-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Evo rules; Μπα. Μάλλον Money rules...
Ειναι ακριβο αλλα τα αξιζει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Όποιος τα έχει τα γκαφρά τα σκάει. Απλό. Και από ότι φαίνεται ακόμη υπάρχουν πολλά γκαφρά.
Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να μείνω μόνο με το σκούτερ χωρίς αυτοκίνητο.
Αξίζει δεν αξίζει π.χ. το 207Gt, τι να το κάνεις χωρίς δουλειά, χωρίς μισθό, χωρίς προοπτική για άλλη εργασία (ειδικά στην ηλικία μου);
Άχρηστο αντικείμενο που μόνο λεφτά ζητάει.Άποψή μου; Η εποχή μας δεν ενδείκνυται για 'ταρζανιές' στο όνομα της λέξης 'αξίζει'.
-
Ο καθενας πραττει αναλογως των δυνατοτητων του. Μιλουσαμε για οχηματα ομως και για το αν εχουν οι οικογενειαρχες δικαιωμα στην οδηγηση και οχι για το ποσο κοστιζει αυτο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
To Evo αγοράστηκε το 2009, προ κρίσης. Αν ήταν σήμερα θα αγόραζα Skoda Octavia 1.4 (ούτε καν 'T') ώστε να είμαι υποδειγματικός οικογενειάρχης με 110 χλμ/ώρα και να μην κινδυνεύω να με κακοχαρακτηρίσει ο κάθε άνιωθος οδηγός λευκών συσκευών σαν ανεύθυνο καυλόγκαζο που βάζει τα παιδιά του σε κίνδυνο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To Evo αγοράστηκε το 2009, προ κρίσης. Αν ήταν σήμερα θα αγόραζα Skoda Octavia 1.4 (ούτε καν 'T') ώστε να είμαι υποδειγματικός οικογενειάρχης με 110 χλμ/ώρα και να μην κινδυνεύω να με κακοχαρακτηρίσει ο κάθε άνιωθος οδηγός λευκών συσκευών σαν ανεύθυνο καυλόγκαζο που βάζει τα παιδιά του σε κίνδυνοΚαταλαβαίνω ότι ειρωνεύεσαι αλλά σιγά μην ασχοληθούμε αγαπητέ μου με τον κάθε κουλό που νομίζει ότι τα 120 χ.α.ω. στην Ε.Ο. ειναι τρομακτική ταχύτητα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο καθενας πραττει αναλογως των δυνατοτητων του. Μιλουσαμε για οχηματα ομως και για το αν εχουν οι οικογενειαρχες δικαιωμα στην οδηγηση και οχι για το ποσο κοστιζει αυτο.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αν και θεωρώ ότι το 'δικαίωμα στην οδήγηση' έχει άμεση εξάρτηση από την λέξη 'χρήματα', ωστόσο θεωρώ πως όλοι όσοι θέλουν έχουν 'δικαίωμα στην οδήγηση' αν και εφόσον μπορούν, τους παίρνει και δεν έχουν πρόβλημα με το στενό τους οικογενειακό περιβάλλον. Είτε αυτό λέγεται οικογένεια, είτε λέγεται μπαμπάς ή μαμά ή οτιδήποτε άλλο.
-
Μιας που πιασαμε αυτη τη κουβεντα εγω απλα αναρωτιεμαι τι παθαινετε μολις πλησιασετε προς τα 50..
Απο cx 2500 turbo και γενικως μετατροπες, πλυσιματα,1 αποθηκη λυμμενα αμαξια σε ανταλλακτικα,προσωπικη εργασια σε xantia II 1.8 την οποια δε καταδεχεται να πλυνει αλλα ουτε ηλιοπροστασια να βαλει και φυσικα μεχρι 140 συνηθως.. Δε θελω να γινω ετσι.. -
Δηλαδη οποιος πηγαινει με 110-120 ειναι κουλος????Κ με ποσα πρεπει να πηγαινουμε ρε παιδια???Δηλαδη οποιος απλα μεταφερει την οικογενεια του απο το α στο β μερος οδηγει με τους αγκωνες οπως λεει κ ο nonos???Ποιος ειπε οτι τα 120 ειναι υπερβολικη ταχυτητα αλλα με ποσα να πας ρε μεγαλε κ γιατι???Με 160?Κ τι εγινε,εφτασες 20 λεπτα ποιο γρηγορα????Η σε εμπνεει το ματριξ να πηγαινεις αεροπορια.....
-
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Δηλαδη οποιος απλα μεταφερει την οικογενεια του απο το α στο β μερος οδηγει με τους αγκωνες οπως λεει κ ο nonos???Μπαρδον?
Εγω απλα εγραψα οτι οσο γερνατε κατι σας πιανει και απο εκει και το παταγατε και σπρωχνατε χρημα απλα αραζετε στη δεξια. -
Μπορεί να είναι το γηρας, μπορεί να είναι και η ' κοινωνική ωριμανση'.... Έξοδα, οικογένεια, σκοτουρες, η μουρμούρα άπο τα παιδιά πίσω, τα ηχεια να παίζουν mp3 παραμύθια, δεν μενει και πολύ διάθεση για γρήγορη οδηγηση...
-
Ετσι ακριβως οπως το λες.Και ακομα περισσοτερο με τη σημερινη γενικωτερη οικονομικη κατασταση...
-
Κ εκει που πας να βγεις αριστερα με 120 να περασεις το λαντα που παει μεσαια λωριδα με 80 κ ενα σκασμο πραγματα στην σχαρα ερχετε με φωτα ο βλαχος με το insignia το turbo με 200 ετοιμος να σε καταπιει κ σκοτωνεσε να μπεις δεξια,κ σε κοιταει κ με ενα υφος εγω γ.....κ δερνω κ δωστου στον επομενο....Ποιος ειναι ποιο επικυνδυνος...Το λαντα η το οπελ???
-
Αυτός που δεν κοίταξε πριν αλλάξει λωρίδα.
-
Τι να κοιταξεις?????Τον χαρο που παει με τα οσα χωρις αριστερο φλας αναμενο,που σου κολλαει προφυλακτηρα κ σου ριχνει μπινελικια που τα διαβαζεις ανετα απο τον μεσαιο καθρεφτη,κ σου παιζει κ φωτα το ζωντοβολο αλλα στα μακντολαντς κανει τον κινεζο κ λεει,εγω?ειμαι δω καμια ωρα ρε φιλε δεν ξερω......
-
Να κοιτάξεις αν έρχεται κάποιος πιο γρήγορα.
Εύκολο είναι. Δοκίμασέ το. -
αν ερχεται ο άλλος πατημένος με 200 προφανώς και δεν προλαβαίνεις να τον δεις , πόσο μάλλον να υπολογίσεις με ακρίβεια την αποσταση του... και μετά σου παίζει και τα φώτα...
και μόλις κάνεις δεξιά να του δώσεις χώρο ... έχει ξεμείνει από άλογα ο μπαγλαμάς
-
Διαφωνώ.
Δεν προλαβαίνεις αν κοιτάς μια φορά.
Κοιτάς 2 και βλέπεις πόση απόσταση κάλυψε. -
Ο χρήστης matrix1977 έγραψε:
Κ εκει που πας να βγεις αριστερα με 120 να περασεις το λαντα που παει μεσαια λωριδα με 80 κ ενα σκασμο πραγματα στην σχαρα ερχετε με φωτα ο βλαχος με το insignia το turbo με 200 ετοιμος να σε καταπιει κ σκοτωνεσε να μπεις δεξια,κ σε κοιταει κ με ενα υφος εγω γ.....κ δερνω κ δωστου στον επομενο....Ποιος ειναι ποιο επικυνδυνος...Το λαντα η το οπελ???Εσύ που βγήκες αριστερά. Η αριστερή έχει απόλυτη προτεραιότητα σε όλο τον κόσμο!
-
οι αυτ/οι μας ΔΕΝ ειναι σχεδιασμένοι για τόσο μεγάλες ταχύτητες , συνεπως αν δεν είσαι σε καμία από τις γνωστές μεγάλες μας ευθείες δεν είσαι σε θέση να ελέξεις με ακρίβεια τι γίνεται...
-
και η τέρμα αριστερή λουρίδα σε μεγάλες οδούς είναι για να προσπερνάμε και να γυρνάμε πάλι στην λωρίδα μας , όχι για να κάνουμε κρουζιν...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κοιτάς 2 και βλέπεις πόση απόσταση κάλυψε.
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ HYUNDAI MATRIX