-
Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.εχω ένα jeep Cherokee μοντελο του 2009 το οποίο χρωστάω στη τράπεζα 17.500 ακόμα.η αξία του τώρα είναι γύρω στα 19000.αν πάω να το παραδώσω στη τράπεζα λόγω αδυναμία πληρωμής των δόσεων τι θα γίνει?
-
Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.εχω ένα jeep Cherokee μοντελο του 2009 το οποίο χρωστάω στη τράπεζα 17.500 ακόμα.η αξία του τώρα είναι γύρω στα 19000.αν πάω να το παραδώσω στη τράπεζα λόγω αδυναμία πληρωμής των δόσεων τι θα γίνει?
-
-
Please βοήθεια..
-
Θα βγάλουν με κόλπα ότι η αξία του είναι πολύ χαμηλή και ότι τους χρωστάς ακόμα αρκετά λεφτά.
Πχ. γρατζούνισες με το νύχι το χερούλι, μείον 200 ευρώ κλπ.
-
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/211.asp δεν προκύπτει αξία 19000ευρώ για Jeep Cherokee. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε Grand Cherokee.
-
9000 ίσως...19 δεν παίζει
-
Παιδιά είναι το jeep Cherokee 2800 κυβικά crd limited edition .η τιμη είναι αυτή που σας είπα.
-
Ο χρήστης atromitos11 έγραψε:
Παιδιά είναι το jeep Cherokee 2800 κυβικά crd limited edition .η τιμη είναι αυτή που σας είπα.χρονολογία ?
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass=
δίκιο έχει ο φίλος
-
Ο χρήστης atromitos11 έγραψε:
Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.εχω ένα jeep Cherokee μοντελο του 2009 το οποίο χρωστάω στη τράπεζα 17.500 ακόμα.η αξία του τώρα είναι γύρω στα 19000.αν πάω να το παραδώσω στη τράπεζα λόγω αδυναμία πληρωμής των δόσεων τι θα γίνει?Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στη τραπεζα κ να ρωτησεις ακριβως τα ιδια.
-
ασφαλισε το καλα..πετα το σε γκρεμο-καψτο'εξαφανισε το...παρε τα λεφτα...ξοφλα με αυτα το δανειο...σιγουρεψε με ασφαλιστικη απο πριν ποσα θα σου δωσουν)εχουν πινακες..ειναι πουστια ομως και οι ασφαλιστικες το ψαχνουν πολυ πριν εκταμιευσουν.
Εφ οσον το χρωστας στην τραπεζα, μαλλον εχει παρακρατηση κυριοτητας και μεικτη ασφαλιση οποτε αν σταματησεις να πληρωνεις τοτε σου περνουν το αμαξι πισω.
Τη λαμογια με φωτια'κλοπη'ολικη Πολλοι το κανανε ακομη και μαντραδες. Εγω προτιμησα και σκοτωσα τα δικα μου μεγαλα αντι να να κανω λμογια και μπλεξω.
-
Χρονολογία είναι 10/09.αυτο με την ασφαλιστική το έχω σκεφτεί και εγώ αλλα δεν γίνεται να το αποφασίσεις και εύκολα.
-
κόλλα του κανά sticker χρυσή αυγή, πάρκαρέ το στα εξάρχεια, και τρέξε γρήγορα
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ασφαλισε το καλα..πετα το σε γκρεμο-καψτο'εξαφανισε το...παρε τα λεφτα...ξοφλα με αυτα το δανειο...σιγουρεψε με ασφαλιστικη απο πριν ποσα θα σου δωσουν)εχουν πινακες..ειναι πουστια ομως και οι ασφαλιστικες το ψαχνουν πολυ πριν εκταμιευσουν.Εφ οσον το χρωστας στην τραπεζα, μαλλον εχει παρακρατηση κυριοτητας και μεικτη ασφαλιση οποτε αν σταματησεις να πληρωνεις τοτε σου περνουν το αμαξι πισω.
Τη λαμογια με φωτια'κλοπη'ολικη Πολλοι το κανανε ακομη και μαντραδες. Εγω προτιμησα και σκοτωσα τα δικα μου μεγαλα αντι να να κανω λμογια και μπλεξω.
Αυτή είναι η καλύτερη λύση αλλά έπρεπε να μην γραφτεί δημόσια. Υπάρχουν και pm.
-
File mou eixa ena seat ibiza tou 2004 kai to ekana aytoparadosi..eixan meinei sthn trapeza 3600 eyro ypoloipo...kai gia na s po kai tin alitheia den aksize to amaksi 3600 eyro...alla perasan,mou to piran kai tous ksexreosa kiolas..
kalitera diladi giati 3600 eyro den to poulousa oute sta pio trela mou oneira... -
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
File mou eixa ena seat ibiza tou 2004 kai to ekana aytoparadosi..eixan meinei sthn trapeza 3600 eyro ypoloipo...kai gia na s po kai tin alitheia den aksize to amaksi 3600 eyro...alla perasan,mou to piran kai tous ksexreosa kiolas..
kalitera diladi giati 3600 eyro den to poulousa oute sta pio trela mou oneira...Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [mod]
-
Δεν καταλαβαίνω τη δυσκολία. Αν όντως πιάνει τόσα το πουλάς και ξεχρεώνεις (κάνοντας ταυτόχρονη άρση παρακράτησης). Όλοι χαρούμενοι κι εσύ χωρίς το αυτοκίνητο και χωρίς χρέη και με μερικά ρέστα από την ατυχή σου εμπειρία. Η λέξη κλειδί είναι το να καταφέρεις να το πουλήσεις για όσα λες....
-
Τοσα ΖΗΤΑΝΕ κατα μ.ο. οσοι πουλανε ιδιο αυτοκινητο. Αυτο δεν σημαινει οτι θα πιασει τοσα (σε καμμια περιπτωση), κ το 'το πουλας' μπορει να παρει 6 μηνες - 1 χρονο.
Ξαναλεω, πηγαινε ρωτα στη τραπεζα. Μονο αυτοι θα σου πουν ακριβως τι ισχυει, δικο τους το δανειο, δικο τους κ το αυτοκινητο.
Οικειοθελώς παραδοση