-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
πάνε πάρε ένα μεταχειρησμένο αγροτικό τύπου pick-up και θα είσαι εντάξει.άσε όλα τα άλλα!και αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά μπορείς να βρεις και με 3000-5000Ε
-
θεσσαλονίκη είσαι??
-
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μετατρέψω κάποιο αυτοκίνητο τύπου 2.5 diesel pathfinder nissan 2007 σε επαγγελματικό καθως έχω μια βιομηχανική εταιρία ξηλουργιλησ
-
@johnnypyw3 said in μπορω το ιχ μου να το μετατρεψω σε εππαγελματικο ?:
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μετατρέψω κάποιο αυτοκίνητο τύπου 2.5 diesel pathfinder nissan 2007 σε επαγγελματικό καθως έχω μια βιομηχανική εταιρία ξηλουργιλησ
γινεται με μηχανολογο, απο αυτους που εχουν γραφεια κοντα στις διευθυνσεις συγκοινωνιων
ειναι αυστηρο βεβαια το πλαισιο, αλλα παντως γινεται
αθηνα/σαλονικα βεβαια απλα ξεχασε το -
Μπορείς να το χρησιμοποιείς για κάποιες ανάγκες εργασίας χωρίς να το δείχνεις ότι είναι επαγγελματικό αυτό είναι το μόνο βέβαιο αλλά να του βάλεις ταμπέλες ως επαγγελματικό ενώ το αγόρασες ως ΙΧ δεν το νομίζω.
Τα ΙΧ γενικά εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων δεν βολεύουν ως επαγγελματικά, εκείνα είναι συνήθως μεγάλου όγκους υπό μορφή πούλμαν ή οι γνωστές καρότσες των γύφτων. -
@johnnypyw3 said in μπορω το ιχ μου να το μετατρεψω σε επαγγελματικο ?:
Θέλεις να κάνεις ένα ΙΧ --> ΦΙΧ ? Αυτό δεν γίνεται
Θέλει να βάλεις το όχημα σε εταιρεία και να εκπίπτει το έξοδο (όχι όμως ο ΦΠΑ αγορά και χρήση). Αυτό γίνεται -
@red_monster said in μπορω το ιχ μου να το μετατρεψω σε επαγγελματικο ?:
Θέλει να βάλεις το όχημα σε εταιρεία και να εκπίπτει το έξοδο (όχι όμως ο ΦΠΑ αγορά και χρήση). Αυτό γίνεταιΘέλω να το περάσω επαγγελματικό για να έχει εππαγελαμτικα τέλη γύρο 150 και όχι 920
-
@red_monster said in μπορω το ιχ μου να το μετατρεψω σε επαγγελματικο ?:
Θέλει να βάλεις το όχημα σε εταιρεία και να εκπίπτει το έξοδο (όχι όμως ο ΦΠΑ αγορά και χρήση). Αυτό γίνεταιΘέλω να το περάσω επαγγελματικό για να έχει εππαγελαμτικα τέλη γύρο 150 και όχι 920
Θες να το κανείς απο οχημα ιδιωτικής Χρήσης σε φορτηγό ιδιωτικής χρήση για να γλιτώσεις τα τέλη. Προφανώς και δεν γίνεται, θαρρείς είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε ;
-
Ο άλλος όμως που το έχει σκεφτεί πρώτος, να το κάνει επαγγελματικό να περνάει τα έξοδα ανακατασκευής του στην εταιρεία, το έχει ψάξει όπως είδαμε...
-
Γιατί να μη γίνεται; Βέβαια επαγγελματικό σημαίνει ότι κυκλοφορείς νόμιμα μόνο εντός ωραρίου επιχείρησης και δεν κουβαλάς οτιδήποτε πλην εμπορεύματος της επιχείρησης
μπορω το ιχ μου να το μετατρεψω σε επαγγελματικο ?