεπτα,οχι 35λεπτα...Μήπως να τον βάζαμε να κουβαλάει τα νερά καλύτερα;
-
Άντε πάλι.
-
-
Τι σχέση έχει το ΝΒΑ με τον υπόλοιπο κόσμο; Τα θέλετε και τα λέτε; Ή απλά ξέρετε ότι παίζουν 100 παιχνίδια τον χρόνο και το πετάτε;
Bασικά λέμε ότι μας κατέβει. Με το μπασκετ και το ΝΒΑ εχουμε ελάχιστη σχέση και ακόμα λιγότερη γνώση. Ευτυχώς που εδω και λίγο καιρό ήρθες εσύ και μας άνοιξες τα μάτια (με τις απέραντες γνώσεις που αποκομίζεις από τις μεταδόσεις του Σκουντή και του Χατζηβλάκα) και δε λέμε ότι μας έρχεται σα γάβροι που είμαστε.
-
-
Μπραβο στον ΠΑΟ,χρειαζεται και λιγο τυχη σε τετοια ματς.
Αν ο Καπονο ηταν εδω και ο Μπανκς επισης...εδω (αντι για ωσεί παρών) ισως ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα. -
greo και ο Διαμαντίδης Μίμης είναι...
-
http://www.gazzetta.gr/video/389466/dia ... ieieieieis
με ιταλικη περιγραφη
δυσκολο σουτ,μπηκε μεσα,μετα τραβηχτηκε εξω,και τελος σουταρε με τον αλλο κρεμασμενο πανω του
Ο Γιασκιεβιτσιους ειχε την ευκαιρια να ανταποδωσει στο τελος αλλα αστοχησε σε σχεδον ελευθερο σουτ -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Άντε πάλι.
-
-
Bασικά λέμε ότι μας κατέβει. Με το μπασκετ και το ΝΒΑ εχουμε ελάχιστη σχέση και ακόμα λιγότερη γνώση. Ευτυχώς που εδω και λίγο καιρό ήρθες εσύ και μας άνοιξες τα μάτια (με τις απέραντες γνώσεις που αποκομίζεις από τις μεταδόσεις του Σκουντή και του Χατζηβλάκα) και δε λέμε ότι μας έρχεται σα γάβροι που είμαστε.
O ΔΔ δεν βγάζει τόσο σωματική κούραση (περίεργο που δεν το έχει αναφέρει κανείς, εδώ και αλλού), αλλά περισσότερο πνευματική σύγχυση ή/και αγανάκτηση (που βγάζει μάτι μερικές φορές). Δεν θυμάμαι να έχει ζητήσει αλλαγή από κούραση -άντε 1,2 φορές- ακόμα και φέτος. Αυτό που ΔΕΝ κάνει σωστά όμως -αλλά φαίνεται ότι το έχει 'πιάσει' πλέον ο RG- είναι ότι χρειάζεται πνευματική ξεκούραση (να ξεθολώσει που λέμε) ακόμα και μέσα στο ματς. Και αυτό γιατί εδώ και 10-11 χρόνια είχε συνηθίσει να δουλεύει ως μέρος ενός συνόλου, από όπου μπορούσε να αναδείξει τους συμπαίκτες του και να επικεντρωθεί σε αυτό που ήθελε, του άρεσε ή του ζητούσε ο Ζοτς.
Φέτος πρέπει να τα κάνει όλα, χωρίς να είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος (άρα πως θα του 'βγει' ως παίκτης ?). Και επειδή βλέπει ότι αυτά που θέλει να στήσει μέσα στο γήπεδο δεν βγαίνουν (γιατί απλά ακόμα ο ΠΑΟ δεν είναι ομάδα όπως ήταν επί Ζοτς), μερικές φορές η αγανάκτηση ή απόγνωση είναι εμφανής. Ακόμα και στα τελευταία ματς, που ο ΠΑΟ παίζει πολύ πιο στρωτά από ότι στην αρχή της χρονιάς, πολλές φορές οι παίκτες κυριολεκτικά κουτουλάνε, ή δεν καταλαβαίνουν τα νοήματα του ΔΔ στο τι θέλει να στήσει.
Για το ΝΒΑ τα έχουμε πει, τα ξέρουμε όλοι, δεν γίνονται όπως γίνονται με φυσικούς χυμούς και πολλά ασπράδια αυγών Δεν χρειάζεται να πάρουν τίποτα 'περίεργα', υπάρχουν έτοιμες επιστημονικά ελεγμένες φόρμουλες (που φυσικά απαγορεύονται 'θεωρητικά') με τις οποίες, με κατάλληλη διατροφή και εκγύμναση, μπορείς να γίνεις ΠΟΛΥ καλύτερος. Εδώ ακόμα και ο Φώτσης σε ένα χρόνο έφυγε παιδάκι και γύρισε ημι-ντουλάπα (και ξαναέπεσε προφανώς)...επίσης αρκετές ουσίες που στην Ευρώπη απαγορεύονται στις ΗΠΑ είναι απολύτως νόμιμη η χρήση τους, και σε άλλες τα όρια είναι πολύ υψηλότερα. Χώρια που η WADA κάνει επί το πλείστον ξαφνικούς ελέγχους, ενώ η USADA κάνει 'προγραμματισμένους'
-
-
Στο ΝΒΑ ντοπάρονται ενώ εδώ πίνουν πορτοκαλάδες. Ενταξει μην τα λέτε παραέξω αυτά που λένε ο Βασιλακόπουλος και ο Σκουντής. Δεν ισχύουν ή έστω δεν ισχύουν στο βαθμό που λένε οι περισσότεροι ότι ισχύουν. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι ο Νας είναι 20 χρόνια στην κορυφή επειδή ντοπάρεται. Δεν κάνεις 20 χρόνια καρριέρα λόγω ντοπινγκ ούτε η δουλειά του PG που είναι πνευματική σε μεγάλο βαθμό, είναι δυνατόν να ενισχυθεί από ντοπάρισμα. Ο Καλντερόν ας πούμε γιατί είναι πάνω-κάτω ο ίδιος παίκτης με όταν πήγε;
Υστερα αυτό που λες λέω. Πνευματικό είναι το θέμα του ΔΔ το οποίο επιτείνεται από την ατελείωτη του κλάψα και μιζέρια επί του ζητήματος. Γιατί σωματικά δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Πολλοί κάνουν πολλαπλάσια για πολύ περισσότερα χρόνια. Και την κλάψα περί κουρασης τη λέει πολύ πριν φύγει ο Ομπραντοβιτς από το βάζελο. Είναι παιγμένη κασέτα.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)